ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 πηρα τελικα την tz10!! πριν 1 μηνα ψαχνομουν κιεγω Εκτος απ το gps νομιζω οτι η canon δεν κανει zoom οταν τραβας video.... Κάνει την πηρα 312 σε 6 ατοκες με καρτα(απο αθηνα,δωρεαν αποστολη) Ακριβά την πήρες. Πάντως περιμένω εντυπώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δείτε εδώ τώρα διαφορές. Canon Powershot S95 που όπως λέει ο Νίκος είναι η καλύτερη compact. ...και η ταπεινή μου Canon Powershot A85 Πείτε μου τώρα για ποιότητα. Γι'αυτό στεναχωριέμαι που χάλασε η Canon μου. Βρε Αλεξανδρε μου, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως συμπερανες οτι η S95 ειναι υποδεεστερη απο την παλια σου μηχανη! Η φωτογραφια σου εχει ISO 50. Η φωτο της S95 εχει τετραπλασιο: 250. Λογικο δεν ειναι να βλεπεις περισσοτερο θορυβο στην δευτερη; Επισης η δικη σου ειναι σε αναλυση 1704x2272 pixels, ενω η αλλη σχεδον διπλασιο, πραγμα που σημαινει οτι το 100% zoom της μιας εικονας δεν ειναι το ιδιο με το 100% της αλλης. Ακομα, οι 2 φωτογραφιες δεν εχουν τιποτα (μα ΤΙΠΟΤΑ) κοινο: σε χρωματα, σε φωτισμο.... Η δικη σου εχει εντονα καλοκαιρινα χρωματα και η αλλη ειναι ενα γκριζο πρωινο στην Αγγλια με μαυρο φοντο! Τι συγκρινουμε; Ο μονος τροπος να συγκρινουμε 2 μηχανες θα ηταν να τραβηξουμε το ιδιο θεμα, την ιδια ωρα με τις ιδιες ρυθμισεις και συνθηκες.... Και μιας και λεμε για μαυρο φοντο, το γνωριζεις υποθετω οτι ο οποιος θορυβος φαινεται πολυ πιο ευκολα σε σκοτεινα χρωματα παρα σε φωτεινα. Ειναι τελειως προσωπικη γνωμη (και ισως διαφωνησεις) αλλα σε απευθειας συγκριση η Α85 δεν θα ειχε καμια ελπιδα κοντρα στην S95... Να μην τρελαθουμε κιολας ρε συ... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2010 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Ο χριστός κι η Παναγιά! # Ενεργά pixels: 12 Megapixels. # Πλήρης ανάλυση: 12,7 Megapixels. # Τύπος: 1/2,33'' Αισθητήρας CCD. # Οπτικό zoom: 3x Με 60€ Έχω και την από πάνω που δείχνει καλύτερη, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως η Kodak που μου παράθεσες θα μπορούσε να με ενδιαφέρει? Την παράθεσα γιατί αποτελεί μια από τις ευκαρίες της αγοράς. Στα ίδια χαρακτηριστικά οι Canon, Olympus και Panasonic κοστίζουν από 50 ως 100 ευρώ παραπάνω. Η Olympus που έχεις όσο καλή και αν είναι έχει zoom 3x. Η Kodak είναι στα 10x, δλδ μια κατηγορία πάνω στις compact. Τεσπα... Ενδεχομένως οι απαιτήσεις σου να είναι υψηλότερες από τη φωτογραφική σου μηχανή, αλλά ως value for money νομίζω πως η Kodak δεν έβλαψε κανέναν που εμφανίστηκε. Και η γνώμη μου γενικά είναι πως πάνω από 150 ευρώ δεν αξίζει να δώσει κανείς για κάτι που σε 6 μήνες η τιμή του θα είναι 50% κάτω. Και η Kodak που παρέθεσα πριν 2 χρόνια είχε 300 ευρώ. Τότε για πολλούς ήταν άριστη! Αυτό τουλάχιστον αν πρόκειται να αγοράσει κανείς compact. Αν κάποιος είναι διατεθιμένος να δώσει κάτι παραπάνω ας πάρει μια dslr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΠΑΡΕ! να βρεις την υγειά σου! (Λιγο παραπανω κοστος βεβαια, αλλα χωραει παντου, ΜΠΑΙΝΕΙ! παντου και ξεχνας και βιντεοκαμερες για μοτο κλπ.. ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 σε 6 ατοκες δεν την δινει καποιος,τωρα την εχει 297 e-photoagora(αντι για 52 που δινω,50 τον μηνα τωρα)για να μην τα σκασω cash κανονισε με ξαδερφο ΝΙΚΟΚΚΚ,να στην στειλω να την τσεκαρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 πηρα τελικα την tz10!! πριν 1 μηνα ψαχνομουν κιεγω Εκτος απ το gps νομιζω οτι η canon δεν κανει zoom οταν τραβας video.... επισης η panasonic εν κινήσει,βγαζει πολυ καλες φωτο (σε ειδα να τραβας,πανω απ την μηχανη) την πηρα 312€ σε 6 ατοκες με καρτα(απο αθηνα,δωρεαν αποστολη) σε blue Τελικά κι εγώ σε αυτή κατέληξα. 233€ τελική τιμή από Αγγλία. Η φθηνότερη τιμή στην Ελλάδα από ιντερνετομάγαζο ήταν 275€ χωρίς μεταφορικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Ρε παίδες, τι SD κάρτα να προτιμήσω γι' αυτή τη φωτογραφική λόγω των 12Μp και του HD video? Φαντάζομαι μια γρήγορη κάρτα. Από χωρητικότητα σκέφτομαι αντί να πάρω μια πολύ μεγάλη, να πάρω 2 - 3 μικρότερες για ασφάλεια. (υποθέτω 8gb είναι αρκετά για κάθε μία κάρτα. Τραβάει 1 ώρα βίντεο σε full HD στα 8gb) Παίρνω δηλαδή 2 - 3 τέτοιες κι είμαι ΟΚ. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι τι ταχύτητα να επιλέξω. Είναι αυτά τα class 4 , class 6 κτλ που βλέπω? (εγώ τα θυμάμαι σαν 133Χ ας πούμε) Επίσης και πρόταση για μάρκα θα την ήθελα. Οι Kingston είναι καλές? (βλέπω καλές τιμές) Η adata επίσης? Λένε τίποτα, ή να πάω σε SanDisk? Κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Δεν το ειχα παρακολουθησει το θεμα... αντε καλες ληψεις.. μεχρι τωρα παντως εχεις τραβηξει ωραιες φωτο ..γιατι αν ειδα καλα αυτη ειχες και στην βολτα με τους λουκουμαδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Εγώ οσονούπω θα ψάξω για Panasonic ΖΧ7, 8 ή 9 Εγώ στα έλεγα... λάθος Travel zoom εννοούσα, μόνο που εγώ βολεύομαι στην ΤΖ-7 Απ' ότι έχω διαβάσει στο dp.gr δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές, παρά μόνο στην τιμή. ALX, αν δεν κάνεις πολλή χρήση του βίντεο και με δύο 4άρες (gb) νομίζω είσαι εντάξει. Για τα άλλα δεν έχω γνώμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Χμμμ.. βλέπω ότι το video της είναι πολύ καλύτερο από την hybrid 4Mp 5.1 dolby surround κάμερα της Sony που είχα αγοράσει πρόπερσι ένα σκασμό λεφτά Οπότε, ποιος ο λόγος να κουβαλάω την κουμούτσα (δεν είναι ως κάμερα... αλλά μπροστά στην φωτο-Panasonic... είναι) για να βγάζω χειρότερο video? Αη ρε... θα με πει κανένας αυτά που ρωτάω ή να το κάνω ξεχωριστό θέμα? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Κάνε ξεχωριστό θέμα στο dp.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Χμμμ.. βλέπω ότι το video της είναι πολύ καλύτερο από την hybrid 4Mp 5.1 dolby surround κάμερα της Sony που είχα αγοράσει πρόπερσι ένα σκασμό λεφτά Οπότε, ποιος ο λόγος να κουβαλάω την κουμούτσα (δεν είναι ως κάμερα... αλλά μπροστά στην φωτο-Panasonic... είναι) για να βγάζω χειρότερο video? Αη ρε... θα με πει κανένας αυτά που ρωτάω ή να το κάνω ξεχωριστό θέμα? :P http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/SanDisk-Extreme-III-Memory-Card-4GB.htm εδω εισαι!! νομιζω 8gb ειναι και παλι πολλα και για θεμα ασφαλειας που λες νομζω θα ειναι καλυτερα 2 των 4gb παρα μια των 8gb.. ετσι και αλλιως η αλλαγη δεν κραταει πανω απο 10δευερολεπτα και σε 4γιγα χωρανε πολλες πολλες φωτος εκτος αν σε ενδιαφερει περισσοτερο το βιντεο που τοτε μαλλον θα πας στα 8gb για να φτανεις τη μια ωρα.. παντως κοιτα να εχει ταχυτητα εγγραφης καπου στα 30mb/s (πχ η σειρα ultra III της σανντισκ) εγω εχο για την slr 2 απο εκεινη που σου εδειξα παραπανω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Για φωτογραφίες, όντως των 2gb είναι αρκετός χώρος. Με δύο 2άρες έχεις 1500φωτό στην καλύτερη ανάλυση και ποιότητα. Το θέμα είναι ότι θέλω να εκμεταλλευτώ και το video και με 2άρες και 4άρες, θα έχω από 15' ως 30' βίντεο. (τι να βγάλω?) Oπότε λέω να πάρω δύο 8άρες (1+1 ώρα video) και μια 2άρα για τις φωτό. (είχα ήδη και μια 4άρα από παλιότερα και άρα θα είμαι καλυμμένος.) Τα 30mb/sec μήπως είναι υπερβολή? Ούτε το βίντεο δεν έχει τόσο όγκο δεδομένων ανά δευτερόλεπτο! (εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι που δεν γνωρίζω ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Αν και πάνω από το budget σου θα σου το προτείνω, γνωστός πουλαεί μια Canon EOS 40D με 18-50mm φακό της Sigma + σταθερό φακό Canon 50mm στα €500,00 αν σε ενδιαφέρει στείλε πμ να σου δώσω τηλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Έχω αγοράσει ήδη φωτογραφική (δες τα προηγούμενα ποστ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Αν και πάνω από το budget σου θα σου το προτείνω, γνωστός πουλαεί μια Canon EOS 40D με 18-50mm φακό της Sigma + σταθερό φακό Canon 50mm στα €500,00 αν σε ενδιαφέρει στείλε πμ να σου δώσω τηλ. Ηλια ειναι μια καλη προσφορα. Αντε ψησου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ηλια ειναι μια καλη προσφορα. Αντε ψησου Απλα το ξεχναμε αυτον τον καιρο.............. εκτος αν μου χαρησεις 500 ευρω Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nnd 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Για φωτογραφίες, όντως των 2gb είναι αρκετός χώρος. Με δύο 2άρες έχεις 1500φωτό στην καλύτερη ανάλυση και ποιότητα. Το θέμα είναι ότι θέλω να εκμεταλλευτώ και το video και με 2άρες και 4άρες, θα έχω από 15' ως 30' βίντεο. (τι να βγάλω?) Oπότε λέω να πάρω δύο 8άρες (1+1 ώρα video) και μια 2άρα για τις φωτό. (είχα ήδη και μια 4άρα από παλιότερα και άρα θα είμαι καλυμμένος.) Τα 30mb/sec μήπως είναι υπερβολή? Ούτε το βίντεο δεν έχει τόσο όγκο δεδομένων ανά δευτερόλεπτο! (εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι που δεν γνωρίζω ) τι να σου πω.. εγω την ειχα παρει για να μην εχω προβλημα στις συνεχωμενες ληψεις (4.5fps), δεν ειχα καποια πιο αργη καρτα να σου πω αν θα εχεις προβλημα ή οχι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Η Panasonic μας τελείωσε. Πουλήθηκε εχτές γιατί τελικά δεν με ικανοποίησε. Πολλές οι δυνατότητες που είχε (και ειδικά το εκπληκτικό της video) αλλά σε still image, ειχε ένα θεματάκι με τον θόρυβο και την λεπτομέρεια. Ειδικά σε περιορισμένο φωτισμό, είχα θέμα. Προσπάθησα να το χωνέψω αλλά δεν γινόταν. (όλα αυτά βέβαια για τα δικά μου θέλω έτσι?... άλλου μπορεί να του φαινόταν κορυφή!) Τέσπα... χάθηκαν κάποια λεφτά από την αγοροπωλησία, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά. Τώρα πάμε σε άλλα.... Έχω στραβωθεί να κοιτάζω δείγματα φωτογραφιών. Αυτό που ανακάλυψα και με χαροποίησε αρκετά, είναι ότι δύο συγκεκριμένες μηχανές που μου άρεσαν έχουν πολύ καλή απόδοση και καλές τιμές. Είναι η Nikon S8100 και Nikon P100. Βέβαια υπάρχουν ήδη οι αντικαταστάτες τους με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δείγματα φωτό. Φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερα από αυτές τις προκατόχους τους που αξιολόγησα εγώ. Μιλάμε για ευρυγώνιο φακό 25mm η μία και με την άλλη να ξεκινά από 22,mm!!! Μιλάω για τις ολοκαίνουριες Nikon S9100 και Nikon P500 σε πολύ καλές τιμές και οι δύο και μέσα στο budget μου. Πολύ καλή απόδοση στο θέμα θόρυβος για την κατηγορία τους και τρομερά ζουμ για την κατηγορία τους. Επίσης έχουν και οι δυο 1080p βίντεο. Πιθανότατα λοιπόν θα πάρω μία από τις δύο αυτές (τα καινούρια μοντέλα βέβαια) αλλά όταν θα ξεκαθαρίσω αν θέλω τον όγκο και το τεράστιο ζουμ της P500 (36X) ή την πρακτικότητα μιας compact με μεγάλο σχετικά ζουμ της S9100 (18X). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eίμαι πολύ σταθερός τελικά. :P Απεταξάμην τις σούπερ ζουμ και πάμε στα καλά πράγματα αν θέλουμε ποιότητα. Γιατί απ' όσο διάβασα πολύ στο νετ, είδα πως σούπερ ζουμ και ποιότητα εικόνας σε κόμπακτ, δεν παίζει! Ακόμα και στο dpgr μου πρότειναν να πάω σε μία από τις δύο παρακάτω. Ας μην έχουν ζουμ, κι ας μην έχουν 1080p βιντεο. Το θέμα είναι να έχουν καλή φωτογραφία, γιατί γι΄' αυτό τις αγοράζεις. Από δείγματα που είδα, όντως είναι πολύ καλές και οι δύο. Καμία σχέση η ποιότητα των φωτό τους με τις άλλες που κοίταζα. Πάμε λοιπόν και ακούω γνώμες. Παρόμοια τιμή και διαφορές στα σημεία. Μικρότερη στο μέγεθος και πιο βολική η Canon, πιο "επαγγελματική" η Panasonic CANON POWERSHOT S95 vs PANASONIC LUMIX DMC-LX5 Φωτεινότατοι φακοί και οι δύο που ξεκινούν από f2 και έχουν πολύ καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. (κάτι που με ενδιαφέρει πολύ) Για πείτε... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2011 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Απλώς πάς να κάνεις ένα μικρό βήμα παραπέρα από εκεί που ήσουν, με την TZ10. Tην canon G11 την έχεις αποκλείσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Ναι, γιατί είναι παλαιότερο μοντέλο. Τώρα είναι η G12 η οποία μοιράζεται τον ίδιο ακριβώς αισθητήρα με την S95. Oπότε σαν ποιότητα εικόνας είναι μία η άλλη, απλά έχει περισσότερες εξωτερικές ρυθμίσεις και παίρνει και εξωτερικά φλας, έχει σκόπευτρο κτλ Αλλά είναι πολύ ογκώδης για κόμπακτ και δεν θα το ήθελα. Αφού θα έχω την ίδια ποιότητα εικόνας με την S95 αν είναι θα προτιμήσω εκείνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Ε, ναι, αν είναι έτσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εμένα η προτίμηση μου ήταν και είναι στην Canon Powershot S95. Απλά δεν μπορούσα να διαθέσω περίπου 400€ για φωτογραφική, αλλιώς θα την είχα πάρει. Μια πολύ καλή επιλογή -αν δεν την έχεις δει ήδη - είναι η Olympus XZ-1. Το μόνο κακό της S95 είναι η μικρή (πολύ μικρή) διάρκεια της μπαταρίας... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2011 από τον shadowhunter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Την Olympus την έχω δει και βγάζει απίστευτες φωτογραφίες για την κατηγορία της. Βασικά είναι εφάμιλλη της Panasonic LX5 που χαζαρώνω με μικροδιαφορές η μία από την άλλη. Κάποια είναι καλύτερη στο ένα, κάποια στο άλλο. Το κακό όμως με την Olympus είναι ότι παρόλο που η βασική της τιμή είναι παρόμοια σχεδόν με της LX5 (λίγο περισσότερο) όπου κι αν την ψάχνω στο νετ, είναι κατά πολύ ακριβότερη από την Panasonic, σαν να κάνουν στην Panasonic μεγαλύτερη έκπτωση ας πούμε. Kι αυτός είναι ένας λόγος που την ξέγραψα. Για να καταλάβεις, πουθενά δεν την βρίσκω κάτω από 400€ με τα μεταφορικά. Ενώ την Panasonic την έχω βρει μέχρι και 320€ με τα μεταφορικά (Σημαντικότατη διαφορά τιμής, για τις ασήμαντες διαφορές που έχουν σαν μηχανές.) Η S95 αυτη τη στιγμή παίζει στο ebay από 290€ και πάνω. (400??? Μάλλον μιλάς για τιμές ελληνικών καταστημάτων ε? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες