Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Φτηνά την γλυτώσαμε……………

Recommended Posts

Αυτα διαβαζω και σκεφτομαι μηπως η οπλοφορια θα πρεπει τελικα να επιτραπει...τον πυροβολεις και λες κι εσυ με τη σειρα σου "δεν σε ειδα φιλαρακο!!!!!.....νομιζα οτι εισαι το αγριο βοδι που κυνηγουσα με την καραμπινα και κατεβηκε απο τα βουνα στην πολη"...

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Σωστός!!! Έτσι θα έπρεπε σ' αυτές τις περιπτώσεις (και σε άλλες χειρότερες), αλλά πού?... γκ@μώ το κέρατο μ! (είμαι κι ευγενική κοπέλα, δεν το έγραψα όλο!)

Περαστικά κι αγύριστα σιδερένιοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μετά απο ΑΚΡΙΒΩΣ οκτώ εβδομάδες:

DSC02354.jpg

με τα πάντα όλα καινούργια.

Περισσότερα μόλις γυρίσω απο την βόλτα. Δεν κρατιέμαι λέμε................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο ΑΚΡΙΒΩΣ οκτώ εβδομάδες:

DSC02354.jpg

με τα πάντα όλα καινούργια.

Περισσότερα μόλις γυρίσω απο την βόλτα. Δεν κρατιέμαι λέμε................

κούκλα κούκλα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Closure:

Μετά από 17 μήνες, αποζημιώθηκα. Ο λόγος της καθυστέρησης η αρνητική δήλωση που πήγε και υπέβαλε το κακαντράκι που έπεσε πάνω μου. Το τεράστιο σφάλμα μου ήταν πως μέσα στην ταραχή της στιγμής (πραγματικά είδα όλη μου την ζωή να προβάλλεται στην ζελατίνα του κράνους μέσα σε δευτερόλεπτα) δεν σκέφτηκα καθαρά και δεν φώναξα τροχαία. Άλλωστε το είχε παραδεχθεί αμέσως και ενώπιον αρκετών μαρτύρων και με το (υποκριτικό όπως αποδείχθηκε) ενδιαφέρον του με "αποκοίμισε". Και είχε το θράσος (ή την κουτοπονηριά) την επόμενη μέρα να μου πει πως είχε κάνει δήλωση και όλα εντάξει.

Ένα ευχαριστώ στην Interamerican (που είμαστε και οι δύο ασφαλισμένοι), που διερεύνησε διεξοδικά το θέμα και με αποζημίωσε πλήρως και για ΟΛΑ τα κομμάτια που μπήκαν καινούργια στην μηχανή, χωρίς να με ζαλίζει με παλαιότητες κλπ, και για την αντικατάσταση του εξοπλισμού μου. Η καθυστέρηση ήταν δική μου ευθύνη όπως είπα πιο πάνω.

Όσο για τον "φίλο" Δρεμλή Σωκράτη που με χτύπησε, του εύχομαι ολόψυχα στο μέλλον να έχει να κάνει μόνο με όμοιούς του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελος καλο, ολα καλα.. Οπως ολοι βλεπουμε τα "σιδερα" φτιαχνονται, στο χερι μας ειναι να κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη προσεχοντας λιγο παραπανω για τη δικη μας ασφαλεια και των γυρω μας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού σου χτύπησε και το αριστερό κλιπ ον και έμεινες όρθιος τι να πω. Το κράνος δεν μπορώ να φανταστώ πως το χτύπησες. Τέλος καλό όλα καλά. Χτύπησες το μόνο μηχανάκι σου που μου αρέσει, χάθηκε να είχες το βαρκαδέρο. Μπορεί να μην είχε καταλάβει και τίποτα το κτήνος.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόση ξεφτίλα ρε σείς ? Κοντεύεις να σκοτώσεις έναν συνάνθρωπο σου,από καθαρά δική σου μαλακία και δεν έχεις τα @ρχίδι@ να το παραδεχτείς ?

Παναγιώτη εγώ δεν θα τον αποκαλούσα κακαντράκι όπως εσύ. Το πουστρ@κι του ταιριάζει καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόση ξεφτίλα ρε σείς ? Κοντεύεις να σκοτώσεις έναν συνάνθρωπο σου,από καθαρά δική σου μαλακία και δεν έχεις τα @ρχίδι@ να το παραδεχτείς ?

Παναγιώτη εγώ δεν θα τον αποκαλούσα κακαντράκι όπως εσύ. Το πουστρ@κι του ταιριάζει καλύτερα.

Εδω ο τυπας που με χτυπησε, ελεγε οτι καπου αλλου εσπασα τον καρπο μου και ηθελα να του το φορτωσω :fool:

Και η δικια μου λαμακια οτι

1) δεν του εριξα κανα μπουνιδι να στρωσει

2) δεν εκανα τον πεθαμενο και δεν πηρα ασθενοφορα, πυροσβεστικες, ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατικες

Νταξ ειχα 5 μαρτυρες που ειναι γειτονες μου ολοι οποτε ακρη θα βγει, αλλα ου μπλεξεις με μαλακα..

Αφου ξεμπερδεψες ολα καλα, οσο για το αλλο το τσογλανι του ευχομαι να περασει τον υπολοιπο καιρο του σε καρεκλα με ροδακια..

Ουτε ιχνος ανθρωπιας σε αυτους τους τυπους..

Εντομεταξυ λες και θα τα βγαλουν απ' την τσεπη τους τα λεφτα, τι σκατα τις πληρωνουν τις ασφαλιστικες τους

Να μην εχεις τετοια μπλεξιματα ξανα σου ευχομαι, περαστικα και αγυριστα Παναγιωτη!

υ.γ. αθανατη δικαιοσυνη 17 μηνες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Closure:

Μετά από 17 μήνες, αποζημιώθηκα. Ο λόγος της καθυστέρησης η αρνητική δήλωση που πήγε και υπέβαλε το κακαντράκι που έπεσε πάνω μου. Το τεράστιο σφάλμα μου ήταν πως μέσα στην ταραχή της στιγμής (πραγματικά είδα όλη μου την ζωή να προβάλλεται στην ζελατίνα του κράνους μέσα σε δευτερόλεπτα) δεν σκέφτηκα καθαρά και δεν φώναξα τροχαία. Άλλωστε το είχε παραδεχθεί αμέσως και ενώπιον αρκετών μαρτύρων και με το (υποκριτικό όπως αποδείχθηκε) ενδιαφέρον του με "αποκοίμισε". Και είχε το θράσος (ή την κουτοπονηριά) την επόμενη μέρα να μου πει πως είχε κάνει δήλωση και όλα εντάξει.

Ένα ευχαριστώ στην Interamerican (που είμαστε και οι δύο ασφαλισμένοι), που διερεύνησε διεξοδικά το θέμα και με αποζημίωσε πλήρως και για ΟΛΑ τα κομμάτια που μπήκαν καινούργια στην μηχανή, χωρίς να με ζαλίζει με παλαιότητες κλπ, και για την αντικατάσταση του εξοπλισμού μου. Η καθυστέρηση ήταν δική μου ευθύνη όπως είπα πιο πάνω.

Όσο για τον "φίλο" Δρεμλή Σωκράτη που με χτύπησε, του εύχομαι ολόψυχα στο μέλλον να έχει να κάνει μόνο με όμοιούς του.

Με όμοιούς του έχει να κάνει έτσι κι αλλιώς:

......................................................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαλαρώστε ρε σεις, μπορεί να είναι συνωνυμία, ξάδερφος κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαλαρώστε ρε σεις, μπορεί να είναι συνωνυμία, ξάδερφος κλπ.

Ένας ξανθούλης δεν είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχχααχαχαχχαχαχχα παιδια εχω κ εγω κατι "θεματα" να του στειλουμε καμια "αντιπροσωπεια" mybike;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιάζει αλλά με τόσο μικρή φώτο δεν είμαι σίγουρος. Δεν αξίζει να ασχολείστε παίδες, είτε είναι αυτός είτε όχι, αδιαφορώ. Όλο και κάποιος όμοιος ή και χειρότερός του θα βρεθεί να του κάνει το ίδιο. Η ζωή έχει έναν περίεργο τρόπο να ξεπληρώνει και το καλό και το κακό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θελετε τι γνωμη μου σβηστε μερικα μυνηματα :police:

αυτο σβηστε το ετσι κι αλλιως :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα