netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Παιδιά σήμερα άλλαξα κωλοφάνορο και έβαλα απο modenas με τα φλας ενσωματωμενα. 15 ευρω μου πηγε και τη συνδεση την εκανα εγω. πολυ πιο ωραιο!! Αξίζει να το αλλάξετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Ισχυει. Και εγώ έβαλα βίδα στην εξάτμιση γιατι ειχε φύγει η μια και έψαχνα γιατι έσκαγε τοσο.. Ντεν σκαει ποια καρντια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 5.113 χιλιόμετρα πλέον και έκανα την προβλεπόμενη αλλαγή λαδιών, και αυτή τη φορά έβαλα πάλι BEL RAY αφού είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του μοτέρ με αυτό, αλλά αντί για το EXL έβαλα το EXR πάλι με ιξώδες 20W-50. Οι βαλβίδες και το καδενάκι δεν ακούγονται από την προηγούμενη αλλαγή, οπότε πιστεύω ότι έφταιγε το λάδι Elf που μου είχε βάλει ο εξουσιοδοτημένος στο πρώτο σέρβις όπως έχω γράψει πιο πίσω. Φυσικά δεν με έχει ξαναδεί συνεργείο από τότε, όχι μόνο για τα λάδια. Το μηχανάκι το σκίζω κάθε μέρα σε σημείο να το λυπάμαι τώρα με τις ζέστες αλλά δεν έχει κάνει κιχ, κάθε μέρα με πηγαινοφέρνει άνετα και ξεκούραστα στη δουλειά και τα σαββατοκύριακα πάω τις εκδρομές μου και μου βγάζει τρελά γούστα. Ακόμα βέβαια δεν έχω κάτσει να αλλάξω τον κεντρικό διακόπτη που έχει χαλάσει από τις αρχές του μήνα αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω κι αυτό. Υπενθυμίζω πως έχω το DY 125RS όχι το Sprinter αλλά μηχανολογικά είναι τα ίδια... ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Παρασκευη Κοζανη-Θεσσαλονικη θα του βγεί η πίστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κατάφερα και έλυσα τους πείρους από την δαγκάνα (στράβωσε μέχρι και το άλεν). Καθάρισα την δαγκάνα με καθαριστικό για φρένα και νερό, λίπανα τα έμβολα με γράσο λιθίου, μπαινοβγαίνουν ομαλότατα, ΑΛΛΑ! Το τακάκι της γλίστρας ακουμπάει μόνιμα και σφιχτά επάνω στον δίσκο. Για πείτε καμιά λύση τελικά τι έγινε; το έφτιαξες το φρένο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Ρε παιδια οπως κρατουσα την αλυσιδα επεσε και μου ραγισε το τζαμακι του κοντερ. Αυτο ειναι πολυ χοντρο δεν εχει σπασει απλα εχει 1 ραγισμα επανω αλλα δεν μου παει καρδια να το βλεπω σε 2 βδομαδων μηχανη. Αλλαζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Δεν την κόβω να το πουλάν ξεχωριστά :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Ρε παιδια οπως κρατουσα την αλυσιδα επεσε και μου ραγισε το τζαμακι του κοντερ. Αυτο ειναι πολυ χοντρο δεν εχει σπασει απλα εχει 1 ραγισμα επανω αλλα δεν μου παει καρδια να το βλεπω σε 2 βδομαδων μηχανη. Αλλαζει? Αλλάζει, ένα γνήσιο supra πήγαινε να πάρεις μα 10-15€ έχει να ξεγνοιάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Μου ειπαν απο αντιπροσωπεια 52ευρω ολο τοκοντερ!!!! Που μπορω να βρω φιλε μου αυτο που μου λες Σαλονικα? ΑΚουω που λενε ολοι για βαρδαρη αλλα δεν ξερω κατι εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Είναι πίσω από τα έργα του μετρό αυτά τα μαγαζάκια. Στην οδό Οδυσσέως. Έχε το νου σου γιατί κάνα δυο είναι μεγάλοι απατεώνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Ρε παιδια επειδη τον τελευταιο καιρο κανω πολλες διαδρομες νυχτα και σε δρομους με καθολου φωτισμο η και ελαχιστο αντιμετωπιζω πλ μεγαλο προβλημα με τ φωτα. Ειναι πολυ χαλια δεν φεγκουν καθολου καλα. Ειναι πλ επικινδυνα γτ δν βλεπω καλα τς ακρες τ δρομου ιδιαιτερα σε στροφες και ειμαι ολη τν ωρα στην τσιτα. Εχει κανεις να προτεινει κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Εγώ κάπου στις προηγούμενες σελίδες είχα βάλει μια λάμπα που άλλαξα στο δικό μου και είχε αρκετή βελτίωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Osram? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Ντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Μου ειπαν απο αντιπροσωπεια 52ευρω ολο τοκοντερ!!!! Που μπορω να βρω φιλε μου αυτο που μου λες Σαλονικα? ΑΚουω που λενε ολοι για βαρδαρη αλλα δεν ξερω κατι εκει! Δεν έχω ιδέα, από ρέθυμνο είμαι. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Ρε παιδια οπως κρατουσα την αλυσιδα επεσε και μου ραγισε το τζαμακι του κοντερ. Αυτο ειναι πολυ χοντρο δεν εχει σπασει απλα εχει 1 ραγισμα επανω αλλα δεν μου παει καρδια να το βλεπω σε 2 βδομαδων μηχανη. Αλλαζει? Ρε φίλε θα πάθεις τίποτα !!! Αστο να πάει στο διάολο το ρημάδι ένα κωλόπαπο του κερατά είναι άμα είχες καμιά μηχανάρα (λέμε τώρα) τι θα έκανες; Θα προβάριζες κουστουμάκι με τις ραφές πίσω, από τη στεναχώρια; Φιλικά και άνευ παρεξηγήσεως καταλαβαίνεις πως το λέω... Άλλο με απασχολεί εμένα...που να πάω εκδρομή με το Daytona αύριο...στέρεψα από προορισμούς και δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό ρε γμτ...Αποστάσεις δεν με απασχολούν, με τέτοιες καταναλώσεις και κόστος σέρβις είμαι πολύ λαρτζ να πούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Τι περιοχή είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Κλεινόν άστυ, κοινώς Αθήναι...έλεγα να πάω στο beering στην Πάτρα, αλλά μετά σκέφτηκα πως θα έχει φασαρία και είμαι πια γέρος κι άρρωστος ρε γμτ, θέλω ησυχίες γάργαρα νερά να τρέχουν, πουλάκια να τιτιβίζουν και τέτοια όμορφα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Ρε φίλε θα πάθεις τίποτα !!! Αστο να πάει στο διάολο το ρημάδι ένα κωλόπαπο του κερατά είναι άμα είχες καμιά μηχανάρα (λέμε τώρα) τι θα έκανες; Θα προβάριζες κουστουμάκι με τις ραφές πίσω, από τη στεναχώρια; Φιλικά και άνευ παρεξηγήσεως καταλαβαίνεις πως το λέω... Άλλο με απασχολεί εμένα...που να πάω εκδρομή με το Daytona αύριο...στέρεψα από προορισμούς και δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό ρε γμτ...Αποστάσεις δεν με απασχολούν, με τέτοιες καταναλώσεις και κόστος σέρβις είμαι πολύ λαρτζ να πούμε Ειχα και μηχαναρα αδερφουλη αλλα δεν μπορω να δω σε παπι 2 βδομαδων αυτο το ραγισμα μου πονα η καρδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andeas82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 θα ειθελα να μου πειται γενικα πιο ειναι καλιτεο σε επιπεδο φρενων (εσθιση ,διαρκια,διναμη) dy h spinter 125. Γιατι με οποιο παρω θα κανα αρκετα χιλιομερα δικαβαλος σε σχετικα ανιχτους δρομους αλλα με μεγαλες απετισις φρενων. αν μποιτε να μου δοσετε τεκμιριομενες απαντισεις. γιατι το glx kai c50 δεν σταματαγαν με τιποτα οταν τα ειχα παλιοτεα και τα ειχα χριαστι μερικες φοες οταν το παρακανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Είναι πίσω από τα έργα του μετρό αυτά τα μαγαζάκια. Στην οδό Οδυσσέως. Έχε το νου σου γιατί κάνα δυο είναι μεγάλοι απατεώνες. ΕΧω ψωνισει απο ολα αυτα αλλα ποτε δεν πηγαινα με μηχανη μην την τσεκαρουν! Καποιο συγκεκριμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Λοιπόν φίλοι συνπαπόβιοι και Ντεϊτονόπληκτοι, ωραία μερούλα είχε σήμερα, χωρίς πολύ ζέστη και πήρα τα βουνά και τα λαγκάδια με το 125RS. Έκανα το γύρω της Ζήρειας, μια καταπληκτική διαδρομή. Συνολικά τα χιλιόμετρα ήταν 300, δέκα πάνω δέκα κάτω. Η βενζίνη κόστισε 11 ευρώ ακριβώς, δύο γεμίσματα δηλαδή, άντε και κανα δεκάρικο κάτι καφέδες και σουβλάκια, την έβγαλα με μια εικοσαρούμπα, πολύ σπέσιαλ... Η διαδρομή ήταν η εξής, Αθήνα-ΠΕΟΑΚ-Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα-Χιονοδρομικό Ζήρειας-Δασικός δρόμος Ζήρειας, Γκούρας- Αρχαία Φενεός-Λίμνη Δόξα-Καστανιά-Στυμφαλία-Κιάτο-ΠΕΟΑΚ-Αθήνα. Ο Δασικός δρόμος Ζήρειας-Γκούρας ήταν όλα τα λεφτά, μέσα στο δάσος, μόνος εγώ και το παπί, απότομα γκρέμια, απίστευτη δροσιά και άπαιχτες μυρωδιές της φύσης. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, αλλά προσοχή μην πάτε απροετοίμαστοι, να έχετε μαζί σαμπρέλα και εργαλεία σε περίπτωση που πάθετε λάστιχο, γιατί αλλιώς θα σας φάνε οι λύκοι αφού ο κοντινότερος πολιτισμός είναι 20-25 χιλιόμετρα μακριά...πρέπει να κάπνισα μισό πακέτο τσιγάρα εκεί πάνω... Ανάβαση προς τα Τρίκαλα Κορινθίας... Δασικός δρόμος Ζήρειας-Γκούρας... Λίμνη Δόξα, το μηχανάκι μου κάνει παρέα με άλογα μπας και πάρει κανένα Η αφεντιά μου ...την αφιερώνω στις χαμούρες τους γιατρούς που με είχαν ξεγραμμένο, λέω να περάσω καμιά βόλτα από το νοσοκομείο να τους πάρω καβάλα για καμιά σουζίτσα Αυτά, και πιείτε τους το αίμα...τα Daytona δεν μασάνε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 θα ειθελα να μου πειται γενικα πιο ειναι καλιτεο σε επιπεδο φρενων (εσθιση ,διαρκια,διναμη) dy h spinter 125. Γιατι με οποιο παρω θα κανα αρκετα χιλιομερα δικαβαλος σε σχετικα ανιχτους δρομους αλλα με μεγαλες απετισις φρενων. αν μποιτε να μου δοσετε τεκμιριομενες απαντισεις. γιατι το glx kai c50 δεν σταματαγαν με τιποτα οταν τα ειχα παλιοτεα και τα ειχα χριαστι μερικες φοες οταν το παρακανα. Για τον προύτσο και τα δύο. Για την ακρίβεια τα περισσότερα παπιά (αν όχι όλα) έχουν για τον προύτσο φρένα. Βέβαια μπορείς να τα βελτιώσεις, βάζοντας μεγαλύτερο δίσκο ή καμία καλύτερη δαγκάνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 ΕΧω ψωνισει απο ολα αυτα αλλα ποτε δεν πηγαινα με μηχανη μην την τσεκαρουν! Καποιο συγκεκριμενο? Δεν το εννοούσα έτσι!! Εννοούσα ότι είναι κλέφτες όσον αφορά αυτά που πουλάνε!! Για παράδειγμα, πήρα από το πρώτο αριστερά όπως ανεβαίνεις, μια δισκόπλακα η οποία ήταν στραβή(είχε χτύπημα) και δεν μου την άλλαζε γιατί λέει δεν την έβαλα σωστά και με έβριζε και από πάνω. Ήταν μια θεία τελείως αγράμματη που έβριζε σαν τσατσα σε πορνείο! Με έστειλε σε δικό της συνεργείο ο οποίος και αυτός με προσέβαλε και ισχυριζόταν ότι δεν την έβαλα σωστά και μπλα μπλα. Τελικά ούτε αυτός κατάφερε να το φτιάξει γιατί το πρόβλημα δεν ήταν στην εγκατάσταση αλλά στο δίσκο. Τελικά με τα πολλά αφού μου έπρηξε τον φούτσο δυο μέρες η σκατόγρια μου έδωσε τα λεφτά μου πίσω. Λοιπόν φίλοι συνπαπόβιοι και Ντεϊτονόπληκτοι, ωραία μερούλα είχε σήμερα, χωρίς πολύ ζέστη και πήρα τα βουνά και τα λαγκάδια με το 125RS. Έκανα το γύρω της Ζήρειας, μια καταπληκτική διαδρομή. Συνολικά τα χιλιόμετρα ήταν 300, δέκα πάνω δέκα κάτω. Η βενζίνη κόστισε 11 ευρώ ακριβώς, δύο γεμίσματα δηλαδή, άντε και κανα δεκάρικο κάτι καφέδες και σουβλάκια, την έβγαλα με μια εικοσαρούμπα, πολύ σπέσιαλ... Η διαδρομή ήταν η εξής, Αθήνα-ΠΕΟΑΚ-Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα-Χιονοδρομικό Ζήρειας-Δασικός δρόμος Ζήρειας, Γκούρας- Αρχαία Φενεός-Λίμνη Δόξα-Καστανιά-Στυμφαλία-Κιάτο-ΠΕΟΑΚ-Αθήνα. Ο Δασικός δρόμος Ζήρειας-Γκούρας ήταν όλα τα λεφτά, μέσα στο δάσος, μόνος εγώ και το παπί, απότομα γκρέμια, απίστευτη δροσιά και άπαιχτες μυρωδιές της φύσης. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, αλλά προσοχή μην πάτε απροετοίμαστοι, να έχετε μαζί σαμπρέλα και εργαλεία σε περίπτωση που πάθετε λάστιχο, γιατί αλλιώς θα σας φάνε οι λύκοι αφού ο κοντινότερος πολιτισμός είναι 20-25 χιλιόμετρα μακριά...πρέπει να κάπνισα μισό πακέτο τσιγάρα εκεί πάνω... Ανάβαση προς τα Τρίκαλα Κορινθίας... Δασικός δρόμος Ζήρειας-Γκούρας... Λίμνη Δόξα, το μηχανάκι μου κάνει παρέα με άλογα μπας και πάρει κανένα Η αφεντιά μου ...την αφιερώνω στις χαμούρες τους γιατρούς που με είχαν ξεγραμμένο, λέω να περάσω καμιά βόλτα από το νοσοκομείο να τους πάρω καβάλα για καμιά σουζίτσα Αυτά, και πιείτε τους το αίμα...τα Daytona δεν μασάνε Εντάξει, είσαι μερακλής! Έχεις καθρέφτες, μπαγαζιέρα, μαμά εξάτμιση, δεν έχεις κάνει καγκουριές με τα πλαστικά και έχεις και σαν γουις μπάικ το γουέιβ!! Είσαι ο άνθρωπος μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Εντάξει, είσαι μερακλής! Έχεις καθρέφτες, μπαγαζιέρα, μαμά εξάτμιση, δεν έχεις κάνει καγκουριές με τα πλαστικά και έχεις και σαν γουις μπάικ το γουέιβ!! Είσαι ο άνθρωπος μου! Δεν είμαι 17 χρονών ρε συ δεν βγάζω τα εφηβικά μου άγρια ένστικτα επάνω στο μηχανάκι τη δουλειά μου θέλω να κάνω και να πηγαίνω τις εκδρομούλες μου, τίποτα παραπάνω...σε λίγο καιρό μάλλον θα το πάρει ο γιος μου για να πηγαίνει στη σχολή του και θα περάσει τα μαρτύρια του Ταντάλου, ή θα το χαρίσω και θα πάρω το Wave ή το Address... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες