kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 Σου ειπα οτι ειναι... Γ - Α - Μ - Α - Τ - Η ;;; Να τη χαιρεσαι φιλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Καλορίζικη, καλοτάξιδη και καλολάσποτη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Καλοριζικη και καλοταξιδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 κούκλα είναι :) καλορίζικη, και καλές βόλτες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Ζημιά μας έκανες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Πολύ όμορφη και καλορίζικη η κοπελιά! Δεν είναι όμως κάπως πολλά 5000 ευρώ για την ηλικία της; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Με γειες! Κοιτα μονο μην πας με αυτη να πληρωσεις κανα λογαριασμο απ'οξω απο Τραπεζες γιατι στανταρακι πλακωνει περιπολικο και σε μπαγλαρωσανε μεσα για αλητη μηχανοβιο κλεφτρονι 30ετιας... θα παει το σκαμπιλι κορομηλο μεχρι να πεις τι και πως...Κι αντε να πεισεις μετα..."με θυμασαι ρε π@υστη;"... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ε-Γ-Ρ-Α-Ψ-Ε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Αυτά ήταν πριόνια!!!! Καλόβολτο φίλε Θανάση!!! Το μαλλί? το μαλλί . . . σε καμμία περίπτωση η τιμή αγοράς δεν ανέρχεται σε αυτή που γράφηκε στα posts ή παρατέθηκε μέσω συνδέσμου (link). θα μου επιτρέψετε να μην ανακοινώσω την τιμή αγοράς , ο λόγος είναι απλός , ο μηχανικός που την ετοίμασε διατηρεί κατάστημα , κάνει εμπόριο , και βέβαια μπορεί να βάζει αγγελίες και να πουλάει αυτά που φτιάχνει σε όποιες τιμές θέλει. Πένα φαίνεται! Να το ευχαριστηθείς όσο πάει! Αυτά τα μονοκύλινδρα με τη μανιβέλα είναι που παίρνουν εύκολα μπροστά,ε? 3 steps to start your single cylinder ( χωρίς να χτυπήσεις ) :P 1. χωρίς αποσυμπιεστή ρίχνεις 3 ή 4 μανιβελιές να ανέβει το πιστόνι ψηλά στην κεφαλή. 2. πατάς τον αποσυμπιεστή και ρίχνεις μια "ψιλή" ( μισή , μικρή , λίγο , ίσα ίσα ) μανιβελιά. ( εδώ είναι που φεύγει η συμπίεση ) 3. στην επόμενη μανιβελιά έχει πάρει μπροστά ωσάν παπάκι. Με γειες!Κοιτα μονο μην πας με αυτη να πληρωσεις κανα λογαριασμο απ'οξω απο Τραπεζες γιατι στανταρακι πλακωνει περιπολικο και σε μπαγλαρωσανε μεσα για αλητη μηχανοβιο κλεφτρονι 30ετιας... θα παει το σκαμπιλι κορομηλο μεχρι να πεις τι και πως...Κι αντε να πεισεις μετα..."με θυμασαι ρε π@υστη;"... "σκαμπιλι κορομηλο" ROFL . . . ασε τις φωτό και βάλε βίντεο.....να ακουστεί σ'όλο το φόρουμ ! ΚΡΑΟΥ-ΚΡΑΟΥ !! . . . θα παω κάτω από γέφυρα να ακουστεί καλά :P Ωρε Θανααααααασσσσσσσσσσσσ......εχω παθει ζημια λεμε, πενα το εργαλειαο, δωσε μανιβελια να γουσταρουμε! Το ψηνω και εγω καιρο τωρα να αποκτησω κατι παλιο και χωματινο....θα ερθει η ωρα που θα παει...καλοβολτο να ειναι και καλη διασκεδαση και στους δυο σας! ναι θάνο ψήσου , ψήσου , γιατί φτιάχνουμε ομάδα ( περισσότερα εν καιρό . . . ) stay tuned ! Από τον ίδιο τον Γαρδέλη το πήρε... buh ! ο γαρδέλλης έχει ένα IT 490 και δεν το δίνει με τπτ . . . :P Χωρίς να είμαι σιγουρος, νομίζω οτι το μοντέλο που πήρες είναι το XLR και όχι το XR...Είχα και εγώ το ίδιο σε 250ρι, ιδιο χρώμα, pro link κτλ. με μόνη διαφορά τη σέλα! Καλοτάξιδο...Και αν επιτρέπεται...πόσο πήγε το μαλλί ? XLR , no way jose . . . Καλοβολτος, συνονοματε!!(Και, προσεχε τις "αναποδες".. ) γιατρέ οι "ανάποδες" πρέπει να προσέχουν εμένα :P Κουκλα ειναι.Να τη χαιρεσαι.......και καλο ξεμπαζωμα. "αναλαμβάνω παντός είδους χωματουργικές εργασίες" Ζημιά μας έκανες! ρε φίλε και συ μας έχεις κάνει ζημιά με το RC εδώ και καιρό αλλά δεν το κάναμε post . . . :P ps. το avatar και η υπογραφή σου είναι όλα τα €€€ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Ωραίος Θανάση, με γειές το καγκουρομηχάνημα. Μόνο..κρίμα που το έχεις έτσι στην πένα, γιατί θα λυπηθώ όταν του κάνω ροδιές με τακούνια στα πλαστικά, αν σε πετύχω σε κανά βουνό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanoscb1300volos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Φίλε και γαμώ τα εργαλεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ζημιά μας έκανες! .......Μεγαλη κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Costas B 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Καλοριζικο το εργαλειο και παντα ορθιος. Α ρε φιλε μας θυμησες τα νιατα μας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 οντως πολλα στην ιστορικοτατη μ@#$#αρα.Ειναι το κατι αλλο. ΥΓτην εχω δειαπο κοντα και ξερωοτι στις ανακατασκευες ο τυπος ειναι μερακλης,Dont worry δεν αφησα τα σαλια μου να τρεξουν πανω της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Αυτα ειναι εργαλεια... Με βαζεις σε μπριζες να βρω ενα τετοιο να (ξανα)μπω στα (λατρεμενα) χωματα... Καλοφαγωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 πολύ καλό το ινδιάνικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Πολύ όμορφη και καλορίζικη η κοπελιά! Δεν είναι όμως κάπως πολλά 5000 ευρώ για την ηλικία της; η γρια κοτα μαγκες εχει το ζουμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλλα σκαψιματα,,,ΤΕΛΕΙΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Μας γυρισες στα πρωτα μοτοσυκλετιστικα μας χρονια να σαι καλα ρε μεγαλε,φοβερο το μηχανακι να το χαρεις και να το προσεχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 :_rock-on: γαμάτο μια απορία έχω μόνο, δε σε έχουνε βάλει φυλακή ακόμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimr1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Tώρα το είδα φίλε μου. Μου έφτιαξες το βράδυ. Μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 :_rock-on: γαμάτο μια απορία έχω μόνο, δε σε έχουνε βάλει φυλακή ακόμα? φαντασου να το καβαλουσες εσυ... στην καλυτερη ευθανασια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Απο τον Αλημπατε το πηρες? Αυτος ειχε κατι μοτο 20-30ετιας. Καλοριζικο να ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 φαντασου να το καβαλουσες εσυ... στην καλυτερη ευθανασια :P θα είχα πάει να παραδοθώ μόνος μου κάτσε να βρω όρεξη χρόνο και λεφτά να φτιάξω αυτό και θα σου πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Πολυ καλο φιλε, πραγματικα αξιζει τον κοπο να κανεις μια ανακασκευη αν το παρεις τσαμπε η σε χαμηλη τιμη, εγω εχω ενα DT 125 του 82 και περιμενω να μου κατσει κανενα φραγο να το αρχισω, καλες βολτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Απο τον Αλημπατε το πηρες? Αυτος ειχε κατι μοτο 20-30ετιας. Καλοριζικο να ειναι. ξερεις απο Νικαια βλεπω ε? ο Αλημπαντες εχει κλεισει ,αλλα θα ηθελα πραγματικα να μαθω τι εκανε τα μηχανακια που ειχε μεσα, υπαρχει μια περιπτωση να τα εδωσε στον Τσιβαρακη που ειναι κατι αντιστοιχο ,μαζευει μηχανακια 20ετιας και βαλε ,καποια μαλιστα ειναι σε αρκετα καλη κατασταση , ποιος ξερει τι θα τα κανουν................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 ξερεις απο Νικαια βλεπω ε? ο Αλημπαντες εχει κλεισει ,αλλα θα ηθελα πραγματικα να μαθω τι εκανε τα μηχανακια που ειχε μεσα, υπαρχει μια περιπτωση να τα εδωσε στον Τσιβαρακη που ειναι κατι αντιστοιχο ,μαζευει μηχανακια 20ετιας και βαλε ,καποια μαλιστα ειναι σε αρκετα καλη κατασταση , ποιος ξερει τι θα τα κανουν................ Αλλοιμονο τον Μανωλη δεν ηξερα? Εκει εμενα μεχρι το 76(στο στενακι του 10ου αστυνομικου τμηματος-εκλεισε και αυτο) Ειχε ενα Νιντζα 900 του 85 που το ζαχαρωνα αλλα το ζηταγε πολλα. Τον Βαρογλου με τα Ντουκατι και λοιπα ιταλικα λιγο μετα τον Αλημπατε,τον προλαβες? Ειχα ριξει κατι σιροπια εξω απο το μαγαζι,οταν εβλεπα τους ντουκατους κατακοκκινους εκει στις αρχες του 80.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες