GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 εγω με την ελευθερας να κανω μια ερωτηση ????.....τα αυτοκινητα (disco rockbar σκυλαδικα κλπ κλπ ) που περνανε διπλα μου και δεν ακουω την ελευθερας .....θα εχουν και αυτα καρτα θορυβου ????????????......μπαααααααααα ΑΡΑ παλι εγω ειμαι ο αληταρας μηχανοβιος ? εε ??? ο μονος που ενοχλει ? μαλιστα μαλιστα ........και γω τον χαβα μου Μαζί σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Γιοσομούρι ολόσωμο RS2 ξετάπωτο με 122 db και ηχείο JBL 300watt-Rms να βαράει Heaven Shall Burn θα κοστάρω πάνω χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 -_- Μαζί σου.... Σωστός πάλι εμείς τα τρώμε εγώ προσωπικά χέστηκα θα βάλω την εξάτμιση μου θα πάω στον μηχανικό και εάν μου πει μπα δεν βγαίνει τότε και εγώ θα του πω στα @@ μου και θα πηγαίνω έτσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εμενα πρωσωπικα μου αρεσει το μετρο αυτο, αυτη η βαβουρα με τα μηχανακια και τα κουτια δεν παλευεται με τιποτα πας να κοιμηθεις και πεταγεσε απο το κρεβατι σου σαν τρελος, και μετα λεμε να γινουμε πολιτισμενη χωρα ημαρτων, απο καπου πρεπει να αρχισουμε τελικα καποια στιγμη, ειτε ειναι πολιτικοι ειτε μηχανη αυτοκινητο, εφορια,απο παντου, και οχι να λεμε ας φτιαξουν πρωτα εκεινο η το αλλο και μετα θα το φτιαξω και το δικο μου.. εχει ανοιξει παρα πολυ η ψαλιδα με αλλες χωρες που τις θεωρουσαμε υποδιαιστερες..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 που τις θεωρουσαμε υποδιαιστερες..... και τελικα τι καταλαβες; οτι ηταν ή οχι τελικα; μαλλον δε ηταν το μονο που εχουμε μαθει εδω ειναι συνεχεια να γκρινιαζουμε, αλλα οταν μας ζητηθει κατι αμεσως να τσιναμε! μια ζωη για ολα φταινε οι αλλοι και εγω/ εμεις ποτε, τα λεμε και τα ξαναλεμε αλλα τελικα ποτε δεν κανουμε κατι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δηλαδή Βάγγο το θεωρείς σωστό και τίμιο και δίκαιο να πετάξω 950 ευρώ για 2db ενώ ο διπλα μου έχει άδεια που λέει +20db παραπάνω από την δική μου και ο παραδίπλα βάραει στην διαπασών στο sub Koufer με τα 150db του και η καφετερία απέναντι βαράει κάτι 200db ...................αλλά τους κλάνουν τα @@ και τον κόσμο δεν τον ενοχλούν..................θα μου τα δώσεις εσύ πίσω τα χρήματα αυτά ή ο Γιωργάκης? θα μου πληρώσεις τον μηχανικό να μου ξηλώσει την "παράνομη", να μου βάλει την παλιά και να μου ρυθμίσει την μότα και το Injection γιατί είμαι κουλάδι και δεν ξέρω τίποτα παρά μόνο να την βάζω μπροστά, ή θα μου τα δώσει και αυτά ο Γιωργάκης? Αλλά ναι ξέχασα είμαι παράνομος στα καλά του καθουμένου.....μέχρι χτες ήμουν κύριος. Τα 2db χαλάνε κόσμο. Tους πείραξε η εξάτμα.......χαχααχαχαχαχαχαχα ναι οκ.....μήπως να κόβουν κοστούμια και σε όποιον ροχαλίζει το βράδυ με ένταση πάνω από 69db? Ελά μωρέ..........όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αλλά ναι ξέχασα είμαι παράνομος στα καλά του καθουμένου.....μέχρι χτες ήμουν κύριος. Τα 2db χαλάνε κόσμο. Αντρικο νταξ εχεις δικιο γενικα και συμφωνω μαζι σου αλλα με την εξατμιση που φορας ρε αδερφε ποτε δεν εισουν κυριος ρε συ ελα τωρα.. κατα βαθος ανεκαθεν εισουν παρανομος και το ξερες, απλα τωρα εσφιξαν καπως τα πραγματα... ελπιζω να με πιανεις πως στο λεω και να μην χρειαστει να βγαλω τα ΚΑΤΑΝΑ απο το παταρι τελος παντων ας αφησουμε τα λογια ολοι και να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει πρωτα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Αντρικο νταξ εχεις δικιο γενικα και συμφωνω μαζι σου αλλα με την εξατμιση που φορας ρε αδερφε ποτε δεν εισουν κυριος ρε συ ελα τωρα.. κατα βαθος ανεκαθεν εισουν παρανομος και το ξερες, απλα τωρα εσφιξαν καπως τα πραγματα... ελπιζω να με πιανεις πως στο λεω και να μην χρειαστει να βγαλω τα ΚΑΤΑΝΑ απο το παταρι τελος παντων ας αφησουμε τα λογια ολοι και να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει πρωτα Και όμως είσαι λάθος Λιάκου βγάζω 96db στις 3600σαλ. Με την μαμά έβγαζα 89 στις 3200σαλ. Ακριβώς πάνω στο όριο ήμουν. Πόσα παιδιά έχουν βάλει aftermarket εξατμίσεις που δεν ξεπερνούσαν το ανώτατο όριο θορύβου και τώρα θα αναγκαστούν να πετάξουν τα λεφτά τους και να αλλάξουν πάλι εξατμίσεις κτλ? Και σου σκάει ο μάγκας με το εργοστασιακό Impreza με 140db κύριος να πούμε και σου ρχετε να του φας το μυαλό και να το πασαλείψεις στον δίπλα με το στερεοφωνικό πάλι εργοστασιακό που ρίχνει τοίχους...αλλά είναι νόμιμοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν ξερω, τι να σε πω, εγω αλλα ηξερα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 δεν ξερω, τι να σε πω, εγω αλλα ηξερα Χωρίς την τάπα αν το είχα ναι μαζί σου. 1 μέρα το άφησα και δεν την πάλεψα ούτε και εγώ ο ίδιος. 120φευγα db. Ταπωμένο μια χαρά νορμάλ ήχο βγάζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 @ALX Δεν κατάλαβες συνονόματε, δεν θέλω έλεγχο για να είμαι σωστός (γι' αυτό και είμαι σωστός ενώ έλεγχος δεν υπάρχει σε κανέναν δρόμο της Ελλάδας και για τίποτε). Απλά θέλω να τονίσω πόσο άχρηστο είναι ένα μέτρο εάν δεν ελέγχεται η εφαρμογή του. Πάει άπατο στα σκουπίδια σαν τα ΚΤΕΟ, ΚΕΚ κλπ κλπ που όποιος θέλει τα έχει πλέον... Επίσης θέλω να τονίσω πόσο άδικο είναι να μην γίνεται έλεγχος γιατί εγώ (ο εκ πεποιθήσεως σωστός) κινδυνεύω ή βλάπτομαι από τον Χ, Ψ ασυνείδητο γιατί κανείς ποτέ δεν τον ελέγχει!... Είναι κοροϊδία να δημιουργούμε νέα μέτρα όταν δεν εφαρμόζουμε καν τα υφιστάμενα. Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος γιατί τα 1000 πατήματα που λες δεν θα τα δουν ποτέ αν δεν ελέγξουν... (Όπως δεν βρίσκουν τα ανασφάλιστα, τα χωρίς ΚΤΕΟ, τους οδηγούς χωρίς δίπλωμα κλπ. Αυτά τα βρίσκουν μόνο αν γίνει κανένα ατύχημα ή δυστύχημα και αναγκαστικά τα ψάξουν τα χαρτιά... όταν είναι ήδη αργά δηλαδή.... ) σωστα παιδια! εμενα δεν ιδροσε το αυτακι μου με την καλη ενια! και εγω εχω εξατμηση (τελικο) και δεν εχω ιδεα ποσα db βγαζει αλλα σαμπος θα γινει τπτ? εγω νομιμος θελω να ειμαι αλλα μεχρι να γινει αυτο το μετρο, και κλπ κλπ θα ξεχαστει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Εχει τα καλα του και τα κακα του το μετρο αυτο... Τα καλα του ειναι (αν εφαρμοστει ) καλυτερο υπνο.. Τα κακα του..ενα ξερω, οποτε ειναι αταποτες οι Ακραπες ολοι ακουνε και κανουν στην ακρη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δηλαδή Βάγγο το θεωρείς σωστό και τίμιο και δίκαιο να πετάξω 950 ευρώ για 2db ενώ ο διπλα μου έχει άδεια που λέει +20db παραπάνω από την δική μου και ο παραδίπλα βάραει στην διαπασών στο sub Koufer με τα 150db του και η καφετερία απέναντι βαράει κάτι 200db ...................αλλά τους κλάνουν τα @@ και τον κόσμο δεν τον ενοχλούν..................θα μου τα δώσεις εσύ πίσω τα χρήματα αυτά ή ο Γιωργάκης? θα μου πληρώσεις τον μηχανικό να μου ξηλώσει την "παράνομη", να μου βάλει την παλιά και να μου ρυθμίσει την μότα και το Injection γιατί είμαι κουλάδι και δεν ξέρω τίποτα παρά μόνο να την βάζω μπροστά, ή θα μου τα δώσει και αυτά ο Γιωργάκης? Αλλά ναι ξέχασα είμαι παράνομος στα καλά του καθουμένου.....μέχρι χτες ήμουν κύριος. Τα 2db χαλάνε κόσμο. Tους πείραξε η εξάτμα.......χαχααχαχαχαχαχαχα ναι οκ.....μήπως να κόβουν κοστούμια και σε όποιον ροχαλίζει το βράδυ με ένταση πάνω από 69db? Ελά μωρέ..........όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε..... Ρε αντρικο ελα τωρα,εσυ νομιζεις οτι θα σε γραψουν για 2 db αυτο σιγουρα θα ειναι και αποκλησει απο το μηχανημα που μετραει.. σιγουρα θα εχει καποια ανοχη +-οποτε αστο και θα το δεις οταν βγει το νομοσχεδιο.Οσο για τα μαγαζια που εχουν στο διαπασων την μουσικη αυτο αστο, εχω μαγαζι και γνωριζω παρα πολυ καλα το αντικειμενο,σιγουρα ειναι παρανομο αλλα και εκει υπαρχει μεγαλη σαπιλα,αλλα καποτε πρεπει να γινει μια αρχη η ειμαι λαθος?εγω απο οταν ημουν μικρος ποτε δεν εβαλα αλλη εξατμιση για να κερδισω και καλα 23456 αλογα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Eγώ την έβαλα μόνο για να κερδίσω σε βάρος και σε χροιά (όχι ένταση) ήχου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Eγώ την έβαλα μόνο για να κερδίσω σε βάρος και σε χροιά (όχι ένταση) ήχου. συμφωνω απολυτα +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Ποτε τα καταφερατε και φτασατε 140 ποστς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Απαντάω σε σένα και μαζί νομίζω θα πάρουν και άλλοι τις απαντήσεις τους. Αν κατέβαζαν τον ΦΠΑ ή τον αφαιρούσαν τελείως... θα αγόραζαν και θα φορούσαν ΌΛΟΙ κράνος? Αν έφτιαχναν τους δρόμους, θα σταματούσαμε να τρέχουμε σαν τους παλαβούς, ή θα τρέχαμε ακόμα περισσότερο επειδή θα είχαμε καλύτερους δρόμους? Αν έφτιαχναν το σύστημα εξέτασης οδηγών, θα σταματούσαμε ΟΛΟΙ να λαδώσουμε για να το πάρουμε? (η ίδια ερώτηση πάει και για τα ΚΤΕΟ κτλ) Για τα επιδόματα κτλ συμφωνώ και για όλα τα υπόλοιπα που έχουν κάνει οι πολιτικοί, αλλά αναρωτιέμαι, αν έφτιαχναν την φορολογία καλύτερη για μας, θα κόβανε ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες αποδείξεις? Θα δήλωναν ΌΛΟΙ τα πραγματικά τους εισοδήματα στην εφορία? Θα σταματούσαν οι γιατροί να παίρνουν φακελάκια? Θα σταματούσαμε να λαδώνουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας? Εγώ σου λέω ότι όχι. Τίποτα από αυτά δεν θα σταματούσαμε Και για να ξαναμπούμε στο θέμα μας, αφού τόσα χρόνια ξέρουμε ότι τα ντεσιμπελόμετρα αραχνιάζουν σε κάποια ντουλάπια και έλεγχος για θόρυβο δεν γίνεται σχεδόν ποτέ, έχουμε βάλει οι περισσότεροι άφτερ μάρκετ εξατμίσεις. Άρα ποιος μας φταίει? Βλέπουμε την ατιμωρησία και την εκμεταλλευόμαστε! Άρα μην μου λέτε αν και αν και αν... Τα ίδια θα κάναμε κι αν ήταν όλα τέλεια. Φταίμε εμείς οι ίδιοι που δεν εφαρμόζουμε κανένα κανόνα. Όχι όλοι, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού μας. Για να δουλέψουν όλα (έστω και σιγά σιγά) προϋποθέτουν ένα βασικό στοιχείο που είναι ακόμα (και θα είναι πολύ καιρό ακόμα) μπορντέλο στην Ελλάδα: παιδεία. Παιδεία όχι με την έννοια πολλά βιβλία, πολλά μαθήματα και πολύς χαμένος χρόνος σε άθλια σχολεία. Αλλά άνοιγμα στους ορίζοντες του μυαλού, με καθηγητές που ενδιαφέρονται χωρίς να περιμένουν απλά το τέλος του μήνα για να πάρουν το χρήμα. ΟΚ...Πολύ υποθετικό σενάριο. Δεν είναι εφικτό στην χώρα μας. Γιατί? Γιατί όσο και να προσπαθείς σε αυτή τη χώρα, όσα χρόνια και να παλεύεις θα καταλάβεις (μέσα στην πρώτη 2ετία προσπαθειών) πως δεν βγαίνει πουθενά. Και δεν βγαίνει γιατί δεν βγήκε ούτε στους παπούδες και τους πατεράδες μας, που δούλεψαν μια ζωή για να τους δώσουν ψίχουλα. Γιατί κάποιοι αλήτες μεγαλοπιασμένοι και καθισμένοι σε καλές θέσεις έπαιζαν στο χρηματιστήριο τον ιδρώτα και τον κόπο των εργαζομένων. Γιατί κάποιοι άλλοι έφτιαχναν τα κρατικά συμβόλαια στην γυναίκα τους για να μεταβιβάσουν τεράστιες επιφάνειες γης στους παπάδες. Γιατί μέσα σε ένα βράδυ κάποιοι άλλοι έφαγαν τις οικονομίες κάποιων άλλων στο χρηματιστήριο. Γιατί κάποιοι άλλοι παντρεύονταν στο 4seasons με τα λεφτά που έκλεψαν από το ξεκλείδωτο ταμείο. Γιατί κάποιος άλλος προτιμούσε να παίζει PS3 και να τρώει πίτες από το να κόψει κ@λους και τώρα σφυρίζει και αδιάφορα. Γιατί κάποιος άλλος άνοιξε τα σύνορα ή συμφώνησε στο να λέμε τα Σκόπια Μακεδονία και ο πρώτος φωνάζει σαν αρχηγός τώρα και ο δεύτερος μας κορόιδευε πως «θα ξεχάσουμε» (αλλά δεν ξεχνά πως η κορούλα του έχασε την θέση και έχει γίνει βρυκόλακας) Όπως άλλωστε προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε και για τα αρχαία που έχει (και μέρος τους «δώρησε» σε μουσείο της Κρήτης όπου η κόρη του είναι διευθύντρια...Χάρισε....Λες και φύτρωσαν στο χωράφι του......Και κουκούλωσε και τα κόλπα της άλλης με την Siemens... Γιατί κάποιος άλλος φώναζε «Τσοβόλα δώστα όλα» για να φτιάξει βίλα με «δανεικά» και να χαρίζει pampers γεμάτα 5χίλιαρα Γιατί κάποιος άλλος έκανε επανάσταση στο Παρίσι και γύρισε ως απελευθερωτής και έστελνε τους Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία και την Αυστραλία για να πάρει μερικά $ για κάθε κεφάλι και ταυτόχρονα να τσιμεντοποιήσει όλες τις πόλεις της Ελλάδας Γιατί κάποιος άλλος φρόντισε να μας κοροϊδεύει ξεκινώντας να δίνει ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία για να τα κάνει μπάχαλο.... Και αν συνεχίσουμε σε λίγο χαμηλότερες θέσεις θα τραβάμε τα μαλλιά μας Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω Αλλά (επιστρέφω on topic) θέλω δύο ερωτήσεις να κάνω..... Η Κ.Θ. τι στόχο έχει? Την υγεία μας? Ή το γέμισμα των ταμείων? Γιατί αν ενδιαφέρονται τόσο για την υγεία μας θα έκαναν (πολύ νωρίτερα) τα εξής: θα έφτιαχναν νοσοκομεία που μπορούν να δεχθούν στα έκτακτα τους ασθενείς με χρόνο αναμονής μικρότερο των 2-3 ωρών θα έφτιαχναν νοσοκομεία που έχουν κρεβάτια για τους ασθενείς θα έφτιαχναν νοσοκομεία που έχουν γάζες, οινόπνευμα και σύριγγες θα έφτιαχναν νοσοκομεία που πληρώνουν τις υπερωρίες των γιατρών θα έφτιαχναν νοσοκομεία που θα ήταν στοιχειωδώς καθαρά θα έφτιαχναν νοσοκομεία που δεν θα σε αρρωσταίνουν/πεθαίνουν επειδή απλά μπήκες μέσα Και ταυτόχρονα θα έφτιαχναν δρόμους για να μην σκοτωνόμαστε/μένουμε ανάπηροι Θα προστάτευαν τους κόπους και τα χρόνια δουλειάς των πολιτών τους για να μην αρρωστήσουν από την στεναχώρια τους. Θα φρόντιζαν να φτιάξουν περιβάλλον που θα άφηνε περιθώριο να υπάρχουν χαμογελαστοί άνθρωποι.... Και ερωτώ (2η ερώτηση και τέλος) Αν λειτουργήσουν τα ΚΤΕΔ, ποιος ο λόγος να πληρώνουμε και Κ.Θ? Ότι πουστι@ κάνεις αν περάσεις για Κ.Θ., την ίδια θα κάνεις και στα ΚΤΕΔ (αλλάζω εξάτμιση, περνάω νόμιμος και μισή ώρα μετά ξαναβάζω τις ελεύθερες). Άρα πληρώνουμε και Κ.Θ και ΚΤΕΔ και μετά θα πληρώνουμε και Κάρτα για παρκάρισμα και κάρτα για φθορά ελαστικών κοκ Γιατί να ξαναπληρώσουμε? Σε τελική ανάλυση, αν είναι τόσο ευαίσθητοι για την υγεία μας, μπορούν πολύ χαλαρά να κάνουν το εξής: οι «μαμά» εξατμίσεις έχουν επάνω τους κωδικούς και το όνομα του κατασκευαστή (όπως και τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα) Αν σε σταματήσουν για έλεγχο, δείχνεις τους κωδικούς (δηλαδή η εξάτμιση είναι μαμά) και είσαι ΟΚ Αν έχεις αλλάξει εξάτμιση, δείχνεις το δελτίο έγκρισης τύπου της νέας εξάτμισης (που θα σου δίνει ο μαγαζάτορας όταν αγοράζεις την εξάτμιση) που εκδίδεται από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και είσαι πάλι ΟΚ... Τα 10-20-30€ γιατί να τα δώσουμε extra? Για να κλείσουν οι τρύπες που οι ίδια άνοιξαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Δεν λέω... δίκιο έχεις σε όλα. Είμαστε ένα τεράστιο μπουρδέλο και δεν ξέρεις από που πρέπει να ξεκινήσεις... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Γιαννη όλα αυτα που λες ειναι σωστα, αλλά εχε υποψην το εξης: στο μπουρδ@λο που ζουμε ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (όπως αναφερεις και συ), αυτοί από το να κατσουν να ξηλώσουν όλα τα κομματοσκυλα μπας και μπει καποια σειρα, δεν πειραζουν κανεναν και βγαζουν σπασμωδικα μετρα για ψηλοαλλαγες. από το να είναι όμως όλα χύμα όπως σήμερα, ας είναι έστω και έτσι. και με το κρανος ερημην έλεγχοι γίνονται και κουραφεξαλα υποδομή υπήρχε όταν ξεκινησαν τα μπλοκα, αλλα εγω βλεπω τα τελευταια χρόνια πολύ κόσμο να φοραει πλεον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 και με το κρανος ερημην έλεγχοι γίνονται και κουραφεξαλα υποδομή υπήρχε όταν ξεκινησαν τα μπλοκα, αλλα εγω βλεπω τα τελευταια χρόνια πολύ κόσμο να φοραει πλεον γκουχου γκουχου......που ακριβως το βλεπεις αυτο, στην Πατρα;;;;; :lol: :lol: :lol: Πραγματικα ειστε φαινομενο εκει περα παντως... δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν φορατε οι πατρωνες κρανος...2 στους 10 φορανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 τον τελευταίο χρόνο που συνετιστηκαν οι πολιτες "χαλαρωσαν" τα μέτρα Θάνο και πλεον μπορούν να μιλανε και στο κινητο την ωρα που οδηγανε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Kαι πολλες φορες με τα μετρα που βγαζουν ειναι σαν να σε προκαλουν να εισαι παρανομος και μιλαω γενικα οχι για τις εξατμισεις. Πιαστο αυγο και κουρευτο γενικος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Βασικά ό,τι και να λέμε είναι λίγο! Μακάρι να τους πιάσουν όλους αυτούς με τις παράνομες εξατμίσεις και να τους κόψουν τον κώλο!!! Αρκετά με την πάρτη τους! Λες και όταν ξεσηκώνουν τον κόσμο μεγαλώνει το πουλί τους ένα πράμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Βασικά ό,τι και να λέμε είναι λίγο! Μακάρι να τους πιάσουν όλους αυτούς με τις παράνομες εξατμίσεις και να τους κόψουν τον κώλο!!! Αρκετά με την πάρτη τους! Λες και όταν ξεσηκώνουν τον κόσμο μεγαλώνει το πουλί τους ένα πράμα... Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Ρε παιδια το θεμα τωρα δεν νομιζω πως ειναι πολιτικο, ας ηρεμισουμε λιγακι δηλαδη τωρα τσακωνοματε μεταξυ μας, αυτοι που εχουμε εξατμιση και αυτοι που δεν εχουμε τι να πω.... Μιλάμε για νέο Νόμο και η απόφαση για κάθε νόμο είναι πολιτική, οπότε το θέμα είναι αυτομάτως και πολιτικό Ηλία. Εξηγώ πάλι ότι ΔΕΝ είμαι ενάντια στο μέτρο και ΔΕΝ έχω εξάτμιση θορυβώδη. Η ένστασή μου είναι στο ότι είναι καθαρά εισπρακτικό μέτρο και δεν αναλαμβάνει το "κράτος" (όπως πάντα) καμμιά απ' τις δικές του ΑΠΕΙΡΕΣ υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες...... εεεε υπηκόους στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι δικές του παρανομίες είναι μονίμως στο απυρόβλητο. Αυτό δε λέω πάντα? Απλά όμως δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητοι οι καταστροφείς του Έθνους και ν' ασχολούμαστε με τις εξατμίσεις ωσάν να ήτανε το μόνο πρόβλημα αξιοπιστίας και πολιτισμού της χώρας. Εκτός κι αν θεωρούμε τους Προδότες, τους Κλέφτες και τους Εγκληματίες αθώους και έντιμους πολίτες και καλούμαστε να πετάξουμε στην πυρά τους φασαριόζους. "Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν" * Ξαναλέω (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) ότι είμαι ενάντια στον έντονο θόρυβο των εξατμίσεων και μ' εκνευρίζει πολύ όταν περνάνε και χαλάνε τον κόσμο. Για να δουλέψουν όλα (έστω και σιγά σιγά) προϋποθέτουν ένα βασικό στοιχείο που είναι ακόμα (και θα είναι πολύ καιρό ακόμα) μπορντέλο στην Ελλάδα: παιδεία. Παιδεία όχι με την έννοια πολλά βιβλία, πολλά μαθήματα και πολύς χαμένος χρόνος σε άθλια σχολεία. Αλλά άνοιγμα στους ορίζοντες του μυαλού, με καθηγητές που ενδιαφέρονται χωρίς να περιμένουν απλά το τέλος του μήνα για να πάρουν το χρήμα. ΟΚ...Πολύ υποθετικό σενάριο. Δεν είναι εφικτό στην χώρα μας. Γιατί? Γιατί όσο και να προσπαθείς σε αυτή τη χώρα, όσα χρόνια και να παλεύεις θα καταλάβεις (μέσα στην πρώτη 2ετία προσπαθειών) πως δεν βγαίνει πουθενά. Και δεν βγαίνει γιατί δεν βγήκε ούτε στους παπούδες και τους πατεράδες μας, που δούλεψαν μια ζωή για να τους δώσουν ψίχουλα. Γιατί κάποιοι αλήτες μεγαλοπιασμένοι και καθισμένοι σε καλές θέσεις έπαιζαν στο χρηματιστήριο τον ιδρώτα και τον κόπο των εργαζομένων. Γιατί κάποιοι άλλοι έφτιαχναν τα κρατικά συμβόλαια στην γυναίκα τους για να μεταβιβάσουν τεράστιες επιφάνειες γης στους παπάδες. Γιατί μέσα σε ένα βράδυ κάποιοι άλλοι έφαγαν τις οικονομίες κάποιων άλλων στο χρηματιστήριο. Γιατί κάποιοι άλλοι παντρεύονταν στο 4seasons με τα λεφτά που έκλεψαν από το ξεκλείδωτο ταμείο. Γιατί κάποιος άλλος προτιμούσε να παίζει PS3 και να τρώει πίτες από το να κόψει κ@λους και τώρα σφυρίζει και αδιάφορα. Γιατί κάποιος άλλος άνοιξε τα σύνορα ή συμφώνησε στο να λέμε τα Σκόπια Μακεδονία και ο πρώτος φωνάζει σαν αρχηγός τώρα και ο δεύτερος μας κορόιδευε πως «θα ξεχάσουμε» (αλλά δεν ξεχνά πως η κορούλα του έχασε την θέση και έχει γίνει βρυκόλακας) Όπως άλλωστε προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε και για τα αρχαία που έχει (και μέρος τους «δώρησε» σε μουσείο της Κρήτης όπου η κόρη του είναι διευθύντρια...Χάρισε....Λες και φύτρωσαν στο χωράφι του......Και κουκούλωσε και τα κόλπα της άλλης με την Siemens... Γιατί κάποιος άλλος φώναζε «Τσοβόλα δώστα όλα» για να φτιάξει βίλα με «δανεικά» και να χαρίζει pampers γεμάτα 5χίλιαρα Γιατί κάποιος άλλος έκανε επανάσταση στο Παρίσι και γύρισε ως απελευθερωτής και έστελνε τους Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία και την Αυστραλία για να πάρει μερικά $ για κάθε κεφάλι και ταυτόχρονα να τσιμεντοποιήσει όλες τις πόλεις της Ελλάδας Γιατί κάποιος άλλος φρόντισε να μας κοροϊδεύει ξεκινώντας να δίνει ψεύτικα στοιχεία για την οικονομία για να τα κάνει μπάχαλο.... Και αν συνεχίσουμε σε λίγο χαμηλότερες θέσεις θα τραβάμε τα μαλλιά μας Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω Αλλά (επιστρέφω on topic) θέλω δύο ερωτήσεις να κάνω..... Η Κ.Θ. τι στόχο έχει? Την υγεία μας? Ή το γέμισμα των ταμείων? Γιατί αν ενδιαφέρονται τόσο για την υγεία μας θα έκαναν (πολύ νωρίτερα) τα εξής: θα έφτιαχναν νοσοκομεία που μπορούν να δεχθούν στα έκτακτα τους ασθενείς με χρόνο αναμονής μικρότερο των 2-3 ωρών θα έφτιαχναν νοσοκομεία που έχουν κρεβάτια για τους ασθενείς θα έφτιαχναν νοσοκομεία που έχουν γάζες, οινόπνευμα και σύριγγες θα έφτιαχναν νοσοκομεία που πληρώνουν τις υπερωρίες των γιατρών θα έφτιαχναν νοσοκομεία που θα ήταν στοιχειωδώς καθαρά θα έφτιαχναν νοσοκομεία που δεν θα σε αρρωσταίνουν/πεθαίνουν επειδή απλά μπήκες μέσα Και ταυτόχρονα θα έφτιαχναν δρόμους για να μην σκοτωνόμαστε/μένουμε ανάπηροι Θα προστάτευαν τους κόπους και τα χρόνια δουλειάς των πολιτών τους για να μην αρρωστήσουν από την στεναχώρια τους. Θα φρόντιζαν να φτιάξουν περιβάλλον που θα άφηνε περιθώριο να υπάρχουν χαμογελαστοί άνθρωποι.... Και ερωτώ (2η ερώτηση και τέλος) Αν λειτουργήσουν τα ΚΤΕΔ, ποιος ο λόγος να πληρώνουμε και Κ.Θ? Ότι πουστι@ κάνεις αν περάσεις για Κ.Θ., την ίδια θα κάνεις και στα ΚΤΕΔ (αλλάζω εξάτμιση, περνάω νόμιμος και μισή ώρα μετά ξαναβάζω τις ελεύθερες). Άρα πληρώνουμε και Κ.Θ και ΚΤΕΔ και μετά θα πληρώνουμε και Κάρτα για παρκάρισμα και κάρτα για φθορά ελαστικών κοκ Γιατί να ξαναπληρώσουμε? Σε τελική ανάλυση, αν είναι τόσο ευαίσθητοι για την υγεία μας, μπορούν πολύ χαλαρά να κάνουν το εξής: οι «μαμά» εξατμίσεις έχουν επάνω τους κωδικούς και το όνομα του κατασκευαστή (όπως και τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα) Αν σε σταματήσουν για έλεγχο, δείχνεις τους κωδικούς (δηλαδή η εξάτμιση είναι μαμά) και είσαι ΟΚ Αν έχεις αλλάξει εξάτμιση, δείχνεις το δελτίο έγκρισης τύπου της νέας εξάτμισης (που θα σου δίνει ο μαγαζάτορας όταν αγοράζεις την εξάτμιση) που εκδίδεται από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και είσαι πάλι ΟΚ... Τα 10-20-30€ γιατί να τα δώσουμε extra? Για να κλείσουν οι τρύπες που οι ίδια άνοιξαν? Με κάλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ!!! (και δεν είχα χρόνο να τα γράψω). Ο Αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω Σωστόοοοοο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες