edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Μετά από πολύ υπομονή και πολλών κόπων είμαι πλέον έτοιμη να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Έδωσα εξετάσεις για την παλιά Α1 πριν ένα μήνα, πέρασα, και πέρασα σήμερα από τη σχολή οδηγών να δω αν έχει φτάσει η πολυπόθητη καρτούλα. Αυτό που άκουσα με αποτελείωσε. Τι μου είπε λοιπόν ο δάσκαλος οδήγησης: Από την ημέρα που περνάς την εξέταση πρέπει να υπολογίζεις περίπου 3 μήνες για να έχεις το δίπλωμα στα χέρια σου. Και όχι, δεν σου δίνουν βεβαίωση ότι έχεις δίπλωμα, απλά δεν οδηγάς και κάθεσαι και περιμένεις. Όσο έψαξα στο forum εδώ και αλλού είδα ότι αναφέρεται το χρονικό διάστημα των 20 ημερών... Εδώ, όπου εδώ = Ηράκλειο Κρήτης, ούτε για αστείο τόσο λίγο. Κανένας άλλος από το Ηράκλειο που να το πήρε πιο γρήγορα; Γιατί αν όντως κάνει 3 μήνες μπορώ να ξεχάσω τη μηχανή για αυτό το καλοκαίρι, γιατί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα λείπω από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο. Καθυστερεί κάπου αλλού τόσο πολύ να βγει η άδεια οδήγησης; Και γενική απορία, μα καλά είμαστε σοβαροί; Να περνάς τις εξετάσεις αλλά να μην μπορείς να οδηγήσεις/έχεις ασφάλεια μέχρι να κουνηθούν να σου στείλουν το δίπλωμα; Που στο καλό ζούμε; (Αν αυτή η αντίδραση είναι υπερβολική δεν φταίω, έχω μεγαλώσει εξωτερικό και εκεί ήταν αλλιώς τα πράγματα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Φίλε και εγώ που έβγαλα το δίπλωμα στο Ηράκλειο πριν 1 χρόνο,μου έκανε να μου έρθει 1 μήνα και κάτι μέρες.Είχα φρίξει,γιατί τον πρώτοκαιρό είχαν πει ότι τις βγάζουν μέσα σε 7 μέρες,μετά το έκαναν 20 και τελικά πήγε μήνας+.Εγώ να σου πω την αλήθεια την κάρτα μου δεν την πείρα από την σχολή οδηγών,μπορεί να έχει βγει και να μην πάει ο δάσκαλος να στην πάρει,βαριέται?έχει άλλα μαθήματα?έχει άλλες υποχρεώσεις? δεν ξέρεις τι παίζει.Οπότε η καλύτερη λύση είναι να πας στο συγκοινωνιών και να ρωτάς,πήγαινε να τους τα κάνεις τσουρέκια .Μια συμβουλή να σου δώσω μόνο,όταν πας να ρωτήσεις, μάθε απ'έξω την ημερομηνία και την μέρα ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ,με το που τις πεις την ημέρα θα κοιτάξει σε ένα ημερολόγιο που έχει εκεί μπροστά της.ΠΡΟΣΕΞΕ μην σου κάνει λάθος τον μήνα,γιατί έτσι είχε κάνει και σε άλλα 2 κοπέλια και έτρεχαν οι φουκαριάριδες τσάμπα.Γενικά θα δεις άτομα να περιμένουν στην ουρά, πήγαινε να τους ρωτήσεις πότε έδωσε ο καθένας κράτα τις ημερομηνίες τους,κράτα και τι θα σου πει αυτή η σπαστικιά( θα με θυμιθείς ) στην υποδοχή και μετά υπολόγισε πάνω-κάτω.Ελπίζω να βοήθισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Φίλε και εγώ που έβγαλα το δίπλωμα στο Ηράκλειο πριν 1 χρόνο,μου έκανε να μου έρθει 1 μήνα και κάτι μέρες.Είχα φρίξει,γιατί τον πρώτοκαιρό είχαν πει ότι τις βγάζουν μέσα σε 7 μέρες,μετά το έκαναν 20 και τελικά πήγε μήνας+.Εγώ να σου πω την αλήθεια την κάρτα μου δεν την πείρα από την σχολή οδηγών,μπορεί να έχει βγει και να μην πάει ο δάσκαλος να στην πάρει,βαριέται?έχει άλλα μαθήματα?έχει άλλες υποχρεώσεις? δεν ξέρεις τι παίζει.Οπότε η καλύτερη λύση είναι να πας στο συγκοινωνιών και να ρωτάς,πήγαινε να τους τα κάνεις τσουρέκια .Μια συμβουλή να σου δώσω μόνο,όταν πας να ρωτήσεις, μάθε απ'έξω την ημερομηνία και την μέρα ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ,με το που τις πεις την ημέρα θα κοιτάξει σε ένα ημερολόγιο που έχει εκεί μπροστά της.ΠΡΟΣΕΞΕ μην σου κάνει λάθος τον μήνα,γιατί έτσι είχε κάνει και σε άλλα 2 κοπέλια και έτρεχαν οι φουκαριάριδες τσάμπα.Γενικά θα δεις άτομα να περιμένουν στην ουρά, πήγαινε να τους ρωτήσεις πότε έδωσε ο καθένας κράτα τις ημερομηνίες τους,κράτα και τι θα σου πει αυτή η σπαστικιά( θα με θυμιθείς ) στην υποδοχή και μετά υπολόγισε πάνω-κάτω.Ελπίζω να βοήθισα Ρε σύντεκνε, ίντα λές? δέν είναι κοπέλι ωρε σύ! Γυναίκα είναι ωρέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Ρε σύντεκνε, ίντα λές? δέν είναι κοπέλι ωρε σύ! Γυναίκα είναι ωρέ... Σόρρυ.Γράψε λάθος,κεκτημένη ταχύτητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Eγω που εβγαλα περυσι, σε 15 μερες(και μαλιστα αρχες αυγουστου, λιγο πριν κλεισει το υπουργειο) πηγα στο υπουργειο ρωτησα και ηταν ετοιμο!!Ουτε σχολες οδηγων ουτε τιποτα!!Πηγαινε εκει που εδωσες θεωρητικες εξετασεις και ρωτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) ιντα σου λενε οι κουζουλοι; βασικα ενα μηνα κανει παντα τωρα αν επειδη αντι διπλωμα βγαζουν καρτα και το καθυστερουν δεν το γνωριζω εχεις κανενα συγγενη αθηνα να του πεις να παει μια βολτα απο το υπουργειο να ρωτησει; ισως ετσι την παρεις πιο γρηγορα.. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Εμένα στην σχολή στην Θεσσαλονίκη μου είπανε 2μηνο πάντως. Επίσης μου είπανε ότι μπορώ να οδηγώ μέχρι τότε με πρόστιμο 17€/μπάτσο που θα με σταματήσει... Τώρα πιασε τ'αυγό και κούρεφτο... Μέχρι να κουνήσουν τους κ0λους τους στο ελάντα σε έχουν να περιμένεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Νομίζω όλη αυτή η καθυστέρηση γίνεται για έναν λόγο,όλα τα διπλώματα τα στέλνουν στην Αθήνα,να σφραγιστούν,να περαστούν αυτή η ειδική μπογιά για να τα διαβάζουν τα μηχανήματα αν είναι έγκυρα κτλπ,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Η όλη κατάσταση είναι τραγική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Σόρρυ.Γράψε λάθος,κεκτημένη ταχύτητα Χε χε χε, no problem, θα το ξεπεράσω :) Φίλε και εγώ που έβγαλα το δίπλωμα στο Ηράκλειο πριν 1 χρόνο,μου έκανε να μου έρθει 1 μήνα και κάτι μέρες.Είχα φρίξει,γιατί τον πρώτοκαιρό είχαν πει ότι τις βγάζουν μέσα σε 7 μέρες,μετά το έκαναν 20 και τελικά πήγε μήνας+.Εγώ να σου πω την αλήθεια την κάρτα μου δεν την πείρα από την σχολή οδηγών,μπορεί να έχει βγει και να μην πάει ο δάσκαλος να στην πάρει,βαριέται?έχει άλλα μαθήματα?έχει άλλες υποχρεώσεις? δεν ξέρεις τι παίζει.Οπότε η καλύτερη λύση είναι να πας στο συγκοινωνιών και να ρωτάς,πήγαινε να τους τα κάνεις τσουρέκια .Μια συμβουλή να σου δώσω μόνο,όταν πας να ρωτήσεις, μάθε απ'έξω την ημερομηνία και την μέρα ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ,με το που τις πεις την ημέρα θα κοιτάξει σε ένα ημερολόγιο που έχει εκεί μπροστά της.ΠΡΟΣΕΞΕ μην σου κάνει λάθος τον μήνα,γιατί έτσι είχε κάνει και σε άλλα 2 κοπέλια και έτρεχαν οι φουκαριάριδες τσάμπα.Γενικά θα δεις άτομα να περιμένουν στην ουρά, πήγαινε να τους ρωτήσεις πότε έδωσε ο καθένας κράτα τις ημερομηνίες τους,κράτα και τι θα σου πει αυτή η σπαστικιά( θα με θυμιθείς ) στην υποδοχή και μετά υπολόγισε πάνω-κάτω.Ελπίζω να βοήθισα Άρα λες να πάω μια βόλτα από το μηχανολογικό ε; Όταν λες ημερομηνία εννοείς να ξέρω ακριβώς πότε έδωσα, έτσι; Αν και δεν έχω πολλές ελπίδες από αυτούς εκεί μέσα, εδώ είχαν χάσει το γερμανικό μου δίπλωμα όταν τους το πήγα για να το κάνω ελληνικό (άλλοι 3 μήνες). Αντί να στείλω γνωστό μου στην Αθήνα, μπορώ να πάρω τηλέφωνο στο Συγκοινωνιών ή θα πατήσουν τα γέλια; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Ερωτηση.και αν εσυ λεμε τωρα κυκλοφορεις με το μηχανακι και βρεθει ενα μπατσονι και σε γραψει.λογικα θα γινει δικαστηριο και εσυ θα πας με το διπλωμα σου και θα πεις να ρε χουζουλοι εδω να το χω μη σας παιξω καμια στα ματια. σοβαρα τωρα παιζει αυτο το σεναριο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Ναι, αλλά γιατί να μπλέξεις με όλα αυτά; Και επίσης τί γίνεται με την ασφάλεια; Αφού για να σου ασφαλίσουν τη μηχανή θέλουν τον αριθμό διπλώματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mickymouse 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Μια απο τα ιδια και εδώ . Ηράκλειο επίσης. Δίπλωμα μηχανής μετά απο 2 μήνες και το δίπλωμα του αυτοκινήτου εχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα περιμένω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 [1]. Μην εμπιστεύεσαι το δάσκαλο. Όπως σου είπαν τα παιδιά, μπορεί να έχει ήδη έρθει και να σου λέει μπαρούφες... [2]. Τα διπλώματα όλων των περιοχών τυπώνονται στην Αθήνα. Όπως φτάνουν τα χαρτιά, τα τυπώνουν. Εγώ το πήρα στα χέρια μου σε 10 ημέρες, που σημαίνει ότι η υπηρεσία που τα εκτυπώνει δεν αργεί. Άρα, ή στο Ηράκλειο τα στέλνουν μια φορά το 6μηνο ή τα αφήνουν να μπαγιατέψουν όταν φτάνουν πριν τα δώσουν. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση οφείλεται στις υπηρεσίες του Ηρακλείου. Βάλτε τους τις φωνές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Στην Θεσσαλονικη εμενα μου πηρε 1 μηνα.Εβγαλα την νεα καρτα. Παντως η σχολη μου εδωσε δηλωση του Νομου 105 πως εχω περασει τα μαθηματα και απλα περιμενω το χαρτι απο το υπουργειο. Μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα και το κανουν πολλοι. Βεβαια δεν ετυχε να με σταματησουν για να δω αν οντως ισχυει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 [1]. Μην εμπιστεύεσαι το δάσκαλο. Όπως σου είπαν τα παιδιά, μπορεί να έχει ήδη έρθει και να σου λέει μπαρούφες... [2]. Τα διπλώματα όλων των περιοχών τυπώνονται στην Αθήνα. Όπως φτάνουν τα χαρτιά, τα τυπώνουν. Εγώ το πήρα στα χέρια μου σε 10 ημέρες, που σημαίνει ότι η υπηρεσία που τα εκτυπώνει δεν αργεί. Άρα, ή στο Ηράκλειο τα στέλνουν μια φορά το 6μηνο ή τα αφήνουν να μπαγιατέψουν όταν φτάνουν πριν τα δώσουν. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση οφείλεται στις υπηρεσίες του Ηρακλείου. Βάλτε τους τις φωνές... 1) Τον εμπιστεύομαι, αλλά και πάλι θα πάω στο μηχανολογικό να ρωτήσω. 2) Ρώτησα κάποιον που ξέρει από το μηχανολογικό εδώ και μου είπε ότι όντως εκεί μέσα καθυστερούν. Αργούν, λέει, να ελέγξουν τους φακέλους και να στείλουν την αίτηση εκτύπωσης της άδειας. Με λίγα λόγια βαριούνται που ζούνε. Αν πάω και τους πω ότι το θέλω λόγω δουλειάς (που εν μέρη ισχύει) λέτε να βοηθήσει ή απλά θα με γράψουν κανονικότατα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 2) Ρώτησα κάποιον που ξέρει από το μηχανολογικό εδώ και μου είπε ότι όντως εκεί μέσα καθυστερούν. Αργούν, λέει, να ελέγξουν τους φακέλους και να στείλουν την αίτηση εκτύπωσης της άδειας. Με λίγα λόγια βαριούνται που ζούνε. Αν πάω και τους πω ότι το θέλω λόγω δουλειάς (που εν μέρη ισχύει) λέτε να βοηθήσει ή απλά θα με γράψουν κανονικότατα; Μια αναφορά στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (http://www.gedd.gr/) θα τους έκανε να τρέξουν περισσότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ακου να δεις τι θα κανεις! Θα πας στο μηχανολογικο με ενα μικροσκοπικο μπικινακι... Θα μπεις μεσα και απλα θα πεις γλυκα γλυκα: "Αχ, που ειναι το διπλωμα μου; Που να βρω καποιον υπευθυνο να με βοηθησει αραγε;" Κατι μου λεει οτι ξαφνικα ολοι θα ειναι αρμοδιοι και θα σκοτωνονται ποιος θα σε εξυπηρετησει πρωτος! :lol: ΥΓ. Τα παραπανω ισχυουν και σε φορουμ ξερεις.... Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2010 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Χε χε χε, no problem, θα το ξεπεράσω :) Άρα λες να πάω μια βόλτα από το μηχανολογικό ε; Όταν λες ημερομηνία εννοείς να ξέρω ακριβώς πότε έδωσα, έτσι; Αν και δεν έχω πολλές ελπίδες από αυτούς εκεί μέσα, εδώ είχαν χάσει το γερμανικό μου δίπλωμα όταν τους το πήγα για να το κάνω ελληνικό (άλλοι 3 μήνες). Αντί να στείλω γνωστό μου στην Αθήνα, μπορώ να πάρω τηλέφωνο στο Συγκοινωνιών ή θα πατήσουν τα γέλια; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) Ναι έτσι ακριβώς.Τώρα όσο για αυτά που ακούστικαν αν έρθει κανείς και σε γράψει μπορείς να τους πεις, ότι έδωσες.Αυτοί μπορεί κοιτάξουν μέσο υπολογιστή αν λες την αλήθεια.Εγώ για να είμαι εντάξει,όταν τελειώσα τις εξετάσεις για το δίπλωμα (αυτοκινήτου) πήρα την καρτέλα μου και την έβγαλα μια φωτοτυπία,αλλά εσύ τώρα είναι δύσκολο να το κάνεις.Η καλύτερη λύση είναι να πας και τους πρίξεις τα @@ μέχρι σου το δώσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Ακου να δεις τι θα κανεις! Θα πας στο μηχανολογικο με ενα μικροσκοπικο μπικινακι... Θα μπεις μεσα και απλα θα πεις γλυκα γλυκα: "Αχ, που ειναι το διπλωμα μου; Που να βρω καποιον υπευθυνο να με βοηθησει αραγε;" Κατι μου λεει οτι ξαφνικα ολοι θα ειναι αρμοδιοι και θα σκοτωνονται ποιος θα σε εξυπηρετησει πρωτος! :lol: ΥΓ. Τα παραπανω ισχυουν και σε φορουμ ξερεις.... Δεν είναι κακό! Μπορεί και να φτάσω μέχρι εκεί, πάντως αν το κάνω θα ανεβάσω φωτογραφίες :) Για αρχή θα κάνω αυτό που λέει ο nestro, Δευτέρα πρωί στο μηχανολογικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 ποιο ειναι το μηχανολογικο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 ποιο ειναι το μηχανολογικο; Που στο Ηράκλειο εννοείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laziokos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 και εγω που το εβγαλα Ηρακλειο μου ειχανε πει οτι κανονικα κανει το πολυ 20 μερες... αλλα ενα κλητηριο θεσπιμα που ειχα πανω μου και πηρα το διπλωμα σε 2 μερες... κοινως το δικαστηριο που ειχα απο την θητεια μου ως καγκουροπαποτσογλανος μου βγηκε και σε καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 κοινως το δικαστηριο που ειχα απο την θητεια μου ως καγκουροπαποτσογλανος μου βγηκε και σε καλο... :2funny: Και εγώ έτσι το σκεφτόμουν, αλλά δυστυχώς δε με είχε γράψει κανένα στρουμφάκι για να επιταχυνθεί η διαδικασία... Τέσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 και εγω που το εβγαλα Ηρακλειο μου ειχανε πει οτι κανονικα κανει το πολυ 20 μερες... αλλα ενα κλητηριο θεσπιμα που ειχα πανω μου και πηρα το διπλωμα σε 2 μερες... κοινως το δικαστηριο που ειχα απο την θητεια μου ως καγκουροπαποτσογλανος μου βγηκε και σε καλο... Τι γκαντεμιά κι αυτή να θέλω να είμαι πάντα νόμιμη και εντάξει σε όλα.... προς τη φάτσα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
UltraViolet 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 τώρα μπορεί να ειπώθηκε κάπου ή να είναι και βλακεία, αλλά στην τροχαία ρώτησες τους ίδιους τους αστυνομικούς τι μπορείς να κάνεις? αν ας πούμε μετράει η δήλωση του Ν.105 από τη σχολή ότι έχεις περάσει που πρότεινε κάποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες