Jump to content
mr.marino

Η πραγματική αγάπη ενος μοτοσυκλετιστή...

Recommended Posts

Φιλε Μαρινο αν σε προλαβα οσο μπορεις ακομα να κανεις επεξεργασια, φτιαξε παραγαρφους, ή ασε κενα γιατι πραγματικα το κειμενο ειναι πολυ δυσκολο να διαβαστει με την μια! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πόσο καταλαβαίνω και επικροτώ αυτά που είπες ...δεν φαντάζεσαι!

Ειδικά στο παρακάτω:

Την διαφορά όμως την κάνει κάποιος που με μοτοσυκλέτα 15ετιάς και βάλε μπαίνει σε μια στροφή...όπως δεν μπάινει ο αναβάτης που καβαλάει το ολοκαίνουργειο gsxr1000 που τον είχε προς περάσει πριν λίγο στην ευθεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσιμπα ένα ποντάκι απο μένα. Ασχέτως που προσπαθώ να την έχω στην πένα _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν μπορεις ποσο σε καταλαβαινω!!!Για τους περισσοτερους το ΧΤακι ειναι ενα "ταπεινο" μηχανακι και ομως προσπαθω να το απολαμβανω καθε φορα που βγαινω εκτως των συνορων της πολης!!

Δεν πα' να εχει την εξατμιση της μανας του σε αντιθεση με το 90% των ΧΤ, δεν πα να εχει μονο 35(γκουχ γκουχ) αλογα, προσπαθω παντα να το ευχαριστιεμαι!!!

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι, οταν προκειται για εμας και την μοτοσικλετα μας δεν πρεπει να μας πτοει τιποτα, οσον αφορα βλαβες, μικρογρατζουνιες, ακομα και το τι μηχανακι οδηγαει ο διπλανος μας στο φαναρι!!

Και εκτως απο το πως το οδηγεις, σημασια εχει και η σχεση που υπαρχει μεταξυ του συνολου οχημα-αναβατης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσιμπα ένα ποντάκι απο μένα. Ασχέτως που προσπαθώ να την έχω στην πένα _thumbsup.gif

Ολοι και αυτο το προσπαθούμε πιστευω.Ο καθενας όπως μπορει, αλίμονο. Η αγάπες θέλουν προσοχή! Αλλα το πρότιστο δεν ειναι αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα!!! Την ευχαρίστηση που σου προσφέρει η μηχανή δεν μπορεί να στην προσφέρει κανένα άλλο όχημα (κανένα κουτί με air condition και χίλια άλλα καλούδια..). Όταν την οδηγάς είσαι ένας άρχοντας που για να την κουμαντάρει σωστά θα πρέπει να ξέρει τα κουσούρια της, τις αδυναμίες της, πότε να την πηγαίνει αργά, πότε στα όρια της και πότε να οδηγείς στα όρια σου, να την συντηρείς και να την σέβεσαι...  

Πριν από ένα μήνα είχα το πρώτο μου ατύχημα... με πρόδωσε ο κινητήρας σε χωμάτινη ανηφόρα..., ευτυχώς την γλίτωσα με λίγα καψίματα και ένα πρήξιμο στο πόδι... από τότε κατάλαβα ότι πρέπει να ξέρω ποιες είναι οι ικανότητες μου και ποιες οι ικανότητες της μηχανής μου... να γίνομαι ένα με αυτήν και να βελτιώνομαι οδηγικά συνεχώς...

Ο πατέρας μου έλεγε συνεχώς πως 'οι γυναίκες και οι μηχανές έχουν πίκρες και χαρές'... συνεπώς όταν καβαλάς μηχανή πρέπει να ξέρεις πως βάζεις την ζωή σου σε κίνδυνο, αν το γνωρίζεις αυτό από την αρχή και αποδέχεσαι το ρίσκο τότε θα οδηγείς μηχανή μέχρι να πεθάνεις αν οχι μετά την πρώτη πτώση (η οποία είναι νομοτέλεια) θα την παρατήσεις...

Αυτά.. Καλούς δρόμους και πάντα όρθιοι... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί είναι αυτό που με κάνει ακόμα και να βρέχει να θέλω να την καβαλάω...

Οπως θα ελεγε και ο Ψαλτης, ο λογος που συνεχιζεις να καβαλας την μηχανη ειναι το κυνηγι της ηδονης. :P :uglystupid2:

Περα απο την πλακα, συμφωνω απολυτως με οσα λες, ποντακι και απο εμενα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε σημασία στις οδηγικες σου ικανότητες και γραψε στα παλια σου τα παπουτσια "την γρατζουνια στο ντεπόζιτο"! Προέκτεινε τις αισθήσεις σου απάνω στην μοτοσυκλέτα σου...και θα δείς τι έχανες τοσο καιρό! Οι μαγκιες, οι κλανιές και τα κουκουμπλούκου πρασινοπερλέ χαμελέων μοτορια των 15000€ με Ριζόμα με χρυσά μπιχλιμπίδια και ζάντες Μαρκεσίνι δεν κάνουν την ουσιαστική αντικειμενική διαφορά! Την διαφορά όμως την κάνει κάποιος που με μοτοσυκλέτα 15ετιάς και βάλε μπαίνει σε μια στροφή...όπως δεν μπάινει ο αναβάτης που καβαλάει το ολοκαίνουργειο gsxr1000 που τον είχε προςπεράσει πριν λίγο στην ευθεια! Και αυτο γιατι....? Τις απαντήσεις μπορείτε να τις δώσετε και μόνοι σας...

Για ένα πράγμα μην στεναχωρηθείτε ποτε ξανα. Για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας σας. Τα σίδερα γίνονται.Τα σέρβις αν δεν έχεις λεφτά τωρα θα τα κάνεις τον αλλον μήνα.Το σπασμένο φλασακι θα το αλαξεις όποτε μπορέσεις.Η εξέλιξη του αναβάτη μετράει! Δώστε βαρύτητα στις οδηγικές σας ικανότητες παρά στις αισθητικές ικανότητες της μοτοσυκλέτας σας! Οι μηχανές είναι μηχανές...θα πέσουν, θα σπάσουν , θα χαλάσουν...αυτά όμως γίνονται! Εσύ δεν ξαναγίνεσε! Απόλαυσε την οδήγηση μέσα απο τον εαυτό σου! Και θα κλεισω ξανα με το "Σημασια δεν έχει τι οδηγεις, αλλα πως το οδηγείς" που είναι και γνωστή ατάκα. Καλά χιλιόμετρα σε όλους και πάντα όρθιοι! :_thumbsup:

Ποντάκι κι από μένα!

Σωραίος ρε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποντάκι και από εμένα! Θέτεις το πράγμα από την σωστή του οπτική. Σαφώς και όλοι θέλουμε τα μοτόρια να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση αλλά όταν κάτι γίνεται μονομανία, τότε ...άστα να πάνε.

Είναι κρίμα να έχει ο άλλος supersport μηχανάκι που να μπορεί να ευχαριστηθεί πλάγιασμα και να ασχολείται μόνο με το άν ο διπλανός του έβαλε καλύτερες εξατμίσεις ή πιο όμορφα καλούδια από το δικό του.

Είναι κρίμα ο άλλος να έχει GS Adv και να μην του γράφει τρελλά χιλιόμετρα γιατί μπορεί να βρέξει και μετά ποιός το πλένει... (μου έχει τύχει :shock: )

Το χαμόγελο μέσα από το κράνος σε ένα ωραίο στροφιλίκι δεν συγκρίνεται με τίποτα! Και ας σε πέρασε ο άλλος με ίδιο μηχανάκι σαν σταματημένο... Σημασία έχει ότι το γούσταρες εσύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριε Μαρίνο, με καλύπτετε απόλυτα!

Πόσο δίκιο έχεις φίλε σε αυτό που λές περί γρατζουνιών κτλ..

Είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να μας απασχολεί! :meeting:

Όλη η ουσία είναι το πώς εξελίσσεται κανείς μέσα στον χρόνο άλλα -δυστυχώς, πολλές φορές είναι αναπόφευκτο- και μέσα απο τα παθήματά του.

Επίσης, να προσθέσω και την ηδονή που νιώθει κάποιος όταν .....αρχίσει και σκαλίζει την μοτοσυκλέτα του..!

Όταν αρχίζει κάποιος και βάζει χέρι στα απόκρυφά της..

Ένας νέος κόσμος αποκαλύπτεται πιά..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χερομαι που πιστευουν και αλλοι στην ουτοποία μου! Αυτο σημαινει οτι δεν είμαι τρελός τελικά! Ή τουλάχιστον....υπάρχουν κι αλλοι τρελάρες εκει έξω! :thumbsup:

Ας στρίψουμε λοιπόν ... :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο..και το εχω νοιωσει καλα στο πετσι μου το σαραβο-αγαπη-power...!

Αλλα ωρες ωρες,οσο και αν την γουσταρω και μ'αρεσει εχω την αισθηση οτι ενα πιο καινουριο μοντελο θα εστριβε πιο καλα :P

Με τον ιδιο αναβατη :P :P :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πραγματικη αγαπη ενος μοτοσυκλετιστη....ειναι πανω απο ολα να σεβεται και να αγαπαει την ζωη του.....ωστε να καταφερει να καβαλαει μεχρι τα βαθεια γεραματα.....

Και πως γινετε αυτο.......

Μα τα εγραψε παραπανω ο φιλος στο πρωτο του ποστ και βρισκουν απολυτα συμφωνη

Οδηγικη παδεια

Βελτιωση χιλιομετρο με το χιλιομετρο οδηγικης ικανοτητας( εμπειρια)

Εξοπλισμος

και αλλα πολλα........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+650 απο εναν που ποτε δεν ειχε τα μαρουλια να εχει hi-tech εργαλειο και πορευομαι και βελτιωνομε με οτι εχω καθε φορα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σωστά τα λέτε παιδιά. Είχα το σάββατο το δεύτερό μου ατύχημα μέσα σε 15 χρόνια (στο πρώτο έκανα τη λεκάνη μου τρία κομμάτια) και παρὀλα αυτά το μόνο που με ενδιέφερε και τισ δύο φορές ήταν πότε θα γίνω καλά για να καβαλήσω ξανά τη συντροφό μου στο δρόμο.

¨Οταν καταφέρνω να γνωρίσω πράγματικά τη μοτοσυκλέτα που οδηγώ, τότε νιώθω ότι παω πιο γρήγορα και από την πιο σύχγρονή street μηχανή του κόσμού!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup: :_thumbsup:

_thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif και απο 'μένα !

...να προσθέσω, βαραίνοντας το κλίμα - αν και δεν είναι το..στύλ μου- ότι η πραγματική αγάπη φαίνεται και στην....απώλεια!

Την κλοπή της μοτσυκλετας.

Μην έχοντας προσωπικά βιώσει - ευτυχώς - προσωπικά, τέτοιο.....κάζο, έχω αντιληφθεί απο σύντροχους παθόντες

ότι είναι ένα απο τα χειρότερα συναισθήματα.

Εισβολή κάποιου στα προσωπικά μας συρτάρια, στις πιο απόκρυφες και λατρεμένες γωνιές της ψυχής μας...

Την επομένη της κλοπής είναι τα χειρότερα, όπως και αρκετό καιρό μετά, εως ότου.....βρεθεί ή αντικατασταθεί με άλλη.

Ποτέ όμως δεν θα είναι ΕΚΕΙΝΗ που....ήταν !

Τα θυμήθηκα τώρα, φέρνοντας στη μνήμη μου το ΧΤ250Τ του αδερφού μου και το DT50 MX της αδερφής μου

που εκλάπησαν 16 χρόνια πριν και δεν βρέθηκαν ποτέ. sad.gif

Απο την άλλη ΕΑΝ βρεθεί, δεν υπάρχει....περιγραφή του συναισθήματος ! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν στο αρχικο post υπηρχε αυτο το πνευμα, εγω προσωπικα το εξελαβα ως εξης: Εκει που θα ηταν καλο να επικεντρωνεται κανεις, ειναι οχι οι καθημερινες φθορες της μοτοσυκλετας του, αλλα στο πως ο αναβατης επικοινωνει με την μοτοσυκλετα του.

Για καποιους αυτο εκφραζεται μεσω του γρηγορου στριψιματος, για καποιους μεσα απο ενα μοναχικο ταξιδι. Για αλλους ισως με μια ματια στο οδομετρο, 20.000 χλμ κοοινων εμπειριων. Ισως δε για αλλους καθε μικρη γρατσουνια να ειναι και μια μικρη ιστορια. Ειναι, θεωρω, εντελως προσωπικο για τον καθενα αυτο.

θα με συγχωρησει ο mr marino αν παρερμηνευσα την αρχικη του ιδεα, αλλα ηθελα να προσθεσω και αυτη τη σκοπια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν στο αρχικο post υπηρχε αυτο το πνευμα, εγω προσωπικα το εξελαβα ως εξης: Εκει που θα ηταν καλο να επικεντρωνεται κανεις, ειναι οχι οι καθημερινες φθορες της μοτοσυκλετας του, αλλα στο πως ο αναβατης επικοινωνει με την μοτοσυκλετα του.

Για καποιους αυτο εκφραζεται μεσω του γρηγορου στριψιματος, για καποιους μεσα απο ενα μοναχικο ταξιδι. Για αλλους ισως με μια ματια στο οδομετρο, 20.000 χλμ κοοινων εμπειριων. Ισως δε για αλλους καθε μικρη γρατσουνια να ειναι και μια μικρη ιστορια. Ειναι, θεωρω, εντελως προσωπικο για τον καθενα αυτο.

θα με συγχωρησει ο mr marino αν παρερμηνευσα την αρχικη του ιδεα, αλλα ηθελα να προσθεσω και αυτη τη σκοπια :_thumbsup:

ο καθενας το παιρνει οπως το αντιλαμβανετε! Για μενα ειναι "ζησε με την μοτοσυκλετα σου και γινε ενα μαζι της χωρις να ανχωνεσε για τα ασημαντα!" Νιώσε την εμεπιρία της οδηγικης απολαυσης την κάθε στιγμή και εξελίξου μεσα απο αυτη! Μην μένεις στάσιμος επειδή έχεις πάπια ή μοτοσυκλέτα δεκαετίας ή επειδη σου αρέσει KTM adv. και δεν τοχεις. Ρούφα την μοτοσυκλέτα σου σαν να ήταν η τελευταία σου! Μόνο έτσι θα εξελιχθείς. Προσεχω την μοτοσυκλετα μου πάρα πολύ! Αλλα οταν έχει να κάνει με οδήγηση, δεν σκέφτομαι... ωχ θα βρεξει...δεν βγαινω! ωχ λάσπες δεν πάω! Μαζί της ζώ την κάθε στιγμή και καθε περισταση! Μονο εκει το απολαμβανεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα