Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Λοιπον, επειδη σε κοβω λιγο βαρυ ποδαρι (για δεξι καρπο δεν ξερω) ,αρχικα ξεχνα τον δεικτη ''Τ''.Θα πας σε δεικτη Η ,και θα ψαξεις να βρεις το CF-1,που σου ειπα.Αν βλεπεις την κατασταση σου να χειροτερευει, θα παρεις μια τετραδα 15αρες αλουμινιου, και θα κοτσαρεις και 185/55/15 ή 195/50/15. Αν παρ'ολα αυτα,επιδεινωνεται η κατασταση σου απαιτειται προαιρετικα και ενα σετακι ελατηρια-αμορτισερ,μια ολοσωμη φορμα,και παπουτσακια της sparco. Παλιοκαγκουρα......αφου εχεις το στρωμα ρε,τι το στιβεις το αμαξακι στα στροφιλικια????? Φέρτε μου ένα Octavia4 1.8 GT 193 HP Turbo. Φέρτε το τώραααααααα (το έχω κάνει test-drive και ήταν σκέτη απόλαυση). Δε φαντάζεσαι πώς έμπαινε στις στροφές. Τραίνο και μάλιστα υπερταχεία. Εδω και χρονια βαζω uniroyal μετα απο προτροπη του λαστιχα μου που μεχρι στιγμης οτι εχει πει ειναι ετσι ακριβως. Γενικα μας εχει προτεινει κατα καιρους uniroyal και continental. Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα θα παω στο θεμα μας. Μου εβαλε πριν λιγο καιρο, στης μανας μου το αμαξι uniroyal καινουργια σειρα, 155/70/13 (170ε) και θα εχει και στη δικη σου διασταση. Το αμαξι εγινε εντελως αλλο. Φοβερο πατημα, καθολου θορυβο και τσιριγματα, πολυ καλο κρατημα και στη βροχη απλα δεν εχει αντιπαλο (οπως φυσικα και τα rally550 που φοραω εγω) Αν εχεις δυνατοτητα ριξε τους μια ματια. Σε γενικες γραμμες θα σου ελεγα uniroyal-continental Σε τιμές όλα ίδια είναι. Τυχαίο? Δε νομίζω. Για continental το κόβω. Με 62HP μόνο δε χρειάζομαι προδιαγραφές Η. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 σε φιατ πουντο 1,4 εβαλα toyo toyotomi? καπως ετσι τετραδα 250 ευρω με περαστικα ζυγοσταθμισεις κλπ.. τεραστια διαφορα με τα προηγουμενα που ειχα αλλαξει κανα δυο φορες τα ιδια! το αμαξι παταει στο δρομο πραγματικα τωρα. διαστασεις δε θυμαμαι αλλα δες τα αξιζουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 σε φιατ πουντο 1,4 εβαλα toyo toyotomi? καπως ετσι τετραδα 250 ευρω με περαστικα ζυγοσταθμισεις κλπ.. τεραστια διαφορα με τα προηγουμενα που ειχα αλλαξει κανα δυο φορες τα ιδια! το αμαξι παταει στο δρομο πραγματικα τωρα. διαστασεις δε θυμαμαι αλλα δες τα αξιζουν! Κάπου πήρα τηλ και μου είπαν 270. Toyo λέγονται και είναι τελικά made in Japan. Καρα-Japan καθώς δεν έχει αλλού εργοστάσιο η εν λόγω εταιρεία. Σε ποιόν τα έβαλες μήπως και αλλάξω γνώμη? Για στείλε κανά στοιχείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Αν σε ενδιαφέρουν τα toyo πάρε μια τιμή από εδώ Δ/νση: ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 137, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλέφωνο: 2104838967 Ελαστικά Ευσταθίου Εκεί τα έβαζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Με 3-4 τηλεφωνάκια και μπόλικο internet βγαίνει σιγά-σιγά άκρη. Κυρίως για τον τύπο που ταιριάζει, αλλά και την τιμή. Πιθανότερες επιλογές μέχρι τώρα: 1) Continental Contact 2:___ 230 ευρουλάκια 2) BF Goodrich G-grip:_____ 200 Πήρα τηλ. Δημήτρη. Thanks. Καλή τιμούλα έδωσε, απλά δεν πολυκυκλοφορούνε και με φοβίζει. Μάλλον άδικα. Και οι έμποροι τα "θάβουνε" ως υποδεέστερα. Μπας και παίρνουνε λιγότερη προμήθεια από τα συγκεκριμένα? Γιαπωνέζοι τίμιοι γαρ. Σκέφτεσαι να έβγαζε ελαστικά η Siemens? Χαμόοοοοος...... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Κωστάκη και εγώ τα ΤΟΥΟ φοράω στο C2 άλλη διάσταση βέβαια (195/40/16) αλλά μια χαρά ευχαριστημένος είμαι αν και νομίζω ότι και τα μπριτζεστόνια είναι πάρα πολύ καλά λάστιχα, τα φόραγα παλιά στο προηγούμενο τουτού που είχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Κωστάκη και εγώ τα ΤΟΥΟ φοράω στο C2 άλλη διάσταση βέβαια (195/40/16) αλλά μια χαρά ευχαριστημένος είμαι αν και νομίζω ότι και τα μπριτζεστόνια είναι πάρα πολύ καλά λάστιχα, τα φόραγα παλιά στο προηγούμενο τουτού που είχα... ΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Με 3-4 τηλεφωνάκια και μπόλικο internet βγαίνει σιγά-σιγά άκρη. Κυρίως για τον τύπο που ταιριάζει, αλλά και την τιμή. Πιθανότερες επιλογές μέχρι τώρα: 1) Continental Contact 2:___ 230 ευρουλάκια 2) BF Goodrich G-grip:_____ 200 Πήρα τηλ. Δημήτρη. Thanks. Καλή τιμούλα έδωσε, απλά δεν πολυκυκλοφορούνε και με φοβίζει. Μάλλον άδικα. Και οι έμποροι τα "θάβουνε" ως υποδεέστερα. Μπας και παίρνουνε λιγότερη προμήθεια από τα συγκεκριμένα? Γιαπωνέζοι τίμιοι γαρ. Σκέφτεσαι να έβγαζε ελαστικά η Siemens? Χαμόοοοοος...... fige apo ta goodrich. Einai poly kalo lastixo to toyo kai me kalh diarkeia zois (45.000xm eixa bgalei) sorry gia ta greeklish Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 fige apo ta goodrich. Einai poly kalo lastixo to toyo kai me kalh diarkeia zois (45.000xm eixa bgalei) sorry gia ta greeklish Έφυγα. :D Ρώτησα κι έναν λαστιχά και μου είπε ότι δεν τα συνιστούν για ασφάλτινη χρήση (πολύ σκληρά), αλλά κυρίως σε 4Χ4. Και πράγματι όλο σε τέτοια τα βλέπω. Thanks again. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 λοιπόν κώστα σου στέλνω σε π.μ. το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του τύπου που σου είπα. για το δικό μου αυτοκίνητο και για ενός φίλου μου βρήκα τις καλύτερες τιμές που κοίταξα στην αγορά. αν μείνεις και εσύ ευχαριστημένος πες το να ανεβάσουμε και στα παιδιά τα στοιχεία του τύπου για να μη θεωρηθεί διαφήμηση :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Με 3-4 τηλεφωνάκια και μπόλικο internet βγαίνει σιγά-σιγά άκρη. Κυρίως για τον τύπο που ταιριάζει, αλλά και την τιμή. Πιθανότερες επιλογές μέχρι τώρα: 1) Continental Contact 2:___ 230 ευρουλάκια 2) BF Goodrich G-grip:_____ 200 Το 1), το φοράνε μαμά, όλα τα C1, 107, Aygo.....Τυχαίο που τα αλλάζουν σχεδόν αμέσως μετά την αγορά? δεν νομίζω... μεινε μακριά του.....γλυστρά παντού, γενικά έχει μια ξύλινη αίσθηση, μου θύμιζε ποδήλατο......κουρσάκι Mercier ! Τα Bridgestone, είναι αρκετά πιο ανθεκτικά απο πολλά. όπου πάντως καταλήξεις, να περιλαμβάνει η τιμή + ζυγοστάθμιση / ευθυγράμμιση. αλλιώς οι τιμές, είναι σχεδόν ίδιες, είτε μαγαζί, είτε ιντερνετ. Ψηνόμουν να φερω απο Αγγλία, αλλά δεν είχε νόημα για -15 ε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Το 1), το φοράνε μαμά, όλα τα C1, 107, Aygo.....Τυχαίο που τα αλλάζουν σχεδόν αμέσως μετά την αγορά? δεν νομίζω... μεινε μακριά του.....γλυστρά παντού, γενικά έχει μια ξύλινη αίσθηση, μου θύμιζε ποδήλατο......κουρσάκι Mercier ! Τα Bridgestone, είναι αρκετά πιο ανθεκτικά απο πολλά. όπου πάντως καταλήξεις, να περιλαμβάνει η τιμή + ζυγοστάθμιση / ευθυγράμμιση. αλλιώς οι τιμές, είναι σχεδόν ίδιες, είτε μαγαζί, είτε ιντερνετ. Ψηνόμουν να φερω απο Αγγλία, αλλά δεν είχε νόημα για -15 ε..... Ζυγοστάθμιση σίγουρα, Ευθυγράμμιση χλωμό το κόβω μιας και δεν πειράζει κάτι που να επιρεάζει την γεωμετρία του οχήματος. Εάν άλλαζε αμορτισέρ ή κάποιο ρουλεμάν να πώ ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Φιλαρακι τα καλυτερα λαστιχα αυτοκινητου ειναι τα Verdestein.Αυτα φοραω κ εγω μετα απο πολυ ψαξιμο κ αφου εχω βαλει τα παντα.Αλλα δεν βγαινουν σε 14'' νομιζω.Προτιμησε να τα παρεις απο μαγαζι γιατι απο internet συνεχεια ληγμενα στελνουνε.Οσες φορες παρηγγειλα slick για το ΚΤΜ 2006 κ 2007 μοντελα στελνουνε.Χωρια που θα πληρωσεις εργατικα μετα για να στα βαλουνε,χωρια που θα θελει ζυγοσταθμιση το αμαξι κ θα στη χρεωσουνε.Ενω απο το μαγαζι θα τα παρεις τιμη τελικη πακετο. Βαλε Michelin Εnergy,πιστευω ειναι τα καλυτερα.Αν κ ολα σχεδοον ιδια ειναι για αυτη τη χρηση,ουτε λαστιχο θα αφηνεις κατω,ουτε drift θα κανεις,oυτε με 200+ θα μπαινεις στις στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Φιλαρακι τα καλυτερα λαστιχα αυτοκινητου ειναι τα Verdestein.Αυτα φοραω κ εγω μετα απο πολυ ψαξιμο κ αφου εχω βαλει τα παντα.Αλλα δεν βγαινουν σε 14'' νομιζω.Προτιμησε να τα παρεις απο μαγαζι γιατι απο internet συνεχεια ληγμενα στελνουνε.Οσες φορες παρηγγειλα slick για το ΚΤΜ 2006 κ 2007 μοντελα στελνουνε.Χωρια που θα πληρωσεις εργατικα μετα για να στα βαλουνε,χωρια που θα θελει ζυγοσταθμιση το αμαξι κ θα στη χρεωσουνε.Ενω απο το μαγαζι θα τα παρεις τιμη τελικη πακετο. Βαλε Michelin Εnergy,πιστευω ειναι τα καλυτερα.Αν κ ολα σχεδοον ιδια ειναι για αυτη τη χρηση,ουτε λαστιχο θα αφηνεις κατω,ουτε drift θα κανεις,oυτε με 200+ θα μπαινεις στις στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 λοιπόν κώστα σου στέλνω σε π.μ. το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του τύπου που σου είπα. για το δικό μου αυτοκίνητο και για ενός φίλου μου βρήκα τις καλύτερες τιμές που κοίταξα στην αγορά. αν μείνεις και εσύ ευχαριστημένος πες το να ανεβάσουμε και στα παιδιά τα στοιχεία του τύπου για να μη θεωρηθεί διαφήμηση :) ΟΚ Antoine. Πήρα τηλέφωνο αλλά είχε κλείσει. Θα δοκιμάσω αύριο. Το 1), το φοράνε μαμά, όλα τα C1, 107, Aygo.....Τυχαίο που τα αλλάζουν σχεδόν αμέσως μετά την αγορά? δεν νομίζω... μεινε μακριά του.....γλυστρά παντού, γενικά έχει μια ξύλινη αίσθηση, μου θύμιζε ποδήλατο......κουρσάκι Mercier ! Τα λάστιχα που φοράνε μαμά όλα τα φθηνά αυτοκίνητα και μηχανάκια (απ' όσο ξέρω) είναι ειδική παρτίδα χαμηλού κόστους, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Να καταλάβεις, τώρα φοράει Michelin Energy από μαμά και στα 25.000 χλμ είναι ήδη κομμάτια και έχουν καιρό τώρα που γλιστράνε. Τα Bridgestone, είναι αρκετά πιο ανθεκτικά απο πολλά. Είναι όντως γιατί είναι πολύ σκληρά. Αυτό σημαίνει όμως και μειωμένη πρόσφυση και αρκετά γλιστρήματα.... όπου πάντως καταλήξεις, να περιλαμβάνει η τιμή + ζυγοστάθμιση / ευθυγράμμιση. αλλιώς οι τιμές, είναι σχεδόν ίδιες, είτε μαγαζί, είτε ιντερνετ. Ψηνόμουν να φερω απο Αγγλία, αλλά δεν είχε νόημα για -15 ε..... Εννοείται. Από μαγαζί θα τα πάρω κομπλέ με περαστικά και ζυγοστάθμιση. Σιγά μην κάτσω να ταλαιπωρούμαι με αβέβαιες ιντερνετικές αγορές. Άσε που δεν ξέρω να το κάνω κιόλας. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 εγω τα εβαλα σερρες δε νομιζω οτι συμφερει να ρθεις μεχρι εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 ...........................Πχ μου είπαν ότι τα Michelen έχουν πολύ μαλακό σκελετό στο πλάϊ και δεν αντέχουν πεζουλάκια και τέτοια. Ισχύει?............ Ραδιο-Αρβύλα.................. Φίλε, επειδή αυτές οι τέσσερεις μικρές επιφάνειες λάστιχο μεταφέρουν ΟΛΑ τα φορτία απο το αμάξι προς τον δρόμο και το αντίστροφο, και με δεδομένες τις τσουλήθρες που ονομάζουμε δρόμους, βάλε Ο,ΤΙ καλύτερο μπορείς. Μην μπείς στον πειρασμό να πάρεις φτηνά. Είναι κρίμα. Δηλαδή, άμα κάθε τρία χρόνια δίνουμε και 50 ΕΥΡΩ παραπάνω απο ό,τι θα δίναμε, για να πάρουμε κορυφαία λάστιχα αντί για καρούλια, δεν είναι έξοδο. Την μία φορά που θα σταματήσεις πρίν το ντουβάρι αντί επάνω του, βγάλανε με το παραπάνω τα επιπλέον χρήματα. Τώρα αν αντικαταστήσεις τη λέξη ντουβάρι με άλλες λέξεις, όπως παιδάκι, γέρος, μηχανάκι, αμάξι κλπ, πάμε σε ακόμα μεγαλύτερες φουρτούνες. Αν θες την γνώμη μου λοιπόν (σαν τεχνικου επιθεωρητή στην Michelin και μετά στην Pirelli), βάλε τα Michelin Energy που είναι ό,τι καλύτερο για το αμάξι σου (ειδικά στην Αθήνα), φρόντισε να έχουν πάντα σωστές πιέσεις, και μην ψάχνεσαι για δευτερο-τρίτες μάρκες, δεν αξίξει την (δήθεν) οικονομία. Πές μου και σε ποιά περιοχή μένεις, να σου βρώ και κάποιον εκεί γύρω να είσαι κομπλέ. Καλή απόφαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 ΟΚ Antoine. Πήρα τηλέφωνο αλλά είχε κλείσει. Θα δοκιμάσω αύριο. Φιλαρακι εγω σου προτεινω Verdestein αν βρεις στις 14'' αλλα καλυτερα να πας να βαλεις οτι σου πει ο Παναγιωτης απο τη Καβαλα.Φιλαρακι μας ειναι,δουλευει χρονια με αντικειμενο τα ελαστικα,ξερει πολυ καλυτερα απο ολους μας. Εκτος κ αν η παλιοκουφαλα παιρνει κανενα χαρτζιλικι απο την Michelin για να τη σπρωχνει κ φαμε παπα ολοι!!! Φιλακια Παναγιωτη στην ομορφη Καβαλα,τα λεμε για καφεδακι συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Ραδιο-Αρβύλα.................. Φίλε, επειδή αυτές οι τέσσερεις μικρές επιφάνειες λάστιχο μεταφέρουν ΟΛΑ τα φορτία απο το αμάξι προς τον δρόμο και το αντίστροφο, και με δεδομένες τις τσουλήθρες που ονομάζουμε δρόμους, βάλε Ο,ΤΙ καλύτερο μπορείς. Μην μπείς στον πειρασμό να πάρεις φτηνά. Είναι κρίμα. Δηλαδή, άμα κάθε τρία χρόνια δίνουμε και 50 ΕΥΡΩ παραπάνω απο ό,τι θα δίναμε, για να πάρουμε κορυφαία λάστιχα αντί για καρούλια, δεν είναι έξοδο. Την μία φορά που θα σταματήσεις πρίν το ντουβάρι αντί επάνω του, βγάλανε με το παραπάνω τα επιπλέον χρήματα. Τώρα αν αντικαταστήσεις τη λέξη ντουβάρι με άλλες λέξεις, όπως παιδάκι, γέρος, μηχανάκι, αμάξι κλπ, πάμε σε ακόμα μεγαλύτερες φουρτούνες. Αν θες την γνώμη μου λοιπόν (σαν τεχνικου επιθεωρητή στην Michelin και μετά στην Pirelli), βάλε τα Michelin Energy που είναι ό,τι καλύτερο για το αμάξι σου (ειδικά στην Αθήνα), φρόντισε να έχουν πάντα σωστές πιέσεις, και μην ψάχνεσαι για δευτερο-τρίτες μάρκες, δεν αξίξει την (δήθεν) οικονομία. Πές μου και σε ποιά περιοχή μένεις, να σου βρώ και κάποιον εκεί γύρω να είσαι κομπλέ. Καλή απόφαση. Εννοείται φίλε Παναγιώτη ότι δεν έψαξα καθόλου δευτερο-τρίτες μάρκες. Απλώς είμαι της λογικής ότι για το ίδιο ακριβώς πράγμα δεν αξίζει να πληρώσεις ακριβότερα επειδή πχ κάποιος έχει ανοίξει καινούργιο μαγαζί κι έχει γραμμάτια να ξεχρεώσει. Γιατί να του τα πληρώσω εγώ κι ο καθένας? (Μου έτυχε τέτοιος που ενώ ήταν ο ακριβότερος όλων, μου έλεγε με ύφος όταν του έλεγα ότι έβρισκα πολύ φθηνότερα το γνωστό "αποκλείεται" και επιπροσθέτως έκανε κι εκείνο το αηδιαστικό που κάνουν τέτοιοι τύποι, να "θάβει" με υπονοούμενα τους συναδέλφους του που είχαν σαφώς πολύ καλύτερες τιμές απ' αυτόν. Το σιχαίνομαι πραγματικά αυτό και με κάνει να χάνω πάσα ιδέα. Του τό 'πα να μη νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο. Και σιγά μην πατήσω ποτέ το πόδι μου εκεί. Απλά περνάω καθημερινά απ' έξω, είναι ο δρόμος μου. Έχω νέα λοιπόν και ποστάρω για να βοηθήσω και άλλους. Κατ' αρχήν να πώ ότι το ψάξιμο ποτέ δε μου βγήκε σε κακό αν και ψιλοταλαιπωρήθηκα για ένα φαινομενικά εύκολο θέμα, κι αυτό λόγω κρίσης. Διότι: - Αρκετοί δεν στοκάρουν λάστιχα, οπότε σου τάζουνε. - Δε σου λένε ημερομηνία παραγωγής, ισχυριζόμενοι ότι είναι "μυστικό" της εκάστοτε εταιρείας (δεν έχω ακούσει πιο ηλίθια δικαιολογία για να σου πασάρουν ό,τι έχει μείνει, μια και η ζήτησή τους έχει μειωθεί). - Μερικές φορές ζητάνε και προκαταβολή για κάτι που ΔΕΝ βλέπεις στο μαγαζί τους και ΔΕΝ ξέρεις τελικά τί θα φέρουν. - Επίσης, οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι τα συγκεκριμένα που ζητούσα δεν βγαίνουνε σε ταχύτητες Τ, αλλά από Η και πάνω, οπότε τους κόλλαγα στη μούρη εκτυπώσεις απ' το επίσημο site της εταιρείας. Αφού κάνανε τον έκπληκτο, λέγανε ότι η εταιρεία δεν τα φέρνει στην Ελλάδα.... Μετά και απ' τη γνωστή πλέον περιπέτεια και με τη μπαταρία που αλλάχτηκε επειγόντως χθες, άλλαξα πριν λίγο και τα λάστιχα. Ας ποστάρω με τη σειρά τις φωτό, αρχικά τα λάστιχα που πέταξα: Michelin Energy με μόνο 24.800 χλμ και κάτι λιγότερο από 4 χρόνια. Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα (παρότι δεν εστίαζε η φωτογραφική τόσο κοντά και η φωτό είναι λίγο θολή) σε τί κατάσταση ήταν. Ακόμα και τα μάγουλα έχουνε σκάσει. Κανιβαλισμός κανονικός, κομμάτια ολόκληρα λείπανε από παντού. Το παιδί που τ' άλλαξε με ρώταγε πώς τα κατάφερα και τά 'κανα έτσι. Στοιχημάτιζε ότι το πηγαίνω στα βουνά. Κι εδώ τα νέα "παπά" του C2: Continental PremiumContact 2 82Τ (προδιαγραφές ταχύτητας Τ όπως λέει ο κατασκευαστής). Αυτά που..... "δεν υπήρχαν". και φρεσκότατα, 20ή βδομάδα 2010. Για όσους ενδιαφέρονται για τα δικά τους αυτοκίνητα, ας μου ζητήσουν μέσω πμ τα στοιχεία του εμπόρου που βρίσκεται στο Χολαργό. Η συνεννόηση ήταν άψογη, μου έδωσε τηλεφωνικώς τα στοιχεία που ζητούσα για το DOT και τα έφερε αυθημερών. Οπότε κι εγώ ως συνεπής καταναλωτής και πελάτης έσπευσα να τα βάλω για να μην ανησυχήσει ότι θα του μείνουν. Εκεί βρήκα τυχαία κι έναν συνάδελφό μου που άλλαζε τα λάστιχα σ' ένα TOYOTA AURIS και έφυγε για να πάει να φέρει και το μεγάλο αυτοκίνητο ν' αλλάξει κι αυτά. Πάλι σεντόνι υπέρδιπλο βγήκε..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Φίλε, καλοπάτητα............ Μιας και άνοιξες τόση κουβέντα και το σεντόνι βγήκε υπέρδιπλο, θυμήσου να μας δώσεις και φώτο και εντυπώσεις των Conti όταν με το καό έρθει η ώρα τους, θα είναι το καλύτερο συγκριτικό........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Χρήσιμο θέμα Κώστα, θα με βοηθήσει και μένα που πρέπει, έπειτα από δύο χρόνια χρήσης, να αλλάξω τα σκάρτα μαμακίσια του Fiat Panda. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Φίλε, καλοπάτητα............ Μιας και άνοιξες τόση κουβέντα και το σεντόνι βγήκε υπέρδιπλο, θυμήσου να μας δώσεις και φώτο και εντυπώσεις των Conti όταν με το καό έρθει η ώρα τους, θα είναι το καλύτερο συγκριτικό........ Thanks. Και σε 4 χρόνια τα ξαναλέμε...... :D Χρήσιμο θέμα Κώστα, θα με βοηθήσει και μένα που πρέπει, έπειτα από δύο χρόνια χρήσης, να αλλάξω τα σκάρτα μαμακίσια του Fiat Panda. +1 Όποτε θέλεις φιλαράκι στη διάθεσή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Και νά 'μαστε πάλι εδώ να ψάχνουμε ελαστικά για το Panda. 155/80/13 - 79Τ Βρήκα με 165 ευρώ τα "Βridgestone B-330 EVO". Τα έχει φορέσει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Και νά 'μαστε πάλι εδώ να ψάχνουμε ελαστικά για το Panda. 155/80/13 - 79Τ Βρήκα με 165 ευρώ τα "Βridgestone B-330 EVO". Τα έχει φορέσει κανείς; Καλώς τονε. Δεν έχω άποψη απ' τα συγκεκριμένα, αλλά όλοι λένε ότι τα Bridgestone γενικά έχουν κάπως σκληρή γόμα, οπότε για μικρό αυτοκίνητο δεν ξέρω αν ταιριάζουν (δε ζεσταίνονται εύκολα). Επειδή είσαι "Μενιδιάτης" και σου πέφτει λίγο μακριά ο Χολαργός, αν σ' ενδιαφέρει να ρωτήσεις εκεί που τα έβαλα κι εγώ, let me know. Πάρε τιμές από όπου γουστάρεις και ρωτάμε και στον "δικό μου". Επειδή του είπα ότι αν κάνει τις καλύτερες τιμές της αγοράς, παίρνω εγώ τηλέφωνο και ρωτάω για λογαριασμό σου αν θες. Θα σου πρότεινα πάντως να δεις και τα Continental εδώ: http://www.conti-onl...tirefinder.html Είναι ευρετήριο αυτών που σου ταιριάζουν. Βάλε τις διαστάσεις σου, ξεκλικάρισε το "winter" (γιατί θα σου βγάλει και λάστιχα χιονιού) και δες ποιά σου προτείνει. Εγώ το είδα για σένα, βγάζει τα : EcoContact3 κι ένα κατηργημένο το EcoContact EP (απλά μην ασχολείσαι μ' αυτό). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2010 Conti Eco Contact φοράω τώρα στο Panda (είναι τα μαμίσια του) και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Τα αλλάζω στα 16.000 χλμ. Οσον αφορά την τιμή, πόσο παρακάτω από 165 ευρώ να βρώ; Ασε που έχω κι άλλα νταλαβέρια με τον λαστιχά μου. Θα πάω να μου βάλει στο WR τα χειμερινά "παπά" του. Δύο σε ένα, και θα πληρώσω το ένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες