lion_queen_12 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ (125 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΚΛΙΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΩΩΝΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?? ΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 άλλος ένας ο οποίος αρχικά δεν λέει 1 γειά... Καλώς ήρθες λοιπόν, αλλά για τα υπόλοιπα που ρωτάς έχουν υπερ-εξαντληθεί οι απαντήσεις στην ερώτηση σου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Εχουμε εκατο χιλιαδες τετοια θεμματα που εχουν πολυσυζητηθει και χιλιοαπαντηθει. Μια μικρη αναζητηση των 2 λεπτων λυνει αμεσα τετοιες αποριες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 :whistling: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ακομα και να βγαλεις διπλωμα ο δικαστης θα προτεινει τον ανασκολοπισμο ως υποδειγματικη τιμωρια με ταυτοχρονη εκθεση στα διοδια Αφιδνων για παραδειγματισμο των υπολοιπων. Εαν δεν σε καλυπτει η απαντηση μου μπορεις να κανεις ενα search μπας και βρεις τιποτα αλλο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ακομα και να βγαλεις διπλωμα ο δικαστης θα προτεινει τον ανασκολοπισμο ως υποδειγματικη τιμωρια με ταυτοχρονη εκθεση στα διοδια Αφιδνων για παραδειγματισμο των υπολοιπων. Εαν δεν σε καλυπτει η απαντηση μου μπορεις να κανεις ενα search μπας και βρεις τιποτα αλλο ανασκολοπισμος (γνωστος και ως παλουκωμα) να αποφευγεται απο παιδια σε μικρες ηλικιες και χωρις διπλωμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?? Μερικά μηνάκια φυλακή θα φας. Με αναστολή (αν δεν έχεις άλλη "καμπάνα" στο ποινικό μητρώο σου). Η ποινή που θα φας θα παραμένει γραμμένη στο ποινικό μητρώο σου. Καλύτερα βγάλε ΑΜΕΣΑ δίπλωμα και μην οδηγείς καθόλου μέχρι να το βγάλεις. Με αφορμή το θέμα "ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ" διάβασε για να γνωρίζεις τί σημαίνει στην ουσία το να οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα. Χωρίς το δίπλωμα οδήγησης είσαι παράνονος. Οχι απλώς "παραβάτης" του ΚΟΚ αλλά ποινικά παράνομος. Οπότε, παίζει και πρόστιμο αλλά και δικαστήριο (όπως διαπίστωσες και εσύ). Επίσης: Μην ξεχνάς ότι αν δεν έχεις δίπλωμα είσαι και ανασφάλιστος. Καμία ασφαλιστική εταιρία δεν καλύπτει τον μη έχοντα δίπλωμα. Οπότε, κι άλλο πρόστιμο. Κι αν συμβεί και ατύχημα με σωματικές βλάβες του άλλου ή υλικές ζημίες, θα τα πληρώνεις από την τσέπη σου, αφού δε θα έχεις ασφάλεια. Ακόμη κι αν το μηχανάκι είναι ασφαλισμένο, πάλι η ασφάλεια δεν πληρώνει, όταν το οδηγεί άτομο χωρίς δίπλωμα. Ασε που θα "τρέχουν" και τον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που την οδηγεί άτομο χωρίς δίπλωμα. Θέλω να το τονίσω αυτό, διότι πολλοί δεν το γνωρίζουν: Αν ένα όχημα οδηγείται από άτομο που δεν έχει δίπλωμα (ή δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα), η ασφάλεια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ . Τελεία και παύλα. Αρα, ό,τι ζημία θα προξενήσει, θα την πληρώσει από την τσέπη του ο υπόχρεος. Και ξέρετε πόσο μπορεί να φτάσει το ποσό της αποζημίωσης; Ακόμη και τα 150.000 ευρώ ή και παραπάνω . Γιατί; Διότι θα πρέπει να αποζημιωθεί ο παθών για: 1) Νοσοκομεία, νοσήλεια, φυσικοθεραπείες. 2) Ημέρες απουσίας από τη δουλειά του 3) Μετακινήσεις με ταξί και άλλα μέσα (αεροπλάνα για τυχόν εγχειρίσεις στο εξωτερικό κλπ.) και διαμονή εκεί. 4) Ηθική βλάβη. Κρατήστε το αυτό γιατί κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ και αφορά τη μείωση της προσωπικότητας του θύματος, λόγω του τραυματισμού του. Και αυτά μόνο για έναν τραυματισμό πεζού. Σκεφτείτε να υπάρξει (φτου - φτου) και θάνατος. Εκεί να δεις τι γίνεται. Αλλά και σκεφτείτε να υπάρξει πολλαπλός τραυματισμός πολλών ατόμων και υλικές ζημίες αυτοκινήτων. Ο προξενήσας τη ζημία, που θα είναι ανασφάλιστος, θα πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ για να αποζημιώσει τους παθόντες. Και εννοείται ότι αν έχει στο όνομά του και το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο, θα του γίνει κατάσχεση και θα το χάσει και αυτό ! Και έχει και συνέχεια η δικαστική ιστορία αυτουνού που προκαλεί δυστύχημα, χωρίς να έχει δίπλωμα. Πέρα από τις αστικές αποζημιώσεις, θα γίνει και ποινικό δικαστήριο. Θα φάει κάποια χρόνια φυλακή (με αναστολή, αν έχει λευκό ποινικό μητρώο). Η ποινή αυτή θα παραμείνει γραμμένη στο ποινικό μητρώο του και θα τον δυσκολέψει στην εξεύρεση εργασίας στο δημόσιο, αν ενδιαφερθεί στο μέλλον για τέτοια δουλειά. Μετά από τα παραπάνω, ας σκεφτεί κανείς: ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ; Μην το ξανακάνεις λοιπόν και τρέχα αμέσως να βγάλεις δίπλωμα, το οποίο θα προσκομίσεις στο δικαστήριο την ημέρα της δικασίμου. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ (125 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΚΛΙΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΩΩΝΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?? ΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... Ενας φιλος μου δεν ειχε προλαβει να βγαλει και εφαγε προστιμο κοντα στο 50ρικο απο το δικαστηριο..οποτε λογικα αμα δεν βγεις αθωος θα πληρωσεις ενα ποσο.. (δεν ξερουμε γιατι πληρωσε τοσα λιγα..καποιοι αλλοι ειχαν δωσει πολυ περισσοτερα.. ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ (125 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΩΩΝΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?? ΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... Αν θες να συνεχισεις να μην έχεις, αφησέ το να το μάθεις μόλις πας στο δικαστηριο και πες μας και εμας τους άσχετους που οδηγαμε με δίπλωμα ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ....και πες μας και εμας τους άσχετους που οδηγαμε με δίπλωμα ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ! Μμμμμ, χαζοι... Δεν ξερετε τι innnnn ειναι αυτο, τι αδρεναλινη!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Για αρχη βγαλε διπλωμα , δειξε το στο διακστηριο και ειναι στη κριση τους αν θα κανουν τα στραβα ματια/στη χαρισουν ή ακουλουθησουν το τυπικο αν τσεκαρουν τις ημερομηνιες παραβασης και εκδοσης διπλωματος... Μετα οταν θα εχεις διπλωμα παρε κι ενα κρανος , δε σε κανει λιγοτερο αντρα το να φορας κρανος , ισα-ισα βγαζεις και τριχες ! Περα απ'τη πλακα δε νομιζω οτι αξιζε ολη αυτη η βαβουρα... εμεις οταν θελαμε να μαθουμε-να κανουμε καμια βολτα με μηχανακι πηγαιναμε σε μια αλανα(Λυκαβυτος rules!) και παιζαμε εκει με την ηρεμια μας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2010 Θέλω να το τονίσω αυτό, διότι πολλοί δεν το γνωρίζουν: Αν ένα όχημα οδηγείται από άτομο που δεν έχει δίπλωμα (ή δεν έχει το κατάλληλο δίπλωμα), η ασφάλεια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ . Τελεία και παύλα. Αρα, ό,τι ζημία θα προξενήσει, θα την πληρώσει από την τσέπη του ο υπόχρεος. Και ξέρετε πόσο μπορεί να φτάσει το ποσό της αποζημίωσης; Ακόμη και τα 150.000 ευρώ ή και παραπάνω . Γιατί; Διότι θα πρέπει να αποζημιωθεί ο παθών για: 1) Νοσοκομεία, νοσήλεια, φυσικοθεραπείες. 2) Ημέρες απουσίας από τη δουλειά του 3) Μετακινήσεις με ταξί και άλλα μέσα (αεροπλάνα για τυχόν εγχειρίσεις στο εξωτερικό κλπ.) και διαμονή εκεί. 4) Ηθική βλάβη. Κρατήστε το αυτό γιατί κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ και αφορά τη μείωση της προσωπικότητας του θύματος, λόγω του τραυματισμού του. Και αυτά μόνο για έναν τραυματισμό πεζού. Σκεφτείτε να υπάρξει (φτου - φτου) και θάνατος. Εκεί να δεις τι γίνεται. Αλλά και σκεφτείτε να υπάρξει πολλαπλός τραυματισμός πολλών ατόμων και υλικές ζημίες αυτοκινήτων. Ο προξενήσας τη ζημία, που θα είναι ανασφάλιστος, θα πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ για να αποζημιώσει τους παθόντες. Και εννοείται ότι αν έχει στο όνομά του και το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο, θα του γίνει κατάσχεση και θα το χάσει και αυτό ! Και έχει και συνέχεια η δικαστική ιστορία αυτουνού που προκαλεί δυστύχημα, χωρίς να έχει δίπλωμα. Πέρα από τις αστικές αποζημιώσεις, θα γίνει και ποινικό δικαστήριο. Θα φάει κάποια χρόνια φυλακή (με αναστολή, αν έχει λευκό ποινικό μητρώο). Η ποινή αυτή θα παραμείνει γραμμένη στο ποινικό μητρώο του και θα τον δυσκολέψει στην εξεύρεση εργασίας στο δημόσιο, αν ενδιαφερθεί στο μέλλον για τέτοια δουλειά. Μετά από τα παραπάνω, ας σκεφτεί κανείς: ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑ; Μην το ξανακάνεις λοιπόν και τρέχα αμέσως να βγάλεις δίπλωμα, το οποίο θα προσκομίσεις στο δικαστήριο την ημέρα της δικασίμου. Κώστα ειναι λαθος αυτο που λες. Η ασφαλσιτικη εταιρεια πληρωνει τον παθοντα εφοσον υπαρχει ασφαλιστηριο το οποιο δεν εχει εκδωθει δολια και μετα κυνηγαει τον υπαιτειο δηλαδη το ατομο που οδηγουσε χωρις διπλωμα. Το ιδιο γινεται και αν εισαι μεθυσμενος η οδηγεις υπο την επηρεια ναρκοτικων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theo2296 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 τελικα τι εγινε?? προλαβαες να το βγαλεις το διπλωμα?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ετσα ακριβως επαθα και γω πριν 10 χρονια, πλερωκα την κληση για το κρανιδι και μετα με δικασανε και με καταδικασανε σε εκτελση την επομενη μερα το πρωι, στις 06:03 με πηραν απο το κελι να με πανε στις Καισαριανης τον τοιχο (σκοπευτηριο) αλλα στη διαδρομη τους την εσκασα και ακομα με ψαχνουν! Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2012 από τον Ninjatasos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 θα σε κλεισουν στην πτερυγα με τους ισοβιτες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Prison break μυρίζομαι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Συγνωμη αλλα απαντατε σε θεμα του 2010, το μελος που το ξεκινησε δεν εχει ξαναμπει και ουτε προκειτε νομιζω. λοκ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios 8 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 ............................. το μελος που το ξεκινησε δεν εχει ξαναμπει και ουτε προκειτε νομιζω. λοκ Τελικά έφαγε ισόβια ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 πραγματικα μερικοι εδω μεσα γραφετε για να ξεσπατε.μν ξεσπατε στον καθε αγνωστο .πραγματικα κατανταντε εκνευριστικοι..και δεν αναφερομαι σε αυτους που κανουν χιουμορ.το παλικαρι μια ερωτηση εκανε και πεσατε οι εχυπνακιδες με τις φιλοσοφικες γνωσεις σας.ελεος.δωστε μια συμβουλη,κατι που βοηθαει και τις εξυπναδες νομοταγη πολιτη αλλου. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) πραγματικα μερικοι εδω μεσα γραφετε για να ξεσπατε.μν ξεσπατε στον καθε αγνωστο .πραγματικα κατανταντε εκνευριστικοι..και δεν αναφερομαι σε αυτους που κανουν χιουμορ.το παλικαρι μια ερωτηση εκανε και πεσατε οι εχυπνακιδες με τις φιλοσοφικες γνωσεις σας.ελεος.δωστε μια συμβουλη,κατι που βοηθαει και τις εξυπναδες νομοταγη πολιτη αλλου. Sorry φίλος αλλά κάποιες φορές δεν είναι "εξυπνάδες νομοταγή πολιτη". Προσπαθούμε, μερικοί ίσως με λάθος τρόπο αλλά προσπαθούν, να προστατεύσουμε κάποιους απο το να κακοπάθουν και, αν θέλεις, φυλάμε και τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας απο το να πληγωθούν απο τον κάθε ανεύθυνο εκεί έξω. Αν αυτό σε εκνευρίζει καλώς αλλά προσωπικά χαίρομαι, όσο και αν όπως είπα κάποιοι το κάνουν με λάθος τρόπο, που είναι κοινή γραμμή του forum να αντιδρά με μηδενική ανοχή σε τέτοια θέματα. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2012 από τον nuntius Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 την προσεγγιση με φιλικο τροπο ομως δεν την γνωριζουν.κατανοω αυτο που λες και εγω το εχω αναφερει και εχεις δικιο.αλλα αμα μπαινει ο αλλος να γραψει κατι και να ζητησει βοηθεια ,αμα τον αποπερνουμε πως τον βοηθαμε?να τον κραζουμε?οχι..να το συμβουλευσουμε πιστευω...δεν διαφωνω με τα παραπανω λεγομενα αλλα με τον τροπο που υποθηκαν.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 την προσεγγιση με φιλικο τροπο ομως δεν την γνωριζουν.κατανοω αυτο που λες και εγω το εχω αναφερει και εχεις δικιο.αλλα αμα μπαινει ο αλλος να γραψει κατι και να ζητησει βοηθεια ,αμα τον αποπερνουμε πως τον βοηθαμε?να τον κραζουμε?οχι..να το συμβουλευσουμε πιστευω...δεν διαφωνω με τα παραπανω λεγομενα αλλα με τον τροπο που υποθηκαν.. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Ή είναι ή όχι. Τα φιλικά και άλλα τέτοια ΔΕΝ παίζουν. Απο τον τίτλο μόνο ΘΑ έπρεπε να είχε κλειδωθεί, όχι να απαντάμε κιόλας.... Ακου'κει. OΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 125 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ υπάρχει ! :shoot: :shoot: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 καλα εισαι πολυ ωραιος εσυ...εγω λεω να του προτινεις να αυτοκτονησει.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Ρέ μαγκίτες θέλω να κάνω μια ληστεία, μήπως ξέρει κανένας άμα με τσακώσουνε πόσα χρόνια θα φάω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 καλα εισαι πολυ ωραιος εσυ...εγω λεω να του προτινεις να αυτοκτονησει.. Τρολλάρεις ? Ή όχι, γιατι αλλιως μας τα'χεις πει στα πόστ σου.... Διαβάζω για δικαστήριο στα 14, 300ρες σε τροχαίο κλπ. [searchInKey]=&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortDir]=&st=0]http://www.mybike.gr/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=23270&search_app=forums&userMode=content&sid=a88d2911dbccf3a4c78956dc1cfb157f&search_app_filters[forums][searchInKey]=&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortDir]=&st=0 Διάλεξε και πες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες