Jump to content
Sign in to follow this  
gir21

dreambike

33 ψήφοι

1. 1. γιατί παραμένει dreambke και όχι mybike

• το έχω dreambike αλλά δεν είναι αυτό που χρειάζομαι
    • περιμένω να το ανανεώσουν
      0
    • είναι ακριβό και με πιάνουν κορόιδο
    • Περιμένω κάτι ανάλογο από άλλη εταιρία
    • Δεν είναι άνετο για την/τον συνεπιβάτη
      0
    • Άλλος λόγος

Recommended Posts

Με εφορμή το post του mAthosala για χειροπιαστά όνειρα θα ήθελα τις απόψεις σας και τη βοήθειά σας γιατί είμαι σε δίλλημα.Εάν οι λόγοι δέν είναι οικονομικοί, και εύκολα ή δύσκολα μπορούμε να το αποκτήσουμε, για ποιό λόγο δεν το κάνουμε; Εγώ πχ που βλέπω τα μεγάλα on-of που έχουν άλλες εταιρίες (multistrata 1200, adventure 1200, tenere 1200) και μου τρέχουν τα σάλια, περιμένω πότε θα βγάλει και η Honda για να αποφασίσω και να πάω να στηθώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εννοειται και οποιος εχει το μαχαιρι..το σφαζει το καρπουζι!:thumbsup:Τι θελω να πω.Οτι φυσικα και αν εχεις τη δυνατοτητα,οικονομικη συνηθως, το υλοποιεις το Ονειρο σου...Τωρα βεβαια προκυπτει ενα αλλο "θεματακι"...Οτι εαν πιασεις το Ονειρο...θα μεινεις εκει;Εκ φυσεως ειμαστε "ανησυχα οντα" που μεταφραζεται οτι αν πιασω το Ονειρο,θα θεσω και νεα στανταρ..θα κοιταξω και πιο "ψηλα"...Εκει ειναι ενα θεμα...:yeahright:

Παντως προσωπικα,εχω χιλιοπει..οσες μοτοσυκλετες μπορω να αποκτησω οσο με αξιωνει ο Θεος,θελω να τις αποκτησω...Η ζωη ειναι μικρη..η ζωη ειναι ωραια,ας την κανουμε οσο πιο ευχαριστη ΜΠΟΡΟΥΜΕ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοειται και οποιος εχει το μαχαιρι..το σφαζει το καρπουζι!:thumbsup:Τι θελω να πω.Οτι φυσικα και αν εχεις τη δυνατοτητα,οικονομικη συνηθως, το υλοποιεις το Ονειρο σου...Τωρα βεβαια προκυπτει ενα αλλο "θεματακι"...Οτι εαν πιασεις το Ονειρο...θα μεινεις εκει;Εκ φυσεως ειμαστε "ανησυχα οντα" που μεταφραζεται οτι αν πιασω το Ονειρο,θα θεσω και νεα στανταρ..θα κοιταξω και πιο "ψηλα"...Εκει ειναι ενα θεμα...:yeahright:

Παντως προσωπικα,εχω χιλιοπει..οσες μοτοσυκλετες μπορω να αποκτησω οσο με αξιωνει ο Θεος,θελω να τις αποκτησω...Η ζωη ειναι μικρη..η ζωη ειναι ωραια,ας την κανουμε οσο πιο ευχαριστη ΜΠΟΡΟΥΜΕ :)

Εχεις δίκιο και σε παραδέχομαι που μπορείς και το κάνεις :_rock-on: . Απλά πολλές φορές η λογική φρενάρει το συναίσθημα και το όνειρο μένει όνειρο...

Αυτό βέβαια είναι και θέμα χαρακτήρα του καθενός. Ισως μερικές φορές να θέλουμε και λίγο σπρώξιμο...(γι αυτό έβαλα και το θέμα) :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα dreambikes νομιζω οτι μπορει να ειναι πολλα για τον καθενα

παντως αμα μπορεις να παρεις καποιο απο αυτα ,παρτο ,αν δεν το κανεις θα σε τρωει συνεχεια

βεβαια και να το παρεις μετα απο λιγο θα σε τρωει καποιο αλλο αλλα αυτα ειναι τα ωραια

κ εγω με τα λεφτα που θα δωσω για το επομενο θα μπορουσα να επαιρνα αρκετα καλα και "λογικα" μηχανακια ,αλλα θα παρω καποιο που θα με φτιαχνει

βουρ στον πατσα λοιπον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ξέρω πως αν το είχα δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, για διάφορους λόγους, κυρίως οικονομικούς(βενζίνες-σέρβις κτλ) αλλά και πιο πρακτικούς (έλλειψη υποδομών για τη χρήση του όπως πχ σκατόδρομοι-χώρος φύλαξης κτλ), μου αρέσουν και τα ταξίδια που με αυτή τη μηχανή δεν θα ήταν εφικτά.

Dream-Bike λοιπόν, Dream γιατί μπορώ να το ονειρεύομαι και με την φαντασία μου να πραγματοποιώ το ακατόρθωτο, δεν υπάρχει λόγος να το αποκτήσω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα πάρεις και κάποιο chopper?:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "είναι ακριβό" νομίζω ότι θα ήταν αρκετό για επιλογή στη δημοσκόπηση. Δεν είναι ανάγκη να μας πιάνουν σώνει και καλά κορόιδα, μπορεί εμείς να μην έχουμε λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα πάρεις και κάποιο chopper?:P

Ποτέ μη λες ποτέ..θα το αποφυγω οσο μπορω βεβαια αλλά εαν καποιο με τρελλανει δεν θα πω και οχι...:angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτέ μη λες ποτέ..θα το αποφυγω οσο μπορω βεβαια αλλά εαν καποιο με τρελλανει δεν θα πω και οχι...:angel_not:

χεχε,γιά πες τι στοιχεία πρέπει να πληρεί?όλο και κάτι θα σου βρούμε :mB_kalo_e::whistling: (πάντα στα πλαίσια του chopper :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χεχε,γιά πες τι στοιχεία πρέπει να πληρεί?όλο και κάτι θα σου βρούμε :mB_kalo_e::whistling: (πάντα στα πλαίσια του chopper :P)

Για την ωρα κανενα δεν σκεφτομαι απο τα Chopper...δεν μου αρεσει αυτο το στυλ οδηγησης...αν ποτέ αλλαξω αποψη ή θελω να τη δω "αλλιως" το συζηταμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Τωρα βεβαια προκυπτει ενα αλλο "θεματακι"...Οτι εαν πιασεις το Ονειρο...θα μεινεις εκει;Εκ φυσεως ειμαστε "ανησυχα οντα" που μεταφραζεται οτι αν πιασω το Ονειρο,θα θεσω και νεα στανταρ..θα κοιταξω και πιο "ψηλα"...)

"Οροφη ο ουρανος" δλδ, ενα πραμα, ε?? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα θα ηθελα ενα 999 η 848,αλλα δυστηχως δεν ειμαι μονο τα μηχανακια υπαρχουν κι αλλες υποχρεωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα θα ηθελα ενα 999 η 848,αλλα δυστηχως δεν ειμαι μονο τα μηχανακια υπαρχουν κι αλλες υποχρεωσεις

Ετσι ακριβως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα