gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Με εφορμή το post του mAthosala για χειροπιαστά όνειρα θα ήθελα τις απόψεις σας και τη βοήθειά σας γιατί είμαι σε δίλλημα.Εάν οι λόγοι δέν είναι οικονομικοί, και εύκολα ή δύσκολα μπορούμε να το αποκτήσουμε, για ποιό λόγο δεν το κάνουμε; Εγώ πχ που βλέπω τα μεγάλα on-of που έχουν άλλες εταιρίες (multistrata 1200, adventure 1200, tenere 1200) και μου τρέχουν τα σάλια, περιμένω πότε θα βγάλει και η Honda για να αποφασίσω και να πάω να στηθώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 No money,no honey.Άσε που είμαι μικρός για το ΚΑΤΕΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Εννοειται και οποιος εχει το μαχαιρι..το σφαζει το καρπουζι!Τι θελω να πω.Οτι φυσικα και αν εχεις τη δυνατοτητα,οικονομικη συνηθως, το υλοποιεις το Ονειρο σου...Τωρα βεβαια προκυπτει ενα αλλο "θεματακι"...Οτι εαν πιασεις το Ονειρο...θα μεινεις εκει;Εκ φυσεως ειμαστε "ανησυχα οντα" που μεταφραζεται οτι αν πιασω το Ονειρο,θα θεσω και νεα στανταρ..θα κοιταξω και πιο "ψηλα"...Εκει ειναι ενα θεμα... Παντως προσωπικα,εχω χιλιοπει..οσες μοτοσυκλετες μπορω να αποκτησω οσο με αξιωνει ο Θεος,θελω να τις αποκτησω...Η ζωη ειναι μικρη..η ζωη ειναι ωραια,ας την κανουμε οσο πιο ευχαριστη ΜΠΟΡΟΥΜΕ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Δεν βολεύει τόσο για ταξίδια. Μετά από κάμποσα χρόνια ίσως. Ίσως και όχι. :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Εννοειται και οποιος εχει το μαχαιρι..το σφαζει το καρπουζι!Τι θελω να πω.Οτι φυσικα και αν εχεις τη δυνατοτητα,οικονομικη συνηθως, το υλοποιεις το Ονειρο σου...Τωρα βεβαια προκυπτει ενα αλλο "θεματακι"...Οτι εαν πιασεις το Ονειρο...θα μεινεις εκει;Εκ φυσεως ειμαστε "ανησυχα οντα" που μεταφραζεται οτι αν πιασω το Ονειρο,θα θεσω και νεα στανταρ..θα κοιταξω και πιο "ψηλα"...Εκει ειναι ενα θεμα... Παντως προσωπικα,εχω χιλιοπει..οσες μοτοσυκλετες μπορω να αποκτησω οσο με αξιωνει ο Θεος,θελω να τις αποκτησω...Η ζωη ειναι μικρη..η ζωη ειναι ωραια,ας την κανουμε οσο πιο ευχαριστη ΜΠΟΡΟΥΜΕ :) Εχεις δίκιο και σε παραδέχομαι που μπορείς και το κάνεις . Απλά πολλές φορές η λογική φρενάρει το συναίσθημα και το όνειρο μένει όνειρο... Αυτό βέβαια είναι και θέμα χαρακτήρα του καθενός. Ισως μερικές φορές να θέλουμε και λίγο σπρώξιμο...(γι αυτό έβαλα και το θέμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 τα dreambikes νομιζω οτι μπορει να ειναι πολλα για τον καθενα παντως αμα μπορεις να παρεις καποιο απο αυτα ,παρτο ,αν δεν το κανεις θα σε τρωει συνεχεια βεβαια και να το παρεις μετα απο λιγο θα σε τρωει καποιο αλλο αλλα αυτα ειναι τα ωραια κ εγω με τα λεφτα που θα δωσω για το επομενο θα μπορουσα να επαιρνα αρκετα καλα και "λογικα" μηχανακια ,αλλα θα παρω καποιο που θα με φτιαχνει βουρ στον πατσα λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Καποια στιγμη θα το παρω..απλα πρεπει να μεγαλωσω λιγο..17 ειμαι ακομα.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Εγώ ξέρω πως αν το είχα δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, για διάφορους λόγους, κυρίως οικονομικούς(βενζίνες-σέρβις κτλ) αλλά και πιο πρακτικούς (έλλειψη υποδομών για τη χρήση του όπως πχ σκατόδρομοι-χώρος φύλαξης κτλ), μου αρέσουν και τα ταξίδια που με αυτή τη μηχανή δεν θα ήταν εφικτά. Dream-Bike λοιπόν, Dream γιατί μπορώ να το ονειρεύομαι και με την φαντασία μου να πραγματοποιώ το ακατόρθωτο, δεν υπάρχει λόγος να το αποκτήσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Εννοειται και οποιος εχει το μαχαιρι..το σφαζει το καρπουζι!Τι θελω να πω.Οτι φυσικα και αν εχεις τη δυνατοτητα,οικονομικη συνηθως, το υλοποιεις το Ονειρο σου...Τωρα βεβαια προκυπτει ενα αλλο "θεματακι"...Οτι εαν πιασεις το Ονειρο...θα μεινεις εκει;Εκ φυσεως ειμαστε "ανησυχα οντα" που μεταφραζεται οτι αν πιασω το Ονειρο,θα θεσω και νεα στανταρ..θα κοιταξω και πιο "ψηλα"...Εκει ειναι ενα θεμα... Παντως προσωπικα,εχω χιλιοπει..οσες μοτοσυκλετες μπορω να αποκτησω οσο με αξιωνει ο Θεος,θελω να τις αποκτησω...Η ζωη ειναι μικρη..η ζωη ειναι ωραια,ας την κανουμε οσο πιο ευχαριστη ΜΠΟΡΟΥΜΕ :) αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα πάρεις και κάποιο chopper?:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Το "είναι ακριβό" νομίζω ότι θα ήταν αρκετό για επιλογή στη δημοσκόπηση. Δεν είναι ανάγκη να μας πιάνουν σώνει και καλά κορόιδα, μπορεί εμείς να μην έχουμε λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα πάρεις και κάποιο chopper?:P Ποτέ μη λες ποτέ..θα το αποφυγω οσο μπορω βεβαια αλλά εαν καποιο με τρελλανει δεν θα πω και οχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Ποτέ μη λες ποτέ..θα το αποφυγω οσο μπορω βεβαια αλλά εαν καποιο με τρελλανει δεν θα πω και οχι... χεχε,γιά πες τι στοιχεία πρέπει να πληρεί?όλο και κάτι θα σου βρούμε (πάντα στα πλαίσια του chopper :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 No money,no honey.Άσε που είμαι μικρός για το ΚΑΤΕΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 χεχε,γιά πες τι στοιχεία πρέπει να πληρεί?όλο και κάτι θα σου βρούμε (πάντα στα πλαίσια του chopper :P) Για την ωρα κανενα δεν σκεφτομαι απο τα Chopper...δεν μου αρεσει αυτο το στυλ οδηγησης...αν ποτέ αλλαξω αποψη ή θελω να τη δω "αλλιως" το συζηταμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 ...Τωρα βεβαια προκυπτει ενα αλλο "θεματακι"...Οτι εαν πιασεις το Ονειρο...θα μεινεις εκει;Εκ φυσεως ειμαστε "ανησυχα οντα" που μεταφραζεται οτι αν πιασω το Ονειρο,θα θεσω και νεα στανταρ..θα κοιταξω και πιο "ψηλα"...) "Οροφη ο ουρανος" δλδ, ενα πραμα, ε?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 "Οροφη ο ουρανος" δλδ, ενα πραμα, ε?? :P Τουλαχιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 πραγματικα θα ηθελα ενα 999 η 848,αλλα δυστηχως δεν ειμαι μονο τα μηχανακια υπαρχουν κι αλλες υποχρεωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 πραγματικα θα ηθελα ενα 999 η 848,αλλα δυστηχως δεν ειμαι μονο τα μηχανακια υπαρχουν κι αλλες υποχρεωσεις Ετσι ακριβως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Ίσως όταν βγούν μεταχειρισμένα τριετίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες