themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 petlas ειναι αυτα που σου προτειναν..παιζουν γενικοτερα στο ''φθηνο''οπως και 1002 αλλες εταιριες που εχουν εμφανιστει τωρα,οπως κατι mentor,infinity,aeolus,west lake,daewoo κ.α. επισης το αλλο παραμυθι ειναι οτι ολες ειναι θυγατρικες καποιων αλλον..ισχυει κατα ενα μεγαλο μερος μιας και εχουν γινει αρκετες συγχονευσεις.. η michelin εχει στον ιδιο καταλογο τα bf goodrich,kormoran,riken και τα kleber,η pirelli τα ceat,courier και κατι αλλα που δε θυμαμαι τωρα,η goodyear μαζεψε τις dunlop,fulda και falken,τα οποια ειναι rebrand για να βγουν πιο οικονομικα,και μπορει να αποτελουν ενα συνδετικο κρικο στην επιλογη μεταξυ ''επωνυμων'' και ''μαιμουδιων''..δηλαδη θα προτιμουσα kormoran σε σχεση με τα petlas για παραδειγμα.απλα λεω.. ευχαριστώ, ναί, petlas ήταν η μάρκα, αλλά και οι δείκτες τους (οικονομιας, βρεγμενο και db θορυβου) ήταν κάτω του μετρίου... σχετικά με τις τιμές, εκεί παίζουν? στα 350 τα "γνωστα"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να υπενθυμίσω κάτι που ίσως ενδιαφέρει όσους ψάχνονται αυτόν τον καιρό για ελαστικά αυτοκινήτου...εδώ και κάποιους μήνες το camskill ξαναστέλνει Ελλάδα! Tα μεταφορικά είναι περίπου 45£ για αποστολή 4 ελαστικών Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2013 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 τα γνωστα καπου εκει θα παιζουν λογικα για τη διασταση σου,εκτος ξαναλεω απο την pirelli αυτη τη στιγμη που θα σου βγει σημαντικα φθηνοτερα φανταζομαι λογο καμπανιας,σε Ρ1,Ρ6,Ρ7,P zero nero κτλ κτλ,τσεκαρε το,ισως σε συμφερει.δες ποιο σου κανει,ελεγξε τις αξιολογησεις στην ετικετα του,ψαξε κανα reviw στο νετ και ισως βρεις κατι.αλλιως οποιοδηποτε αλλο απο τα επωνυμα,λογικα κοντα στο ποσο που ειπες. ευχαριστώ, ναί, petlas ήταν η μάρκα, αλλά και οι δείκτες τους (οικονομιας, βρεγμενο και db θορυβου) ήταν κάτω του μετρίου... σχετικά με τις τιμές, εκεί παίζουν? στα 350 τα "γνωστα"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 ευχαριστώ, ναί, petlas ήταν η μάρκα, αλλά και οι δείκτες τους (οικονομιας, βρεγμενο και db θορυβου) ήταν κάτω του μετρίου... σχετικά με τις τιμές, εκεί παίζουν? στα 350 τα "γνωστα"? Για μία διάσταση 16άρα που την θεωρούν όχι και πολύ εμπορεύσιμη και όλοι γκρινιάζουν ότι οι εταιρείες τσιμπάνε για τα 16αρια νομίζω ότι τα βρήκες πολύ καλα λεφτά. Τα barum τα φόρεσε ένας φίλος σε ένα jeep patriot και είναι πολύ ευχαριστημένος. Η οικονομική διαφορά δε σε σχέση με εταιρείς Α δεν υπάρχει λέμε πουθενά.. Το CF1 ''τρέχει'' στην παραγωγη παραλληλα με το Τ1 εδω και χρόνια. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντικαταστατης του Τ1,και οποιος σου τα λεει αυτα,στειλε τον να διαβασει-να μαθει. Το CF1 ειναι πιο ''απλωμενη'' σειρα σε διαστασεις,και ειναι ας πουμε ελαστικο που καλυπτει ευρεια γκαμα αυτοκινητων,απο μινι εως μεγαλες μπερλινες. Το Τ1R, εχει πιο σπορ προσανατολισμο,ειναι πολυ καλο ελαστικο απο αποψη κρατηματος κλπ,αλλα θα εχεις γρηγοροτερη φθορα σε σχεση με το CF1. Επισης χαλαρωστε λιγο με τις ημερομηνιες κατασκευης. Εαν ειναι σωστα αποθηκευμενο ενα ελαστικο,ας ειναι και 12-18 μηνων,μια χαρα θα δουλευει,μια χαρα θα αποδωσει σε βαθος χρονου. Εαν διατηρουμε τακτικα τις πιεσεις που απαιτουνται,και γενικοτερα προσεχουμε να μην κακοποιουμε τα ελαστικα σε ραμπες,πεζοδρομια ,προσεχουμε μην παρκαρουμε συνεχεια σε νταλα ηλιο κλπ,δεν υπαρχει κανενα θεμα,και τηρουντων των αναλογιων ακομα και στο τελος της ζωης τους απο αποψη φθορας,θα ειναι μια χαρα και διαχειρισιμα στο δρομο. Δηλαδή εγκρίνεις για τα CF1 ή θα τα δω όπως πολύ σωστά είπες για τα Τ1R σε εναν χρόνο χωρίς αυλάκια.. Είπαμε ψήνομαι πολύ για τα cf1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 μπορεις να επισκευτεις της pirelli στον ασπροπυργο η της bridgestone (ελαστρακ) για παραδειγμα. Εννοείς ότι οι αποθηκευτικές εγκαταστάσεις αυτές έχουν τις προδιαγραφές συντήρησης που συστήνει ο κατασκευαστής? Αν είναι έτσι, μα την Παναγία, πολύ θέλω να τις επισκεφτώ για να δω ιδίοις όμασι. Να μη σας πω κιόλας ότι θα πρότεινα μια επίσκεψη διοργανωμένης απ' το φόρουμ για όσους ενδιαφέρονται, στο στυλ ξενάγησης. Δε θα τους κακόπεφτε (αν βέβαια είναι ανοιχτόμυαλοι) μια "διαφήμιση" χωρίς κόστος, αφού αν εντυπωσιαστούμε και πειστούμε, τότε και εμείς και οι γύρω μας θα ήταν εν δυνάμει πελάτες τους. Τί λέτε? Το διοργανώνουμε? εννοω οτι αν πας σ ενα βουλκανιζατερ και ζητησεις μια τετραδα την οποια πιθανοτατα δε την εχει ετοιμοπαραδοτη,και σου πει περνα τ απογευμα,και τα εχει φερει απο κει,δεν εχεις ν ανυσηχεις αν ειναι του 12 ας πουμε τα λαστιχα. μπορεις επισης να απαιτησεις αποζημειωση απο την ιδια την bridgestone η οποιαδηποτε αλλη εταιρια,και οχι απο τον εμπορα η τον λαστιχα,αν παθει κατι περιεργο το λαστιχο σου, εφοσον τηρουσες σωστες πιεσεις και οτι αλλο χρειαζεται ενα λαστιχο να δουλεψει σωστα. Εδώ συγνώμη αλλά θα γελάσω γοερά. Και πώς αποδεικνύεται αυτό απ' την πλευρά μας? Πολύ απλά δεν αποδεικνύεται, άρα τα περί εγγυήσεων είναι λόγια εντυπωσιασμού. Η αλήθεια είναι ότι άμα έχεις κανά γνωστό και μεσολαβήσει, ίσως να πάρεις καμμιά αντικατάσταση ελαττωματικού. Προσωπικά πάντως δεν γνωρίζω καμμιά περίπτωση. Μακάρι να δικαιώνεται κόσμος. φιλε μου ασπαζομαι την αποψη σου αλλα νομιζω πως κανεις λαθος.τουλαχιστον αυτο μου εχει δειξει η πειρα μου εως τωρα και τολμω να το πω χωρις να θελω να δημιουργησω ουδεμια αντιπαραθεση-εντονη διαφωνια. Ειδικοτερα Michelin Pilot Super Sport 3 ενα λαστιχο που εχω να πω μονο καλα λογια.Κατα τη γνωμη μου απο τα καλυτερα στην κατηγορια του μετα το sports contact 3 της continental. Το συγκεκριμενο λαστιχο λοιπον ειχε μπει στο αυτοκινητο απο την αντιπροσωπια της Mercedes, ηταν το πρωτο επομενως λαστιχο που εμπαινε στο αυτοκινητο. Το αυτοκινητο ηταν σε κλειστο γκαραζ και κινουταν σπανια σε μεγαλα ταξιδια κλπ. Ακομη και σημερα εχει 26.000 χιλιομετρα (παραλαβη 1/5/2007). Τα λαστιχα ακομη και τον 5 χρονο φαινονταν σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση ΟΜΩΣ ειχαν ξεραθει και το καταλαβαινεις σε φρεναρισματα και στριψιματα ιδιαιτερα σε Sακια... ΕΙΔΙΚΑ στο φρεναρισμα η αποδοση τους ειχε μειωθει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ. Εν κατακλειδι εχει μεγαλη σημασια η "ηλικια" του ελαστικου και η "φρεσκαδα" του. Αυτό ακριβώς εννοούσα, αλλά δεν έγινα κατανοητός....... Το ζήτημα στο οποίο δεν πήρα απάντηση και τη θέλω οπωσδήποτε από κάποιον που έχει αντίθετη άποψη (ότι δεν υπάρχει θέμα να πάρεις ελαστικό 12-18 μηνών παραγωγής), είναι το εάν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ή όχι το γεγονός ότι ο,τιδήποτε λαστιχένιο με τον καιρό πολυμερίζεται και "χαλάει", δηλ. σκληραίνει και χάνει τις ελαστικές ιδιότητές του, ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιείται. Διότι αν αυτό δεχτούμε ότι ισχύει, όλα όσα λέμε περί του αντιθέτου είναι άσκοπα και λάθος. Υ.Γ. Πριν κανά μήνα που άλλαξα ελαστικά στο σκούτερ, και καθώς περίμενα τη σειρά μου, ένα παλληκάρι με V-Strom είχε παραγγείλει Continental κάτι (δε θυμάμαι τον τύπο τους). Ο μαγαζάτορας (ναι, ο γνωστός Πιτσουνάτος) είχε εκεί ένα ζευγάρι και του είπε "αυτά είναι, σου τά 'φερα". Καθώς ήμουνα δίπλα στο παλληκάρι και συζητούσαμε, γύρισα και τα είδα. Είχαν ένα άθλιο ταλαιπωρημένο χρώμα, καφέ θαμπό και όχι μαύρο γυαλιστερό όπως τα φρέσκα. Έσκυψα και είδα το DOT, ήταν Νοεμβρίου 2012!!!!! Το λέω στο παλληκάρι και ότι στη θέση του δεν θα τά 'βαζα. Γυρνάει κι αυτός, επιβεβαιώνει την ημερομηνία και φωνάζοντας το αφεντικό αρνήθηκε να τα βάλει και έβαλε άλλα. Τί να πω παραπάνω.... έπρεπε να τα βλέπατε όσοι αμφιβάλλετε. Αλλοιωμένα εμφανώς. Αυτές είναι οι "ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης"? Εν πάσει περιπτώσει, τη γνώμη μας λέμε για το τί δεχόμαστε και τί όχι. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και θα κληθεί να τις λουστεί αν είναι λανθασμένες. Εγώ, ο Θεός ο ίδιος να κατέβει, αν δε μου αποδείξει ότι δεν υπάρχει θέμα με τα "μπαγιάτικα" ελαστικά, θα συνεχίσω να ψωνίζω όσο το δυνατόν φρεσκότερα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Αυτό ακριβώς εννοούσα, αλλά δεν έγινα κατανοητός....... Το ζήτημα στο οποίο δεν πήρα απάντηση και τη θέλω οπωσδήποτε από κάποιον που έχει αντίθετη άποψη (ότι δεν υπάρχει θέμα να πάρεις ελαστικό 12-18 μηνών παραγωγής), είναι το εάν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ή όχι το γεγονός ότι ο,τιδήποτε λαστιχένιο με τον καιρό πολυμερίζεται και "χαλάει", δηλ. σκληραίνει και χάνει τις ελαστικές ιδιότητές του, ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιείται. Διότι αν αυτό δεχτούμε ότι ισχύει, όλα όσα λέμε περί του αντιθέτου είναι άσκοπα και λάθος. Υ.Γ. Πριν κανά μήνα που άλλαξα ελαστικά στο σκούτερ, και καθώς περίμενα τη σειρά μου, ένα παλληκάρι με V-Strom είχε παραγγείλει Continental κάτι (δε θυμάμαι τον τύπο τους). Ο μαγαζάτορας (ναι, ο γνωστός Πιτσουνάτος) είχε εκεί ένα ζευγάρι και του είπε "αυτά είναι, σου τά 'φερα". Καθώς ήμουνα δίπλα στο παλληκάρι και συζητούσαμε, γύρισα και τα είδα. Είχαν ένα άθλιο ταλαιπωρημένο χρώμα, καφέ θαμπό και όχι μαύρο γυαλιστερό όπως τα φρέσκα. Έσκυψα και είδα το DOT, ήταν Νοεμβρίου 2012!!!!! Το λέω στο παλληκάρι και ότι στη θέση του δεν θα τά 'βαζα. Γυρνάει κι αυτός, επιβεβαιώνει την ημερομηνία και φωνάζοντας το αφεντικό αρνήθηκε να τα βάλει και έβαλε άλλα. Τί να πω παραπάνω.... έπρεπε να τα βλέπατε όσοι αμφιβάλλετε. Αλλοιωμένα εμφανώς. Αυτές είναι οι "ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης"? Εν πάσει περιπτώσει, τη γνώμη μας λέμε για το τί δεχόμαστε και τί όχι. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και θα κληθεί να τις λουστεί αν είναι λανθασμένες. Εγώ, ο Θεός ο ίδιος να κατέβει, αν δε μου αποδείξει ότι δεν υπάρχει θέμα με τα "μπαγιάτικα" ελαστικά, θα συνεχίσω να ψωνίζω όσο το δυνατόν φρεσκότερα. +1 Από εμένα για όλα αυτά που λέει αυτές τις μέρες ο μοτοαγαπούλης.. Την τελευταία φορά που άλλαξα ελαστικά βρήκα σε μαγαζί της Τρίπολης αντιπρόσωπο - πωλητή - άνθρωπο της goodyear και στο άκουσμα της δικής ερώτησης περί ημερομινιών με κάλεσε κοντά του όπου είχαμε και μία κουβέντα για το τι πρέπει να κοιτάμε στα ελαστικά. Ο ίδιος ενημέρωνε πως τα πλήρη χαρακτηριστικά αποθηκευσης ελαστικών στην Ελλάδα ΔΕΝ τα διαθέτει κανένας. ΄Και ναι όταν λέμε πλήρη χαρακτηριστικά δεν εννοούμε μόνο να είναι ντανιασμένα σωστά σε κλειστό και δροσερό μέρος. Το ελαστικό είναι ζωντανός οργανισμός όπου αφού τελειώσει η χημική εργοστασιακή του ωρίμανση μετά την κατασκευή του (μιλάμε για τους πρώτους 4-5 μήνες εξού και λένε οι γνωστες να μην είναι πιο πρόσφατο) θέλει πολλά περισσότερα για να συντηρηθεί για "κάποιο, ορισμένο" διάστημα και όχι για χρόνια που διάβασα.. Επίσης εάν τα λάστιχα δεν τοποθετηθούν για να συνεχίσουν να ζουν ("τρέφονται" από την κίνηση τους) επίσης θα είναι άχρηστα μετά από διάστημα. Άρα και πάλι ελαστικά παλιών ημερομηνιών που δεν χρησιμοποιήθηκαν καλό να είναι να μην τοποθετούνται όσο φθηνά και να είναι.. Σημαντικό για ψαγμένους επίσης όπως με είχε πληροφορίσει ο υπευθυνος είναι ο αριθμός που είναι δίπλα από το Ε και δηλώνει από πιο κράτος πήραν έγκριση τα ελαστικά, δηλαδή ένα ελαστικό που κατασκευάστηκε στην Γερμανία αλλά πήρε έγκριση στην Βουλγαρία π.χ κάτι κρύβει.. Τέλος χαζέψτε και λίγο αυτό όποιος ενδιαφέρεται μιας και εμένα με έκανε μάλλον να στραφώ εκτός των CF1.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 +1 Από εμένα για όλα αυτά που λέει αυτές τις μέρες ο μοτοαγαπούλης.. Την τελευταία φορά που άλλαξα ελαστικά βρήκα σε μαγαζί της Τρίπολης αντιπρόσωπο - πωλητή - άνθρωπο της goodyear και στο άκουσμα της δικής ερώτησης περί ημερομηνιών με κάλεσε κοντά του όπου είχαμε και μία κουβέντα για το τι πρέπει να κοιτάμε στα ελαστικά. Ο ίδιος ενημέρωνε πως τα πλήρη χαρακτηριστικά αποθηκευσης ελαστικών στην Ελλάδα ΔΕΝ τα διαθέτει κανένας. Και ναι όταν λέμε πλήρη χαρακτηριστικά δεν εννοούμε μόνο να είναι ντανιασμένα σωστά σε κλειστό και δροσερό μέρος. Το ελαστικό είναι ζωντανός οργανισμός όπου αφού τελειώσει η χημική εργοστασιακή του ωρίμανση μετά την κατασκευή του (μιλάμε για τους πρώτους 4-5 μήνες εξού και λένε οι γνωστες να μην είναι πιο πρόσφατο) θέλει πολλά περισσότερα για να συντηρηθεί για "κάποιο, ορισμένο" διάστημα και όχι για χρόνια που διάβασα.. Επίσης εάν τα λάστιχα δεν τοποθετηθούν για να συνεχίσουν να ζουν ("τρέφονται" από την κίνηση τους) επίσης θα είναι άχρηστα μετά από διάστημα. Άρα και πάλι ελαστικά παλιών ημερομηνιών που δεν χρησιμοποιήθηκαν καλό να είναι να μην τοποθετούνται όσο φθηνά και να είναι.. Σημαντικό για ψαγμένους επίσης όπως με είχε πληροφορίσει ο υπευθυνος είναι ο αριθμός που είναι δίπλα από το Ε και δηλώνει από πιο κράτος πήραν έγκριση τα ελαστικά, δηλαδή ένα ελαστικό που κατασκευάστηκε στην Γερμανία αλλά πήρε έγκριση στην Βουλγαρία π.χ κάτι κρύβει.. Τέλος χαζέψτε και λίγο αυτό όποιος ενδιαφέρεται μιας και εμένα με έκανε μάλλον να στραφώ εκτός των CF1.. +1 κι από μένα. Φίλε μου, δεν ήθελα να το πω, αλλά αυτά που γράφω δεν τα έχω κατεβάσει απ' τη γκλάβα μου. Ο πατέρας παιδικής μου φίλης (με τους οποίους έχω χαθεί πλέον χρόνια), ήταν διευθυντής πωλήσεων μεγάλης ιταλικής εταιρείας ελαστικών και μου είχε πει κάποια πράγματα για τό τί ίσχυε - τότε τουλάχιστον - στην Ελλάδα. Γι' αυτό κρατάω μια (πολύ μικρή) επιφύλαξη και θα ήθελα να δω αυτές τις περιβόητες "ιδανικές συνθήκες", μπας και έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία χρόνια. Αλλά απ' ότι βλέπω απ' το ποστ σου, μάλλον τίποτα....... Δεν πέφτω απ' τα σύννεφα πάντως....... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 κωστα μοτοαγαπουλη , δε πειραζει,ασε να ειναι βολικοι οι περισσοτεροι να μπορουμε εμεις οι λιγο πιο σπαστικοι να βγαζουμε γουστα :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 κωστα μοτοαγαπουλη , δε πειραζει,ασε να ειναι βολικοι οι περισσοτεροι να μπορουμε εμεις οι λιγο πιο σπαστικοι να βγαζουμε γουστα :D Ε ναι, μια χαρά τα λες. Μη ζητάτε φρέσκα ελαστικά. Δε φτάνουν για όλους μας. :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 μα και του '14 να ειναι..αμα εχει πεσει απο κανα ραφι??απο καναν απροσεχτο υπαλληλο,?αμα το επιασε αγαρμπα κανενας και το πληγωσε?αμα το τσουλισε κανενας στη μεταφορα?τοτε τι κανουμε? παμε απο το εργοστασιο αυτοπροσωπως και τα ζηταμε απο το καλουπι μολις βγουν ζεστα και αχνιστα..να μαστε σιγουροι με λιγα λογια,πειτε μας τουλαχιστον απο τα αγοραζετε και ειστε 100% σιγουροι οτι πηρατε τεφαρικι λαστιχο να ξερουμε κ εμεις,μπας και δουμε κανα λαστιχο της προκοπης.. για τις εγκαταστασεις δεν ξερω για ποσα χρονια πριν λες,αλλα αφου σε τρωει,πηγαινε να κανεις μια αυτοψια να σου λυθουν οι οποιες αποριες.. εγω που εχω παει δεν ειδα κατι το μεμπτο για τη διατηρηση των ελαστικων..βεβαια καποιους μπορει να τους ενοχλησει και το χρωμα των τοιχων ξερω γω η γιατι δεν ειχε πατακι στην εισοδο,η γιατι ο οδηγος του κλαρκ ειχε μουσια.. τεσπα.. καλα να μαστε να χαιρομαστε τα μοτοσακα μας.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) μα και του '14 να ειναι..αμα εχει πεσει απο κανα ραφι??απο καναν απροσεχτο υπαλληλο,?αμα το επιασε αγαρμπα κανενας και το πληγωσε?αμα το τσουλισε κανενας στη μεταφορα?τοτε τι κανουμε? Μα εδώ μιλούσαμε-διαφωνούσαμε για το θέμα φρεσκότητας και αν είναι όπως τα ξέρουμε ή όχι. Για το εάν θα το έχουν ρίξει από κανά ράφι, τί σχέση έχει η παλαιότητα ή όχι? Ίσα-ίσα που θα οφείλεται στην πλήρη ανευθυνότητα των αρμοδίων της αποθήκης, του μεταφορέα, του μαγαζάτορα κ.ο.κ. Και μήπως όλα αυτά τα ελαττωματικά και τα περί "αστοχίας υλικού" εξηγούνται έτσι? Για σκεφτείτε το. παμε απο το εργοστασιο αυτοπροσωπως και τα ζηταμε απο το καλουπι μολις βγουν ζεστα και αχνιστα..να μαστε σιγουροι με λιγα λογια,πειτε μας τουλαχιστον απο τα αγοραζετε και ειστε 100% σιγουροι οτι πηρατε τεφαρικι λαστιχο να ξερουμε κ εμεις,μπας και δουμε κανα λαστιχο της προκοπης.. Ζητώντας να είναι φρέσκα (3-4 μηνών που είναι το άριστο όπως λέγεται), αποκλείουμε απλά τον έναν παράγοντα, αυτόν του να παλιώσει - αχρηστευτεί πιο γρήγορα στα χέρια μας (εκτός των άλλων που ελέχθησαν για σωστή μεταχείριση από εμάς. Εδώ συζητάμε τί προϊόν παίρνουμε όντας καινούργιο). Τον παράγοντα "πέσιμο - κακομεταχείριση" δεν μπορούμε (δυστυχώς) να τον αποφύγουμε ζώντας στο Ελλαδιστάν. για τις εγκαταστασεις δεν ξερω για ποσα χρονια πριν λες, 20ετία αλλα αφου σε τρωει, πηγαινε να κανεις μια αυτοψια να σου λυθουν οι οποιες αποριες.. Μα να σου πω, θα το κανονίσω, αν επιτρέπουν βέβαια "επισκέψεις" ιδιωτών. Που πολύ φοβάμαι πως όχι. Απλά έλεγα μπας και θέλανε κι άλλοι να κάναμε μια επίσκεψη τύπου ξενάγησης απ' την εταιρεία ως μοτοφόρουμ. Προσωπικά το βρίσκω ενδιαφέρον και πρωτότυπο και έτσι είναι πολύ ευκολότερο-πιθανότερο να μας δεχτούν και να μας μιλήσουν σχετικά. Ίσως ακούσουμε πράγματα που δεν φανταζόμαστε ή τα ξέρουμε λάθος. εγω που εχω παει δεν ειδα κατι το μεμπτο για τη διατηρηση των ελαστικων..βεβαια καποιους μπορει να τους ενοχλησει και το χρωμα των τοιχων ξερω γω η γιατι δεν ειχε πατακι στην εισοδο,η γιατι ο οδηγος του κλαρκ ειχε μουσια.. Πες μας τί είδες βρε συ, αντί να μας περιγράφεις το χρώμα των τοίχων και τα μούσια του κλαρκατζή. :lol: :P Πέρα απ' την τακτοποίηση των ειδών (που είναι αναμενόμενη), είδες τίποτα συνθήκες τεχνητής θερμοκρασίας-υγρασίας-φωτισμού που να μαρτυρούν ειδική μεταχείριση? Αυτό ρωτάω και απάντηση δεν παίρνω μέχρι στιγμής. τεσπα.. καλα να μαστε να χαιρομαστε τα μοτοσακα μας.. Εννοείται. Το σημαντικότερο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 εχουν αλλαξει πολλα παντως τα τελευταια χρονια.. ολοι εχουν αναβαθμισει τις εγκαταστασεις τους,η εχουν μεταφερθει σε ποιο συγχρονα κτηρια..αν μπορεσετε να πατε στην ελαστρακ για παραδειγμα θα παθετε πλακα..εχει και τα CAT εκει μεσα και γινεται της κ@ριολας..τεραααααστιες εγκαταστασεις... γενικοτερα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν σου κατσει λαστιχο 2812 ας πουμε και ξερεις,οτι δεν εχει ντανιαστει σε στοιβες,αλλα μονα μονα σε παγκαλια η πως διαολο τα λενε,σε μερος χωρις να το βλεπει ηλιος και δεν εχει παραθυρα,αλλα τεχνητο φωτισμο,και ειναι δροσερο με εξαερισμο,δε νομιζω να εχεις λογο να μη τα εμπιστευτεις. ειπαμε καλο το φρεσκο και μακαρι να βρισκαμε ολοι χθεσινης παραγωγης λαστιχα να βαζουμε.αλλα δε σημαινει και οτι αν ειναι του προηγουμενου εξαμηνου ειναι σκουπιδι. απο την αλλη,αν καθταν ενα 6μηνο σε ντεξιον σε βιτρινα η πορτα ανατολικοδυτικου προσανατολισμου να το τρωει ο ηλιος στο βουλκανιζατερ του Λούη του Θερμοσυφωνα,εκει νταξ..(εγω θα το περνα βεβαια για το ιχ αλλα με τσεκουρι στην τιμη εννοειται) και τεσπα..οι μεγαλες εισαγωγικες εταιριες ελεγχονται τακτικα απο κλιμακια των εκαστωστε ελαστικων που εμπορευονται και στους χωρους τους περιφερονται συχνα στελεχη απο εξωτερικο και πρεπει οπως ειναι λογικο να πληρουνται καποιες προδιαγραφες.δε νομιζω να μη ξερει που στελνει η michelin και η pirelli πχ..η που πανε τα λαστιχα τους.το ονομα τους παιζεται στο κατω κατω. δεν ειμαστε στο 50 να τα ντανιαζουν κατω απο τολ και υποστεγα με τσιγκο. τεσπα γενικα καπως ετσι ειναι αποθηκες,με κεινα και με τ αλλα,σκοτεινες,με τεχνητο φωτισμο,εξαερισμο,και κατι συστηματα στους τοιχους που δεν ξερω να σας πω ομως τι ειναι και τι ρολο βαρανε.δεν ειμαι και επιθεωρητης.παντως δεν φαινεται μια εικονα χυμαδιου και ελα μωρε νταξ,λαστιχα ειναι..βρισκονται σε καλο δρομο και παντως,η εγγυηση ισχυει ακι αν το τρεξεις μπορει να δικαιωθεις..βεβαια αρκει να υπαρχει θεληση και απο την αλλη πλευρα.γνωριζω πως υπαρχουν ειδικα τμηματα σε καθε εταιρια που εξεταζουν αυτες τις περιπτωσεις για αποζημειωσεις και αντικαταστασεις.. και οχι δεν ειμαι λαστιχας η εμπορας,απλα ειμαι μασωνος και διαπλεκομενος και εχω ακρες παντου. ο ελπιζω να βοηθησα αλλα και να μη παρεξηγηθηκε ο Λουης ο Θερμοσυφωνας δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Εγω περυσι χειμωνα εβαλα κατι Fulda στο σαξακι μου με 150 ευρω την τετραδα :peep: ... Το αυτοκινητο ομως το πουλησα οποτε μπορω να σου πω μονο για 1 χρονο που τα φοραγα, οτι δεν ειχα κανενα μα κανενα παραπονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Ωραίος ο Στέργιος. Με μια φωτογραφία επιτέλους, έτσι να δούμε τί και πως (όσο μπορείς βέβαια να καταλάβεις χωρίς να δεις τυχόν κρυφές λεπτομέρειες*). εχουν αλλαξει πολλα παντως τα τελευταια χρονια.. ολοι εχουν αναβαθμισει τις εγκαταστασεις τους,η εχουν μεταφερθει σε ποιο συγχρονα κτηρια..αν μπορεσετε να πατε στην ελαστρακ για παραδειγμα θα παθετε πλακα..εχει και τα CAT εκει μεσα και γινεται της κ@ριολας..τεραααααστιες εγκαταστασεις... γενικοτερα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν σου κατσει λαστιχο 2812 ας πουμε και ξερεις,οτι δεν εχει ντανιαστει σε στοιβες,αλλα μονα μονα σε παγκαλια η πως διαολο τα λενε,σε μερος χωρις να το βλεπει ηλιος και δεν εχει παραθυρα,αλλα τεχνητο φωτισμο,και ειναι δροσερο με εξαερισμο,δε νομιζω να εχεις λογο να μη τα εμπιστευτεις. ειπαμε καλο το φρεσκο και μακαρι να βρισκαμε ολοι χθεσινης παραγωγης λαστιχα να βαζουμε.αλλα δε σημαινει και οτι αν ειναι του προηγουμενου εξαμηνου ειναι σκουπιδι. 2812 φίλτατε Στέργιο ΔΕΝ θα ήταν 6μήνου σήμερα (όπερ και δε θα είχα την ίδια αντίρρηση), ΑΛΛΑ ΕΤΟΥΣ και εκεί θα είχα. απο την αλλη,αν καθταν ενα 6μηνο σε ντεξιον σε βιτρινα η πορτα ανατολικοδυτικου προσανατολισμου να το τρωει ο ηλιος στο βουλκανιζατερ του Λούη του Θερμοσυφωνα,εκει νταξ.. (εγω θα το περνα βεβαια για το ιχ αλλα με τσεκουρι στην τιμη εννοειται) Αυτό ίσως είναι το θετικό στην όλη ιστορία, τώρα που πλέον δεν στοκάρουν λάστιχα τα μαγαζιά, αλλά τα φέρνουν απ' την κεντρική αποθήκη όταν ζητήσει πελάτης. και τεσπα..οι μεγαλες εισαγωγικες εταιριες ελεγχονται τακτικα απο κλιμακια των εκαστωστε ελαστικων που εμπορευονται και στους χωρους τους περιφερονται συχνα στελεχη απο εξωτερικο και πρεπει οπως ειναι λογικο να πληρουνται καποιες προδιαγραφες.δε νομιζω να μη ξερει που στελνει η michelin και η pirelli πχ..η που πανε τα λαστιχα τους.το ονομα τους παιζεται στο κατω κατω. Μακάρι να υπάρχει όντως αυστηρός έλεγχος απ' έξω, δεν το γνωρίζω. δεν ειμαστε στο 50 να τα ντανιαζουν κατω απο τολ και υποστεγα με τσιγκο. τεσπα γενικα καπως ετσι ειναι αποθηκες,με κεινα και με τ αλλα,σκοτεινες,με τεχνητο φωτισμο,εξαερισμο,και κατι συστηματα στους τοιχους που δεν ξερω να σας πω ομως τι ειναι και τι ρολο βαρανε. * Έχεις καμμιά φωτογραφία τους? Ίσως είναι τεχνητοί υγραντήρες που έλεγα. Αν είναι όντως, είναι θετικό. δεν ειμαι και επιθεωρητης.παντως δεν φαινεται μια εικονα χυμαδιου και ελα μωρε νταξ,λαστιχα ειναι..βρισκονται σε καλο δρομο και παντως,η εγγυηση ισχυει ακι αν το τρεξεις μπορει να δικαιωθεις..βεβαια αρκει να υπαρχει θεληση και απο την αλλη πλευρα.γνωριζω πως υπαρχουν ειδικα τμηματα σε καθε εταιρια που εξεταζουν αυτες τις περιπτωσεις για αποζημειωσεις και αντικαταστασεις.. και οχι δεν ειμαι λαστιχας η εμπορας,απλα ειμαι μασωνος και διαπλεκομενος και εχω ακρες παντου. Μμμμμ, να το έχουμε υπόψη μας μήπως σε χρειαστούμε τίποτις. Οι άκρες είναι πολύτιμες. ελπιζω να βοηθησα αλλα και να μη παρεξηγηθηκε ο Λουης ο Θερμοσυφωνας Ποιός τον μαμεί μωρέ αυτόνε? :lol: δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.. Δε θυμάμαι κι εγώ αν ήθελα να σε ρωτήσω τίποτα άλλο..... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 πες τα σαββα,και εγω αυτα προτεινω στο ποστ υπ΄αριθμόν 94 του συγκεκριμενου θεματος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το αμαξι μου απο μαμα φορουσε 195/55/15 Conti Premium (τωρα 50ρη toyo) κ επειδη θελω για δοκιμη να ανεβω σε 65ρη προφιλ σκεφτομαι οταν ερθει η στιγμη να δοκιμασω αυτα χωρις να ξεπαραδιαστω. http://www.panousaki...-gl697-91v.html Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2013 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 πες τα σαββα,και εγω αυτα προτεινω στο ποστ υπ΄αριθμόν 94 του συγκεκριμενου θεματος. Πήγαινα για BRIDGESTONE φίλε μου και τελευταία στιγμή τα είδα αυτά στην ίδια τιμή αλλά με σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά.....τα έβαλα λοιπόν και προσωπικά πέραν όλης της άριστης συμπεριφοράς έλεγαν και για μείωση κατανάλωσης που στην αρχή γέλασα αλλά......ο δείκτης μετρήσεως του εγκεφάλου με έβγαλε ψεύτη για μεγάλη μου χαρά. Τα έβαλα πρόσφατα οπότε από διάρκεια μόνο δεν μπορώ να πώ. Διάσταση 195/65/15 91V στα 280 ευρώ τοποθετημένα - ζυγοσταθμισμένα. Το αμαξι μου απο μαμα φορουσε 195/55/15 Conti Premium (τωρα 50ρη toyo) κ επειδη θελω για δοκιμη να ανεβω σε 65ρη προφιλ σκεφτομαι οταν ερθει η στιγμη να δοκιμασω αυτα χωρις να ξεπαραδιαστω. http://www.panousaki...-gl697-91v.html Σπυράκο προφίλ δεν ανεβοκατεβαίνεις όπως σου αρέσει αλλά αλλάζεις και το πλάτος του ελαστικού, ψάξτο και πρόσεξε ....με αυτά δεν παίζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Σαββα για το 50ρη ειμαι ενημερωμενος απο το φορουμ του αυτοκινητου μου αλλα για το 65ρη κραταω μια επιφυλαξη...για την συμπεριφορα του. Το σιγουρο ειναι οτι θα μακρυνει το βημα αλλα απο την αλλη δεν με ενδιαφερει κ τοσο γιατι φοραω 1κλικ πιο κοντη τελικη μεταδοση(κορωπηνιο) απο ραλλυ 1600 16V. Θα το δοκιμασω κ οτι βγει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Σαββα για το 50ρη ειμαι ενημερωμενος απο το φορουμ του αυτοκινητου μου αλλα για το 65ρη κραταω μια επιφυλαξη...για την συμπεριφορα του. Το σιγουρο ειναι οτι θα μακρυνει το βημα αλλα απο την αλλη δεν με ενδιαφερει κ τοσο γιατι φοραω 1κλικ πιο κοντη τελικη μεταδοση(κορωπηνιο) απο ραλλυ 1600 16V. Θα το δοκιμασω κ οτι βγει. Ακριβώς με το βήμα έχει να κάνει. Άμα είσαι ενήμερος όμως εντάξει αν και δεν είμαι υπέρ αυτών των αλλαγών προσωπικά, τι να το κάνεις? Κάπου χάνεις καπου κερδίζεις με τη διαφορά ότι η μαμά πάντα βάζει το ιδανικό μέσο για το κάθε εργαλείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Ειναι κ το αλλο...θελω να εχω πιο μακρια 5η στην εθνικη για προφανεις λογους... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Ειναι κ το αλλο...θελω να εχω πιο μακρια 5η στην εθνικη για προφανεις λογους... :lol: :lol: Κάντο LPG. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Το αμαξι μου απο μαμα φορουσε 195/55/15 Conti Premium (τωρα 50ρη toyo) κ επειδη θελω για δοκιμη να ανεβω σε 65ρη προφιλ σκεφτομαι οταν ερθει η στιγμη να δοκιμασω αυτα χωρις να ξεπαραδιαστω. http://www.panousaki...-gl697-91v.html Τί προέλευσης είναι αυτά ρε Σπυρέτο? Θυγατρική ποιάς είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Τί προέλευσης είναι αυτά ρε Σπυρέτο? Θυγατρική ποιάς είναι? Κώστα,μην είμαστε ακριβοί στ' αλάτι και φτηνοί στ' αλεύρι ρε φίλε.........με στενοχωρείτε όταν ψάχνετε τέτοια πράματα για να γλυτώσουμε 80 ευρώ. Ειδικά για αμάξια - μοτοσακά πούχουν ιπποδυνάμεις γερές. Κρίμα.......για λογικευτείτε λιγάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κώστα,μην είμαστε ακριβοί στ' αλάτι και φτηνοί στ' αλεύρι ρε φίλε.........με στενοχωρείτε όταν ψάχνετε τέτοια πράματα για να γλυτώσουμε 80 ευρώ. Ειδικά για αμάξια - μοτοσακά πούχουν ιπποδυνάμεις γερές. Κρίμα.......για λογικευτείτε λιγάκι. Δεν είπα βρε συ ότι θα πάω να πάρω τέτοια. Ρωτάω απλά ποιάς εταιρείας θυγατρική είναι (κατά πάσα πιθανότητα), έτσι για να γνωρίζουμε τα της αγοράς και τί κυκλοφορεί και τί μπορεί να μας πλασσάρουν. Εγώ, ακόμα και στο αδύναμο C2 πόλης των 62 αλόγατων, πήρα Continental (το γράφω άλλωστε). Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες