vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Απο δω Ούτε ένα ούτε δυο αλλά οκτώ νέα μοντέλα θα παρουσιάσει στο φετινό Μιλάνο η Big H! Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για το ποια θα είναι αυτά τα μοντέλα, ούτε καν υπάρχει κάποια φήμη και φυσικά έχουν ξαφνιαστεί όλοι. Δεν είναι ανανεώσεις υπαρχόντων μοντέλων γιατί έχουν ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσουν νέα χρώματα στην Κολωνία. Για να δούμε, γιατί η εταιρία έχει μείνει πολύ πίσω σε νέα μοντέλα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Για να δούμε, γιατί η εταιρία έχει μείνει πολύ πίσω σε νέα μοντέλα. Περιμενει να χαλασουν τα παλια..αλλα θα περιμενει πολυ και το ξερει.. Ειμαστε σε αναμονη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Λέτε να δούμε κάνενα cbr250? Κάτι μου λέει ότι θα δούμε και κάτι από το νέο dero..που κάπως αλλιώς λέγεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Ελα ρε!!!!! Αναμένουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Λετε να εχει και κανα supermoto το μενου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ναι ΧR 650 με άλλα χρώματα.....από το 01 έχουν να το αλλάξουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Μάλλον όχι,δεν έβγαλαν το καινούργιο fx πέρσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Africa Twin Για μένα ένα XR650Dakar παρακαλώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 κατι σε CBR 600-125 h' 250,hornet , cbf600, varadero και κανα xr μου βρωμαει σιγουρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Έχει βρωμίσει ο τόπος οτι 2 χρόνια τώρα εξελίσσουν το on-off. Αιντε να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Λοιπόν έχουμε και λέμε για να μην ξερογλύφεστε ¨οπως τη βλέπω τη δουλειά με τις φανταστικές εκπλήξεις της Honda τα τελευταία χρόνια: 1)CBF 300 (με νέο μοτέρ 25 άλογα αντί για 22 το παλιό και νέο φανάρι) 2)Varadero 1000 adventure (με λάστιχα τακουνάτα, ψηλότερη ζελατίνα και στα extra εξοπλισμό GPS με μόλις 800ευρό) 3)CBR 1000 ABS (τώρα με 3 παραπάνω αισθητήρες για ακόμα καλύτερο φρενάρισμα) 4)CBF 600 facelift(βασικά λίγο ψηλότερη ζελατίνα και νέα χρώματα) 5)Innova sport(με ζάντες αλουμινίου και δώρο μια μπιέλα στο πρώτο Service) 6)VFR 1200 touring edition( στον βασικό εξοπλισμό πλαινες βαλίτσες και πιο φουσκωτή σέλα για τον συνοδηγό, όλα αυτά με μια ελάχιστη επιβάρυνση 3000€) 7)Transalp 650 dessert με χρώματα παραλλαγής(ειδική επετειακή έκδοση) και ζάντες πλέον με 50 ακτίνες αντί για 48 που είχε το προηγούμενο μοντέλο για αξεπέραστη αντοχή!) 8)SH150 dual (επιτέλους το φανταστικό αυτό σκούτερ με προηγμένο σύστημα διπλής χαρτογράφησης, τέρμα τα ατελείωτα γλυστρήματα στα πρωτοβρόχια!!) Έτοιμο το δελτίο τύπου.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Πρεσι Ριλίσι το λένε ρε βλάχο ! χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Μιας και η Kawasaki εκανε το βημα προς τα 400ρια ξανα, κατι παρομοιο μυριζομαι και για τη Honda...CBR400 / GSXR400 / XR400 :D:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Ελπίζω να μην είναι τα μοναδικά μόνα μοντέλα, γιατί θα φάνε πολύ κράξιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 1 ερωτηση μονο ... ποτε με το καλο αυτη η εκθεση ?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ...εγω θελω να δω νεο μεγαλο ονόφφι τυπου Bαρκαδερο ..με το V 4κυλινδρο 1200αρι κινητηρα του νεου VFR, στραγγαλισμένο στα 135 περιπου αλογα ... και ελαφρομενο καμια 40αρια κιλα... ...αυτο θα ταν νεο!... ...για να δουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Μωρέ δεν πάνε να βγάλουν ότι θέλουν. Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένος με το μωρό μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 δυο- μι- σαρια δυο -μι-σαρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μεγάλη αντεπίθεση ετοιμάζει το εητσαρσή Ωπα σόρυ Eδώ είναι το κανονικό.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 από τον radd 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Εγώ θέλω να δω........ΚΑΝΟΥΡΙΟ ΜΠΡΟΣ.....ΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 7 νέα μοντέλα από τη Χόντα ε? κάνα νέο παπί, κανα νεο σκούτερ, θα αλλάξει χρώματα σε κανά δυο άλλα, και αυτοκόλλητα στα υπόλοιπα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 για το καλο της ελπιζω να βγαλει κατι σε 250-400 για να γεφυρωσει το χασμα απο τα 125 μεχρι τα 600cc γιατι αυτα τα ερημα τα μεταχειρισμενα CBF250 οπου να ναι τελειωνουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Έχει το Cre 230 ρε παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Τι θα ήθελα εγώ... Africa Twin CBF 250 ή 400(στογγυλοφάναρο όμως όχι σαν το 600) Και κάτι τρελό... Νέο μοντέλο....ΑΧ-1 !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ...εγω θελω να δω νεο μεγαλο ονόφφι τυπου Bαρκαδερο ..με το V 4κυλινδρο 1200αρι κινητηρα του νεου VFR, στραγγαλισμένο στα 135 περιπου αλογα ... και ελαφρομενο καμια 40αρια κιλα............ Ναι, ναι, και να μη χρειάζεται να πουλήσεις το νεφρό σου για να την αποκτήσεις (όπως συμβαίνει με τον ανταγωνισμό)............. Μεγάλη αντεπίθεση ετοιμάζει το εητσαρσή Ωπα σόρυ Eδώ είναι το κανονικό.. Αχ ευθυμήσαμε και πάλι....................... Υ.Γ. Αν σου λέγανε να στοιχηματίσεις ποιό απο τα δύο θα δουλεύει απροβλημάτιστα (και χωρίς 438 ανακλίσεις) σε πέντε χρόνια, πού θα έβαζες τα φράγκα σου; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες