ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Ότι λέει ο τίτλος. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή με την μοτοσυκλέτα στην ζωή σου? Δεν είναι απαραίτητο να είναι με κάποιο ατύχημα αυτή η στιγμή. Όπως το έχεις νιώσει εσύ. Όλοι σχεδόν είχαμε ατυχήματα (σοβαρά ή όχι) αλλά ίσως η δυσκολότερη στιγμή να ήταν κάτι άλλο. Εμένα πάντως, η δυσκολότερη στιγμή ήταν όταν αναγκάστηκα να πουλήσω την μοτοσυκλέτα μου λόγω οικονομικών δυσχερειών! Αυτό συνέβη το 1996 αλλά ευτυχώς κράτησε για λίγο. Μετά έφτιαξαν τα πράγματα και ξαναγόρασα μία (μικρή βέβαια στην αρχή που την κράτησα ένα χρόνο και μετά επανήλθα στα μεγαλύτερα κυβικά) Όταν συνέβη αυτό, ένιωθα ότι αναγκάζομαι να αποχωριστώ ένα κομμάτι της ζωής μου. Σαν να έπρεπε να τα χαλάσω με την γυναίκα που ήμουν ερωτευμένος, ενώ δεν ήθελα. Είχα ένα σφίξιμο στο στομάχι για μέρες, το οποίο κορυφώθηκε την ημέρα της πώλησης. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 οταν δουλευα πακετο με -9 βραδυ και χιονιζε ασταματητα, επρεπε να παω την παραγγελια σε αποσταση 3+3 χλμ, οταν εφτασα ημουν σα χιονανρθωπος χωρις υπερβολη, κοντεψα πανω απο 30 φορες να πεσω και δε σταματουσα στην κατηφορα με τιποτα αλλα καλα ηταν οταν αναγκαστηκα να πουλησω το πρωτο δικο μου μηχανακι γιατι ηταν ασυμφωρο να το φτιαξω ξανα οταν μας κυνηγησε διπλος με μια serrow σουρομενος βουλγαρος νταλικερης και κοντεψε να μας σκοτωσει ας ειναι καλα το βενζιναδικο στο οποιο μπηκαμε και γλιτωσαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Οταν πρωτη βδομαδα που ειχα παρει το CB και δεν ειχα δραχμη για εξοπλισμο , ειχα παει σπατα και γυρνωντας εριχνε καρεκλες - αττικη οδος, ειχα εντελως σκατενιο μπροστινο λαστιχο που γλυστραγε , ενα παμπαλαιο κρανος νολαν του 80 το οποιο δεν ειχε τιποτα μεσα απο μαξιλαριακια και το επερνε ο αερας , ζελατινα ανοιχτη , περφεκτο που ειχε γινει μουσκεμα και σε κατι φασεις με περναγανε τα ζωα στο ενα μετρο σηκωνοντας τσουναμι..Σκατα εντελως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 οι πιο δυσκολες στιγμες πιστευω ειναι 2 1)οταν με πεταξε εξω φορτηγο στην ορεινη ναυπακτια 2)οταν αναγκαστηκα να την ριξω για να μην χτυπησω το παιδακι αυτες προς το παρον οπου ειναι στραβες... η δυσκολια ηταν να την αγορασω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Οταν κόλωσα να μπω στο μονοπάτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Όταν έμαθα από πρώτο χέρι τι είναι το tank slapping σε παπί άσχετα αν δεν έπεσα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Οταν κόλωσα να μπω στο μονοπάτι... Ποιο μονοπατι λες Βασιλη? Οταν ημασταν παρεα με Gee + Tc-Drift που σε ψαχναμε? Ον Τοπικ: Οταν πηγα να φυγω σε μια στροφη στα λιμανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ηταν η αποφραδα μερα που τρακαρα...και επρεπε να το πω στους γονεις μου...πακετο με το οτι ειχα μηχανη 1 χρονο κρυφα.... Και δευτερη πιο δυσκολη στιγμη...οταν ηθελα να παρω την δευτερη και επρεπε να το συζητησω..ε και οταν ειπα οτι θελω τα κλειδια του γκαραζ να τη βαλω μεσα 1)γιατι την ειχα παρει και 2)γιατι θα την αφηνα απο ιανουαριο μεχρι απριλιο και θα εφευγα :( :cheers: Καλα να'μαστε :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 οταν κοντα στην αμφιλοχια βρεχοντας ανακαλυψα ποσο γλιστρανε οι ασπρες γραμμες. πρωτη σουπα με μεγαλη μοτο και με αλλα 300χλμ να κανω βρεγμενος και ενω εβρεχε εχει κι αλλες αλλα αυτη μου ηρθε πρωτη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Οταν εβγαλα Νοκ-αουτ εναν κινητηρα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Ναι, Μιχάλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 κατι στιφμες σαν κ αυτη που θελω να φυγω να παω βολτα και δεν μπορω... κατι στιγμες που εχω χωματινο μηχανακι και θελω να παω σε ασφαλτο να λιωσω ενα motard η ενα ss ,και κατι στιγμες οπως τωρα που εχω ss και θελω ενα χωματινο να γυρισω ολους τους χωματοδρομους της Ελλαδας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Όταν έμαθα τι σημαίνει να έχει χώματα ο δρόμος,και να πρέπει να στρίψεις!Και να οδηγείς SS..Πρόσφατο! :/ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν γύρναγα σπίτι μεθυσμένος (κόκαλο) και ήθελα να δω πόσα βγάζει το παλιό μου scooterακι, μπήκα σε μια στροφή χωρίς να κόψω και κατάλαβα οτι δε με παίρνει να στρίψω και να μείνω στη λωρίδα μου. Στο αντίθετο ρεύμα είχαν βγάλει την παλιά άσφαλτο (μόνο επιφανειακά), είχα δύο επιλογές να μπω πλαγιασμένος στο σκαμμένο ή να φρενάρω-σηκώσω το μηχανάκι και να μπω όρθιος. Επέλεξα να φρενάρω και μπήκα στο κομμάτι που είχαν βγάλει την άσφαλτο (περίπου 4-5 πόντους πιο χαμηλό από την κανονική άσφαλτο) και χάνω εντελώς την αίσθηση του πίσω τροχού (σαν να είχε κολλήσει το φρένο) και πήγαινα με μπάντα, σηκώθηκα όρθιος σχεδόν ολόκληρος πάνω στο τιμόνι και εντέλει σταμάτησα χωρίς να παίσω ούτε εγώ ούτε το μηχανάκι 1 μέτρο από γκρεμό. Τελικά από τη λακκούβα είχε σπάσει όλη η μετάδοση, είχε στραβώσει η ανάρτηση και ο τροχός είχε σφηνώσει μέσα στο θόλο. Έκανα οτοστόπ 5 η ώρα τα ξημερώματα και όταν σταμάτησε ένας δεν μπορούσα να του πω που μένω από το σοκ και το μεθύσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν γύρναγα σπίτι μεθυσμένος (κόκαλο) και ήθελα να δω πόσα βγάζει το παλιό μου scooterακι, μπήκα σε μια στροφή χωρίς να κόψω και κατάλαβα οτι δε με παίρνει να στρίψω και να μείνω στη λωρίδα μου. Στο αντίθετο ρεύμα είχαν βγάλει την παλιά άσφαλτο (μόνο επιφανειακά), είχα δύο επιλογές να μπω πλαγιασμένος στο σκαμμένο ή να φρενάρω-σηκώσω το μηχανάκι και να μπω όρθιος. Επέλεξα να φρενάρω και μπήκα στο κομμάτι που είχαν βγάλει την άσφαλτο (περίπου 4-5 πόντους πιο χαμηλό από την κανονική άσφαλτο) και χάνω εντελώς την αίσθηση του πίσω τροχού (σαν να είχε κολλήσει το φρένο) και πήγαινα με μπάντα, σηκώθηκα όρθιος σχεδόν ολόκληρος πάνω στο τιμόνι και εντέλει σταμάτησα χωρίς να παίσω ούτε εγώ ούτε το μηχανάκι 1 μέτρο από γκρεμό. Τελικά από τη λακκούβα είχε σπάσει όλη η μετάδοση, είχε στραβώσει η ανάρτηση και ο τροχός είχε σφηνώσει μέσα στο θόλο. Έκανα οτοστόπ 5 η ώρα τα ξημερώματα και όταν σταμάτησε ένας δεν μπορούσα να του πω που μένω από το σοκ και το μεθύσι... Κακο αυτο... :P Μια φορα ειχα πεσει μεθυσμενος,αλλα με μηδενικα χιλιομετρα σχεδον...ε και οταν καταλαβα τι θα μπορουσα να εχω παθει..η τι να εχω προκαλεσει υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναοδηγησω χεσμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Την περιμενω ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Αναμφισβήτητα όταν έμαθα τι θα πει highsiding από πρώτο ΧΕΡΙ (στα Μέγαρα)... Απολογισμός ένας χαμένος μήνας στην ανάρωση, με σπασμένη κλείδα (σημάδι ανεξήτηλο για πάντα, να το θυμάμαι) και σπασμένο καρπό. Ευτυχώς η μηχανή και ο εξοπλισμός τη γλύτωσαν με πολύ λίγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Πολυ αγχωτικες αυτες οι κουβεντες για μας τους καινουργιους . Δεν λεω καλο μας κανουν να καταλαβαινουμε τι γινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Όταν παραβίασα πινακίδα ''STOP'' που δεν φενόταν και πέρασα αέρας απο δρόμο που είχε προτεραιότητα. Το χειρότερο ήταν πως είχα και δεύτερο άτομο μαζί μου. Ευτυχώς φρενάρανε οι άλλοι και δεν παθαμε τίποτα, και μόνο με τη σκέψη όμως που έθεσα και κάποιον άλλο σε κίνδυνο, μου πήρε δύο βδομάδες να ξαναοδηγήσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Μια δυσκολη στιγμη που θυμαμαι ηταν το '04 που ειχε χιονισει , ειχα παει σε μια φιλη οταν ξεκινησα εριχνε κατι σα χιονονερο , δεν εδωσα σημασια , εφτασα Παγκρατι και απλα συνεχιζε το χιονονερο , αφησα τη μηχανη και αργοτερα κατεβηκαμε να παμε σ'ενα μαγαζι... Το KLXακι ηταν καλυμενο απο το χιονι Πηραμε ταξι βγηκαμε κτλ γυρισαμε πισω αραξα σπιτι μετα ομως επρεπε να φυγω γιατι την επομενη ειχα δουλεια... Μεση ωριαια ταχυτητα 20χλμ , γλιστριματα+πατιναζ απειρα , οι κεντρικοι δρομοι ηταν πιο οκ αλλα οι υπολοιποι.. εκανα την Σολωνος σαν να ηταν πιστα για πατιναζ.. έ μετα στην Χ.Τρικουπη παραγλιστραγε και εκανα τα τελευταια 600 μετρα εχοντας το μηχανακι στα χερια . Το πως εφτασα σπιτι μου ακομα το θυμαμαι...! Ευτυχος δεν ειχα Fcr τοτε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν στα 18 μου.Όταν είχα το yz μου,πήγα και πάτησα κάτι λάδια σε μια στροφή,χωρίς να μπορώ να σταματήσω έκανα μια εντουροβόλτα στον γκρεμό από κάτω...περίπου 6 μέτρα άλμα και μετά καρφώθηκα και σε μια ελιά Το απότελεσμα ήταν να καταστρέψω ολοκληρωτικά την μηχανή.Εγώ έσπασα το δεξί μου πόδι + 7 ράμματα στο γόνατο + 2 ράμματα στο δεξί μου φρύδι + 1 ράμμα στο κάτω χείλος +2 σπασμένα πλευρά. Πραγματικά για 6 μήνες η ψυχολογία/διάθεση μου ήταν στα τάρταρα.Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 ότι καίω πολύ λάστιχο βρε αδερφάκι μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Όταν γυρίζοντας από Ναύπακτο έπιασε τέτοιο χιόνι που από Αράχωβα ως Λειβαδιά το κατέβασα με τα πόδια.Γλύστρισα 2 φορές.Το βράδυ Αθήνα είχα 40+ πυρετό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Μια δυσκολη στιγμη που θυμαμαι ηταν το '04 που ειχε χιονισει , ειχα παει σε μια φιλη οταν ξεκινησα εριχνε κατι σα χιονονερο , δεν εδωσα σημασια , εφτασα Παγκρατι και απλα συνεχιζε το χιονονερο , αφησα τη μηχανη και αργοτερα κατεβηκαμε να παμε σ'ενα μαγαζι... Το KLXακι ηταν καλυμενο απο το χιονι Πηραμε ταξι βγηκαμε κτλ γυρισαμε πισω αραξα σπιτι μετα ομως επρεπε να φυγω γιατι την επομενη ειχα δουλεια... Μεση ωριαια ταχυτητα 20χλμ , γλιστριματα+πατιναζ απειρα , οι κεντρικοι δρομοι ηταν πιο οκ αλλα οι υπολοιποι.. εκανα την Σολωνος σαν να ηταν πιστα για πατιναζ.. έ μετα στην Χ.Τρικουπη παραγλιστραγε και εκανα τα τελευταια 600 μετρα εχοντας το μηχανακι στα χερια . Το πως εφτασα σπιτι μου ακομα το θυμαμαι...! Ευτυχος δεν ειχα Fcr τοτε :P εισαι και παιδι του κεντρου...τι να σε κανουμε...εδω στεγνη ειναι η σολωνος και την κανουμε πατιναζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Τσικνοπέμπτη ήτανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες