Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Marketing!!! Οσο για το αν το Honda σε 20 χρονια θα δουλευει ακομα δεν αντιλεγω.. Απλα αλλα το KTM θα εχει προσφερει στον κατοχο του μεσα σε 1 χρονο οσες συγκινησεις θα σου προσφερει το XR στην 20ετια που θα το κρατησει!!! Εχεις παρει χαμπαρι οτι μονο εσυ και ο daytonaman βλεπετε παντου Honda???Νταξει κατουρηστε και λιγο ρε παιδια! Ή εστω καβαληστε και κανα σοβαρο μηχανακι.. Βγαλτε τις παροπιδες ρε προβαταααααα!!! Marketing!!! Οσο για το αν το Honda σε 20 χρονια θα δουλευει ακομα δεν αντιλεγω.. Απλα αλλα το KTM θα εχει προσφερει στον κατοχο του μεσα σε 1 χρονο οσες συγκινησεις θα σου προσφερει το XR στην 20ετια που θα το κρατησει!!! Εχεις παρει χαμπαρι οτι μονο εσυ και ο daytonaman βλεπετε παντου Honda???Νταξει κατουρηστε και λιγο ρε παιδια! Ή εστω καβαληστε και κανα σοβαρο μηχανακι.. Βγαλτε τις παροπιδες ρε προβαταααααα!!! Έχεις καβαλήσει το XR και δεν είναι σοβαρό μηχανάκι?Συγκίνηση δεν είναι μόνο η κάβλα συγκίνηση είναι να του λες πάμε κάπου και να το βλέπεις να ζορίζεσαι για να σου κάνει το χατίρι...Αν και από κάβλες δεν έχει να σου προσφέρει και λίγες το XR.(δεν μιλάω για το 250 )Πριν προλάβεις να πεις οτιδήποτε δες ποιο έχω dream bike. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 εχει προχωρησει το θεμα που παραθετεις....επειδη παλιοτερα ειχα το XR 650.....αν οδηγησεις και τα 2 θα δεις τη διαφορα.....επεισης ποιος σου ειπε οτι λες σε καποιο ΚΤΜ παμε και δεν ερχεται;;;;; ειμαι πολυ περιεργος! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Έχεις καβαλήσει το XR και δεν είναι σοβαρό μηχανάκι?Συγκίνηση δεν είναι μόνο η κάβλα συγκίνηση είναι να του λες πάμε κάπου και να το βλέπεις να ζορίζεσαι για να σου κάνει το χατίρι...Αν και από κάβλες δεν έχει να σου προσφέρει και λίγες το XR.(δεν μιλάω για το 250 )Πριν προλάβεις να πεις οτιδήποτε δες ποιο έχω dream bike. Απο XR εχω καβαλησει το 250 και το 400. Δεν μπορω να πω οτι ηταν χαλια, ή οτι με αφησαν ασυγκινητο, αλλα προφανως και δεν συγκρινονται με ΚΤΜ... Ακομα και το 650, πιστευω οτι η μονη συγκινηση που θα μπορουσε να σου δωσει θα ηταν μια μεγαλη σουζα! Ουτε τις φρεναρες εχει, ουτε το πλαισιο, ουτε τιποτα! Και εγω απορω, γιατι νομιζεις οτι δεν ερχεται το ΚΤΜ οποτε το θες;; Ασε που δεν ξαφνιαστηκα ποτε που καποιο απο τα μηχανακια που πηγα να βαλω μπροσται, πηρε!Ποσο μαλλον να συγκινηθω κιολας απο το γεγονος :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 που ειναι εδω?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 που ειναι εδω?? Βοϊδοκοιλιά..... Τα συμπραγκαλα ενος πιτσιρίκου..... :) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιάννη, είναι η ιδέα μου ή ο δεξιά έχει κέρατα??? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2012 από τον gkourmoul1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιάννη, είναι η ιδέα μου ή ο δεξιά έχει κέρατα??? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2012 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_36 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Γιάννη, είναι η ιδέα μου ή ο δεξιά έχει κέρατα??? Ειναι ο κακος ο λυκος που τα λεει με την κοκκινοσκουφιτσα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Ειναι ο κακος ο λυκος που τα λεει με την κοκκινοσκουφιτσα!! μηπως κανει κατι αλλο που δεν βλεπουμε στην φωτογραφια..... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 το νομισμα που θα εχουμε σε μερικες ημερες!!!!!! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 ξημερωμα Κεφαλονιάς... αφιερωμενη σε όλους όσους δισταζουν να πάρουν το ρίσκο της επαρχίας. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Μια πανοραμικη αποψη της προσωπικης μου...πισινας! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Μια πανοραμικη αποψη της προσωπικης μου...πισινας! που εισαι εδω???? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Τον στρογγυλομουρη βρηκες να τραβηξεις ? Δεν καταλαβαινω αν στη φωτο παιζει κατι "πονηρο"...... ή οχι? Πηγαινε φωτογραφισε το καγκουρο ή ακομα καλυτερα παρτου αυτογραφο και στειλτο μου. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Λογικό να έχεις διαφορά 20 χρόνια πίσω είναι...Αλλο ηθελα να πω αλλου πήγε...τέσπα Τα κτμ χαλανε ΥΓ* Κάτι παίζει με τα quote ..ακόμα να μάθω να κάνω παραθέσεις, Πάει και στους δυο σας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Τον στρογγυλομουρη βρηκες να τραβηξεις ? Δεν καταλαβαινω αν στη φωτο παιζει κατι "πονηρο"...... ή οχι? Πηγαινε φωτογραφισε το καγκουρο ή ακομα καλυτερα παρτου αυτογραφο και στειλτο μου. :D Το καγκουρο εχει κρυφτει στη φωλια του, ουτε ο ηλιος δεν το βλεπει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Αν θα πάρει και φέτο το πρωτάθλημα όμως να δω που θα τρέχετε να κρυφτήτε εσείς. :P Πάλι στάνταρ θα βρουν όμως οι Ροσσικοί και όσοι δεν τον γουστάρουν βασικά, κάποια δικαιολογία να πουν για το ότι δεν άξιζε το πρωτάθλημα και ότι ήταν χωρίς αντίπαλο και τα σχετικά. ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Το καγκουρο εχει κρυφτει στη φωλια του, ουτε ο ηλιος δεν το βλεπει... Γιατι ?? Αν και εχω διαβασει οτι δοκιμαζουν τα ελαστικα και πεφτει πολυ δουλεια , γι αυτο και οι χρονοι αυτοι Πηγαινε πεστου οτι "με εστειλε ο μαριος" :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 που εισαι εδω???? Κεφαλλονια - κολπος Αντισαμου τερμα βαθος ειναι η Πατρα... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Στα σοκακια της εξοτικιας Μυκονου..! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Στα σοκακια της εξοτικιας Μυκονου..! Ακομα και εκει με ενα σωρο συμπραγκαλα δεμενα στη σελα :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες