Jump to content
chrismist

Yamaha YZF-R1

Recommended Posts

Πλεον τελειωσα με ολες τις αλλαγες που ηθελα στη μηχανη (αισθητικες και λειτουργικες) και ειπα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες εδω για να ακουσω γνωμες! Εσεις τι αλλο θα αλλαζατε/προσθετατε?

Αν θελετε να ποσταρω μια λιστα με ολα τα εξτρα που εχω προσθεσει πειτε μου!

46326_423911004199_596164199_5022694_873630_n.jpg

46641_423911034199_596164199_5022695_6578598_n.jpg

46641_423911039199_596164199_5022696_247297_n.jpg

47835_423913549199_596164199_5022772_8218954_n.jpg

47453_423913574199_596164199_5022773_4779147_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε φίλε, ωραίο το'κανες... μπράβο σου...

το μαλλί για τις μετατροπές, για τους άμεσα ενδιαφερόμενους;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρα πολύ ώμορφο αλλά μπορείς ακόμα να βάλει και δίσκους μαργαρίτες για να ολοκληρόσεις τις αλλαγές σου...

Και πάλι μπράβο...

Αααα ξέχασα και άλλους καθρέπτες χρειάζεσαι σίγουρα...

Τροποποιήθηκε από τον Air

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τούμπανο το εργαλείο!!! Πολύ stealth κατάσταση :)

Μια αισθητική αλλαγή είναι η αλλαγή των ασημένιων μανετων με χρυσές ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μούφα τελείως...

Αφού δεν έβαλες Sebring χρυσοτάμπελη... :uglystupid2:

Εννοείται ότι κάνω πλάκα. :_thumbsup:

Ωραίος μαν. Θα ήθελα να ακούσω τις Termignoni σε συνδυασμό με τον cross plane να ανοίγουν. :whistling:

Γράψε μας και τι άλλο έβαλες και πόσο πήγε το μαλλί

Τροποποιήθηκε από τον M0t@rd@$

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι μανετες αλλαγμενες ειναι, χρυσες ρυθμιζομενες! εκτος αν εννοεις τα γκριπ!

δισκους μαργαριτες εχω ακουσει οτι αεριζονται καλυτερα απο τους κανονικους σωστα? Αξιζει να δωσω λεφτα για την αλλαγη ομως? Η το λες για αισθητικους λογους Air? Καθρεφτες δε το ειχα σκεφτει ποτε, εχεις να μου προτεινεις καποιους συγκεκριμενους? :-)

Οι τιμες (τοσο ηταν τους τελευταιους 2-3 μηνες, δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα)

Εξατμισεις Termignoni (τελικα μονο) 1150 euro

Competition Werkes βαση πινακιδας 100 euro

Σωληνακια υψηλης μπροστα Braking 130 euro με την τοποθετηση

Ρυθμιζομενες μανετες Super Lever 150 euro το ζευγαρι

Καλλυμα τεποζιτου Bagster 140 euro

Καλλυματα σελας Luimoto 200 euro

Μανιταρια Yamaha 150 euro

M0t@rd@$ οι Termi ακουγονται ωραια με τον crossplane ;)

τωρα αλλα εξτρα εχω βαλει συναγερμο, Gps κλπ αλλα δεν εχουν να κανουν αυτα με τη συγκεκριμενη μηχανη και δε τα αναφερω..!

Τροποποιήθηκε από τον chrismist

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

M0t@rd@$ οι Termi ακουγονται ωραια με τον crossplane ;)

Μωρέ περνάει ένας μπροστά από το μαγαζί μου, έτσι σαν το δικό σου είναι με Termignoni, αλλά εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να ανοίξεις σε στενό του Ν.Κόσμου :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι σου ειναι χαλια και δεν αξιζει μια, προσωπικα δε μου αρεσε καθολου. (λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα, ετσι????)

Φιλαρακι κουκλι, πανεμορφο! :_thumbsup: Απο τα πιο ομορφα R1 που εχω δει, το μαυρο του παει τρελα!!

Για τις μαργαριτες θα ελεγα πως μαλλον δεν αξιζουν τα χρηματα τους, εγω δεν ειχα δει καμια ουσιαστικη διαφορα περα της αισθητικης του πραγματος.

Κουκλι και παλι, παντα ορθιοι. Βαλε και καμια μπλε χαντρα γιατι τοσα ματια που το βλεπουν... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρέ περνάει ένας μπροστά από το μαγαζί μου, έτσι σαν το δικό σου είναι με Termignoni, αλλά εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να ανοίξεις σε στενό του Ν.Κόσμου :lipssealed:

λες να περναω εγω? αγιο δημητριο μενω περναω συχνα απο εκει γυρω.. χαχα

Το μηχανακι σου ειναι χαλια και δεν αξιζει μια, προσωπικα δε μου αρεσε καθολου. (λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα, ετσι????)

Φιλαρακι κουκλι, πανεμορφο! :_thumbsup: Απο τα πιο ομορφα R1 που εχω δει, το μαυρο του παει τρελα!!

Για τις μαργαριτες θα ελεγα πως μαλλον δεν αξιζουν τα χρηματα τους, εγω δεν ειχα δει καμια ουσιαστικη διαφορα περα της αισθητικης του πραγματος.

Κουκλι και παλι, παντα ορθιοι. Βαλε και καμια μπλε χαντρα γιατι τοσα ματια που το βλεπουν... :whistling:

Ευχαριστω! :-) ναι εχω βαλει ενα κομποσκοινακι :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους δίσκους στο είπα γιατί είανι πιο ελαφριοί από τους κανονικούς και για λόγους αισθητικής.

Για καθρέπτες ψάξε http://www.rizoma.com/Prodotti/ProdottiUniversal.cfm?ID_categoria=1&IDSez=1

Δες και τι άλλα μπορείς να βρεις στην εταιρεία ( στο είδος της νομίζω είναι η κορυφαία και ακριβή βέβαια)

http://www.rizoma.com/default.cfm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίο φίλε, μια αλλαγή που θα πρότεινα είναι να βάψεις (μαύρα ή χρυσά αν θέλεις) και τα μαρσπιέ για να μην χαλάνε το συνολο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο αδερφε αστερακι το χεις το crossplane...Μια καλη αναβαθμιση στο μηχανακι σου ειναι αλλαγη στο γραναζωμα (μειον ενα δοντι μπροστα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο αδερφε αστερακι το χεις το crossplane...Μια καλη αναβαθμιση στο μηχανακι σου ειναι αλλαγη στο γραναζωμα (μειον ενα δοντι μπροστα)

ευχαριστω..! Να σε ρωτησω αυτη η αλλαγη θα κοντυνει τη σχεση? δηλαδη θα κερδισει σε τι το μηχανακι, επιταχυνση?

και εχω ακουσει οτι οταν αλλαζεις το γραναζωμα ισως το κοντερ σου λεει λαθος ενδειξεις μετα (χιλιομετρα ανα ωρα) ισχυει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο το R1 σου. :_thumbsup: Θα σου προτεινα να βαλεις ενα πισω αμορτισερ της OHLINS το TTX αν θελεις να το βελτιωσεις κί'αλλο και θα γινει πολυ καλυτερο στην οδηγηση και ειδικα μεσα στην πιστα.Αν εχεις τα λεφτα αξιζει να το βαλεις αλλα και ετσι μια χαρα ειναι. :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω..! Να σε ρωτησω αυτη η αλλαγη θα κοντυνει τη σχεση? δηλαδη θα κερδισει σε τι το μηχανακι, επιταχυνση?

και εχω ακουσει οτι οταν αλλαζεις το γραναζωμα ισως το κοντερ σου λεει λαθος ενδειξεις μετα (χιλιομετρα ανα ωρα) ισχυει?

Ναι ακριβως αυτο και γενικοτερα το κανει πιο "σπιρτοζικο" για το κοντερ δεν το γνωριζω αλλα σιγουρα αν ισχυει θα υπαρχει καποια αναλογη ρυθμιση. Επισης το αμορτισερ που σου προτεινε το παλληκαρι παραπανω βελτιωνει πολυ το πατημα του ελαστικου και περνανε καλυτερα τ α αλογα στην ασφαλτο.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισχυει αυτο αλλα αναλογως τα μοντελα ειναι αλλα πχ το r6 του 2002(αν θυμαμαι καλα) που ο αισθητηρας επερνε σηματα απο τον στροφαλο...

αρα εκει δεν επηρεαζεται η ΄΄διαγνωση΄΄ταχυτητας αν αλλαξεις γραναζι

σε αλλα μηχανακια οπως το tdm 900 ο αισθητηρας παιρνει σηματα απο το γραναζι, οποτε αν το αλλαξεις υπαρχει λαθος ενδειξη.._thumbsup.gif

α και κατι αλλο το κατα 1 δοντι μικροτερο μπροστα δεν θα κοντυνει την σχεση αλλα θα την μακρυνει (ελαφρως μεγαλυτερη ταχυτητα σε καθε σχεση του κιβωτιου)

το αντιστροφο θα γινει αν βαλεις μικροτερο πισω

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι αδερφε μπερδευεσαι...Μικροτερο μπροστα ή μεγαλυτερο πισω κονταινουν τη σχεση, μεγαλυτερο μπροστα ή μικροτερο πισω τη μακραινουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε η μοτο τα σπαει απλα :_rock-on:

εχω αδυναμια στο μαυρο ματ της ΥΑΜΑΗΑ

οσο για τα φρενα οταν και ΑΝ ποτε νιωσεις οτι δε σου φτανουν τοτε ναι.. κανε καποια βελτιωση αλλα εχει αγκυρες το ξερω απο πρωτο χερι.

τι αλλος να κανεις;

εγω τι θα εκανα.

καθρεπτες, φιμε ζελατινα (ιδια με τη μαμα)

φιλτρο αερα k&n, ολοσωμη εξατμιση, pc,

και αυτα οχι τοσο για τις επιδοσεις αλλα + το οτι με το συνδυασμο των τριων θα δουλευει καλυτερα πιο ελευθερα και πιο ωραια.

α και που σαι μη μπερδεψεις τις αποχρωσεις του χρυσου πχ με αλλα μαρσπιε (πολλοι το κανουν και δε φαινεται ωραια) καλυτερα μαυρα βαλε αν βαλεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι αδερφε μπερδευεσαι...Μικροτερο μπροστα ή μεγαλυτερο πισω κονταινουν τη σχεση, μεγαλυτερο μπροστα ή μικροτερο πισω τη μακραινουν.

ναι ναι λαθος δικο μου εχεις δικιο... ξεχασα αυτοο που εγραφες εσυ και νομιζα οτι το παλικαρι τα ειπε αναποδα_thumbsup.gif

δεν εχει λειτουργησει ακομα ο καφεςrolleyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για τις προτασεις και τα σχολια!

να ρωτησω αν εβαζα ενα φιλτρο ΚΝ θα εβλεπα διαφορες σε κατι? καλυτερες επιδοσεις ελαφρως? αλλαζει και ο ηχος η κατι αλλο? Ρωταω γιατι τουλαχιστον αυτο ειναι φτηνο σε σχεση με το power commander και τα υπολοιπα..

για το γραναζωμα που μπορω να μαθω αν θα χαλασει η ενδειξη? να ρωτησω στη yamaha που εχει τον αισθητηρα το συγκεκριμενο μοντελο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω αν εβαζα ενα φιλτρο ΚΝ θα εβλεπα διαφορες σε κατι? καλυτερες επιδοσεις ελαφρως? αλλαζει και ο ηχος η κατι αλλο? Ρωταω γιατι τουλαχιστον αυτο ειναι φτηνο σε σχεση με το power commander και τα υπολοιπα..

για το γραναζωμα που μπορω να μαθω αν θα χαλασει η ενδειξη? να ρωτησω στη yamaha που εχει τον αισθητηρα το συγκεκριμενο μοντελο?

ε ναι το φιλτρο παει μαζι με την εξατμιση παντα!

οσο για το γραναζωμα γιατι να το κανεις; και αν το κανεις υπαρχει μια παπαρια που το βαζεις για να μην κλεβει το κοντερ μετα απο γραναζωμα δε θυμαμαι πως λεγεται :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι μπορεις να ρωτησεις εκει... αλλα πες μου λιγο τι μοντελο ειναι το μηχανακι σου; 2009 ή 2010;

κοιτα με το μηχανακι που εχεις με τοση τρελη δυναμη που εχει απο την μανα του δεν νομιζω να δεις την διαφορα...υποτηθεται οτι ελευθερωνει την εισαγωγη του αερα.. περα απο ηχητικη διαφορα που ισως δεις η διαφορα στην αποδωση θα ειναι μικρη_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλτρο όχι .....

Δισκόπλακες μαργαρίτα και τακάκια carbon lorraine SBK 5, ακόμα καλύτερο φρενάρισμα ....

Αμορτισέρ πίσω και ελατήρια μπροστά, της Ohlins

Αυτά τα βασικά από μένα - σαν συνάδελφος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα