Jump to content

nickmonte

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  38
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

1 Neutral

Σχετικά με το μέλος nickmonte

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική
 • Γενέθλια 03/08/1986

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • MSN
  nickosmonte@hotmail.com
 • Ιστοσελίδα
  http://
 • ICQ
  0
 • Skype
  nickmonte

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Κέρκυρα
 • Ενδιαφέροντα
  Προσκοπισμός, Πολεμικές Τέχνες, Μουσική, Μοτοσυκλέτα!!!

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Kymco
 • myBike: Μοντέλο
  CK

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Suomy Vandal

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Ducati
 • dreamBike: Μοντέλο
  Hypermotard 796
 1. Περίπου έναν χρόνο οδηγούσα(νόμιμα) αυτοκίνητο πριν οδηγήσω μηχανάκι. Εκανα μαλακίες... Σιγά σιγά η κ@ύλα έφυγε και έμεινε η απόλαυση της βόλτας. Μουσικούλα ή παρέα, το αυτοκίνητο πια με ευχαριστεί οδηγώντας το "όμορφα". Τα υπόλοιπα στις δύο! Και για να απαντήσω και στο ερώτημα, είναι σίγουρο πως μετά την μοτοσυκλεστική εμπειρία είμαι πολύ πιο προσεκτικός με το αυτοκίνητο απέναντι στις μοτοσυκλέτες και ακόμα και μαλακία να κάνουν προσπαθώ να τους καλύψω όσο μπορώ. Αυτό που δεν έχω μπορέσει να αποβάλω είναι η έκφραση του θυμού. Όταν οδιγάω το μηχανάκι ότι και να γίνει στον δρόμο το μυαλό μου ασχολείτε με την αποφυγή της δύσκολης κατάστασεις και όχι με το κατακεραύνωμα! Το αντίθετο συμβαίνει με το κουτί. Μάλλον φταίει η αίσθηση ασφάλειας που δίνει. Και τέλος, όχι, τα 7 χρόνια που οδηγάω δεν έχω εμπλακεί σε ατύχημα στο οποίο να φταίω.
 2. Φωτιά στο φουρνέλο. (fire in the hole)

 3. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Θα δούμε. Βρίσκομαι και σε φάση αλλαγής περιβάλλοντος οπότε μπορεί και να κρατηθώ τελικά λόγο άλλων προτεραιοτήτων. Αν είναι και το οριστικοποιήσω θα ενημερώσω σίγουρα. Δικό μου, δικό μου μηχανικό δεν έχω. Μέσω έμπιστου μηχανικού κάποιου φίλου θα πήγαινα. Thanks mate
 4. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Ωραία, θα ψάξω αρκετά ακόμα βέβαια πριν έρθω σε επαφή με οποιονδήποτε. Έτσι κι'αλλιώς μέχρι να κατέβω στην Αθήνα την πρώτη του Οκτώβρη δεν μπορώ να δω τίποτες από εκεί. Πάντως αυτά που υπάρχουν στα μπάτζετ μου είναι S του 02-03 και στα χμ απο εκεί γύρω στα 30κ. Πολύ θα ήθελα να είχα κάνα χιλιάρικο παραπάνω, να δώσω και το Kymco να πάρω κάτι πιο φρέσκο αλλά δεν μπορώ να περιμένω πολύ ακόμα!!! Φαντάσου έναν άνθρωπο 110 κιλά να οδηγεί εδώ και 5 χρόνια ένα μηχανάκι 140 κιλά που βγάζει το πολύ 10 άλογα. :sweatdrop:
 5. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Εγώ το ξέρω εσύ το ξέρεις, αυτός που έβαλε την αγγελία το ξέρει? Αλλά τώρα αναρωτιέμαι, θα με χάλαγε το S? Πολλές φορές έχω βρεθεί στην κατάσταση να θέλω να μπω στον χωματόδρομο και να μην μπορώ!!! Είναι δύσκολη η αναζήτηση! Αυτό τι σας λέει? δρζ
 6. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Ναι! Ρώτησα γιατί στις αγγελίες τα έχουν μπερδεμένα. Τα περισσότερα "S" εχουν usd πιρούνι!!! πχ DRZ 400 S ???
 7. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Καταρχάς ευχαριστώ γαι τις απαντήσεις. Παρακάτω! Υπάρχουν αγγελίες για DRZ400 S με 20-30 χιλιάδες χμ σε καλές τιμές! Τι διαφορά έχει το s απο το sm?
 8. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Με ψήνεται, με ψήνεται. Εδώ το Kymco μου έχει φάει τα κέρατα του 5 χρόνια τώρα! Αλλά το μ@μημένο δεν πουλιέται κιόλας. Ποιός τρελός θα πάρει τετράχρονο 125cc μηχανάκι 140 κιλά!!!
 9. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Σωστός. Όσο για τις δόσεις, Το είχα σκεφτεί εφόσον είναι απο κατάστημα και όχι από ιδιώτη. Με τα σέρβις τι λέει?
 10. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Συμφωνώ αλλά για τα επόμενα 2 τουλάχιστον χρόνια δεν θα θα μπορώ να κάνω τα 2.5 -> 3.5!
 11. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Ναι, έγραψα μαμακία απο κεκτημένη ταχύτητα. DRZ Εννοούσα! Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω απο τον τίτλο θέματος?
 12. nickmonte

  Suzuki DRZ 400

  Φίλοι συνφορουμίτες καλησπερίζω. Ανοίγω το θέμα για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί θέλω να κάνω ομαλή μεταπήδηση σε κάτι μεγαλύτερο (και ψηλόφτερο) και δεύτερον γιατί παίζει πολύ DRZ στο φόρουμ, κάτι που με έκανε να το ψάξω. I've seen it and I liked it! Το θέμα μου όμως είναι το εξής. Υπάρχουν πάρα πολλά DRZ μεταχειρισμένα που πωλούνται και σε τιμές που κυμαίνονται στο μπάτζετ μου. Γύρω στα 2.5Κ. Αυτό που με απασχολεί είναι πως τα περισσότερα απο αυτά έχουν πάρα πολλά χιλιόμετρα, 50Κ-70Κ, ίσως και παραπάνω. Αυτά με λιγότερα από 30Κ ξεπερνάν κατα πολύ το μπάτζετ. Δεν έχω δει βέβαια κανένα από κοντά και ούτως η άλλος θεωρώ πως όσα χιλιόμετρα και να έχει αν είναι προσεγμένο δεν θα έχει πρόβλημα! Ποία η γνώμη σας? Επίσης, σε πόσα χιλιόμετρα συνήθως έχει το πιο ακριβό σέρβις και γενικά υπάρχει κάποιο μοτίβο στην συντήρηση του ανάλογα με τα χμ ή όχι? :cheers:
 13. nickmonte

  Α.Ο. Κέρκυρα......

  Ελα μωρή ομαδάρα! Άντε να επιστρέψω σε κάνα μηνάκι Κέρκυρα να δω κάνα ματσάκι. Χεχε έκανε και ρίμα. Αργεί το ματσ με τον Βάζελο ρε γαμώτο. ΥΓ: Είπαμε, στα παιχνίδια αγάπης πάντα έχει τον πρώτο λόγο το κεντρικό!
 14. nickmonte

  Σαμάρια

  Πολύ βαθιά όμως!
×
×
 • Create New...