oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2010 Αυτα διαβαζω και σκεφτομαι μηπως η οπλοφορια θα πρεπει τελικα να επιτραπει...τον πυροβολεις και λες κι εσυ με τη σειρα σου "δεν σε ειδα φιλαρακο!!!!!.....νομιζα οτι εισαι το αγριο βοδι που κυνηγουσα με την καραμπινα και κατεβηκε απο τα βουνα στην πολη"... ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Σωστός!!! Έτσι θα έπρεπε σ' αυτές τις περιπτώσεις (και σε άλλες χειρότερες), αλλά πού?... γκ@μώ το κέρατο μ! (είμαι κι ευγενική κοπέλα, δεν το έγραψα όλο!) Περαστικά κι αγύριστα σιδερένιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Μετά απο ΑΚΡΙΒΩΣ οκτώ εβδομάδες: με τα πάντα όλα καινούργια. Περισσότερα μόλις γυρίσω απο την βόλτα. Δεν κρατιέμαι λέμε................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Ελα ρε! Σαν καινουρια εγινε και παλι! Αντε καλοβολτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Μετά απο ΑΚΡΙΒΩΣ οκτώ εβδομάδες: με τα πάντα όλα καινούργια. Περισσότερα μόλις γυρίσω απο την βόλτα. Δεν κρατιέμαι λέμε................ κούκλα κούκλα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 :ok: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Closure: Μετά από 17 μήνες, αποζημιώθηκα. Ο λόγος της καθυστέρησης η αρνητική δήλωση που πήγε και υπέβαλε το κακαντράκι που έπεσε πάνω μου. Το τεράστιο σφάλμα μου ήταν πως μέσα στην ταραχή της στιγμής (πραγματικά είδα όλη μου την ζωή να προβάλλεται στην ζελατίνα του κράνους μέσα σε δευτερόλεπτα) δεν σκέφτηκα καθαρά και δεν φώναξα τροχαία. Άλλωστε το είχε παραδεχθεί αμέσως και ενώπιον αρκετών μαρτύρων και με το (υποκριτικό όπως αποδείχθηκε) ενδιαφέρον του με "αποκοίμισε". Και είχε το θράσος (ή την κουτοπονηριά) την επόμενη μέρα να μου πει πως είχε κάνει δήλωση και όλα εντάξει. Ένα ευχαριστώ στην Interamerican (που είμαστε και οι δύο ασφαλισμένοι), που διερεύνησε διεξοδικά το θέμα και με αποζημίωσε πλήρως και για ΟΛΑ τα κομμάτια που μπήκαν καινούργια στην μηχανή, χωρίς να με ζαλίζει με παλαιότητες κλπ, και για την αντικατάσταση του εξοπλισμού μου. Η καθυστέρηση ήταν δική μου ευθύνη όπως είπα πιο πάνω. Όσο για τον "φίλο" Δρεμλή Σωκράτη που με χτύπησε, του εύχομαι ολόψυχα στο μέλλον να έχει να κάνει μόνο με όμοιούς του. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Τελος καλο, ολα καλα.. Οπως ολοι βλεπουμε τα "σιδερα" φτιαχνονται, στο χερι μας ειναι να κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη προσεχοντας λιγο παραπανω για τη δικη μας ασφαλεια και των γυρω μας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 αει ρε Παναγιώτη με κατατρόμαξες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αφού σου χτύπησε και το αριστερό κλιπ ον και έμεινες όρθιος τι να πω. Το κράνος δεν μπορώ να φανταστώ πως το χτύπησες. Τέλος καλό όλα καλά. Χτύπησες το μόνο μηχανάκι σου που μου αρέσει, χάθηκε να είχες το βαρκαδέρο. Μπορεί να μην είχε καταλάβει και τίποτα το κτήνος. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Τόση ξεφτίλα ρε σείς ? Κοντεύεις να σκοτώσεις έναν συνάνθρωπο σου,από καθαρά δική σου μαλακία και δεν έχεις τα @ρχίδι@ να το παραδεχτείς ? Παναγιώτη εγώ δεν θα τον αποκαλούσα κακαντράκι όπως εσύ. Το πουστρ@κι του ταιριάζει καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Τόση ξεφτίλα ρε σείς ? Κοντεύεις να σκοτώσεις έναν συνάνθρωπο σου,από καθαρά δική σου μαλακία και δεν έχεις τα @ρχίδι@ να το παραδεχτείς ? Παναγιώτη εγώ δεν θα τον αποκαλούσα κακαντράκι όπως εσύ. Το πουστρ@κι του ταιριάζει καλύτερα. Εδω ο τυπας που με χτυπησε, ελεγε οτι καπου αλλου εσπασα τον καρπο μου και ηθελα να του το φορτωσω Και η δικια μου λαμακια οτι 1) δεν του εριξα κανα μπουνιδι να στρωσει 2) δεν εκανα τον πεθαμενο και δεν πηρα ασθενοφορα, πυροσβεστικες, ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατικες Νταξ ειχα 5 μαρτυρες που ειναι γειτονες μου ολοι οποτε ακρη θα βγει, αλλα ου μπλεξεις με μαλακα.. Αφου ξεμπερδεψες ολα καλα, οσο για το αλλο το τσογλανι του ευχομαι να περασει τον υπολοιπο καιρο του σε καρεκλα με ροδακια.. Ουτε ιχνος ανθρωπιας σε αυτους τους τυπους.. Εντομεταξυ λες και θα τα βγαλουν απ' την τσεπη τους τα λεφτα, τι σκατα τις πληρωνουν τις ασφαλιστικες τους Να μην εχεις τετοια μπλεξιματα ξανα σου ευχομαι, περαστικα και αγυριστα Παναγιωτη! υ.γ. αθανατη δικαιοσυνη 17 μηνες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Closure: Μετά από 17 μήνες, αποζημιώθηκα. Ο λόγος της καθυστέρησης η αρνητική δήλωση που πήγε και υπέβαλε το κακαντράκι που έπεσε πάνω μου. Το τεράστιο σφάλμα μου ήταν πως μέσα στην ταραχή της στιγμής (πραγματικά είδα όλη μου την ζωή να προβάλλεται στην ζελατίνα του κράνους μέσα σε δευτερόλεπτα) δεν σκέφτηκα καθαρά και δεν φώναξα τροχαία. Άλλωστε το είχε παραδεχθεί αμέσως και ενώπιον αρκετών μαρτύρων και με το (υποκριτικό όπως αποδείχθηκε) ενδιαφέρον του με "αποκοίμισε". Και είχε το θράσος (ή την κουτοπονηριά) την επόμενη μέρα να μου πει πως είχε κάνει δήλωση και όλα εντάξει. Ένα ευχαριστώ στην Interamerican (που είμαστε και οι δύο ασφαλισμένοι), που διερεύνησε διεξοδικά το θέμα και με αποζημίωσε πλήρως και για ΟΛΑ τα κομμάτια που μπήκαν καινούργια στην μηχανή, χωρίς να με ζαλίζει με παλαιότητες κλπ, και για την αντικατάσταση του εξοπλισμού μου. Η καθυστέρηση ήταν δική μου ευθύνη όπως είπα πιο πάνω. Όσο για τον "φίλο" Δρεμλή Σωκράτη που με χτύπησε, του εύχομαι ολόψυχα στο μέλλον να έχει να κάνει μόνο με όμοιούς του. Με όμοιούς του έχει να κάνει έτσι κι αλλιώς: ...................................................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Χαλαρώστε ρε σεις, μπορεί να είναι συνωνυμία, ξάδερφος κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Χαλαρώστε ρε σεις, μπορεί να είναι συνωνυμία, ξάδερφος κλπ. Ένας ξανθούλης δεν είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 αχχααχαχαχχαχαχχα παιδια εχω κ εγω κατι "θεματα" να του στειλουμε καμια "αντιπροσωπεια" mybike;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Μοιάζει αλλά με τόσο μικρή φώτο δεν είμαι σίγουρος. Δεν αξίζει να ασχολείστε παίδες, είτε είναι αυτός είτε όχι, αδιαφορώ. Όλο και κάποιος όμοιος ή και χειρότερός του θα βρεθεί να του κάνει το ίδιο. Η ζωή έχει έναν περίεργο τρόπο να ξεπληρώνει και το καλό και το κακό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 αν θελετε τι γνωμη μου σβηστε μερικα μυνηματα αυτο σβηστε το ετσι κι αλλιως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες