vanthemis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Καλησπερα παιδια... Μολις αγορασα ενα kawasaki zxr 400 του 98 με 28000km. Σκεφτομαι να κανω τη διαδρομη Αθηνα-Λονδινο μεσω Ηγουμενιτσα-Ανκονα. Ειναι δυνατον να γινει η διαδρομη με αυτη τη μηχανη? Ειναι περιπου 2200km δρομου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 γίνεται πως δεν γίνεται. Αλλοι έχουν γυρίσει τον κόσμο με 200κκ μονοκύλινδρα..... οι πατεράδες μας κάναν το Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 50κκ χάρχαλα..... Θέληση και αντοχή να έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Κι εγω πιστευω οτι γινεται . Μια φιλη μου ηρθε το καλοκαιρι απο Ισπανια μαζι με τον δικο της μ'ενα Aprilia Pegaso 650 σουργελο +ενα σκασμο χλμ πανω του , σιγα μη μασησει ενα 400αρι 4κυλινδρο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 ένα μηχανάκι να έχει κάνει απο το 98 μέχρι σήμερα μόνο 28000 χλμ μου φαίνετε απίθανο... Τόσα έκανα σε ενάμιση χρόνο με το δικό μου. Σίγουρα μπορεί να βγάλει 2.200 χλμ δρόμου. Αν δέν μπορούσε τότε θα έπρεπε να ανησηχείς γιατί σε κανένα δίμηνο τρίμηνο που θα τα έκανες τα χιλιόμετρα και πάλι θα είχες πρόβλημα. Το οτι θα πάς για πολλές ώρες πορεία δεν είναι θέμα, εφόσον έχει κάνει τα σέρβις του (μπουζί, λάδια, συνχρονισμό καρμπυρατέρ, φίλτρο αέρα κτλ) και έχεις καλά λάστιχα θα είσαι κομπλέ. Να ξέρεις οτι πολλές φορές τα μηχανάκια χαλάνε απο την αχρηστεία παρά με το να τα κινείς. ( σε λογικά πλαίσια πάντα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Και εφικτό είναι και μια χαρά ταξίδι. Απλά ελπίζω να μην είσαι πολύ ψηλός (τα σπόρ 400 δεν είναι και θηρία μεγέθους) και πιστεύω πως θα ήταν καλό επενδύσεις και σε μια ζώνη για μέση - νεφρά ως συμπλήρωμα στον υπόλοιπο εξοπλισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 ωραίο ταξίδι αρκεί να το έχεις οργανωσει σωστα. Η μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιησεις τό μόνο που θα σε επιβαρύνει είναι -ίσως- σε συχνες στασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanthemis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Ευχαριστω παιδια! Και εγω το ιδιο αισιοδοξος ειμαι.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Δυσκολα σε σχεση πχ με ενα R1200GS Adv ή με ενα Varadero1000,ακομη πιο δυσκολα σε σχεση πχ με ενα Fjr1300AS ή ενα GTR1400 αλλά ορεξη να'χεις και σχετικα καλη φυσικη κατασταση και όρμα!Εξαλλου τετοιο ταξιδακι αυτη την εποχη,εναντια στην κριση και στην φτωχη καθημερινοτητα,ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!Ξεφευγεις,νοιωθεις ζωντανος!ΒΟΥΡ ΛΕΜΕΕΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Πάντως το ότι πήρες τώρα το μηχανάκι είναι ένα μικρό πρόβλημα... δεν το ξέρεις καθόλου, δεν ξέρεις αν θα κουμπώσεις πάνω του κ γενικά το παρελθόν του... Τι θα κάνεις αν σε αφήσει στην μέση του πουθενά??? :/ Κάνε έναν πλήρη έλεγχο πρώτα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κάντην ένα καλό σέρβις σε σοβαρό συνεργείο...δόσε και μερικά φράγκα πάνω για σιγουριά αν χρειαστεί για να σου κάνουν σοβαρή δουλειά, πέστους το γιατί (για το ταξίδι δηλαδή)...και θα είσαι άρχοντας. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2010 από τον h.a.balafoutre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 οπως διαβαζεις...ολοι σε παροτρυνουν να το κανεις!! και ειμαι σιγουρος πως οι περισσοτεροι ζηλευουν κιολλας που δε μπορουν να ακολουθησουν (μεταξυ αυτων και εγω!) προετοιμασε το μηχανακι σωστα και ...go for it!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Κατ' αρχήν , σε πόσες μέρες θέλεις να το κάνεις , από Ανκόνα μέχρι Λονδίνο ; έχεις κάνει άλλα ταξίδια με το ZXR ; Aν είναι σε καλή κατάσταση φυσικά και μπορεί να κάνει και το γύρο του κόσμου , το θέμα είναι εσύ πόσο αντέχεις στη σέλα του . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Η άποψη μου είναι πως εαν προγραμματίσεις σωστά το ταξίδι σου δηλαδή που θα κάνεις στάσεις και που θα διανυκτερεύεις και βέβαια εαν έχεις κάνει service σωστό στην μηχανή σου και βέβαια σωστά λάστιχα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γυρίσεις και την Ευρώπη όλη. Πότε προγραμματίζεις να ταξιδέψεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas_x 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Όνειρο η ιδέα. Σωστή προετοιμασία και έφυγες. Σε όλη την Ευρώπη παίζουν τα χαμηλού κόστους ξενοδοχεία IBIS, www.ibishotel.com, στα οποία μπορείς να προγραμματίσεις τις διαμονές σου από πρίν και για όλο το ταξίδι(έχουν και parking). Προσοχή, στο νησί οδηγούν Αριστερά(οι ανώμαλοι). οσο για το μηχάνημα, εδώ ο τρελός ο αργεντίνος με τον γερμανό γύρισαν τον κόσμο με YBR125: http://www.re-moto.com/the_motorcycles.php?lang=el το εργαλείο θα κολώσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Με σωστη προετοιμασια και προγραμματισμο, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Μέχρι αυτή τη στιγμή που (έριξα την ψήφο μου) δεν βλέπω να λέει κανείς πως δεν είναι εφικτό. Όλα γίνονται με το σωστό προγραμματισμό. Γι' αυτό μη μασάς, καν' την κι όταν γυρίσεις να αναρτήσεις και τις σχετικές φωτογραφίες. Καλή ΒΟΛΤΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ελα ρε εδω ο αλλος γυρισε τον κοσμο με το xr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Κατ'αρχάς πόσο καιρό οδηγάς φίλε μου και τί μηχανάκι? Ρωτάω γιατι ίσως να μην είσαι έτοιμος να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι αν δεν έχεις κανεί πολλά χμ. μαζεμένα. Άσε που δεν ξέρεις το μηχανάκι καθόλου και ειδικά αν δεν είχες ποτέ σου ss, θα σε δυσκολέψει. Αν πάντως έχεις σχετική εμπειρία από ταξίδια και από τετοιου είδους μηχανές, περίμενε μέχρι τον Ιούλιο-Αύγουστο για να μάθεις το μηχανάκι σου, κάνε έναν πλήρη και καλό έλεγχο της μηχανής και βουυυρ για το όνειρο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Καλο ταξιδι :D Εγω πιστευω πως μια χαρα θα τη βγαζει, αρκει να κανεις ενα service και να αγαπησεις το μοτορι σου :) Και εμενα η κουκλαρα μου ειναι 13 χρονων...αλλα οσα ταξιδια τις εκανα ως τωρα δε μασησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Καλησπερα παιδια... Μολις αγορασα ενα kawasaki zxr 400 του 98 με 28000km. Σκεφτομαι να κανω τη διαδρομη Αθηνα-Λονδινο μεσω Ηγουμενιτσα-Ανκονα. Ειναι δυνατον να γινει η διαδρομη με αυτη τη μηχανη? Ειναι περιπου 2200km δρομου. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Με σωστη προετοιμασια και προγραμματισμο, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! Και χρόνο θα προσέθετα εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
griniaris 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ας ειχα χρονο και χρημα και με τα ποδια θα γινοτανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Μόνος σου θα πας? Εαν ναι, τότε άνετα θα είσαι σε μιάμιση μέρα πάνω. Καλό δρόμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Εγώ λέω να έχεις παρέα...όπως οι δύτες, στο άγνωστο (και στο γνωστό) πάνε πάντα ζευγάρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 κανε πρωτα ενα καλο service και ελεγχο ολα τα ηλεκτρικα και μετα δοκιμασε να κανεις μερικες διαδρομες 70-100 χλμ για να δεις ποσο θα μπορεσεις να αντεξεις χωρις σταση γιατι με την θεση οδηγησης και την σελα του zxr ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες