Jump to content

Recommended Posts

βιδες σετ δεν ξερω αν υπαρχει, αλλα μπορεις να πας σε καταστημα με ανταλλακτικα παπιων να παρεις οτι βιδες χρειαζεσαι (αν εχεις και δεγμα ακομα καλυτερα). αρκετες βιδες υπαρχουν και σε διαφορα χρωματα, ασιμι, μπλε, κοκκινο...

το γνησιο κοστουμι μαλλον μονο σε αντιπροσωπεια honda θα το βρεις, αλλα να ξερεις ειναι πολυ ακριβο. μπορεις να παρεις ημιτασιον γυρω στα 150 ευρω, αλλα δεν πρεπει να εχουν αυτοκολλητο.

Τροποποιήθηκε από τον vaggelisK8600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πολύ νέκρα έπεσε εδώ...

Και ρωτάω, αναγράφει στις 12.000km φιλτρο σίτας λαδιού και φυγοκεντρικό φιλτρο λαδιού! όσο αναφορά το δεύτερο υπάρχει κάτι που αλλάζει από αυτό? είναι ας πούμε αναλώσιμο? γινεταί απλά ένας καθαρισμός και αλλάζουμε κάποια φλάτζα αν τυχών υπάρχει εκεί μέσα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ νέκρα έπεσε εδώ...

Και ρωτάω, αναγράφει στις 12.000km φιλτρο σίτας λαδιού και φυγοκεντρικό φιλτρο λαδιού! όσο αναφορά το δεύτερο υπάρχει κάτι που αλλάζει από αυτό? είναι ας πούμε αναλώσιμο? γινεταί απλά ένας καθαρισμός και αλλάζουμε κάποια φλάτζα αν τυχών υπάρχει εκεί μέσα?

το φιλτρο σιτας λαδιου πιστευω ειναι το φιλτρακι που εχει στο δεξι καπακι της καμπανας που μαζευει οτι ρινισματα εχει ο κινητηρας.
Τωρα το φυγοκεντρικο φιλτρο λαδιου  πιστευω οτι εννοει το καπακι που μπαινει στο φυγοκεντρικο οπου οταν το βγαζεις μεσα μαζευει μια μακα,αλλα αυτη η μακα και 10 χιλιομετρα να κανεις και να το ξαναανοιξεις που λεει ο λογος παλι ετσι θα χει γινει και αν οχι σε 10 σε 100-200...
Εχει και φλατζα αυτο το καπακι και γινεται να την αλλαξεις.Νομιζω ομως γενικα οτι ειναι τσαμπα λεφτα αν ανοιξεις το μοτερ γι αυτα μονο.Αν εχεις να αλλαξεις και δισκους εννοειται να πεις μιας και το ανοιγεις(στο μαστορα) (εκτος αν το κανεις μονος σου) ριξε ενα τσεκ στο σιτακι και καθαρισε λιγακι το φυγοκεντρικο...Τωρα ετσι να το ανοιξεις γι αυτα εγω δεν θα το κανα ειδικα στα 12.000 που θεωρειτε ελαφρως μεταχειρισμενο το μοτερ.

https://www.youtube.com/watch?v=59JMFlK4F28

(στο 6ο λεπτο το 1ο φιλτρακι που μαζευει τα ρινισματα και αμεσως μολις τελειωνει με αυτο παει στο φυγοκεντρικο)

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει το innova i ελατήρια στις μπουκάλες μπροστά? μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά επειδή θα τα αλλάξω γιατί σαν πεσμένο μου φαίνεται το σύστημα μπροστά ήθελα να ρωτήσω να ξέρω με τι να προμηθευτώ.. άλλο ένα ερώτημά μου είναι ότι έχω ένα fork oil 15w της castrol  εδώ και 4 χρόνια σφραγισμένο.. να πάρω καινούργιο? υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι? αν ξαναπάρω πάλι 15άρι θα πάρω γιατί θέλω να το σκληρύνω λιγάκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφως και εχει ελατηρια. Καλα θα κανεις και θα βαλεις 15αρι λαδι 

Η βενζινη φιλτραρεται στην τρομπα νομιζω. Εγω εχω βαλει και ενα φιλτρακι πριν το σωμα...καντο και εσυ αν θες..καλο θα κανεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάχνω να βρω κάτι πιο βελτιωτικό σε θέμα ελατηρίων τύπου ohlins αλλά μόνο κάτι aspira βρίσκω...  Για πίσω κατέληξα σε yss μαύρα... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πισω καλα εκανες. Μπροστα βαλε τα χοντα...μια χαρα ειναι. Ισως να λενε τα ασπιρα οτι ειναι σκληροτερα απο τα χοντα αλλα το χοντα ειναι χοντα. Αυτο απο εμενα...Βαλε γνησια ελατηρια και λαδι 15αρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπροστα βαλε ολα τα γνησια ανταλλακτικα της honda, τιποτα aftemarket. λαδι βαλε λιγο χοντροτερο. αν πχ πρωτεινει 10αρι βαλε 15 κτλ:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα