Jump to content
chrismist

Yamaha YZF-R1

Recommended Posts

Μπράβο φίλε,τούμπανο η μηχανή σου.

Για μένα αν δεν θέλεις να πατήσεις πίστα καλύτερα να μην βάλεις τα ohlins.Τσέκαρε τους καθρέφτες σου.Επίσης μπορείς να βρεις φανάρι με ενσωματωμένα φλασάκια,θα λέει περισσότερο,και ανάλογα τι πίσω φανάρι θα βάλεις κάνεις και το αντίστοιχο στα εμπρός...δλδ αν βάλεις smoke φανάρι,κάνεις smoke και τα μπορστά φλας κλπ.

Εγώ δεν θα έδινα τσάμπα τόσα λεφτά για δισκόπλακες,στην ουσία δεν σου προσφέρουν τπτ.Αφού έχεις και σωληνάκια υψηλής πιστεύω ότι είσαι τζάμι.

Στην θέση θα έβαζα ολόσωμη εξάτμιση + φλας + πίσω φανάρι,αυτά για πρώτη φάση.

Τώρα οι μανέτες στην φώτο φαίνονται ασημί,δεν ξέρω αν είναι όντως χρυσές...εγώ πάντως θα τις άφηνα ασημί να ταιριάζει και με τα μαρσπιέ.Και μιλώντας για μαρσπίε,αν δεν παίρνεις δικάβαλο,ωραίο θα ήταν να βγάλεις τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη...αν πάλι έχεις και 2ο άτομο...εεε άστα.

Υ.Γ. για τα μανιτάρια:έκανες καλή επιλογή βάζοντας τα αυθεντικά της γιαμάχα...με στούκαραν πριν ένα μήνα και πραγματικά έκαναν φοβερή δουλειά!Δεν έπαθε γρατζουνιά η μηχανή...το μανιτάρι από την άλλη.... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δηλαδη το φιλτρο αλλαζει τον ηχο? θα ακουγεται πιο πολυ το μηχανακι? η διαφορετικα?

ειναι του 2009 η μηχανη, 09-10 το ιδιο ειναι δεν βγηκε καινουριο..

για ohlins, power commander και ολοσωμες το ξερω οτι ειναι οι καλυτερες αναβαθμισεις αλλα θελουν λεφτα! Ισως σε λιγους μηνες ;)

α και μια ερωτηση σε οσους ξερουν για να μην ανοιγω νεο θεμα.. εχω ακουσει καλα λογια για pirelli diablo rosso corsa, τα εγκρινετε? ;)

ευχαριστω ολους για τα σχολια και τις συμβουλες! :)

Μπράβο φίλε,τούμπανο η μηχανή σου.

Για μένα αν δεν θέλεις να πατήσεις πίστα καλύτερα να μην βάλεις τα ohlins.Τσέκαρε τους καθρέφτες σου.Επίσης μπορείς να βρεις φανάρι με ενσωματωμένα φλασάκια,θα λέει περισσότερο,και ανάλογα τι πίσω φανάρι θα βάλεις κάνεις και το αντίστοιχο στα εμπρός...δλδ αν βάλεις smoke φανάρι,κάνεις smoke και τα μπορστά φλας κλπ.

Εγώ δεν θα έδινα τσάμπα τόσα λεφτά για δισκόπλακες,στην ουσία δεν σου προσφέρουν τπτ.Αφού έχεις και σωληνάκια υψηλής πιστεύω ότι είσαι τζάμι.

Στην θέση θα έβαζα ολόσωμη εξάτμιση + φλας + πίσω φανάρι,αυτά για πρώτη φάση.

Τώρα οι μανέτες στην φώτο φαίνονται ασημί,δεν ξέρω αν είναι όντως χρυσές...εγώ πάντως θα τις άφηνα ασημί να ταιριάζει και με τα μαρσπιέ.Και μιλώντας για μαρσπίε,αν δεν παίρνεις δικάβαλο,ωραίο θα ήταν να βγάλεις τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη...αν πάλι έχεις και 2ο άτομο...εεε άστα.

Υ.Γ. για τα μανιτάρια:έκανες καλή επιλογή βάζοντας τα αυθεντικά της γιαμάχα...με στούκαραν πριν ένα μήνα και πραγματικά έκαναν φοβερή δουλειά!Δεν έπαθε γρατζουνιά η μηχανή...το μανιτάρι από την άλλη.... :whistling:

φιλε οπως βλεπεις τη μηχανη εχει πεσει κατω και εχει τσουλησει και εκανε και στροφη 180 μοιρων πανω στο μανιταρι! ειναι η αριστερη πλευρα της μηχανης! η μηχανη δεν επαθε τιποτα απολυτως ουτε καθρεφτες ουτε τιποτα δε γδαρθηκε, μονο το μανιταρι στραβωσε λιγο αν προσεξεις τη φωτο θα το δεις.. εκανε φοβερη δουλεια.. βεβαια η πτωση με πολυ λιγα χιλιομετρα..

οι μανετες ειναι χρυσες απλα ηταν μεσημερι και με τον ηλιο δε φαινονται καλα ισως.. χρυσο ανοιχτο ειναι, σχεδον σαν τις ζαντες!

ευχαριστω για τις προτασεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη το φιλτρο αλλαζει τον ηχο? θα ακουγεται πιο πολυ το μηχανακι? η διαφορετικα?

ειναι του 2009 η μηχανη, 09-10 το ιδιο ειναι δεν βγηκε καινουριο..

για ohlins, power commander και ολοσωμες το ξερω οτι ειναι οι καλυτερες αναβαθμισεις αλλα θελουν λεφτα! Ισως σε λιγους μηνες ;)

α και μια ερωτηση σε οσους ξερουν για να μην ανοιγω νεο θεμα.. εχω ακουσει καλα λογια για pirelli diablo rosso corsa, τα εγκρινετε? ;)

ευχαριστω ολους για τα σχολια και τις συμβουλες! :)

φιλε οπως βλεπεις τη μηχανη εχει πεσει κατω και εχει τσουλησει και εκανε και στροφη 180 μοιρων πανω στο μανιταρι! ειναι η αριστερη πλευρα της μηχανης! η μηχανη δεν επαθε τιποτα απολυτως ουτε καθρεφτες ουτε τιποτα δε γδαρθηκε, μονο το μανιταρι στραβωσε λιγο αν προσεξεις τη φωτο θα το δεις.. εκανε φοβερη δουλεια.. βεβαια η πτωση με πολυ λιγα χιλιομετρα..

οι μανετες ειναι χρυσες απλα ηταν μεσημερι και με τον ηλιο δε φαινονται καλα ισως.. χρυσο ανοιχτο ειναι, σχεδον σαν τις ζαντες!

ευχαριστω για τις προτασεις!

το φίλτρο δεν αλλάζει τον ήχο,απλά έχει να κάνει με το μείγμα.Αν έχεις πιο ανοιχτό φίλτρο + τις πιο ανοιχτές εξατμίσεις τότε θες και πιο πλούσιο μείγμα,διαφορετικά δεν θα γίνεται καλά η καύση...όχι πως έχει πρόβλημα τώρα,εξάλλου μόνο τα τελικά άλλαξες.Πάντως αν βάλεις ολόσωμη + pc τότε ναι,θες και άλλο φίλτρο.

Υ.Γ....μανιτάρια:δεν φαίνεται και πολύ καλά,αλλά για να το λες σε πιστεύω.Για μένα έβγαλαν τα λεφτά τους,αξίζουν τα άτιμα...αλλά είναι και ακριβά :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ όμορφο , καλοταξιδο,παντα ορθιος και ριχνε και καμια ξερογκαζια που και που :mB_kalo_e:

Ευχαριστω! :-) ναι εχω βαλει ενα κομποσκοινακι :angel_not:

ΩΡΑΙΟΣ!! και εγω το εχω το κομποσκινακι μου στο ΧΡ μια χαρα εισαι.. μην ακους κανεναν! +1

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφο.Εγώ θα άλλαζα καθρέπτες και θα έβαφα με ηλεκτροστατική τα rearsets χρυσαφή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ όμορφο φιλαράκι..

Να το χαίρεσαι, και πάντα όρθιο! :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πςςς πανεμορφο το μοτορι ωραιος! :_thumbsup:

Οι termi φαινονται και γαμω στο Ρ1, δεν το ειχα παρατηρησει ως τωρα..

Ακομα και το καλυμα για το ντεποζιτο που δεν μαρεσει γενικα, εδω δενει πολυ διακριτικα και ωραια.. :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω ρε φίλε κούκλα είναι να το χαίρεσαι !!!!!!!!!!!!

καλά ταξίδια !!!!!!!!!!

καλά γκάζια !!!!!!!!!!!!

καλή παρέα να σου κάνει !!!!!!!!!!!

καλά να τα έχεις ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!

:chopper:

:burn:

:scooter:

:biker8zj:

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω ρε φίλε κούκλα είναι να το χαίρεσαι !!!!!!!!!!!!

καλά ταξίδια !!!!!!!!!!

καλά γκάζια !!!!!!!!!!!!

καλή παρέα να σου κάνει !!!!!!!!!!!

καλά να τα έχεις ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω! Και εσυ να χαιρεσαι το δικο σου, κορυφη το crypton ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω! Και εσυ να χαιρεσαι το δικο σου, κορυφη το crypton ;)

να σε καλά... καλά χιλιόμετρα !!!!!!

κάνουμε τράπα??? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τα καλα σχολια! :cheers:

Κατ'αρχην παντα ορθιος.

Μια βελτιωση που εχεις ξεχασει ειναι ζελατινα RACING σε DARK SMOKE(ελαφρως φιμε)απο τον εφευρετη της DOUBLE BUBBLE ζελατινας που δεν ειναι αλλος απο την MRA.

Ακομα αν θελησεις να γραναζωσεις το μηχανακι,για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κλεβει το κοντερ(που μαλλον θα κλεβει.Φαντασου οτι τα κοντερ κλεβουν και με αλλο προφιλ πισω ελαστικου)μπορεις να βαλεις ενα SPEEDO HEALER,το οποιο καλιμπραρειτην οποιαδηποτε μετατροπη και δειχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιομετρα.Ακομα καλιμπραρει μιλια με χιλιομετρα και αντιστροφα και τελος διαθετει μνημη μεγιστης τελικης ταχυτητας.Οτι θελησεις μπορω να στο στειλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχην παντα ορθιος.

Μια βελτιωση που εχεις ξεχασει ειναι ζελατινα RACING σε DARK SMOKE(ελαφρως φιμε)απο τον εφευρετη της DOUBLE BUBBLE ζελατινας που δεν ειναι αλλος απο την MRA.

Ακομα αν θελησεις να γραναζωσεις το μηχανακι,για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κλεβει το κοντερ(που μαλλον θα κλεβει.Φαντασου οτι τα κοντερ κλεβουν και με αλλο προφιλ πισω ελαστικου)μπορεις να βαλεις ενα SPEEDO HEALER,το οποιο καλιμπραρειτην οποιαδηποτε μετατροπη και δειχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιομετρα.Ακομα καλιμπραρει μιλια με χιλιομετρα και αντιστροφα και τελος διαθετει μνημη μεγιστης τελικης ταχυτητας.Οτι θελησεις μπορω να στο στειλω

Ναι σκεφτομουν τη ζελατινα για καλυτερη ανεμοκαλυψη στις υψηλες ταχυτητες (ειμαι και ψηλος και η μαμισια δε με πιανει καλα).. απλα δε ξερω αισθητικα αν θα ταν ωραια..

Το speedo healer που αναφερεις ειναι μηχανημα που παει στη μηχανη? με οθονη? Σε τι τιμες ειναι και που μπορω να το βρω?

Ευχαριστω!

power commander και εκκεντροφορους εβαλες?

Γεια σου,

προς το παρον οχι, εχω βαλει μονο τα τελικα. Για τον ηχο κυριως καθως πιστευω η δυναμη που εχει μου ειναι υπερ-αρκετη.. Καποια στιγμη σκεφτομαι να βαλω Power commander για να δουλευει καλυτερα το μοτερ και γιατι καπου διαβασα οτι θα βελτιωθει και σαν καταναλωση..

Τι προτεινεις? Να βαλω power commander ή θα ειναι αχρειαστο μιας και δεν εχω ολοσωμες?

Ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαγες;;;;; τι αλλαγες βρε σε αυτο το μοτορι;;;; Ειναι απο την μανα του ΤΕΛΕΙΟ!!! Ισως το καλυτερο R1 για μενα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι μανετες αλλαγμενες ειναι, χρυσες ρυθμιζομενες! εκτος αν εννοεις τα γκριπ!

δισκους μαργαριτες εχω ακουσει οτι αεριζονται καλυτερα απο τους κανονικους σωστα? Αξιζει να δωσω λεφτα για την αλλαγη ομως? Η το λες για αισθητικους λογους Air? Καθρεφτες δε το ειχα σκεφτει ποτε, εχεις να μου προτεινεις καποιους συγκεκριμενους? :-)

Οι τιμες (τοσο ηταν τους τελευταιους 2-3 μηνες, δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα)

Εξατμισεις Termignoni (τελικα μονο) 1150 euro

Competition Werkes βαση πινακιδας 100 euro

Σωληνακια υψηλης μπροστα Braking 130 euro με την τοποθετηση

Ρυθμιζομενες μανετες Super Lever 150 euro το ζευγαρι

Καλλυμα τεποζιτου Bagster 140 euro

Καλλυματα σελας Luimoto 200 euro

Μανιταρια Yamaha 150 euro

M0t@rd@$ οι Termi ακουγονται ωραια με τον crossplane ;)

τωρα αλλα εξτρα εχω βαλει συναγερμο, Gps κλπ αλλα δεν εχουν να κανουν αυτα με τη συγκεκριμενη μηχανη και δε τα αναφερω..!

αφού έχεις ακτινικές δαγκάνες βρες μαργαρίτες αν μπορείς και μεγαλύτερες σε διάμετρο από αυτούς που έχεις τώρα με απλούς αποστάτες από μηχανουργείο θα βελτιώσεις ελάχιστα και το φρένο σου ;)

φίλτρο μην βάλεις τώρα που έχεις τελικό

αν πας ποτέ σε λαιμούς και commander τότε βάλε και φίλτρο

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι σκεφτομουν τη ζελατινα για καλυτερη ανεμοκαλυψη στις υψηλες ταχυτητες (ειμαι και ψηλος και η μαμισια δε με πιανει καλα).. απλα δε ξερω αισθητικα αν θα ταν ωραια..

Το speedo healer που αναφερεις ειναι μηχανημα που παει στη μηχανη? με οθονη? Σε τι τιμες ειναι και που μπορω να το βρω?

Ευχαριστω!

Το SPEEDO HEALER ειναι εξαρτημα που παει στη μηχανη.Τοποθετειται στο εσωτερικο μερος του πλαισιου και το μεγεθος του ειναι οσο ενα κουτι σπιρτα και κοστιζει 119€.

Η ζελατινα RACING οπως θα δεις και στο σκιτσο,εκτος του οτι αποφορτιζει το κεφαλι και τους ωμους,δεν δημιουρζει καθολου αναταραξεις.Ακομα μια λεπτομερια σημαντικη ειναι το οτι το DOUBLE BUBBLE της MRA(η λεγομενη κουρμπα)ειναι τετραγωνισμενη και οχι στογγυλη.Ο λογος που την αλλαξαν(και την πατενταρισαν)ειναι οτι αν αφησεις την μηχανη στον ηλιο,η στρογγυλεμενη κουρμπα γινεται μεγενθυτικος φακος και καιει τα οργανα.Εχει συβμει στο παρελθον αρκετες φορες.Με την τετραγωνισμενη κουρμπα αυτα τα προβληματα λυθηκαν.

Η ζελατινα κοστιζει 110€.

Οτι θελεις απο αυτα μπορω να στο στειλω.

Αληθεια πως ανεβαζουμε εικονες;

Γεια σου,

προς το παρον οχι, εχω βαλει μονο τα τελικα. Για τον ηχο κυριως καθως πιστευω η δυναμη που εχει μου ειναι υπερ-αρκετη.. Καποια στιγμη σκεφτομαι να βαλω Power commander για να δουλευει καλυτερα το μοτερ και γιατι καπου διαβασα οτι θα βελτιωθει και σαν καταναλωση..

Τι προτεινεις? Να βαλω power commander ή θα ειναι αχρειαστο μιας και δεν εχω ολοσωμες?

Ευχαριστω!

Ευχαριστω!

Γεια σου,

Ευχαριστω!

Το SPEEDO HEALER ειναι εξαρτημα που παει στη μηχανη.Τοποθετειται στο εσωτερικο μερος του πλαισιου και το μεγεθος του ειναι οσο ενα κουτι σπιρτα και κοστιζει 119€.

Η ζελατινα RACING οπως θα δεις και στο σκιτσο,εκτος του οτι αποφορτιζει το κεφαλι και τους ωμους,δεν δημιουρζει καθολου αναταραξεις.Ακομα μια λεπτομερια σημαντικη ειναι το οτι το DOUBLE BUBBLE της MRA(η λεγομενη κουρμπα)ειναι τετραγωνισμενη και οχι στογγυλη.Ο λογος που την αλλαξαν(και την πατενταρισαν)ειναι οτι αν αφησεις την μηχανη στον ηλιο,η στρογγυλεμενη κουρμπα γινεται μεγενθυτικος φακος και καιει τα οργανα.Εχει συβμει στο παρελθον αρκετες φορες.Με την τετραγωνισμενη κουρμπα αυτα τα προβληματα λυθηκαν.

Η ζελατινα κοστιζει 110€.

Οτι θελεις απο αυτα μπορω να στο στειλω.

Αληθεια πως ανεβαζουμε εικονες;

Τροποποιήθηκε από τον mars

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω!

Γεια σου,

Ευχαριστω!

Γεια σ φιλε μου Εχω ακουσει οτι οι ολωσομες μπορει να δωσουν και 11 αλογακια...Βαλε και εκκεντροφορους και τα 300 θα τα εχεις χαλαρα πιστευω...

Παντως η Μηχανη ειναι απο τις ποιο ωραιες!!!!!!!

Σε καλη μερια φιλος :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σ φιλε μου Εχω ακουσει οτι οι ολωσομες μπορει να δωσουν και 11 αλογακια...Βαλε και εκκεντροφορους και τα 300 θα τα εχεις χαλαρα πιστευω...

Παντως η Μηχανη ειναι απο τις ποιο ωραιες!!!!!!!

Σε καλη μερια φιλος :worshippy:

Γιατι πιστευεις οτι και "μαμα" το μηχανακι δεν πιανει τα 300?? Πρεπει να ριξει ενα σκασμο λεφτα για να τα πιανει?? :_thumbsup:

Αδερφε καρακουκλαρα το R1 σου, το τελευταιο μοντελο ειναι το κατι αλλο και ειδικα σε αυτο το χρωμα! Να το χαρεις οσο μπορεις! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα