Jump to content
edora

Πόσο αργεί η καρτούλα;

Recommended Posts

Μήπως να αλλάζαμε λίγο στάση γενικότερα; :bye::bye::bye:

μωρέ εμείς αλλάζουμε αυτοί δεν μπορούν να το κάνουν,τόσα χρόνια έτσι ήταν τώρα θα αλλάξουν στα γεράμματα ?Είναι απελπιστική η κατάσταση.

Η περίπτωση της edora βέβαια ήταν στην κυριολεξία <<περίπτωση>>!!!

Και όμως δεν είναι <<περίπτωση>>,αν δεις ολόκληρο το τόπικ από την αρχή της εξήγησα τι παίζει εκεί,γιατί και εγώ μια από τα ίδια έπαθα :closedeyes:

Υ.Γ. Ξέχασα να ενημερώσω πήρα και το επαγγελματικό :dance::yahoo: ,αλλά όταν πήγα να ρωτήσω πότε θα το πάρω μου είπαν μήνα και βάλε :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

2 μήνες περιμένω... επέκταση σε Δ... :thumbsdown:

νταλικέρης;

Εγω απο 29 ιουλίου..

Αξιζει το κοπο να παω στο υπουργειο ή οχι ;

Απο την αλλη κοντά είναι, 1 km αποσταση... Αλλιως λεω να παω απο Σεπτεμβρη κτλ

Ομως 1,5 χρονο με το 50 ρι ποτε δε με σταματησαν παροτι περνουσα απο απειρα μπλοκα κτλ κ τωρα λεω σιγα μη με σταματησουν.

αλλα και οταν με εχουν σταματησει με το κουτι ΠΟΤΕ δεν το εχω μαζι μου το διπλωμα κ σε μερικες φασεις ουτε ταυτοτητα....

Και αυτο διοτι ολο μου πεφτουν τα πραγματα κ προτιμω να τα εχω σπιτι παρα να τα χανω συνεχεια...

Λοιπον τους λεω μια δικαιολογια σε φαση "γαμω τη γκαντεμια μου τι γκαντεμης ειμαι κτλ που το αφησα εκει κ δε το καταλαβα πως γινεται εγω να το ξεχασω κτλ.." και δεν εχω φαει καμια κληση ουτε κατι....

Απλα θελει ηρεμια να χαλαρωσουν και οι στρουμφς γιατι αρχικα ειναι πολυ σφιγμένοι ενα πραγμα σαν γαμιαδες φαση....

Ειχε ερθει ο αλλος κ μου λεει μη βγειτε απο το αυτοκινητο κτλ... κ ερχοταν σιγα σιγα με το φακο...

κ κοιταζε προσεκτικα!!!

Κ εγω βγαινω εξω με οτι χαρτια ειχα χαλαρος και λεω..

Μη φοβαστε ρε παιδια ,χαλαρωστε λιγο...

Κ τους λεω .. το πορπαγκαζ θελετε να δειτε; Μια ξαπλωστρα εχω κτλ ... Μετα πιανουμε κουβεντουλα φαση ... κ εχω πεσει σε μπατσονι που ειχαμε γεννηθει την ιδια μερα κ γουσταρε μετα... τρελα....

Τροποποιήθηκε από τον Parhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χάνεις τίποτε να πας (αφού είσαι κοντά) αλλά πρώτον είναι νωρίς (από 29 Ιουλίου, ούτε μήνας) και δεύτερον μάλλον εκεί θα βρεις άκρη πιο δύσκολα... το κόβω για μεγαλύτερο μπουρδέλο το Υπουργείο... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ ήμουν πολύ τυχερός! Έδωσα πριν κανα μήνα και ήταν από τις πρώτες πρώτες μέρες που πλέον σου βγάζουν προσωρινό δικαιολογητικό ότι έχεις καταθέσει τα χαρτία σου και μπορείς να κυκλοφορείς ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Ίσως τον τελευταίο καιρό άρχισαν να αργούν πολύ οι εκδόσεις των διπλωμάτων και προφανώς θα υπήρξαν πολλά παράπονα, οπότε επιτέλους αναγκάστηκαν να βγάζουν αυτό το απλό χαρτί!

Δυστυχώς βέβαια ακόμα δεν έχω τα λεφτά που χρειάζομαι για να πάρω τη μηχανή μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορία :Φταίει μόνο αυτός που τα παίρνει; Τι γίνετε με αυτόν που τα δίνει;

Φταίει και αυτός που δεν καταγγέλει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εγώ ήμουν πολύ τυχερός! Έδωσα πριν κανα μήνα και ήταν από τις πρώτες πρώτες μέρες που πλέον σου βγάζουν προσωρινό δικαιολογητικό ότι έχεις καταθέσει τα χαρτία σου και μπορείς να κυκλοφορείς ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Ίσως τον τελευταίο καιρό άρχισαν να αργούν πολύ οι εκδόσεις των διπλωμάτων και προφανώς θα υπήρξαν πολλά παράπονα, οπότε επιτέλους αναγκάστηκαν να βγάζουν αυτό το απλό χαρτί!

Δυστυχώς βέβαια ακόμα δεν έχω τα λεφτά που χρειάζομαι για να πάρω τη μηχανή μου!

σίγουρα παίζει κάτι τέτοιο,γιατί έχω ακούσει ότι το έχουν κόψει εδώ και 5+χρόνια.Εμένα πάντως δεν μου έδωσαν τπτ και κατέθεσα τα χαρτιά μου πριν 10 μέρες :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο που το πήρες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ τους λεω .. το πορπαγκαζ θελετε να δειτε; Μια ξαπλωστρα εχω κτλ ... Μετα πιανουμε κουβεντουλα φαση ... κ εχω πεσει σε μπατσονι που ειχαμε γεννηθει την ιδια μερα κ γουσταρε μετα... τρελα....

Είσασταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο! Τέλος! :lol:

Τροποποιήθηκε από τον ypopsifios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο που το πήρες;

Το πήρε ο δάσκαλος από το Υπουργείο Συγκοινωνιών(μάλλον)!

Ούτε αυτός ήξερε τίποτα, εμάθε όμως μια εβδομάδα πριν δώσω, ότι όποιος δίνει από εκέι και πέρα μπορεί να παίρνει το χαρτί!

Αν κάποιος είχε δώσει έστω και μια ημέρα νωρίτερα δε μπορούσε να το πάρει, γιατί απ'ότι κατάλαβα θέλει μια διαδικασία που μπορούν να την κάνουν μόνο οι εκάστοτε εξεταστές!

Αν είναι να δώσετε και ο δάσκαλος σας δεν ξέρει κάτι επ'αυτού, πείτε του οπωσδήποτε να ρωτήσει στο υπουργείο μιας και δε νομίζω ότι υπήρχε κάποια πληροφόρηση εκ μέρους του Υπουργείου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πήρε ο δάσκαλος από το Υπουργείο Συγκοινωνιών(μάλλον)!

Ούτε αυτός ήξερε τίποτα, εμάθε όμως μια εβδομάδα πριν δώσω, ότι όποιος δίνει από εκέι και πέρα μπορεί να παίρνει το χαρτί!

Αν κάποιος είχε δώσει έστω και μια ημέρα νωρίτερα δε μπορούσε να το πάρει, γιατί απ'ότι κατάλαβα θέλει μια διαδικασία που μπορούν να την κάνουν μόνο οι εκάστοτε εξεταστές!

Αν είναι να δώσετε και ο δάσκαλος σας δεν ξέρει κάτι επ'αυτού, πείτε του οπωσδήποτε να ρωτήσει στο υπουργείο μιας και δε νομίζω ότι υπήρχε κάποια πληροφόρηση εκ μέρους του Υπουργείου.

ναι δεν είναι εκεί το θέμα και εγώ μπορούσα να ζητήσω να μου βγάλουν ένα "μούφα" χαρτί για να είμαι και καλά καλυμμένος,δεν θέλω να σε προβληματίσω αλλά σε περίπτωση που σε σταματήσουν δεν νομίζω να είσαι "οκ".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά εγώ πήρα σήμερα την καρτούλα. :_thumbsup:

Εξετάσεις 9 Ιουνίου, δίπλωμα σήμερα. 2 μήνες γεμάτοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι πανε δωσε 30 ευρω για λαδωμα στον υπαλληλο της Νομαρχιας κ σε 3 μερες θα εχεις το διπλωμα.Ετσι εκανα κ εγω.

Υ.Γ Δεν θα πας να λαδωσεις random ατομο,ρωτα τον εκπαιδευτη σου ποιος τα παιρνει.Ξερουνε αυτοι

Υ.Γ2 Τα 30 ευρα ηταν το 2004 που εβγαλα εγω διπλωμα,μπορει να το πηγανε κ 40 το λαδωμα τωρα

ααα γεια σου ,μα διαβαζω διαβαζω και λεω δεν μπορει κανενας δεν το ξερει ,δεν το εχει γραψει κανεις σε 6 σελιδες ,θα το εγραφα εγω στο τελος αν δεν το γραφε αλλος

Ειναι τοσο απλα τα πραματα ,μιλατε για προστιμα αμα σε πιασουνε δεκαρικα ,δεκαεφταρικα και παει λεγοντας , θα τα δωσεις που υα τα δωσεις ,δωστα για να στο φερουνε

το 2002 παντως ειχα δωσει ενα 20 στον δασκαλο το πρωι και το απογευμα πηγα απο το γραφειο και πηρα την Ροζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 μήνες περιμένω... επέκταση σε Δ... :thumbsdown:

Δεν σε κάλυπτε το Α για το Deauville; :2funny:

Εγώ θέλω να αλλάξω το χάρτινο δίπλωμα σε κάρτα, να το προχωρήσω ή θα το πάρω "Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ψηλή μου δενδρολιβανιά..." :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θέλω να αλλάξω το χάρτινο δίπλωμα σε κάρτα, να το προχωρήσω ή θα το πάρω "Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ψηλή μου δενδρολιβανιά..." :_unsure:

αχαχα έλιωσα

Υ.Γ.κάτι άλλο θα πάρεις και αρίζει και αυτό από Α.... :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παλιο... μαλήτη!!!!.... Παλιο... Μοτοσακόβιε!!!

Φυσικά δεν έφτανε το Α για το Deauville!...

Τι την πέρασες τη χωριάτα μου, απλό μηχανάκι για δύο άτομα + μερικές αποσκευές;;; ΕΕΕ;;;; :beee:

Αν θέλεις, μπορείς να αλλάξεις το δίπλωμά σου. Καμιά 30αριά ευρώ θα βγει και νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με τη δίμηνη (συνήθως) καθυστέρηση έκδοσης του νέου διότι το παλιό δεν το παραδίδεις. Μόνο όταν βγει το νέο, κάνεις ανταλλαγή με το παλιό επί τόπου. ;)

Τροποποιήθηκε από τον zoo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις πάντως δρόμο ακόμα μέχρι την κορυφή...

Το πινακάκι το βάζω γιατί πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί σχετικά με τις κατηγορίες διπλωμάτων.

adeies2.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληροφοριακά,

6 Μαίου ερασιτεχνικό αυτοκινήτου, 14 Μαίου Α1.

Ευτυχώς ήταν ο Μάιος του 2010 και όχι του 2009.

Δίπλωμα ακόμα δεν έχω στα χέρια, Θεσσαλονίκη :_zeppelin:

Και στρουμφάκι δε με σταμάτησε να του τα ψάλλω λίγο :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληροφοριακά,

6 Μαίου ερασιτεχνικό αυτοκινήτου, 14 Μαίου Α1.

Ευτυχώς ήταν ο Μάιος του 2010 και όχι του 2009.

Δίπλωμα ακόμα δεν έχω στα χέρια, Θεσσαλονίκη :_zeppelin:

Και στρουμφάκι δε με σταμάτησε να του τα ψάλλω λίγο :thumbsup:

Ρε γαμώτα, διαβάζω όλα αυτά και συγχύζομαι. Εγώ θυμάμαι το 2004 που έβγαλα το δικό μου στην Χίο, Παρασκευή έδωσα και Δευτέρα πήγα στο συγκοινωνιών (στην Χιο) και το πήρα στα χέρια μου. Ήξερα πως καθυστερεί σε περιοχές που βγαίνουν πολλά αλλά όχι και τόσο! :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α όλα κιόλλα, μετά το 2μηνο που σιγά σιγά σου φεύγει η όρεξη όπως το ανθρακικό απο ανοιγμένο μπουκάλι αναψυκτικού, ο καιρός περνάει εύκολα!

Σταματάει να σε νοιάζει πλεόν και το περνάς στο χαβαλέ, ένα ακόμα επιχείρημα για το πόσο διαλυμένη μπορεί να είναι η χώρα που ζείς κτλπ κτλπ..

Εγώ πάντως έχω πάψει να ελπίζω, μακάρι να εκδοθεί και μετά το 2010 για να γελάω ακόμα περισσότερο.

Τραγελαφική κατάσταση, ξέρω, αλλά οκ στην Ελλάδα ζούμε...

Η πλάκα είναι ότι έχω κάνει πάνω απο 1500 χιλιόμετρα σε 2κυκλο και αυτοκίνητο μεικτά και δεν έχω δει ΚΑΝ μπλόκο...Τσάμπα τα 9 κατοστάρικα για τα διπλώματα? :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά εγώ έδωσα εξετάσεις στις 27 ιουλίου...και από χάρτινο αυτοκινήτου θα γίνει κάρτα...να πάρω να ρωτήσω ή θα ξενερώσω άδικα?

αθήνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και δεν πας,έχεις να χάσεις τπτ?Αλλά έχε στο νου σου ότι είναι καλοκαίρι και ότι ακόμα είναι ή παίρνουν άδειες....οπότε :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παιδιά έδωσα για μηχανή στις 23 Ιουλίου και χτες το πήρα το δίπλωμα... Βέβαια παίζει να είχε βγει και την προηγούμενη εβδομάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα