ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Η canon Α85 που έχω και την θεωρούσα από τις καλύτερες compact φωτομηχανές, άρχισε να μου βγάζει κάτι παράλληλες (αμυδρές βέβαια) γραμμές μέσα στις φωτογραφίες, οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά κι ούτε έχω σκοπό να την πάω για επισκευή. ΟπότεΣ... Ακούω προτάσεις μέχρι 300€ (300 συνολικά...γιατί αν βρούμε καμιά μηχανή στο ebay ας πούμε που κοστίζει 400€ εδώ κι εκεί 300€... εννοείται την αγοράζουμε) Για πείτε οι γνωρίζοντες. Βασικά έχω βάλει στο μάτι την Nikon coolpix P100 και θα ήθελα όσοι την γνωρίζουν να μου πουν δυο λόγια, ή να αντιπροτείνουν κάποια άλλη αξιόλογη. Βασικά καμιά dslr θα ήθελα αλλά είναι πολλά τα λεφτά γμτ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) http://shop.ebay.com...6.c0.m270.l1313 Νιkon D3000.....είναι SLR Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2010 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisB 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/630A42C732A9F14EAC0B2277E4E6744E/F1219E99FA243649B5123504DD289A18/CFB07346CA5C6148AEAB6830A0B68216/0039D91FCA4D394DAA63F0A3E88F5F0A ψαξου εδω για κατι! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Tην canon ixus 90is εχω απο περσι 2/2/09 , απ'οσο ειδα εχει βγαλει πολλα νεα μοντελα απο τοτε...! Την πηρα σα δωρο για να την εχω παντα μαζι μου και ετσι εκανα , την εχω καθε μερα μαζι μου απο τοτε , χωρις καποια ειδικη θηκη ή κατι , απλα μεσα στο τσαντακι μου μαζι με τα κλειδια μου κ.α . Εχει βγει σκυλι μεχρι στιγμης , εκτως απο κατι γρατζουνιες αλλα οπως ειπα την εχω χυμα-ριμπα οπωτε για 'αυτα που εχει περασει μαι χαρα κραταει με τα απο 398 βιντεακια και 7900 ληψεις που εχω τραβηξει ! Την εχω κακομεταχειριστει και σε πολλα γυρισματα με βροχη-νερα , σκονες-μπουχο , χιονι κτλ και σαν αντοχη απο το 1 εως το 10 της βαζω 9μιση ! 3 ιντσες οθωνη και 10mp . Οπως ειπα εχει ξεπεραστει αλλα αν επερνα αυριο παλι μια μικρη καθημερινης χρησης φωτομότο παλι μια canon ixus πιο νεο μοντελο θα χτυπαγα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) dpreview.com κοιτα τα τέστ και χτύπα. Να έχει HD video θα με θυμηθεις. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2010 από τον renovatio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Εγώ οσονούπω θα ψάξω για Panasonic ΖΧ7, 8 ή 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Δές εδώ έχει πάρα πολλά kits dslr με τιμές κάτω απο 300 ευρώ, άρα δεν έχεις δικαιολογία για compact Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 εγω θα σου προτεινω να κοιταξεις και αυτην ειναι πολυ καλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Άλεξ, ρίξε μια ματιά ΕΔΩ νομίζω είναι ακόμα διαθέσιμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 http://shop.ebay.com...6.c0.m270.l1313 Νιkon D3000.....είναι SLR το αυτό και από μένα... η εταιρία είναι κορυφή στον κόσμο της φωτογραφίας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis81 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 δες και εδω Ο σύνδεσμός μου μου φαινεται καλο μαγαζι και πραγματικα αξιζει λιγα ευρα παραπανω για μια dslr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ALX μία συμβουλή, αν πάρεισ slr μην πάρεις nikon ο εδώ αντιπρόσωπος είναι μεγάλος μαλ..... Η canon είναι η κορυφή στις φώτογραφικές ρώτα τον aka sonic... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ALX μία συμβουλή, αν πάρεισ slr μην πάρεις nikon ο εδώ αντιπρόσωπος είναι μεγάλος μαλ..... Η canon είναι η κορυφή στις φώτογραφικές ρώτα τον aka sonic... Νομίζω θα συμφωνήσω σε όλα. Ο πιο ειδικός για να ρωτήσεις είναι ο aka. Θα σου δώσει πιο σωστές συμβουλές από μας τους ερασιτέχνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Παίδες σας ευχαριστώ όλους. Γιώργο, όντως από Nikon για κάποιο λόγο δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Είχα δύο στο παρελθόν. Μεγάλο όνομα...δεν λέω, αλλά το κόλλημα που έφαγα με την τωρινή μου canon δεν το είχα φάει με καμία Nikon. Μάλλον πάλι προς Canon θα κινηθώ αλλά θα ήθελα να δω μερικές προτάσεις όπως και δείγματα φωτογραφιών. Ψάχνω και ενημερώνομαι. Για τις Sony δεν ξέρω. Είναι φτηνές, αλλά ρε παιδάκι μου, αυτή η Sony φτιάχνει από walkman μέχρι αρμόνια! Πως να την εμπιστευτείς σε ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα όπως είναι οι φωτογραφικές? Έχω κάμερα Sony και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Παλιότερα είχα και πάλι μία Sony κάμερα, αλλά και πάλι δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος. Έχω δει φωτογραφίες από Sony και δεν μου άρεσαν. Πολύ ασάφεια των pixel σε μακρινές λήψεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ALX στις φωτογραφικές παραπάνω από τη μισή δουλειά την κάνει ο φακός, αν ο φακός είναι μάπα ότι μηχανή και να έχεις δεν θα έχεις καλές φώτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 I know. Γι' αυτό κρατούσα την canon από το 2004 και τις αγόρασα και έξτρα φακό (compact με δυνατότητα αλλαγής φακών!!!) αλλά από τα τουμπίδια που είχε φάει από τα χέρια της Ρούλας και της κόρης μου, άρχισε να τα παίζει :( Έχω και μια Olympus φτηνή, της τάξεως των 70€ στα 12mp αλλά δεν λέει κάτι ιδιαίτερο. Για κάθε μέρα καλή είναι, αλλά για να πεις ότι θέλεις να τραβήξεις καλές και καθαρές φωτό, δεν κάνει. Με αυτή βέβαια είχα τραβήξει τα βιντεάκια στο 36ωρο. Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή, αλλά ζητάω κάτι πολύ καλύτερο. Δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά έχω μια τάση προς την τελειότητα. Με ενοχλεί πολύ να βλέπω ατέλειες. Κι αυτό το έχω σε όλα τα πράγματα στην καθημερινή μου ζωή. Γι' αυτό και το GS δεν δείχνει με τίποτα τα χρόνια του και τα χιλιόμετρά του όταν το κοιτάζει κάποιος Το φροντίζω σαν τα παιδιά μου κι αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 λουκ χιαρ . Μια χαρα μηχανη και καλη σχεση αποδοση/τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ALX θα ρωτήσω τη σύζηγο που είναι φωταογράφα και ένα φίλο μας που είναι και αυτός φωτογράφος και θα σου πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Παντως Αλεξη,αποψη μου ειναι οποια και να παρεις εσυ θα το δεις υπαρχουν αρκετες και πολυ καλες και με καλες τιμες...αλλά ΒΑΣΙΚΟ ειναι να παρεις Dslr...διοτι αν πας σε καμμια compact παλι...μισες δουλειες θα κανεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 ποιές ονομάζονται dslr βρε παιδιά;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 λουκ χιαρ . Μια χαρα μηχανη και καλη σχεση αποδοση/τιμη Αυτή είναι dslr? Ωραία φαίνεται κι έχει καλή τιμή, αλλά δεν ξέρουμε τι λέει από φωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Αυτή είναι dslr? Ωραία φαίνεται κι έχει καλή τιμή, αλλά δεν ξέρουμε τι λέει από φωτό. Δεν είναι dsrl. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rookie92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 canon 500d απο τις καλυτερες την εχω λιωσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 canon 500d απο τις καλυτερες την εχω λιωσει!!! Aδερφέ... είπαμε μέχρι 300€... όχι μέχρι 600-700 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2010 Προτείνω την Nikon 3000D αλλά πάρε μόνο body, και ένα ωραίο φακό γιατί αυτός που δίνει στο kit είναι ο χειρότερος (θεοσκότεινος, κάνει αντανακλάσεις όταν τραβάς νύχτα με φώτα, δεν έχει σταθερό διάφραγμα, δυσκολεύεται στην εστίαση κ.α.) την έχει ένας φίλος γι' αυτό το λέω, με το που πήρε άλλο φακό είδε άσπρη μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες