Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Γιοργκε...πουτανιες στην πουτανα δε πουλανε δε στο ειπαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Πόσο το ευχαριστήθηκα! Έχεις πολλά να μάθεις ακόμη μικρέ.. πάρε την κούπα φέτος να πίνεις το γάλα σου με έτοιμη μότο.. και τα λέμε του χρόνου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Χαχα!! Φοβερη μαχη...Ο Ροσσι επιτελους σε καλη σχετικα κατασταση, φοβερη μαχη στους τελευταιους γυρους οπου πηρε κανονικα την ταυτοτητα του 99!!! Δεν πηγε τσαμπα το πρωινο μου ξυπνημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Εκπληκτικη μαχη στο τελος αλλα μονο αυτο! Ο αγωνας ηταν μετριου ενδιαφεροντος. Για τον Ροσσι δεν εχω λογια! Αλλα κακα τα ψεματα και ο Λορενθο εδειξε οτι εχει την στομφα να ειναι αναμεσα στους πρωτους. Ειναι αχαρη η χρονια φετος (silly season), αντε να δουμε.... Γιοργκε...πουτανιες στην πουτανα δε πουλανε δε στο ειπαν? :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Εκει που πηγε να με ξαναπαρει ο υπνος,ευτυχως το εσωσε ο Βαλεντινος και ο Γιωργης.... Και μην ειστε αγενεις ρε παλιοπαιδα...ακου εκει να στελνετε μαιλ στον 2Δ ,και να του κανετε υποδειξεις..... Ε ρε ΠΑΟΚΙΑ που τους χρειαζονται....(ειδικοι στο μπουκαρισμα σε στουντιο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Μεχρι να καταθεσουν αποψη οι ειδικοι lorenzoλογοι-αγωνολογοι(αυτοι με σημαιες και με ταμπουρλα...που ελεγε και ο μπιθικωτσης)δεν πρεπει να μιλαμε.Υπομονη λοιπον μεχρι αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Οπαδισμός και στα GP ; μια χαρά πάμε. Το ότι κέρδισε ο Stoner το πήρατε χαμπάρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Το ότι κέρδισε ο Stoner το πήρατε χαμπάρι; Χεσμενο τον εχουμε! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 όσο ακόμα αγωνίζεται ο Rossi, δύσκολα θα ασχοληθούμε περισσότερο με κάποιον άλλο. Μπράβο στο Stoner που τάπωσε τις Honda μεσα στο σπίτι τους Η τελική κατάταξη του αγώνα 1 25 27 Casey STONER AUS Ducati Team Ducati 160.0 43'12.266 2 20 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 159.8 +3.868 3 16 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team Yamaha 159.7 +5.707 4 13 99 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team Yamaha 159.6 +6.221 5 11 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 158.4 +27.092 6 10 58 Marco SIMONCELLI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 158.2 +30.021 7 9 19 Alvaro BAUTISTA SPA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 158.1 +31.826 8 8 11 Ben SPIES USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 157.9 +35.572 9 7 14 Randy DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP Honda 157.1 +47.564 10 6 7 Hiroshi AOYAMA JPN Interwetten Honda MotoGP Honda 157.0 +49.598 11 5 33 Marco MELANDRI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 157.0 +49.999 12 4 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 156.9 +50.703 13 3 40 Hector BARBERA SPA Paginas Amarillas Aspar Ducati 156.9 +51.422 14 2 41 Aleix ESPARGARO SPA Pramac Racing Team Ducati 156.8 +52.843 15 1 36 Mika KALLIO FIN Pramac Racing Team Ducati 155.5 +1'14.668 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Τι να λέμε τώρα!; Εκεί που έλεγα, άλλος ένας βαρετός αγώνας, έγινε της κακομοίρας στο τέλος. Η μαχητικότητα, οι ικανότητες και η τρέλα του Vale είναι ακόμα εδώ: "Ψιλέ, είτε περνάω, είτε πέφτουμε και οι δύο" ήταν σαν να έλεγε στο Jorge. Ευτυχώς, φαίνεται, οτι για 2η φορά στην καριέρα του, πολλοί βιάστηκαν να τον ξεγράψουν όπως το 2006-2007. 3 χαμένα πρωταθλήματα (μαζί με το φετινό), όχι γιατί κάποιος τον πίπωσε στα ίσα, αλλά γιατί οι συγκυρίες έπαιξαν τεράστιο ρόλο. That's racing βέβαια. Απλά φαίνεται, οτι ο Rossi έχει ακόμα να δώσει στα επόμενα χρόνια, και πιθανότατα να μας αφήσει άφωνους για πολλοστή φορά. O Jorge είχε όλο το σύμπαν με το μέρος του φέτος. Προσωπικά πιστεύω, ότι όσες ελπίδες είχε να πάρει το πρωτάθλημα πέρσι, τόσες και λίγες παραπάνω είχε και φέτος. Αν η φετινή χρονιά ήταν ίδια με τη περσινή (σχετικά με την υγεία του γιατρού), θα περιμέναμε και τον τελευταίο αγώνα για να βγάλουμε πρωταθλητή. Θα μου πείτε, ρε αρχηγέ το παλικάρι 1ος ή 2ος ήταν μέχρι προχθές. Σύμφωνοι, απλά σκεφτείτε οτι Pedrosa και Stoner μέχρι την μέση της χρονιάς, ήταν μέτριοι. O Rossi ήδη απο το 2ο αγώνα αντιμετώπιζε το πρόβλημα με τον ώμο του τον οποίο ακόμα τον απασχολεί, και στον 4ο αγώνα, γίνεται κομμάτια. Όλα αυτά, σου δίνουν ένα τεράστιο προβάδισμα και κυρίως μια ψυχολογία άνεσης χωρίς αγχος. Όχι δεν τον απαξιώ τον Jorge. Οδηγάρα είναι ο κερατάς, μυαλωμένος και με σκληρό χαρακτήρα. Απλά για να με πείσει οτι είναι κάτι παραπάνω, θα πρέπει, να επαναλάβει το πρωτάθλημα στο μέλλον, με την ανάσα ενός αντιπάλου του στο σβέρκο, κι ας μην είναι απαραίτητα του Rossi. ΥΓ: Ρε σείς, μπας και ο γιατρός ήδη εξελίσει το Ducati τελευταία; Σφαίρα πάει το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Μπραβο στον Ροσσι...μπραβο και στην Ντουκατι. Απλα καταλαβαινετε και θελω να πιστευω οτι ο Βαλε θα κανει τερατα με την Desmo! ανυπομωνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Δηλώσεις μετά τον αγώνα Stoner: "Δεν περίμενα όταν πρωτομπήκα στο MotoGP στα 16μου ότι θα μπορουσα να ανταγωνιστω ολα αυτα τα μεγαλα ονοματα. Νοιώθω υπέροχα και η Ducati ειναι η ομαδα που με εχει στηριξει και εχω παρει ολες τις νικες μου στο GP. Ειχαμε προβλημα με τις ρυθμισεις ολο το Σαβ/Κυριακο και τελικά είμασταν τυχεροί αφού δούλεψε το συνολο. Ο Andrea ήταν συνεχως κοντά μου και δεν μπορεσα να χαλαρωσω παρα μονο στον τελυεταίο γύρο. Ήταν μια μεγαλη νικη για εμας, ειδικά σε αυτή την πίστα" Dovizioso: "Πίεσα 100% σε όλον τον αγώνα αλλά δεν καταφερα να περασω τον casey. Είχε φοβερό ρυθμό, κάποια στιγμη στους 3 τελευταιους γυρους πλησιασα αλλά εκανα μικρολάθη και έχασα την ευκαιρία. Τα λάστιχα στο τελος δεν άντεχαν και είχα γλυστρήματα οπότε δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο. Ευχαριστώ την ομάδα μου και πιστευω πως αξιζαμε το podium σε αυτον τον αγωνα στο σπιτι μας" Rossi: "Φοβερός αγώνας! Θέλω να συγχαρώ τον Lorenzo για την προσπάθεια και την επιμονή του. Θα προτιμούσα βεβαια να ανταγωνιζόμασταν για την 1η θέση, αλλά το θέαμα ήταν πολύ καλό και τώρα. Έχασα χρόνο στην αρχή μέχρι να τον περάσω και οι 2 πρώτοι ξέφυγαν αρκετα, μετά είχα κουραστει, ειχε φαγωθει και το λάστιχο και δεν ήταν δυνατόν να τους πλησιάσω οπότε Ήξερα πως θα με πλησιάζε ο Jorge. τελικά ήταν ενα πολυ καλό Σαββατοκύριακο για εμας και ο όμως ειναι πολύ καλά, οπότε στην Malaysia θα δούμε" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 και ο τελευταιος γύρος http://www.youtube.com/watch?v=WoTj_0hLROw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) η απολυτη μαχη http://www.youtube.com/watch?v=sH2f8WiQ9Y4 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2010 από τον ZX1977 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πάντως και ο Lorenzo το πάλεψε αρκετά αν και ήταν με τον παλιό κινητήρα και όχι με τον νέο evolution που φορούσε η Μ1 του Rossi. Πιστεύω πάντως ότι εαν ο Rossi ήταν πιο κοντά λίγο στον Dovi σίγουρα θα ΄προσπαθούσε και για την δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια στον Stoner για την εκπληκτική νίκη και βέβαια στον Dovi που δεν εκμεταλεύτηκε στο έπακρο την δύναμη της HONDA. Συγχαρητήρια στον Colin Edwards που έδειξε στον Simonselli ότι ακόμα το κατέχει το άθλημα. Πολύ καλή και η επίδοση του Spies. Πάντως θεωρώ ότι ήταν αρκετά ενδιαφέρον αγώνας το grand prix of Japan. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2010 από τον FZMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Πρωταθλημα ο Γιωργης και οι υπολοιποι τα π@π@ρι@ του και τα δοντι@@ του. Με τα αν και με κλανιες αυγα δεν βαφονται η ιστορια θα γραψει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ MOTOGP 2010 JORGE LORENZO Το θέμα όμως είναι πως περισσότεροι θα θυμούνται το σημερινό μάθημα που πήρε απο τον "Γιατρό".......... Γιοργκε...πουτανιες στην πουτανα δε πουλανε δε στο ειπαν? Πόσο το ευχαριστήθηκα! Έχεις πολλά να μάθεις ακόμη μικρέ.. πάρε την κούπα φέτος να πίνεις το γάλα σου με έτοιμη μότο.. και τα λέμε του χρόνου :D Κάπως έτσι ξεχωρίζουν οι άντρες απο τα αγόρια........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 ΥΓ: Ρε σείς, μπας και ο γιατρός ήδη εξελίσει το Ducati τελευταία; Σφαίρα πάει το μηχανάκι :D :P :D Λες; και ο τελευταιος γύρος http://www.youtube.c...h?v=WoTj_0hLROw Ακούω τους παρουσιαστές και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα γμτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 δηλωσεις του Lorenzo (motograndprix.gr) ο Jorge Lorenzo έκανε δηλώσεις σε άλλο πνεύμα: «Αυτή ήταν μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Valentino και μένα, δύο πολεμιστές με ένστικτο δολοφόνου. Πρέπει να πω ότι σε κάποια σημεία δεν νομίζω ότι ήταν εντελώς δίκαιος, ήμασταν και οι δύο στο όριο αλλά κάποιες από τις κινήσεις του ήταν λίγο υπερβολικός, αφού με ακούμπησε και με έσπρωξε προς τα έξω, όταν νομίζω δεν ήταν σωστό. Είμαστε ομόσταυλοι, δίνω τη μάχη για τον Τίτλο Οδηγών και οι δύο μας μαχόμαστε για το Πρωτάθλημα των Ομάδων και των Κατασκευαστών και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε. Είμαι απογοητευμένος που έχασα το βάθρο, γιατί ήθελα ένα στην έδρα της Yamaha, αλλά αυτά έχουν οι αγώνες», είπε με κάποια πικρία και συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ κοντά στο όνειρο και πραγματικά ελπίζω ότι θα το κάνουμε πραγματικότητα την επόμενη εβδομάδα στην Sepang». ------------- δηλαδή ήθελε στοργή και προδέρμ αντί για τα σπρωξίδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 δηλωσεις του Lorenzo (motograndprix.gr) ο Jorge Lorenzo έκανε δηλώσεις σε άλλο πνεύμα: «Αυτή ήταν μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Valentino και μένα, δύο πολεμιστές με ένστικτο δολοφόνου. Πρέπει να πω ότι σε κάποια σημεία δεν νομίζω ότι ήταν εντελώς δίκαιος, ήμασταν και οι δύο στο όριο αλλά κάποιες από τις κινήσεις του ήταν λίγο υπερβολικός, αφού με ακούμπησε και με έσπρωξε προς τα έξω, όταν νομίζω δεν ήταν σωστό. Είμαστε ομόσταυλοι, δίνω τη μάχη για τον Τίτλο Οδηγών και οι δύο μας μαχόμαστε για το Πρωτάθλημα των Ομάδων και των Κατασκευαστών και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε. Είμαι απογοητευμένος που έχασα το βάθρο, γιατί ήθελα ένα στην έδρα της Yamaha, αλλά αυτά έχουν οι αγώνες», είπε με κάποια πικρία και συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ κοντά στο όνειρο και πραγματικά ελπίζω ότι θα το κάνουμε πραγματικότητα την επόμενη εβδομάδα στην Sepang». ------------- δηλαδή ήθελε στοργή και προδέρμ αντί για τα σπρωξίδια? καλος ,πολυ καλος οδηγος αλλα κατι τετοιες υπεροπτικες δηλωσεις κανει και τον κραζουν ολοι...πιπιλα τωρα και μωκο.... εμενα με στεναχωρησε παρα πολυ το ατυχημα του pedrosa ,ειχα αρχισει να τον συμπαθω παρα πολυ και να τον υποστηριζω... οσο για τις μαχες στους τελευταιους γυρους.... και για το θεαμα τους αλλα και για το τελικο αποτελεσμα τους επισης μπραβο σε stoner και dovi και ελπιζω να δουμε στο μελλον και τον spies να ανεβαινει ,αυτο το μοτοκροσαδικο στυλ πολυ μου αρεσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 δεν τον ειδα τον αγωνα αλλα οι τελευταιοι γυροι ηταν ολα τα λεφτα!!! αλλα ρε παιδια, πραγματικα, ειναι ΤΡΕΛΟΣ οδηγος με ολη την εννοια της λεξης. τα δινει ΟΛΑ, ξεφευγει δηλαδη απο τα κοινα ορια της λογικης. θα μπορουσα να πω οτι ειναι επικινδυνος καποιες στιγμες αλλα να μου πεις ετσι γινεσαι πρωταθλητης, με τα @@ σου και οχι απο συγκυριες. ανυπομονω για το πρωταθλημα του επομενου χρονου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 καλος ,πολυ καλος οδηγος αλλα κατι τετοιες υπεροπτικες δηλωσεις κανει και τον κραζουν ολοι...πιπιλα τωρα και μωκο.... +oσα θελετε! Μετα και το σημερινο ο Vale ειναι ο καλυτερος αναβατης ολων των εποχων και περισσοτερο απο ολα για ενα και μονο λογο: ποτε δεν την ειδε "θεος", παρεμεινε παντα χαβαλες και χαμογελαστος στα καλα και στα ασχημα και παντα ηξερε να σεβεται τους αλλους μεγαλους αναβατες της εποχης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ακούω τους παρουσιαστές και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα γμτ 29 κατασκευαστές τηλεοράσεων το έχουν προβλέψει και έχουν βάλει ένα κουμπάκι σίγασης πάνω στο τηλεχειριστήριο. Θα το αναγνωρίσεις απο αυτό ή αυτό το σήμα και απο την άμεση ανάκτηση της ψυχικής σου ηρεμίας........... Και για του χρόνου για το Mugello, ετοιμάζω πανώ: Παπάρα Ακατονόμαστε μας τα 'κανες τσουρέκια........... Επιτέλους γλυτώσαμε απο σένα, το βλέπουμε live........ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2010 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 29 κατασκευαστές τηλεοράσεων το έχουν προβλέψει και έχουν βάλει ένα κουμπάκι σίγασης πάνω στο τηλεχειριστήριο. Θα το αναγνωρίσεις απο αυτό ή αυτό το σήμα http://us.123rf.com/400wm/400/400/tombaky/tombaky0909 και απο την άμεση ανάκτηση της ψυχικής σου ηρεμίας........... Και για του χρόνου για το Mugello, ετοιμάζω πανώ: Παπάρα Ακατονόμαστε μας τα 'κανες τσουρέκια........... Επιτέλους γλυτώσαμε απο σένα, το βλέπουμε live........ :2funny: :2funny: Πεθαινωωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Για περάστε και απο 'δώ, παρακαλώ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες