hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Πριν δυο χρονια περιπου εγινε μια τρακα μπροστα μου, ενας παππους επεσε πανω σε μια νταλικα (σταματημενη) κι εγω ημουν αυτοπτης μαρτυρας. Τελικα ο παππους δηλωσε οτι η νταλικα επεσε πανω του και ζητα να αποζημειωθει κιολας απο πανω, συν τα μπλεξιματα που εχει ο νταλικερης (καποιο ζορι με δικαστηριο λογω του επαγγελματικου διπλωματος μου ειπε, αυτεπαγγελτη διωξη) και την Τεταρτη εχουν δικαστηριο. Με πηρε λοιπον τηλεφωνο ο νταλικερης (του ειχα δωσει τα στοιχεια μου, αν χρειαστει κατι να με παρει) και μου ζητησε αν μπορω να παω μαρτυρας. Να παω ή παιζει να εχω ντραβαλα? Λαβετε υποψη σας οτι ακομα ειμαι ναυτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πριν δυο χρονια περιπου εγινε μια τρακα μπροστα μου, ενας παππους επεσε πανω σε μια νταλικα (σταματημενη) κι εγω ημουν αυτοπτης μαρτυρας. Τελικα ο παππους δηλωσε οτι η νταλικα επεσε πανω του και ζητα να αποζημειωθει κιολας απο πανω, συν τα μπλεξιματα που εχει ο νταλικερης (καποιο ζορι με δικαστηριο λογω του επαγγελματικου διπλωματος μου ειπε, αυτεπαγγελτη διωξη) και την Τεταρτη εχουν δικαστηριο. Με πηρε λοιπον τηλεφωνο ο νταλικερης (του ειχα δωσει τα στοιχεια μου, αν χρειαστει κατι να με παρει) και μου ζητησε αν μπορω να παω μαρτυρας. Να παω ή παιζει να εχω ντραβαλα? Λαβετε υποψη σας οτι ακομα ειμαι ναυτης. Εγώ σαν αρχή μου έχω πάντα την αποκάλυψη της αλήθειας και κυρίως τη μη υποστήριξη λαμόγιων (σαν τον παππού) που θέλουν να βγαίνουν κι από πάνω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σκέψου ότι θα μπορούσες να βρίσκεσαι εσύ στη θέση του νταλικιέρη και να έχεις μπλέξει άδικα. Νομίζω αξίζει να τον βοηθήσεις. Όμως επειδή είσαι ναυτάκι, δεν ξέρω αν επιτρέπεται και τί προβλήματα θα μπορούσε (ίσως) να σου δημιουργήσει αυτό. Δεν ξέρω, απλά κι ο στρατός μερικές φορές είναι περίεργος. Ρώτα στην υπηρεσία σου να σου πουν. Καλύτερο είναι να ξέρουν, να είσαι "καθαρός". Όσο για το κατά πόσο θα έπρεπε να αδιαφορήσεις, θυμήσου και την ιστοριούλα που είχα γράψει για το ποντικάκι, την κοτούλα, το γουρουνάκι και την αγελαδίτσα. Αν δεν το έχεις διαβάσει, να το ψάξω να στο στείλω. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 αν παίζει πρόβλημα με το στρατό κανονίστε να πάει το δικαστήριο πιό μετά όταν θα έχεις απολυθεί να μπορείς να πας.Νωμίζω πρέπει να πας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Ε...ο στρατός που κολλάει; Ζήτα άδεια 2 μέρες και αν στην δώσουν πήγαινε. Αν όχι απλά ζήτα συγνώμη από τον άνθρωπο και πες δεν μπορώ. Δεν χάνεις τα δικαιώματα σου σαν πολίτης όταν είσαι οπλίτης.....για να ψηφίσεις πως πας δηλαδή; Το μόνο που θα κάνεις έιναι να καταθέσεις αυτό που είδες. Τι θα γίνει μετά δεν σε νοιάζει ούτε σε επιβαρύνει κάπου. (εκτός ότι θα χάσεις 1-2 μέρες από την άδεια του στρατού) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Ζήτα άδεια 2 μέρες και αν στην δώσουν πήγαινε. (εκτός ότι θα χάσεις 1-2 μέρες από την άδεια του στρατού) Αντρεα μην τα λες ετσι αποτομα αυτα τα ανεκδοτα... :P οσο ειναι ναυτης πιο πολυ τον βλεπω απ'οτι πριν Γιωργη συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπε ο Κωστας ,επειδη ο γερος ηταν στραβος και πηγε και καρφωθηκε πανω στην νταλικα δεν φταιει ο νταλικιερης να του πληρωσει την ζημια που αυτος εφταιγε που εγινε τωρα να παιζει κατι με στρατο δεν το ξερω ,αλλα οπως ειπε κ παλι ο Κωστας παρε ενα τηλεφωνακι και ρωτα γιατι να πας απο κει δυσκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Αντρεα μην τα λες ετσι αποτομα αυτα τα ανεκδοτα... :P οσο ειναι ναυτης πιο πολυ τον βλεπω απ'οτι πριν Γιωργη συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπε ο Κωστας ,επειδη ο γερος ηταν στραβος και πηγε και καρφωθηκε πανω στην νταλικα δεν φταιει ο νταλικιερης να του πληρωσει την ζημια που αυτος εφταιγε που εγινε τωρα να παιζει κατι με στρατο δεν το ξερω ,αλλα οπως ειπε κ παλι ο Κωστας παρε ενα τηλεφωνακι και ρωτα γιατι να πας απο κει δυσκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. :) Εννοειται οτι δεν πρεπει κανενα λαμογιο να ριχνει τις ευθυνες σε αλλους κι οτι σε αντιστοιχη περιπτωση δικη μου θα ηθελα ο αλλος να ερθει κλπ, απλα (μη γελασετε) ειναι το πρωτο δικαστηριο που παω και δεν ξερω αν ο μαρτυρας εχει τιποτα μπλεξιματα. Συν, το βασικοτερο, οτι δεν ξερω τι παιζει με το στρατο γιατι οταν εισαι οπλιτης το κρατος σε αντιμετωπιζει πολυ πιο αυστηρα απο "απλο" πολιτη. Αυριο θα κανω κι ενα τηλ στην υπηρεσια μου, θα μαθω και θα σας πω. Αντρεα ειμαι σε αδεια αυτην την περιοδο οποτε δεν εχω προβλημα για το αν με αφησουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 ΝΑ ΠΑΣ .Ελα λιγο στη θεση του νταλικιερη.αν ειχες δικιο και ειχες και μαρτυρα δεν θα ηθελες πολυ να ερθει στην δικη για να σε υποστηριξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Και εγω ειμαι της αποψης να πας. Αν δεν θελεις να πας να εμφανιστεις ο ιδιος, νομιζω οτι μπορεις να δωσεις καταθεση στο δικηγορο του νταλικιερη αν δεν κανω λαθος (ειχα κανει κατι τετοιο για αλλη υποθεση αλλα δεν ξερω αν ισχυει σ αυτη την περιπτωση). Καλο παντως θα ειναι να μιλησεις με το δικηγορο αυτο και να συννενοηθητε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 ο νταλικιέρης ειναι σε παρόμοια περίπτωση με το παιδί εδώ πέρα με το ninja που τον έκλεισε ο παπούς και η μάρτυρας το σκέφτετε να πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Οτι και αν κανεις να ενημερωσεις την υπηρεσια πρωτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AleXXXandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους και από εμένα...Δε νομίζω να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία από τη στιγμή που πάει για μάρτυρας. Από οτι ξέρω το πρόβλημα στην υπηρεσία είναι να κάνεις κάτι ενώ είσαι στρατιώτης όpου εκεί σου αλλάζουν λίγο τα φώτα. Απλά να ενημερώσει με την γνωστή διαδικασία, αναφορά-προσοχή-χαιρετούρες κτλ κτλ :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον AleXXXandros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Γιωργο να πας. Αλλωστε τι οπλιτης τι πολιτης; Ενας αναγραμματισμος ειναι!!! Και κρατα επαφη με τον νταλικερη. Αν δουλευει τρανσπορτ αυριο μεθαυριο μπορει να σου φερει απο τας Ευρωπας το καινουριο σου (λεμε τωρα) εργαλειο τζαμπα, για την εξυπηρετηση που του εκανες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Να πας να τον χωσουν μεσα τον κωλογερο που ψευδεται και απο πανω! Φαντασου στη θεση της νταλικας να ηταν ενας μηχανοβιος! Αν και στη θεση του νταλικερη αυτη την στιγμη μπορει να του καταστραφει ολοκληρη η ζωη απο μια ψευδομαρτυρια μονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 να πας, σκέψου να σουν στη θέση του νταλικέρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 ..................... Τελικα ο παππους δηλωσε οτι η νταλικα επεσε πανω του και ζητα να αποζημειωθει κιολας απο πανω, συν τα μπλεξιματα που εχει ο νταλικερης (καποιο ζορι με δικαστηριο λογω του επαγγελματικου διπλωματος μου ειπε, αυτεπαγγελτη διωξη) και την Τεταρτη εχουν δικαστηριο. ..................................... Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό, απο τον κ. Πονηρίδη, που έκανε τη μ@λ@κί@, έκανε ζημιά, δεν το παραδέχεται, κοιτάει να τα φορτώσει σε άλλους και να αποζημιωθεί και απο πάνω. Πέρα απο τα όσα σωστά σου είπαν οι παραπάνω, θα σου πώ μόνο πως την λαμογιά που μας μαστίζει, την έχει αναθρέψει η ατιμωρησία............. Ο παππούς πρέπει να πληρώσει, όχι μόνο για τη ζημιά που προκάλεσε, αλλά και γιατί, αν την βγάλει στον "αφρό", θα το ξανακάνει, αλλά αυτή τη φορά αντί για νταλίκα μπορεί να είναι μια μάνα με καροτσάκι, ένας απο μάς, ένας ακόμα αθώος. Αν την πληρώσει (και τον τσούξει) ίσως είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα πάρει τους δρόμους. Αν δεν μπορείς να παρεις άδεις, συνεννοήσου με τον δικηγόρο του νταλικιέρη να πάτε σε συμβολαιογράφο να του κάνεις μια "ένορκη κατάθεση". Δεν είναι βέβαια τόσο καλό όσο η αυτοπρόσωπη παρουσία σου στο δικαστήριο αλλά είναι πολύ καλύτερο απο το τίποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό, απο τον κ. Πονηρίδη, που έκανε τη μ@λ@κί@, έκανε ζημιά, δεν το παραδέχεται, κοιτάει να τα φορτώσει σε άλλους και να αποζημιωθεί και απο πάνω. Πέρα απο τα όσα σωστά σου είπαν οι παραπάνω, θα σου πώ μόνο πως την λαμογιά που μας μαστίζει, την έχει αναθρέψει η ατιμωρησία............. Ο παππούς πρέπει να πληρώσει, όχι μόνο για τη ζημιά που προκάλεσε, αλλά και γιατί, αν την βγάλει στον "αφρό", θα το ξανακάνει, αλλά αυτή τη φορά αντί για νταλίκα μπορεί να είναι μια μάνα με καροτσάκι, ένας απο μάς, ένας ακόμα αθώος. Αν την πληρώσει (και τον τσούξει) ίσως είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα πάρει τους δρόμους. Αν δεν μπορείς να παρεις άδεις, συνεννοήσου με τον δικηγόρο του νταλικιέρη να πάτε σε συμβολαιογράφο να του κάνεις μια "ένορκη κατάθεση". Δεν είναι βέβαια τόσο καλό όσο η αυτοπρόσωπη παρουσία σου στο δικαστήριο αλλά είναι πολύ καλύτερο απο το τίποτε. :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Γιωργο, εαν το δικαστηριο ειναι ποινικο, ΠΡΕΠΕΙ να πας. Περαν τουτου, να πας. Σκεψου απλα, αν τυχαινε σε σενα κατι τετοιο, δεν θα ειχες ΑΝΑΓΚΗ τον μαρτυρα;;; καλη τυχη και ευχομαι να δικαιωθει αυτος που το αξιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Να πας, φίλε, να πάς! Δεν είναι και τίποτα τραγικό, έχω πάει κι εγώ μάρτυρας σε δικαστήριο. Δεν είναι τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. :) Εννοειται οτι δεν πρεπει κανενα λαμογιο να ριχνει τις ευθυνες σε αλλους κι οτι σε αντιστοιχη περιπτωση δικη μου θα ηθελα ο αλλος να ερθει κλπ, απλα (μη γελασετε) ειναι το πρωτο δικαστηριο που παω και δεν ξερω αν ο μαρτυρας εχει τιποτα μπλεξιματα. Συν, το βασικοτερο, οτι δεν ξερω τι παιζει με το στρατο γιατι οταν εισαι οπλιτης το κρατος σε αντιμετωπιζει πολυ πιο αυστηρα απο "απλο" πολιτη. Αυριο θα κανω κι ενα τηλ στην υπηρεσια μου, θα μαθω και θα σας πω. Αντρεα ειμαι σε αδεια αυτην την περιοδο οποτε δεν εχω προβλημα για το αν με αφησουν. Τελικά είχε δίκιο ο Γιώργος (gee) σ' αυτά που έλεγε. Ερε πίκρα τα ναυτάκια..... .................................. .................................. Και κρατα επαφη με τον νταλικερη. Αν δουλευει τρανσπορτ αυριο μεθαυριο μπορει να σου φερει απο τας Ευρωπας το καινουριο σου (λεμε τωρα) εργαλειο τζαμπα, για την εξυπηρετηση που του εκανες!!!!! Πες του θα τη γεμίσει!!!! Όλοι κάποιο μοντελάκι θα παραγγείλουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό, απο τον κ. Πονηρίδη, που έκανε τη μ@λ@κί@, έκανε ζημιά, δεν το παραδέχεται, κοιτάει να τα φορτώσει σε άλλους και να αποζημιωθεί και απο πάνω. Πέρα απο τα όσα σωστά σου είπαν οι παραπάνω, θα σου πώ μόνο πως την λαμογιά που μας μαστίζει, την έχει αναθρέψει η ατιμωρησία............. Ο παππούς πρέπει να πληρώσει, όχι μόνο για τη ζημιά που προκάλεσε, αλλά και γιατί, αν την βγάλει στον "αφρό", θα το ξανακάνει, αλλά αυτή τη φορά αντί για νταλίκα μπορεί να είναι μια μάνα με καροτσάκι, ένας απο μάς, ένας ακόμα αθώος. Αν την πληρώσει (και τον τσούξει) ίσως είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα πάρει τους δρόμους. Αν δεν μπορείς να παρεις άδεις, συνεννοήσου με τον δικηγόρο του νταλικιέρη να πάτε σε συμβολαιογράφο να του κάνεις μια "ένορκη κατάθεση". Δεν είναι βέβαια τόσο καλό όσο η αυτοπρόσωπη παρουσία σου στο δικαστήριο αλλά είναι πολύ καλύτερο απο το τίποτε. Αν και με πιάσανε οι καλές μου και στα έγραψα με μετριοπάθεια Γιώργο, στην πραγματικότητα συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα και το ύφος του Παναγιώτη. Να πας, φίλε, να πάς! Δεν είναι και τίποτα τραγικό, έχω πάει κι εγώ μάρτυρας σε δικαστήριο. Δεν είναι τίποτα. Εγώ κλείνω 8 ετία στις αίθουσες. Αφού δε σε αφορά κιόλας το θέμα, όλα καλά και χαλαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Εννοείτε ότι πρέπει να πας!!! Είναι μεγάλο κρίμα και άδικο να την πληρώσει τσάμπα ο άνθρωπος αλλά και να βγει λάδι το λαμόγιο ο παππούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Το θέμα δεν ήταν αν ηθικά πρέπει να πάω ή οχι ωρέ σύντροχοι-συμφορουμίτες. Όποτε αντιλαμβάνομαι τράκα κι έχω δει τι έχει γίνει πάω μόνος μου κάθε φορά και δίνω τα στοιχεία μου έτσι ώστε αν ο φταίχτης αρχίσει τα μα-μου-σου-ξου-του να υπάρχει και μια τρίτη άποψη που ίσως βοηθήσει. Εννοείται ότι σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, που θα ήξερα 1000% ότι έχω δίκιο, θα ήθελα να υπήρχε κάποιος να υποστηρίξει το δίκιο μου!!! Αυτό που ρώτησα είναι τι παίζει στα δικαστήρια αν τυχόν γνωρίζετε, ως ναυτάκι που είμαι, αν θα έχω κανένα θέμα ή έστω κάποιον κίνδυνο να αντιμετωπίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Αυτό που ρώτησα είναι τι παίζει στα δικαστήρια αν τυχόν γνωρίζετε, ως ναυτάκι που είμαι, αν θα έχω κανένα θέμα ή έστω κάποιον κίνδυνο να αντιμετωπίσω. Αν θελεις τη γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις,ειναι να επικοινωνησεις με το τμημα Δικαστικου του Ναυσταθμου Σαλαμινας.... Ειναι οι πλεον αρμοδιοι να σε ενημερωσουν,και να σε καθοδηγησουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμερό, απο τον κ. Πονηρίδη, που έκανε τη μ@λ@κί@, έκανε ζημιά, δεν το παραδέχεται, κοιτάει να τα φορτώσει σε άλλους και να αποζημιωθεί και απο πάνω. Πέρα απο τα όσα σωστά σου είπαν οι παραπάνω, θα σου πώ μόνο πως την λαμογιά που μας μαστίζει, την έχει αναθρέψει η ατιμωρησία............. Ο παππούς πρέπει να πληρώσει, όχι μόνο για τη ζημιά που προκάλεσε, αλλά και γιατί, αν την βγάλει στον "αφρό", θα το ξανακάνει, αλλά αυτή τη φορά αντί για νταλίκα μπορεί να είναι μια μάνα με καροτσάκι, ένας απο μάς, ένας ακόμα αθώος. Αν την πληρώσει (και τον τσούξει) ίσως είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα πάρει τους δρόμους. Αν δεν μπορείς να παρεις άδεις, συνεννοήσου με τον δικηγόρο του νταλικιέρη να πάτε σε συμβολαιογράφο να του κάνεις μια "ένορκη κατάθεση". Δεν είναι βέβαια τόσο καλό όσο η αυτοπρόσωπη παρουσία σου στο δικαστήριο αλλά είναι πολύ καλύτερο απο το τίποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) το θετω αλλιως...αν σε καλεσαν για μαρτυρα σε ποινικο δικαστηριο, πρπει να πας αλλιως υπαρχουν ποινικες κυρωσεις.Κατ επεκταση, δε νομιζω να μη σου δωσει αδεια το στρατευμα του ψαροντουφεκου και του αλλος για τη βαρκα μας γιατι η λιπομαρτυρια οπως κ να το κανεις, ε ειναι θεματακι. αντε αντε, μαθε να παλαμιζεις ευαγγελιο,κανε καμια προβα και βουρ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες