Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 καλησπερα!ειμαι νεο μελος στο φορουμ και εχω αναγκη απο βοηθεια στην επιλογη αγορας μηχανης.ειμαι ηδη κατοχος ενος tdm 850και ψαχνομαι για κατι μεγαλυτερο πιο ανετο ταξιδιαρικο και οσο γινεται αξιοπιστο(πολλα ζηταω) οσο το δυνατον γινεται.θα ηθελα ειλικρινεις απαντησεις απο γνωστες του ειδους για να προσανατολιστω.α!τα ενδιαφεροντα μηχανακια ειναι τα εξης:aprilia etv caponord 1000, honda varadero 1000.παρακαλω κυριοι....τα φωτα σας!ευχαριστω προκαταβολικα!!! Ζητάς κάτι: Μεγαλύτερο - Πιο άνετο - Ταξιδιάρικο - Αξιόπιστο. Και είσαι μεταξύ Caponord και Varadero. Η απάντηση είναι ΣΑΦΩΣ το Varadero. Δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω. Σε αυτά που ζητάς, αυτή είναι η απάντηση. Αν έθετες άλλα "θέλω", θα σου πρότεινα άλλα μηχανάκια. Δηλαδή: Αν μου έλεγες ότι θέλεις να πηγαίνει "αέρα" στο χώμα, θα σου έλεγα να δεις το ΚΤΜ 990 Adventure. Αν μου έλεγες ότι θέλεις να "χτυπάει η καρδιά σου" (το Follow your heart, που λέει και ο Black_Hawk), θα σου έλεγα Multistrada 1200. Αν μου έλεγες ότι θέλεις after sales service και έχεις παχυλό πορτοφόλι, θα σου έλεγα Super Tenere 1200. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το παλικαρι, οπως και το 90% των ατομων στην ιδια φαση εχουν ηδη αποφασισει τι θα παρουν... Απλα κανουν και μια ερωτηση σε καποια φορουμ.. Νομιζω εχουν ηδη ειπωθει αρκετα ωστε να κανει την κινηση Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2010 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Ζητάς κάτι: Μεγαλύτερο - Πιο άνετο - Ταξιδιάρικο - Αξιόπιστο. Και είσαι μεταξύ Caponord και Varadero. Η απάντηση είναι ΣΑΦΩΣ το Varadero. Λαθος...κατ'εμε.Διοτι ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ εκ των δυο,στο ερωτημα "μεγαλυτερο-πιο ανετο-ταξιδιαρικο"...ΣΑΦΩΣ ειναι το Capo αρχηγοπουλο...μόνο στο "αξιοπιστο" παω πασο για Vara... ΣΑΦΩΣ!Y.Γ.Αν το Caponord ειχε υποστηριξη που επρεπε,θα ηταν ΜΑΚΡΑΝ το best seller στην Ελλαδα των megaOnOff. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Ε, ναι ρε Κωστή αλλά ο άνθρωπος ζητάει ΚΑΙ τα τέσσερα πράγματα: Μεγαλύτερο - Πιο άνετο - Ταξιδιάρικο - Αξιόπιστο (από το TDM). Και το Varadero εξυπηρετεί καλύτερα αυτό το πακέτο των τεσσάρων απαιτήσεων - προτεραιοτήτων που θέτει ο ερωτών. Γι' αυτό είπα: Varadero. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 το προβλημα με το cappo ειναι οτι αν το οδηγησεις δε μπορεις να οδηγησεις βαρκαντερο μετα.... και τα δυο μηχανακια τα εχω κανει τεστ γιατι τα σκεφτομουν και αν και το απριλια ηταν ερωτας κολωσα να προχωρισω σε αγορα καθοτι ηταν μεταχειρισμενο και γενικα εχουν ακουστει διαφορα που αναφερθησαν απο πανω + την κολλα σπειρωματων σε ολες τις βιδες να μη σκορπισει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Αυτό ισχύει. Άμα καβαλήσεις Ιταλίδα, άντε μετά να πας με Γιαπωνέζα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Follow your heart!! (H μηχανη, ευτυχως!, δεν ειναι ακομα, σαν αυτη του αυτοκινητου: "ΗUNDAI 'η KIA"??) Ειναι (ακομα..) Π-Α-Θ-Ο-Σ! Οτι σε "φτιαχνει" περισσοτερο λοιπον.. (Συνυπολογιζοντας οτι, σ'αυτη τη ζωη, τα "παθη" πληρωνονται.. Και δεν εννοω μονο τις μηχανες.. ) +1250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enjoy2070 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) μπορω να πω οτι εχω κατασταλλαξει στο καπο.γτ εδω που τα λεμε ολα πλεον ειναι ευρωπαικα απο τη στιγμη που και το ντερο γινεται στην ισπανια...επισης απο οτι ξερω ο ανορθωτης του καπο ειναι γιαπωνεζικος(πως να εχεις εμπιστοσυνη οταν χαλαει?).μετα οταν παρατας ενα μηχανακι και δεν το προσεχεις καθολου εννοειται πως θα σε βγαλει προβληματα(μιλαω για καθε μηχανακι)μπορει οχι στα πρωτα χιλιομετρα (αν ειναι καινουριο)αλλα καποια στιγμη σιγουρα θα σε βγαλει(μιλαω παντα αν δεν το προσεχεις).καλο ειναι να διαβαζεται παντα το βιβλιο κατασκευαστη κατι που δεν κανει σχεδον το 70% των μοτοσυκλετιστων για να αποφυγει τα Οποια προβληματα και αν παρουσιαστουν.απλη αμελεια.απο κει και περα το τι θα παρει ο καθενας γαλλικο θα ναι κινεζικο ιταλικο κτλ ειναι θεμα ιδιοκτητη και ποσο ειναι διαθεσιμος οικονομικα ωστε να το συντηρησει για οσο καιρο εχει σκοπο να το κρατησει.πιστευω οτι αν σαρεσει κατι πολυ δεν τα κοιτας τα προβληματα(σε λογικο επιπεδο βεβαια)και εισαι ικανοποιημενος.ευελπιστω πως η αγορα που θα κανω να ναι τοσο καλη οσο και η πρωτη μου με το tdm και θα το υποστηριξω οσο με παιρνει οικονομικα κυριως και ψυχικα....εκτος πια αν εχω πεσει τοσο εξω και βρεθω τοσο γκαντεμης σαν τον παραπανω φιλο(γτ εχουμε και ενα παρελθον γκαντεμιας)....σας ευχαριστω πολυ παντως ολους σας! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2010 από τον enjoy2070 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 εχεις π.μ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enjoy2070 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 εχεις π.μ. π.μ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Προσωπικό Μήνυμα >>> http://www.mybike.gr/index.php?app=members&module=messaging Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) π.μ? Εννοεί σου έχει στείλει προσωπικό μήνυμα ψάξε στα μηνύματα σου Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 οχι ρε!προ μεσημβριας εννοω!!! πωωω μου θυμισες οταν δεν ημουν ουτε γω εξοικοιωμενος με τετοιες συντομογραφιες στο διαδικτυο!!! προσωπικο μυνημα λοιπον!!! αντε κ καλοταξιδη αν σ ενδιαφερει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 π.μ? :rotfl: Aντε να σου πει τωρα οτι με το Capo που θες μαλλον σε ρωταει αν εχεις "Προσωπικο Μαστορα"....... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Caponord σιγουρα!!! Ειναι το η πιο ερωτευσιμη μηχανη στη κατηγορια!! Δυο τρια μικρα θεματακια που συνηθως ειναι λυμενα απο τους προηγουμενους κατοχους!! ασε που σημερα το βρισκεις σε απιστευτη τιμη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 ασε που σημερα το βρισκεις σε απιστευτη τιμη!! Σήμερα μπορεί, αλλά το θέμα είναι του 2010....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Σήμερα μπορεί, αλλά το θέμα είναι του 2010....... έλα βρε μην κολλάς σε λεπτομέρειες :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Γεια σας παιδια! Ενας φιλος μου σκέφτεται να παρει το honda varadero, αλλα εγω του λεω πως υπαρχουν και καλυτερες μοτοσυκλετες γενικα, και μου ηρθε στο μυαλο το caponord, σε σχεση ομως με το varadero ποσο καλυτερο ή χειροτερο ειναι; Η χρηση της θα ειναι ταξιδια με 3 βαλιτσες μονοκαβαλος! Οχι μεσα στην πολη και καφετερια (ετσι μου εχει δωσει να καταλαβω τουλαχιστον) ποια τα + και ποια τα - αυτων των 2; Εγω πχ πιστευω πως το varadero εχει καλυτερα φρενα γιατι εχει 3πιστονες nissin, ενω το caponord 2πιστονες brembo! Ενώ αντιθετος το caponord φαινεται να εχει καλυτερο πλαισιο και ψαλιδι! σε στυσημο, αναρτησεις, σελα, ζελατινα, θεση, οδηγησης, οικονομια-αυτονομια κλπ κλπ ειναι οι αποριες! Οποιοι ιδιοκτητες πρώην και νυν υπαρχουν των 2 αυτων ας πουνε την γνωμη τους, για αυτες τις 2 ή και για καποιο αλλο μοντελο 1000αρι για παρόμοια χρηση, ευπροσδεκτες οι απαντησεις φυσικα!!! Σας παρακαλω κρατηστε το θεμα καθαρο και χωρις χαζα σπαμ, αν καποιος θελει να κανει πλακα υπαρχουν πολυ ωραια θεματα με ανεκδοτα στο φορουμ μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) και τα δυο ειναι ΤΑΦΟΙ (με μια επιφυλαξη οσον αφορα το caponord που δεν το εχω οδηγησει) Γιατι δεν κοιταει για KTM 950-990 adventure η για BMW r 1200 GS που ειναι 38 σκαλες πιο πανω ? ΥΓ: αυτο για τα βαραντερο και τα φρενα τους ρε παιδια εχει καταντησει πολυ αστειο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 ειναι σκαλομενος με το varadero, εδω μπορει να κανει την δουλεια του και με το versys 650 ανετα! αλλα φαντασου! ΥΓ: Συγνωμη που ανοιξα νεο θεμα, υπαρχει και παλιοτερο αν θα γινοταν να σβηστει το δικο μου! Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 ΥΓ: αυτο για τα βαραντερο και τα φρενα τους ρε παιδια εχει καταντησει πολυ αστειο :lipssealed: ειπα πως πιστευω! δεν εχω οδηγησει καμια απο τις 2, δεν εχω ιδεα! απλα σαν χαρακτηριστικο το συγκινω στα φρενα! μπορει το αλλο να εχει 10 φορες καλυτερη αισθηση κλπ κλπ δεν εχω ιδεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 ΥΓ: Συγνωμη που ανοιξα νεο θεμα, υπαρχει και παλιοτερο http://www.mybike.gr...ro/page__st__15 αν θα γινοταν να σβηστει το δικο μου! Ευχαριστω ενώθηκαν σε ένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Άμα δεν έχει χρήμα να χώσει μετά την αγόρά, τότε Βαραντέρο αβλεπί. Άμα έχει χρήμα για χώσιμο τότε υπάρχει δίλημμα: Ή παίρνει Βαραντέρο και βελτιώνει αναρτήσεις (αν δεν το έχει κάνει ο προηγούμενος) ή παίρνει Κάπο και έχει καβάντζα να διορθώνει ό,τι προκύπτει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 μπές λίγο στο apriliabikers.gr και διάβασε τα άπειρα σχετικά θρεντ! δεν είναι απο τα φόρουμ που θα κρύψουν τις ζημιές τους! έχει λίγο κόσμο μεν εκεί αλλά άτομα που έχουν ασχοληθεί πολύ με την μηχανή τους και γνωρίζουν πολλά περισσότερα πλέον απο τον κυρ-μήτσο τον Ιάπωνα! αν είναι αθήνα δεν θα χρειαστεί πολλά θα το πάει απλά στον Βιλλ να του το πιάσει μια όλο και θα πάρει στα χέρια του ένα μηχανάκι σίγουρο. και με πολύ λιγότερα χρήματα απο ότι ζητάνε γενικά τα συνεργεία (να τα λέμε και αυτά!). γενικά ας το δεί λίγο στο bikers γιατί αυτά που κοιτάει μπορεί να είναι ήδη γνωστά! πάντως πρίν κάνα μήνα συμφορουμίτης έβγαλε το κάπο του αγγελία που ήταν κάτι παραπάνω απο κατάσταση Πενα και το πούλησε σε 2-3 μέρες αμέσως! πριν προλάβει καν να το σκεφτεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 αν είναι αθήνα δεν θα χρειαστεί πολλά θα το πάει απλά στον Βιλλ να του το πιάσει μια όλο και θα πάρει στα χέρια του ένα μηχανάκι σίγουρο. και με πολύ λιγότερα χρήματα απο ότι ζητάνε γενικά τα συνεργεία (να τα λέμε και αυτά!). Πώς φαινεται αμα καποιος ειναι γνώστης και ξερει τι λεει...Bill ΕΓΓΥΗΣΗ!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες