Jump to content
NERRY

Οι καλοί και πιστοί μας φίλοι... Τα κατοικίδια!

Recommended Posts

παιζει...

και ακομα πιο πολυ παιζει η σκυλα να τα γλυφει κοιλια και να τα πηγαινει τουαλετα σα τη μανα τους

απλα να δωσουν προλιπτικα ενα σκουλικοχαπο στο σκυλι

εγω ετσι το δουλευω οταν εχω μωρογατακια

http://youtu.be/U3nknxRzmjA?t=243

Δεν εννοεις μαλλον το χαπι για το σκουληκι της καρδιας. Ποιο λες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

drontal ή prazitel (για σκουλικι στομαχιου ειναι μια χαρα) και milbemax για στομαχιου και καρδιας

επισης και τα γατουλινια θελουν αποπαρασιτωση εσωτερικη που κανεις με μια κρεμα banminth λεγεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

drontal ή prazitel (για σκουλικι στομαχιου ειναι μια χαρα) και milbemax για στομαχιου και καρδιας

επισης και τα γατουλινια θελουν αποπαρασιτωση εσωτερικη που κανεις με μια κρεμα banminth λεγεται

Το σκυλι εχει παρει για καρδιας. Για στομαχιου θα ενημερωσω. Για την αποπαρασιτωση μας εχει ενημερωσει η γιατρος και προτεινε να γινει σε καμια βδομαδα που θα ξεκινησει και η αντιβιωση αν θυμαμαι καλα.

Σε ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@st3li0s  Αναφερομαι γενικα σε οποιον γνωριζει, η γατα μου απο χθες δεν τρωει (σημερα ετυχε να την δω) και ειναι αδυναμη, της προσφερα πετσα απο κοτοπουλο που σε αλλη περιπτωση θα το εξαφανιζε σε 5 δευτερολεπτα, ουτε γυρισε να τα δει και τωρα ξαπλωνει πανω στο χαλι, τι μπορω να κανω μεχρι να την παω στον γιατρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γάτα σου είναι κατοικίδια? Δηλαδή την διατηρείς εντός σπιτιού?

Αν ναι, τότε επικοινώνησε με τον γιατρό σου! Δεν γνωρίζω από γάτες, αλλά γενικά η αφαγία και η απώλεια όρεξης είναι σύμπτωμα ότι κάτι απασχολεί το ζώο! Από το πιο απλό εως το πιο σύνθετο! Σε αυτά πας βλέποντας και κάνοντας!

Αν δεν είναι κατοικίδια και αλωνίζει έξω κανείς δεν ξέρει τι έγινε...!Μπορεί να σου 'ρθε χορτάτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζει εξω την μιση μερα την αλλη ζει μεσα :tongue:

Αλλα ποτε δεν ειναι χορτατη ποιος ειναι χορτατος μετα απο μια μερα χωρις να φαει τιποτα, σιγουρα εχει καποιο προβλημα αλλα δυστυχως επεσε πανω σε καιρω διακοπων και μερα Σαββατο πιστευω αυριο να μην χειροτερεψει και απο Δευτερα να παει στον γιατρο 

Ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιφερετε μεσα στο σπιτι νιαουριζοντας παραπονεμενα και κοιμαται χωρις να πινει νερο και να τρωει, πιστευω να μην ειναι κατι σοβαρο και να την προλαβω μεχρι την Δευτερα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο γατος μου ειχε πιει κατι καυστικο και καηκε το στομα και ο ισοφαγος του....

2 αντιβιωσεις κοτοπουλο με αερομενο με νερο και με συρηγγα αλλα επειδη ποναει δεν θελει να τον ταισω, με χιλια ζορια τον δινω 10ml την φορα και πινει λιγο γαλα μονος του.

Αμα την βγαλει 3 μερες ειπε ο γιατρος θα την βγαλει καθαρη, πιστευω ολα να παν καλα....

Τον κοίταξες αυτή τη φορά αν βγάζει τίποτα από το στόμα ???

Κανένα ρεμάλι γείτονα που να στον "έβαλε στο μάτι" ????

και κάτι άλλο: τη ηλικία έχει ο γάτος ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτην την φορα ειναι το θηλυκο ( εχω ενα αρσενικο και 2 θηλυκα) που δεν εχει κλεισει τον χρονο, εδω γυρω ολοι τις ταιζουν εκτος αυτου δεν απομακρυνεται σπο την αυλη...

Σημερα δυσκολευεται να περπατησει και οποτε προσπαθει φωναζει, εκανε καποια βηματα για να πλησιασει τον καναπε και να ανεβει πανω σε αυτον αλλα δεν καταφερε να πηδηξει και εμεινε κατω, συνεχιζει να μην τρωει και να μην πινει νερο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε καμιά κροκέτα,
σπάστη σε σκόνη,
κάν'την αλοιφή αραιή με νερό
και άλοιψε λίγο στο στόμα της...
αν δεις ότι το γλύφει....δώσε κι άλλο

αν δεις ότι δεν....πρέπει να πάει επειγόντως στο γιατρό....εχθές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@st3li0s  Αναφερομαι γενικα σε οποιον γνωριζει, η γατα μου απο χθες δεν τρωει (σημερα ετυχε να την δω) και ειναι αδυναμη, της προσφερα πετσα απο κοτοπουλο που σε αλλη περιπτωση θα το εξαφανιζε σε 5 δευτερολεπτα, ουτε γυρισε να τα δει και τωρα ξαπλωνει πανω στο χαλι, τι μπορω να κανω μεχρι να την παω στον γιατρο?

@propapias πως είναι η γατα; τρωει πίνει;  (σημερα;)  στείλε νέα.. Έχεις δει εμετους διαρροιες; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και συμπεραινε οτι πιθανον πληγωθηκαν τα πισινα ποδια της απο καποιο χτυπημα (δεν ποναει καπου συγκεκριμενα γιατι οταν της ακουμπαω τα ποδια δεν παραπονιεται εντονα) και μας εδωσε μια αντιβιωση, την ταισα με το ζορι λιγο κοτοπουλο, επισης αποτελει προβλημα το γεγονος οτι δεν μπορει να κανει την ανγκη της λογο της αδυναμιας να στηριχθει αρκετη ωρα πανω στα πισινα ποδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και συμπεραινε οτι πιθανον πληγωθηκαν τα πισινα ποδια της απο καποιο χτυπημα (δεν ποναει καπου συγκεκριμενα γιατι οταν της ακουμπαω τα ποδια δεν παραπονιεται εντονα) και μας εδωσε μια αντιβιωση, την ταισα με το ζορι λιγο κοτοπουλο, επισης αποτελει προβλημα το γεγονος οτι δεν μπορει να κανει την ανγκη της λογο της αδυναμιας να στηριχθει αρκετη ωρα πανω στα πισινα ποδια.

Οκ..  Ταισμα ζεστη,  και αυριο γιατρό..  

Αυτά στη θεωρία,  γιατί αλλα μοιάζουν απόγευμα το τηλ κι άλλα είναι πολλές φορές 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικα εχει χτυπηθει το πισω μερος της απο αμαξι η οτιδηποτε αλλο.παιζει να εχουν πειραχτει νευρα στην περιοχη της λεκανης η και η ιδια η λεκανη της,αφου τα ποδια της φαινονται ενταξει,και γι αυτο η αδυναμια.

λογικο το να μη τρωει.αστην να διαλεξει ενα μερος να χωθει και φτιαξτο της εκει ανετο και ζεστο.

χρειαζεται ξεκουραση και υπνο.βαλτης και νερο κοντα.

για φαγητο υπαρχουν δυναμωτικες αλοιφες με εντονη γευση και πολλα θρεπτικα συστατικα για τετοιες περιπτωσεις,που λογικα οσο χαλια και να ειναι θα γλειψει λιγο.αν δε γλειφει βαλτης στο μπροστα ποδι και θα το γλειψει για να το καθαρισει.

μετα για την αναγκη της θα χρειαστεις nujol η duphalac.

τα χω περασει οχι λιγες φορες με τις αλανιαρες της αυλης δυστυχως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδάκια,  καλα ολα αυτά που γράφετε,  αλλα παίζουν τόσα πολλά,  που εδω ισχύει ότι από το τηλ δε κάνεις διάγνωση,  κανείς ψυχοθεραπεία. 

Ενα ζωο που απλά δε τρώει και δε τα κάνει,  μπορεί να είναι άπειρα πράματα..  

Απο τραυματισμό μέχρι εμφραξη μέχρι σπασμένη ουρά και η λίστα δε τελειώνει :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ναι απο δω εικασιες κανουμε σαν παιδακια κ εμεις.

εννοειται επιβαλεται επισκεψη μαζι με το ζωο σε γιατρο.

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδάκια,  καλα ολα αυτά που γράφετε,  αλλα παίζουν τόσα πολλά,  που εδω ισχύει ότι από το τηλ δε κάνεις διάγνωση,  κανείς ψυχοθεραπεία. 

Ενα ζωο που απλά δε τρώει και δε τα κάνει,  μπορεί να είναι άπειρα πράματα..  

Απο τραυματισμό μέχρι εμφραξη μέχρι σπασμένη ουρά και η λίστα δε τελειώνει :winking:

Και νεφρα να προσθεσω εγω..

Δυστυχως μου εχει συμβει 2 φορες... 

Και δυστυχως, αυτο ειναι απο τα χειροτερα, γιατι δεν σωνεται η κατασταση....

Νερο πινει τουλαχιστον?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Της δινω εγω νερο αλλα εχει να κανει κατι με τα ποδια που την προκαλει οξυ πονο ετσι ωστε να μην εχει ορεξη να φαει, αν ηταν κατι που εχει να κανει με νεφρα δεν θα εμπλεκωταν τα πισω ποδια διοτι τα μπροστινα της ειναι μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα νεφρά κάνουν πολυουρια πολυδιψια,  και αν προχωρήσει εμετους... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα ουτε διψαει ουτε κατουραει (επιστημονικος ορος) της δινω λιγο νερο με την συριγγα αλλα αρνειται να φαει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδια... Ίσως να μην είναι το σωστο τοπικ για να γράψω , αλλά δεν θελω να ανοίξω και κάποιο καινουριο..

Τον τελευταιο μηνα , αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα. Εβρισκα συχνα πυκνα, την κουκουλα της μηχανής μου, που παρκαρω σε εξωτερικό ιδιόκτητο χώρο του σπιτίου (προσβάσιμο κήπο χωρίς φράχτη ή πορτα τελος παντων) κατουρημενη από σκυλο!

Αυτό γινόταν κυρίως ξημερώματα οπότε είχα βγάλει και το συμπέρασμα ότι περνάει κάποιο αδέσποτο που το εμπνέει αποτι φαινεται η κουκουλα μου και τα αμολάει πανω της.. Δεν το γνώριζα, αλλα ισχυει ότι τα σκυλιά έχουν ένα σημείο μαρκαρισμένο που προτιμούν να κανουν την αναγκη τους και πηγαίνουν συνεχεια εκει;

Για να μην τα πολυλέω, προχθες το μεσημέρι, έτυχε να μιλάει ο πατερας μου στο κινητο τηλεφωνο  ενώ βρισκοταν πισω από την κουρτινα του παραθύρου που από κάτω είναι ο κήπος και αντιστοιχα παρκαρισμένη η μηχανη. Καθώς μιλάει λοιπον βλεπει ένα γειτονα με τον σκυλο του να περνάει απέξω από το σπιτι, και όπως περπατάνε, ο σκυλος κανει στροφη και μπαινει σούμπιτος στον κηπο μας....Σχεδόν αμέσως ο πατέρας μου βγήκε έξω και απλα ειπε " Ώστε αυτος την κανει την δουλεια" ..ενώ ο γειτονας/ιδιοκτητης του σκύλου απλα τον τράβηξε και απομακρύνθηκε χωρις κουβέντα. Βέβαια μετα, του την έστησε και του τα έψαλλε ένα χεράκι, λαμβάνοντας την βλακώδη απάντηση πως ο σκύλος απλα πηγαινε να κανει την αναγκη του στον κηπο και τα χορταρια..Σε ποιον!??!? Στον δικο μας κήπο παρακαλω...!

Και ερωτώ εγώ...ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ??? ( τον ιδιοκτήτη εννοώ φυσικά...) Κατά την γνώμη μου θα επρεπε να πάω και να του κατουρήσω ότι εχει και δεν έχει στην δικη του αυλη...Θα αρκεστω στο να τον προειδοποιήσω να μην ξαναπερασει με το κατοικίδιο του μπροστα από την πορτα μου βεβαια αλλιως θα του ριξω με κανα αεροβολο, το διποδο χωρίς μυαλο....

Οποτε λίγο προσοχή παιδια με τα κατοικίδια σας γενικά.. Εμεις υποτίθεται έχουμε περισσοτερο μυαλο και σεβόμαστε και την περιουσία του άλλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πηγα και μας ειπε πως τραυματιστηκε η λεκανη της...

Την εκανε 2 ενεσεις (παυσιπονη και μια για να μπορει να ενεργηθει) την αντιβιωση που αγορασα χθες και μας ειπε να την εχουμε στα ζεστα για να μην ζοριζεται ετσι εγω την εβαλα μια ηλεκτρικη κουβερτα κατω απο πανες για κουταβια που αγορασα μην της φυγη τιποτα και τρεχουμε.

Θυμηθηκα και τα παλια με τον αρσενικο που τον μεγαλωσα σε ενα κουτι παπουτσιων και με την συγκεκριμενη κουβερτα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πηγα και μας ειπε πως τραυματιστηκε η λεκανη της...

Την εκανε 2 ενεσεις (παυσιπονη και μια για να μπορει να ενεργηθει) την αντιβιωση που αγορασα χθες και μας ειπε να την εχουμε στα ζεστα για να μην ζοριζεται ετσι εγω την εβαλα μια ηλεκτρικη κουβερτα κατω απο πανες για κουταβια που αγορασα μην της φυγη τιποτα και τρεχουμε.

Θυμηθηκα και τα παλια με τον αρσενικο που τον μεγαλωσα σε ενα κουτι παπουτσιων και με την συγκεκριμενη κουβερτα 

Καλο είναι να βγάλεις και μια ακτινογραφία,  να δεις πόσο μεγάλη είναι η ζημιά.. 

Μπορεί με περιορισμό και υπομονή,  να δέσει,  έστω και στραβά,  και να αρχίσει να περπατάει,  αλλά αν είναι θηλυκό αστειρωτο και παίζει να μείνει έγκυος,  στειρωσε τη.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδια... Ίσως να μην είναι το σωστο τοπικ για να γράψω , αλλά δεν θελω να ανοίξω και κάποιο καινουριο..

Τον τελευταιο μηνα , αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα. Εβρισκα συχνα πυκνα, την κουκουλα της μηχανής μου, που παρκαρω σε εξωτερικό ιδιόκτητο χώρο του σπιτίου (προσβάσιμο κήπο χωρίς φράχτη ή πορτα τελος παντων) κατουρημενη από σκυλο!

Αυτό γινόταν κυρίως ξημερώματα οπότε είχα βγάλει και το συμπέρασμα ότι περνάει κάποιο αδέσποτο που το εμπνέει αποτι φαινεται η κουκουλα μου και τα αμολάει πανω της.. Δεν το γνώριζα, αλλα ισχυει ότι τα σκυλιά έχουν ένα σημείο μαρκαρισμένο που προτιμούν να κανουν την αναγκη τους και πηγαίνουν συνεχεια εκει;

Για να μην τα πολυλέω, προχθες το μεσημέρι, έτυχε να μιλάει ο πατερας μου στο κινητο τηλεφωνο  ενώ βρισκοταν πισω από την κουρτινα του παραθύρου που από κάτω είναι ο κήπος και αντιστοιχα παρκαρισμένη η μηχανη. Καθώς μιλάει λοιπον βλεπει ένα γειτονα με τον σκυλο του να περνάει απέξω από το σπιτι, και όπως περπατάνε, ο σκυλος κανει στροφη και μπαινει σούμπιτος στον κηπο μας....Σχεδόν αμέσως ο πατέρας μου βγήκε έξω και απλα ειπε " Ώστε αυτος την κανει την δουλεια" ..ενώ ο γειτονας/ιδιοκτητης του σκύλου απλα τον τράβηξε και απομακρύνθηκε χωρις κουβέντα. Βέβαια μετα, του την έστησε και του τα έψαλλε ένα χεράκι, λαμβάνοντας την βλακώδη απάντηση πως ο σκύλος απλα πηγαινε να κανει την αναγκη του στον κηπο και τα χορταρια..Σε ποιον!??!? Στον δικο μας κήπο παρακαλω...!

Και ερωτώ εγώ...ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ??? ( τον ιδιοκτήτη εννοώ φυσικά...) Κατά την γνώμη μου θα επρεπε να πάω και να του κατουρήσω ότι εχει και δεν έχει στην δικη του αυλη...Θα αρκεστω στο να τον προειδοποιήσω να μην ξαναπερασει με το κατοικίδιο του μπροστα από την πορτα μου βεβαια αλλιως θα του ριξω με κανα αεροβολο, το διποδο χωρίς μυαλο....

Οποτε λίγο προσοχή παιδια με τα κατοικίδια σας γενικά.. Εμεις υποτίθεται έχουμε περισσοτερο μυαλο και σεβόμαστε και την περιουσία του άλλου.

Θα σου απαντήσω για τα τυπικά!

Νόμος δεν υπάρχει για να στηριχθείς! Όλα είναι στο πλαίσιο της "καλής γειτονίας" και της διακριτικότητας που έχει ο κάθε άνθρωπος!

Καλά έκανε και του έκανε παρατήρηση ο πατέρας σου και αν συνεχίσει να το κάνει να γίνει πιο έντονος στο ότι σας ενοχλεί!

Μπορεί να γίνει πιο διακριτικός πηγαίνοντας τον σκύλο σε κάποιο παρτέρι ή τέλοσπάντων σε μέρος που δεν θα ενοχλεί! Δόξα τω Θεό υπάρχουν και δόξα τω Θεό μπορεί ο ιδιοκτήτης να το κάνει!

Όντας ιδιοκτήτης σκύλου μια χαρά βρίσκω μέρη για να κάνει την ανάγκη του ο σκύλος ακόμα και αν κινούμαι εντός του κέντρου της πόλης! Πολλοί προσέχουμε ακόμα και στην γειτονιά μας να μην τα κάνει σε συγκεκριμένα σημεία πάντα γιατί κιτρινίζουν τα φυτά και τα χόρτα τριγύρω και φαίνεται άσχημο! Μπορεί και αυτός να το κάνει άνετα! Ρίξε αυτό το επιχείρημα την επόμενη φορά που θα τύχει να τον δεις...

Το ΠΟΥ θα κατουράει ο σκύλος του καθενός είναι καθαρά θέμα εκπαίδευσης! Ντροπή σε αυτούς που αφήνουν τα ζώα τους να κατουράνε σε ρόδες και κουκούλες, σε κιτρινισμένες γωνίες πολυκατοικιών σε ΕΜΦΑΝΗ μέρη που "δαγκώνεσαι" από ντροπή μόλις βλέπεις ότι πάει να τον αφήσει να το κατουρήσει γιατί λες "για ποιο λόγο τον αφήνει εκεί" κτλ. Ούτε αισθητική δεν διαθέτουν τα χαϊβάνια τα όρθια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει να περπατησει αλλα ποναει προφανως αν ηταν σπασμενη δεν θα αντεχε να την ακουμπαν τα ποδια διοτι ο γιατρος την πιεση στην λεκανη και φωναξε αλλα αν ηταν σπασμενη θα τρελενοταν και μας ειπε πως τζαμπα θα παει η ακτινογραφια αφου ξερουμε τι εχει.

Εδω ειναι και ο γατος μου (συγνωμη για το δαχτυλο :tongue:)2014-04-21_18.42.361_zpswlh232yq.jpg

2014-04-22_13.58.281_zps0lkyzxxc.jpg

2014-04-21_18.43.051_zpsbsnrabal.jpg

2014-04-21_18.43.001_zpsal77wm8s.jpg

Και τωρα εγινε καπως ετσι 20151030_1922011_zpszfnsfaq1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα