b_rider1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Παιδια γεια σας!μολις εγινα μελος για να μπορεσω και εγω να επωφεληθω των πολυτιμων πληροφοριων που προσφερει ο κεθενας μεσα απο την εμπιρια του. Ειμαι λοιπον ενας 19αρης φανατικος μοτοσυκλετιστης που θελει να αλλαξει μηχανη! Εδω και 4 χρονια περιπου οδηγω ενα cbf250 και μπορω να πς οτι το εχω ευχαριστηθει...Σε λιγους μηνες το διπλωμα μου θα μου δινει τη δυνατοτητα να οδηγησω οποια κυβικα θελω αφου θα εχει συμπληρωσει δυο χρονια ισχυος και απο τωρα ανυπομονω να οδηγησω τη νεα μου μηχανη!Μου αρεσουν οι street μηχανες αλλα θελω να μου πειτε ως πιο εμπειροι τι πρεπει να κοιταξω περα απο την ομορφια και τη σχεδιαση διοτι επηρεαζομαι πολυ απο την ομορφια μιας μηχανης αλλα ξερω οτι αλλα ειναι τα χαρακτηριστικα που μετρανε περισσοτερο και ειδικα στη δικη μου ηλικια που δεν εχω και τεραστια εμπειρια,με θεωρω σχετικα αρχαριο αφου δεν εχω περισσοτερα απο 22.οοοχλμ σε πολη και επαρχιακους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καλώς ήρθες (επιτέλους να και ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ μέσα και συστήνεται με ευγένεια!...) - αλλά πρώτα πρέπει εσύ να μας πεις τι θέλεις, πώς χρησιμοποιείς τη μηχανή σου, πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις, κάποια μηχανή που να σου αρέσει ώστε ύστερα να μπορέσουμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καλώς όρισες Κι εγω περιπου σ'αυτη τη φάση ειμαι. Πρωτα μάλλον πρέπει να σκεφτείς για τι χρήση την θέλεις. Καλές αναζητήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 καλώς ήρθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b_rider1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καλώς ήρθες (επιτέλους να και ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ μέσα και συστήνεται με ευγένεια!...) - αλλά πρώτα πρέπει εσύ να μας πεις τι θέλεις, πώς χρησιμοποιείς τη μηχανή σου, πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις, κάποια μηχανή που να σου αρέσει ώστε ύστερα να μπορέσουμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε. Σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα!!(παει για ολη την παρεα απλα απαντησα σ'αυτο το ποστ επειδη δε ξερω αν μπορω να απαντω σε ολους γενικα η αν ετσι γινετε εδω η συζητηση)Εχετε δικιο δεν διευκρινισα τι ακριβως ψαχνω...μεχρι τωρα κοιταω μηχανες οπως er-6n,gsr600,z750,shiver750 και γενικοτερα αυτην την κατηγορια γιατι πιστευω οτι ειναι χρηστικοτερες μετα τα on-off και μπορεισ να κανεις αρκετα πραματα(πολη,γρηγορες βολτες,ταξιδακια)...Οσο για τα χρηματα σκεφτομαι να κανω αγορα με δοσεις οποτε αυτο που θα με απασχολησει ειναι η προκαταβολη αφου οι δοσεις ειναι σχετικα χαμηλες αναλογα παντα με το προγραμμα.Γενικα μ'αρεσει η ταχυτητα και ειδικα ολη η ιδεα του στριψιματος οποτε θελω μια μηχανη που θα βοηθησει σ'αυοτ το κομματι...τωρα θα μου πειτε γιατι δεν ψαχνω κανα superbike αλλα ολοι ξερετε οτι αυτες οι μηχανες δεν ειναι για καθε μερα και ποσο μαλλον για τους δικους μας κακης ποιοτητας δρομους και ειδικα στην κρητη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Με έχεις εξεπλήξει αυτή τη στιγμή! μπράβο! :_thumbsup: Απ αυτά που ανέφερες πάντως θα πήγαινα ή για το Ζ ή για το ER6N βέβαια δεν είναι street αλλά naked Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b_rider1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 πολυ ομορφα και τα δυο μπορω να πω...δε ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος!ερχονται και τα νεα fz της yamaha που ειναι εξισου αξιολογα και μεγαλωνει η ποικιλια...βεβαια ειναι στη μεση και ενα μεγαλο ταξιδι που θελω να κανω (ειναι και αυτος ενας απο τους λογους που θελω να αλλαξω) στην Ευρωπη οποτε δε θελω να κανω επιπολαιες κινησεις και βιαστικες!γενικα ψαχνομαι πολυ και γι'αυτο ζηταω γνωμες...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 βέβαια δεν είναι street αλλά naked street=μοτοσυκλετα δρομου naked=μοτοσυκλετα χωρις φαιρινγκ αρα δεν στεκει ο διαχωρισμος μπορει να ειναι και τα δυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gosom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Χωρίς να στο παίζω μπαμπάς είσαι 19 και δεν νομίζω ότι θα έχεις δίπλωμα για αυτά τα μηχανάκια...εντελώς τυπικό αυτό αλλά αν δεν σε πειράζει :P Πάμε τώρα στα εργαλεία...λοιπόν αυτά τα naked όλα έχουν τη χάρη τους , και εγώ δεν ήξερα πιο να πάρω και πήρα gsr και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Συγκρίνοντας και με ER6 νομιζω ότι το gsr μ αρέσει περισσότερο. Από τα υπόλοιπα τώρα μου αρέσει πολύ το shiver και στη θέση σου θα το κοιτούσα πρώτα από τα υπόλοιπα. Σε σειρά (πλην gsr που το αγορασα :D )θα τα έβαζα: - shiver ( ++όμορφο,+μοντέρνο,++καλά περιφερειακά,+150cc ) - hornet ( ++μεταπώληση,+αξιοπιστία ) - fz6 (++ποιότητα κατασκευής, +μεταπώληση) - z750 (+όμορφο,+150cc) - er 6n (+οικονομικό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καταρχήν καλώς ήρθες Να σου πω και εγώ λοιπόν την δικιά μου γνώμη.Στην κατάσταση που είσαι,είμουν πριν 1,5 χρόνο.Κοίταγα αυτά ακριβώς τα μηχανάκια που κοιτάζεις και εσύ.Λοιπόν είχα κάνει ένα συγκριτικό,συνδιασμένο τεστ ντάϊβς ΟΛΑ.Ήταν μια περίοδος που είχα τρελάθει και δεν ήξερα τι να πάρω.Η κάθε μηχανή έχει τα καλά και τα αρνητικά της.Εγώ κατέληξα στο XJ6.Θεωρώ ότι είναι το πιο ομαλό,με γραμμικό γκάζι σε όλο το φάσμα των στροφών.Δεν πρόκειται να σου προβληματίσει σχεδόν σε καμιά φάση το γκάζι.Από την πρώτη κιόλας βόλτα το κατάλαβα αυτό,επίσης δεν σκορτάρει χαμήλα,πράγμα σημαντικό για έναν αρχάριο σε αυτήν την κατηγορία.Βέβαια ρόλο παίζει και η ομορφιά που είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.Από το συγκριτικό εγώ κρατάω αυτό το πράγμα,την ευκολία προσαρμογής σε αυτή την κατηγορία.Αυτό δεν μου το έβγαλε κανένα από τα παραπάνω,αυτός είναι και ο κύριος λόγος που κατέληξα σε αυτή την μηχανή. Τώρα αν είσαι αποκελιστικά στα 5 γνωστά,δλδ shiver,hornet,fz6,z750,er 6n θα σου έλεγα να τα βάλεις κάτω καλά τα πράγματα.Σίγουρα δεν θα σου πρότεινα για αρχή ούτε το hornet,ούτε το shiver ούτε z750,αυτά είναι τα 3 πιο ισχυρά,δεν ξέρω κατά πόσο θα σου είναι εύκολο από τα 250cc και τα 34 άλογα να πας στα 90-100.Οπότε μένουμε στα άλλα 2.Καβασάκι vs suzuki τι να σου πω και τα 2 είναι πολύ καλά μηχανάκια.Το τίμιο gsr και το value for money er6n.Και τα 2 είναι σούπερ,δεν έχουν ακουστεί ότι βγάζουν προβλήματα,οπότε θα διάλεγα καθαρά βάση εμφάνισης και αντιπροσωπίας.Πάντως αν έχεις την δυνατότητα να τα πάρεις μια βόλτα δεν θα ήταν και άσχημα...αν και από ότι βλέπω τουλάχιστον στο Ηράκλειο που είμαι εγώ...δεν δίνει κανένας.Ελπίζω να βοήθισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Το street triple το εχεις δει καθόλου? Τα ταξίδια του σίγουρα τα κάνει και μου χουν πει οτι μέσα στην πόλη είναι ποδήλατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Φιλε το απεριοριστο γινεται στα 21 και οχι αν εχεις βγαλει στα 18 το διπλωμα στα 20 που λενε καποιοι... Ενημερωτικα το λεω να μην βρεθεις προ εκπληξεως... Καλως ηλθες κ'ολας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ... ...πάμε παρακάτω. Δεν μπορούμε να σε πούμε άπειρο, καθώς έχεις 4 χρόνια εμπειρία με "κανονική" μοτοσυκλέτα. Επομένως, αυτό που χρειάζεται όταν θα πάρεις με το καλό την πιο μεγάλη μηχανή, είναι...να προσέχεις ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΨΑΡΩΜΑ", ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΑ (αυτό το στάδιο είναι μακράν το πιο επικίνδυνο)! Τώρα, τι να πάρεις; Κατ' αρχήν (και...τελικά!) ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Απ' όσες αναφέρθηκαν: το street triple έχει ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ τον καλύτερο κινητήρα, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ (τουλάχιστον για καθημερινή χρήση, για να πηγαίνεις στη δουλειά σου που λέμε), καθώς έχει σκληρές αναρτήσεις και το τιμόνι του ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ. Το Hornet είναι μεν αρκετά δυνατό, αλλά είναι συγχρόνως το πιο φιλικό και άνετο (η δύναμη εμφανίζεται στις ψηλές στροφές και στις χαμηλές μπορείς να πας αραχτός) - δείχνει επίσης να είναι και απ' τα καλύτερα για συνεπιβάτη και έχει και ωραίο, κλασσικό, διαχρονικό σχήμα. Το GSR αν σου αρέσει και αν εξακολουθεί η SUZUKI να το πουλάει σε καλή τιμή, είναι ευκαιρία, μόνο η θέση των εξατμίσεων κάτω από τη σέλα με χαλάει (και λίγο η βαριά κάπως εμφάνισή του). Το ER6N είναι δικύλινδρο, πιο "λιτό" γενικά (αλλά όμορφο, ιδιαίτερα σε λευκό), επομένως λίγο λιγότερο άνετο στο μακρύ ταξίδι (που όμως δεν σημαίνει πως δεν τα καταφέρνει) αλλά και πιο οικονομικό και φτηνό στα σέρβις. Σε πάρα πολύ καλή τιμή πωλείται και το Yamaha XJ6 Diversion με το μισό φαίρινγκ - που τα κάνει όλα και έχει καλύτερη κάλυψη από τον αέρα από την...ανύπαρκτη των άλλων. Καλό και όμορφο, ακριβότερο από το Diversion όμως είναι και το R6F. Το Shiver πάλι, τελευταία λένε ότι άλλαξε προς το καλύτερο στη νέα του έκδοση, είναι όμως ακριβό και...πάλι με χαλάει η θέση των εξατμίσεων (προσωπικά δεν θα το σκεπτόμουν πάντως, γιατί δεν έχω και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ότι δεν θα βγάζει όλη την ώρα κάποιο μικροπρόβλημα). Αλλά αυτά...τα ξέρεις, το θέμα είναι ΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2010 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Μου αρεσουν οι street μηχανες αλλα θελω να μου πειτε ως πιο εμπειροι τι πρεπει να κοιταξω περα απο την ομορφια και τη σχεδιαση διοτι επηρεαζομαι πολυ απο την ομορφια μιας μηχανης αλλα ξερω οτι αλλα ειναι τα χαρακτηριστικα που μετρανε περισσοτερο Τα χαρακτηριστικά που μετράνε (κατ' εμέ) είναι τα εξής: 1) Καλά φρένα και καλό ABS. Εννοώ φρένα με καλή αίσθηση και ABS που είναι "γρήγορο", διακριτικό και δεν "αμολάει". 2) Ροπή. Φαντάζομαι γνωρίζεις. Είναι πιο σημαντική από την ιπποδύναμη και σου εξασφαλίζει ηρεμία, απουσία σκορτσαρίσματος και ευκολία στην αστική χρήση. 3) Αξιοπιστία. Απροβλημάτιστη λειτουργία. Yamaha XJ 6 (γυμνή ή ντυμένη) είναι μια καλή επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 - shiver ( ++όμορφο,+μοντέρνο,++καλά περιφερειακά,+150cc ) ναι εχει +150cc αλλα καμια σχεση το γκαζι του με το τετρακυλινδρο hornet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας. καλο καλοκαιρι να εχεις και καλα χιλιομετρα με το νεο σου εργαλειο (οποιο και αν ειναι αυτο). Επιτελους και ενα παλικαρι με σωστη σκεψη και λογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b_rider1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καταρχήν καλώς ήρθες Να σου πω και εγώ λοιπόν την δικιά μου γνώμη.Στην κατάσταση που είσαι,είμουν πριν 1,5 χρόνο.Κοίταγα αυτά ακριβώς τα μηχανάκια που κοιτάζεις και εσύ.Λοιπόν είχα κάνει ένα συγκριτικό,συνδιασμένο τεστ ντάϊβς ΟΛΑ.Ήταν μια περίοδος που είχα τρελάθει και δεν ήξερα τι να πάρω.Η κάθε μηχανή έχει τα καλά και τα αρνητικά της.Εγώ κατέληξα στο XJ6.Θεωρώ ότι είναι το πιο ομαλό,με γραμμικό γκάζι σε όλο το φάσμα των στροφών.Δεν πρόκειται να σου προβληματίσει σχεδόν σε καμιά φάση το γκάζι.Από την πρώτη κιόλας βόλτα το κατάλαβα αυτό,επίσης δεν σκορτάρει χαμήλα,πράγμα σημαντικό για έναν αρχάριο σε αυτήν την κατηγορία.Βέβαια ρόλο παίζει και η ομορφιά που είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.Από το συγκριτικό εγώ κρατάω αυτό το πράγμα,την ευκολία προσαρμογής σε αυτή την κατηγορία.Αυτό δεν μου το έβγαλε κανένα από τα παραπάνω,αυτός είναι και ο κύριος λόγος που κατέληξα σε αυτή την μηχανή. Τώρα αν είσαι αποκελιστικά στα 5 γνωστά,δλδ shiver,hornet,fz6,z750,er 6n θα σου έλεγα να τα βάλεις κάτω καλά τα πράγματα.Σίγουρα δεν θα σου πρότεινα για αρχή ούτε το hornet,ούτε το shiver ούτε z750,αυτά είναι τα 3 πιο ισχυρά,δεν ξέρω κατά πόσο θα σου είναι εύκολο από τα 250cc και τα 34 άλογα να πας στα 90-100.Οπότε μένουμε στα άλλα 2.Καβασάκι vs suzuki τι να σου πω και τα 2 είναι πολύ καλά μηχανάκια.Το τίμιο gsr και το value for money er6n.Και τα 2 είναι σούπερ,δεν έχουν ακουστεί ότι βγάζουν προβλήματα,οπότε θα διάλεγα καθαρά βάση εμφάνισης και αντιπροσωπίας.Πάντως αν έχεις την δυνατότητα να τα πάρεις μια βόλτα δεν θα ήταν και άσχημα...αν και από ότι βλέπω τουλάχιστον στο Ηράκλειο που είμαι εγώ...δεν δίνει κανένας.Ελπίζω να βοήθισα και εγω απο ηρακλειο ειμαι και ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο το test drive αλλα εκτιμω αυτο που λες για το xj6 διοτι οπως και να χει θα χρειαστω μια καποια προσαρμογη αφου απο τα 20 αλογα(οχι 34...μακαρι να ειχε τοσα :P) που εχει το cbf250 θα πεταχτω στα 70-80...παντως ειχα οδηγησει ενα f800gs και παρα τη δυναμη των 80hp περιπου ενιωθα καπως ανετα.το ξερω οτι μια βολτα απο μονη της δε λεει και πολλα αλλα ηθελα να παρω μια γευση απο ισχυροτερους κινητηρες και μου αφησε καλη αισθηση Το street triple το εχεις δει καθόλου? Τα ταξίδια του σίγουρα τα κάνει και μου χουν πει οτι μέσα στην πόλη είναι ποδήλατο. το ειχα και αυτο στην ακρη του μυαλου μου αλλα με φοβιζει λιγο η συντηρηση και η υποστηριξη...μου φαινεται οτι μοιαζει με αυτην της ducati που δεν ειναι και απο τις καλυτερες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b_rider1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 ειστε πολυ κατατοπιστικοι ολοι και σας ευχαριστω για την ανταποκριση!! καταρχην οσον αφορα το διπλωμα ελπιζω να ισχυει αυτο που λενε οτι στα δυο χρονια κατοχης γινεται απεριοριστων κυβικων γιατι αλλιως πρπει να κανω και αλλη υπομονη:( παντως απο μερια κινητηρων νομιζω οτι για αρχη και για την προσαρμογη που χρειαζομαι ειναι προτιμοτερος ενας δικυλινδρος λογω καλης ροπης απο χαμηλα και πιο στρωτη λειτουργια θεμελιωδεις παραγοντες για την ομαλη ενταξη στην κατηγορια χωρις να φοβιζουν δινοντας το δικαιωμα να φτασεις και στα ορια της μηχανης και τα λεω αυτα για τους δικυλινδρους διοτι πιστευω οτι οι τετρακυλινδροι και διορθωστε με αν κανω λαθος στα ψιλα γινονται επιθετικοι δινοντας πολυ δυναμη απροσμενα κανοντας σε να κινησε σε χαμηλοτερες στροφες που δεν ειναι και τοσο διασκεδαστικο μου φαινεται...δε ξερω αν εχω το δικαιωμα να τα λεω αυτα αφου δεν εχω την εμπειρια τους αλλα απο οσα ακουω και διαβαζω αυτα εχω καταλαβει! και το abs ειναι σιγουρο σε οτι και αν επιλεξω...εννοειται αυτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 καταρχην οσον αφορα το διπλωμα ελπιζω να ισχυει αυτο που λενε οτι στα δυο χρονια κατοχης γινεται απεριοριστων κυβικων γιατι αλλιως πρπει να κανω και αλλη υπομονη:( ατυχησες... δεν ησχυει κατι τετοιο... υπομονη ενα χρονο ακομα οπως κανουμε ολοι μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 ειστε πολυ κατατοπιστικοι ολοι και σας ευχαριστω για την ανταποκριση!! καταρχην οσον αφορα το διπλωμα ελπιζω να ισχυει αυτο που λενε οτι στα δυο χρονια κατοχης γινεται απεριοριστων κυβικων γιατι αλλιως πρπει να κανω και αλλη υπομονη:( παντως απο μερια κινητηρων νομιζω οτι για αρχη και για την προσαρμογη που χρειαζομαι ειναι προτιμοτερος ενας δικυλινδρος λογω καλης ροπης απο χαμηλα και πιο στρωτη λειτουργια θεμελιωδεις παραγοντες για την ομαλη ενταξη στην κατηγορια χωρις να φοβιζουν δινοντας το δικαιωμα να φτασεις και στα ορια της μηχανης και τα λεω αυτα για τους δικυλινδρους διοτι πιστευω οτι οι τετρακυλινδροι και διορθωστε με αν κανω λαθος στα ψιλα γινονται επιθετικοι δινοντας πολυ δυναμη απροσμενα κανοντας σε να κινησε σε χαμηλοτερες στροφες που δεν ειναι και τοσο διασκεδαστικο μου φαινεται...δε ξερω αν εχω το δικαιωμα να τα λεω αυτα αφου δεν εχω την εμπειρια τους αλλα απο οσα ακουω και διαβαζω αυτα εχω καταλαβει! και το abs ειναι σιγουρο σε οτι και αν επιλεξω...εννοειται αυτο!! Ένα-ένα.Καταρχήν για το δίπλωμα πρέπει να το έχεις 2 χρόνια στην κατοχή σου το Α1 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 21! Όσο για το άλλο που λες,οκ οι τετράχρονοι έχουν λίγο καλύτερη απόδοση στις πολλές στροφές,δεν πρόκειται να δεις τρομερές διαφορές όμως.Όσο για το απότομο γκάζι αυτό οφείλεται καθαρά στην λογική της εταιρείας και όχι αν είναι ο κινητήρας τετράχονος.Ας πάρω για παράδειγμα την δικιά μου.Η γιαμάχα την έχει κατασκευάσει έτσι ώστε να έχει ροπή από χαμηλά,αρκετά καλή απόδοση στις μεσαίες και να τα χαλάει λίγο στις πολλές στροφές.Το γκάζι είναι γραμμικό σε όλο το φάσμα των στροφών,χωρίς να ανιμετώπιζει ίχνος σκορτσαρίσματος,βάζεις 4η με λίγα χιλιόμετρα και βλέπεις ότι δεν παραπονίεται.Οπότε το αν είναι τετράχρονος ή δίχρονος δεν παίζει και τόσο ρόλο,σαφώς και όλοι οι δίχρονοι έχουν ροπή από χαμήλα,αλλά μέχρι εκεί τα υπόλοιπα είναι θέμα της φιλοσοφίας της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρείας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Παιδια, μην παραπληροφορείται το παιδι. Το Α1 γίνεται Α απο την στιγμη που εχεις κλείσει 2 χρονια κατοχης του διπλωματος Α1. Μετα μπορεις να το κανεις Α και ας μην εχει κλισει τα 21. Περυσι τετοια εποχη εκανα την διαδικασια και απεκτησα το διπλωμα Α ΧΩΡΙΣ να εχω γινει 21 (εγινα 2 μηνες μετα :P ) Δεν νομιζω να εχει αλλαξει τιποτα απο περυσι μεχρι φετος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 καπως ετσι ειναι. αν το εβγαλες στα 18 μολις κλεισεις τα 20 το παιρνεις γιατι το εχεις ηδη 2 χρονια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Καλώς ήρθες φίλε μου. Να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Έψαχνα για μηχανή πριν περίπου 3 μήνες, και άρχισα να κοιτάω στην κατηγορία που είπες. Αναζητούσα κάτι που θα κυκλοφορούσε στην πόλη σε καθημερινή βάση και 2-3 φορές το μήνα θα έβγαινε και λίγο πιο έξω. Το shiver δε μου άρεσε εξωτερικά, τα gsr και fz6 είναι αρκετά δυνατά για τα γούστα μου και λίγο πιο πάνω σε τιμή συγκριτικά με αυτό που κατέληξα. Να σημειώσω ότι είδα το GSX650F και το ερωτέυτηκα, αλλά δεν το πήρα γιατί η προσφορά της Suzuki ήταν στα 6700 χωρίς ΑΒS, ενώ το Bandit ήταν στις 6000 ΜΕ ABS. Τώρα μετά από 2 μήνες και 4000χλμ στο οδόμετρο είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους παρακάτω λόγους: 1) Στην πόλη είναι ευέλικτο (Μην αρχίσετε να πυροβολείτε, πριν είχα TDM 850) και δε χρειάζεται να ζορίζεις το μοτεράκι του. 2) Στη βόλτα με στροφιλίκι (ξέρουν οι συμφορουμίτες ;)) το ευχαριστιέμαι όσο τίποτα. 3) Σε ταξίδι εθνική ήμουν άνετα σε 150-160 για ώρα και είδα μέχρι 230 στο κοντέρ (που δε θέλω και παραπάνω) 4) Ο ήχος της εξάτμισης είναι όλα τα λεφτά (γούστα είναι αυτά) και η λειτουργία του πολιτισμένη και γραμμική χωρίς ξεσπάσματα. Όπως κατάλαβες αυτά ήταν τα δικά μου "θέλω" και τα βρήκα στο συγκεκριμένο μηχανάκι, το οποίο λογικά θα κρατήσω για πολλά πολλά χρόνια. Α! και μην ξεχάσω. Το "ζαχαρενιο σύννεφο" που γράφει από κάτω είναι αυτό που είπε συμφορουμίτης όταν το καβάλησε για βολτίτσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Παίδες δεν νομίζω 21 πρέπει να είσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Αν το βγαλεις το Α1 στα 18 σου οταν εισαι 20 μπορεις να το κανεις απεριοριστο (γιατι το εχεις 2 χρονια) Αν το βγαλεις το Α1 πχ στα 20 οταν εισαι 21 μπορεις να το κανεις απεριοριστο δινοντας μονο οδηγηση (γιατι στα 21 εισαι για τα καλα εννηληκας). διαφορετικα περιμενεις ενα χρονο και το κανεις απεριοριστο μονο με παραβολα κλπ.. εγω εβγαλα το A1 στα 20 και στα 21 το εκανα απεριοριστο μονο με οδηγηση (αλλα μπορουσα να περιμενω αλλα ενα χρονο να το κανω μονο με παραβολα) το λοιπον... εισαι 19 στα 20 σωστα; ποτε εβγαλες το A1? στα 18; αν ναι μολις γινεις 20 το κανεις απεριοριστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες