Jump to content

Recommended Posts

To καλυτερο στρωσιμο ειναι να πηγαινεις ζωντανα το μηχανακι, ουτε τερμα γκαζι ουτε με τον κινητηρα πνιγμενο. Ιδανικα θα ηταν μια διαδρομη σε επαρχιακο δρομο που να χει απ ολα στροφες, ανηφορο- κατηφορο και λοιπα και να γινεται συχνα. Στην πολη μεσα τα ιδια βεβαια ισχυουν οχι τερμα γκαζι, οχι λιγες στροφες με μεγαλη σχεση. Κι εγω παραλαμβανω Δευτερα- Τριτη το sprinter μου σε μαυρο- ασπρο χρωμα! Εντυπωσεις μολις το κανω βολτα. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παρε ενα crypton x να βρεις την υγεια σου μεγαλε.. Προλαβαίνεις..
Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα crypton x να βρεις την υγεια σου μεγαλε.. Προλαβαίνεις..

Kαλο, χρυσο το Χ το χω κανει και βολτα και γ@μει. Αλλα φιλε μου ειναι ΠΟΛΥ για μενα και για τη χρηση που θα κανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μικρό update μετά από 20 περίπου μέρες κατοχής και 2.130 χιλιόμετρα. Το μοτέρ έχει "ανοίξει" και ο θόρυβός του έχει γίνει πολύ γλυκός και μπασάτος, καμία σχέση με το "ηλεκτρικό" πράγμα που άκουγα μέχρι τα 500 χλμ περίπου. Οι βαλβίδες ακούγονται λίγο, οπότε στο σέρβις των 5Κ θα τις ελέγξω. Το κιβώτιο είναι λίγο σφιχτό μπορεί να φταίνε τα λάδια στην επόμενη αλλαγή θα βάλω άλλη μάρκα να δω τι γίνεται. Η σέλα θέλει οπωσδήποτε εγχείρηση από σελά να ενισχυθεί το αφρώδες της αλλιώς με βλέπω για πολύ τσούξιμο :grin: . Επίσης η μετάδοση θέλει μελέτη (όχι την Ελεονόρα :tooth: ) έχω την εντύπωση ότι πνίγει το μηχανάκι και του κόβει τη δύναμη αφού το μοτέρ φαίνεται ότι μπορεί να δώσει κι άλλο.

Γενικά η συμπεριφορά του στο δρόμο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή δεδομένων των χρημάτων που έδωσα. Ελάχιστες βελτιωσούλες στα σημεία θέλει για να οργώνουμε τις ελληνικές αούτομπαν :tooth: πιο άνετα...

Εφαγε κάτι χώματα σήμερα, ξεγυρισμένα...μέχρι και ποταμάκι πέρασε :D Αύριο θα φορτωθεί στο βαπόρι για να φάει και λίγη αρμύρα στο βόρειο Αιγαίο...

DSC2283_Fotor_Large.jpg

...και σου γ... το Kymco άμα λάχει να 'ουμ...

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Nikon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μικρό update μετά από 20 περίπου μέρες κατοχής και 2.130 χιλιόμετρα. Το μοτέρ έχει "ανοίξει" και ο θόρυβός του έχει γίνει πολύ γλυκός και μπασάτος, καμία σχέση με το "ηλεκτρικό" πράγμα που άκουγα μέχρι τα 500 χλμ περίπου. Οι βαλβίδες ακούγονται λίγο, οπότε στο σέρβις των 5Κ θα τις ελέγξω. Το κιβώτιο είναι λίγο σφιχτό μπορεί να φταίνε τα λάδια στην επόμενη αλλαγή θα βάλω άλλη μάρκα να δω τι γίνεται. Η σέλα θέλει οπωσδήποτε εγχείρηση από σελά να ενισχυθεί το αφρώδες της αλλιώς με βλέπω για πολύ τσούξιμο :grin: . Επίσης η μετάδοση θέλει μελέτη (όχι την Ελεονόρα :tooth: ) έχω την εντύπωση ότι πνίγει το μηχανάκι και του κόβει τη δύναμη αφού το μοτέρ φαίνεται ότι μπορεί να δώσει κι άλλο.

Γενικά η συμπεριφορά του στο δρόμο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή δεδομένων των χρημάτων που έδωσα. Ελάχιστες βελτιωσούλες στα σημεία θέλει για να οργώνουμε τις ελληνικές αούτομπαν :tooth: πιο άνετα...

Εφαγε κάτι χώματα σήμερα, ξεγυρισμένα...μέχρι και ποταμάκι πέρασε :D Αύριο θα φορτωθεί στο βαπόρι για να φάει και λίγη αρμύρα στο βόρειο Αιγαίο...

DSC2283_Fotor_Large.jpg

...και σου γ... το Kymco άμα λάχει να 'ουμ...

To κιβώτιο με τον καιρό(τα χλμ) στρώνει.Με μοτουλ 15-50 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχοντας πλέον 3500χλμ έχει γλυκάνει αρκετά.Με μετάδοση, όπως ανέφερα κ σε προηγούμενα ποστ, εγώ δοκιμασα από 15χ36 που έχει σε 14χ36(πολυ κοντό) 14χ34(ικανοποιητικο-δεν πέφτει ευκολα σε ανηφορικά κομμάτια) κ15χ34(πολυ μακρυ-πεφτει πολυ στις ανηφόρες, δεν ανεβάζει στροφες στην τελικη του, με αποτέλεσμα ίδια τελικη) κ επιστροφη σε 14χ34 ως ο σωστότερος συνδιασμός.Πιθανόν να σηκώνει 14χ33 για λιγο καλήτερη τελικη από τα 105 κοντερισια αλλα δεν δοκιμασα. Αν καταλήξεις σε κάποιον άλλο συνδιασμό πες, με βάση το 14άρι μπροστά γιατι δεν πέφτει στις ανηφόρες κ στα δικάβαλα. Πάντως μη νομίζεις πως με μια φωτό καθάρισες....(χαχαχαχα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λαλακιες απλα μην το δουλευεις σε υψηλες ή πολυ χαμηλες στροφες

Για τις χαμηλες εννοω πχ να μην το πηγαινεις με 30 χλμ και 4η

Γαμησε τα.Γενικα τελευταια το πηγαινα αρκετα με χαμηλες στροφες.Τουλαχιστον δεν ανεβαζω πανω απο 5.000

Αλλα τώρα θα το προσέξω και αυτο.Να ειμαι δλδ γυρω στις 4.000 στροφες.Καλά δεν ειναι για το στρωσιμο?

Ευχαριστώ και για τις απαντήσεις σας!

Τροποποιήθηκε από τον kalli8eotis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρθε ο sprinterαρος! Χθες το βαλα στα χερακια μου και εχω τωρα γυρω στα 30 χλμ. Πολυ ομορφο (υποκειμενικα) το μονο που με χαλαει ειναι οι ζαντες που εχουν αυτη τη μαλακια τη nikel ριγα γυρω γυρω. Το θεμα ειναι οτι το στρωσιμο θα αργησει πολυυυυυ καθως οι διαδρομες που κανω ειναι μικρες. Τα λαστιχα ειναι για πεταμα ομως γτ γλυστρανε στην "αψογη" κρητικη ασφαλτο. Θελω να βαλω ενα λαστιχακι και για λιγο χωμα οποτε ακουω προτασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιchelin gazele m62 και M45.. Eνα απο αυτα τα 2.. Τωρα μην ακουσω κανα pilot sporty θα πέσουν ντοματες.. :crazy: Και τα metzeler me22 ειναι καλα αλλα φαγώνονται ποιο γρηγορα..

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μη γελάσετε αλλά ήθελα να ρωτήσω που ακριβώς βρίσκεται το φίλτρο λαδιού στο Sprinter για να το καθαρίσω-αλλάξω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μη γελάσετε αλλά ήθελα να ρωτήσω που ακριβώς βρίσκεται το φίλτρο λαδιού στο Sprinter για να το καθαρίσω-αλλάξω?

Αν δεν κάνω λάθος είναι η τάπα που βγάζεις για να βγάλεις τα λάδια στην αλλαγή είναι ταυτοχρόνως και φίλτρο λαδιού γιατί έχει σίτα ενσωματωμένη η τάπα.Αν έχω λάθος διορθώστε με παιδιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει φίλτρο, με την έννοια του χάρτινου φίλτρου λαδιού, που έχουν άλλα παπιά όπως τα Kawasaki και τα Modenas, που το βγάζεις και το αλλάζεις. Αυτού του είδους τα μοτέρ "τύπου Χόντα" έχουν μια σίτα στο δεξί καπάκι του μοτέρ. Πρέπει να βγεί το καπάκι και να αφαιρεθεί η σίτα και να καθαριστεί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yπαρχει κανενας τροπος να καθαρίσω το μπροστινο φανάρι απο το sprinter? Γιατι σαν να εχει θολώσει και φέγγει σαν καντήλι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι γραμμες στο ψαλιδι που ειναι για την αλυσιδα ειναι σιγουρα σωστες; αλλαξα αλυσιδα, ειναι τεντωμενη, ο τροχος παει ευθεια, αλλα εχουν μια γραμμη διαφορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yπαρχει κανενας τροπος να καθαρίσω το μπροστινο φανάρι απο το sprinter? Γιατι σαν να εχει θολώσει και φέγγει σαν καντήλι..

Η οδοντόκρεμα κάνει καλή δουλεία στα κιτρινισμένα φανάρια , άπλωσε λίγη σε όλη την επιφάνεια και τρίψε καλά με ένα πανί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην μου πεις οτι τρίζουν?? :peep::crazy:

Δεν τρίζουν(πολύ) αλλά πήγα να αλλαξω μπροστά μια γαμωλαμπα, ξεβιδωσα τις γαμωβιδες και οι δυο βίδες αντί να ξεβιδωσουν έσπασαν τις πλαστικές βασεις(τα πάσα). 7.500 χλμ και τα πλαστικά ουτε για φτύσιμο. Και τα δίνει και ο κλέφτης ο γκοργκολης ενα καρό λεφτά. Το τσιτάχ του Άλεξ πακ τέτοιο χαλι με τα πλαστικά δεν είχε. Αυτά είναι μιας χρήσεως... Τουλάχιστον η λάμπα που έβαλα φέγγει!

Ναι ναι να το ανοιξεις να το καθαρίσεις και απο μέσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ειναι.. Εγω ειπα αμα δεν παει αλλο θα βάλω απο supra-dv κουστουμι με αλλες βάσεις.. Και να πάρεις καινουργιο κουστουμι παλι θα σπανε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πλαστικα του sprinter τρίζουν χειροτερα απο πορτα που ανοιγει σε θρίλερ... :crazy: Αι στα διαλα ρημαδια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πλαστικα του sprinter τρίζουν χειροτερα απο πορτα που ανοιγει σε θρίλερ... :crazy: Αι στα διαλα ρημαδια..

Εγώ έχω 3500 χλμ και το κυκλοφορώ συνεχώς και δικάβαλος δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τα πλαστικά του.Ως τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα χα κλαίω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα