Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Λοιπον,για την αλλαγη του πιστονιου μας θα χρειαστουμε μερικα πολυ απλα πραγματα. 1)καποιον χωρο να γινει η δουλεια 2)διαφορα εργαλεια 3)αρκετο χρονο 4)κατι να σηκωθει η μηχανη(σταντ ή κατι αλλο) 5)καποιον φιλο για παρεα 6)καλη μουσικη ΒΗΜΑ 1 Βγαζουμε τα πλαστικα και την σελα,πραγμα πολυ απλο μερικες βιδες ειναι. Η μηχανη πρεπει να ειναι καπως ετσι μετα. ΒΗΜΑ 2 Αφου εχουμε βγαλει τα πλαστικα και την σελα το επομενο πραγμα που πρεπει να αφαιρεθει ειναι η εξατμηση. Για την εξατμηση εχει 2 βιδες απο την εξαγωγη του κυλινδρου Εδω Και μερικες ακομα που κρατανε το τελικο κομματι της εξατμησης Η μηχανη μας τωρα πρεπει να ειναι καπως ετσι. ΒΗΜΑ 3 Βγαζουμε το ντεποζιτο της μηχανη(αφου το αδιασουμε πρωτα) Το ντεποζιτο εχει μια βιδα και μετα ειναι δυο σαν βασεις που εχει για να βγει.Επισης πρεπει να αποσυνδεσουμε το σωληνακι που παει την βενζινη στο ντεποζιτο. Το σωληνακι φαινεται εδω,ειναι πανω απο το καρμπυρατερ ενα μαυρο σωληνακι που κρεμεται. Μολις το βγαλουμε και το ντεποζιτο η μηχανη ειναι καπως ετσι. ΒΗΜΑ 4 Τωρα ειμαστε ετοιμη να παμε στα πιο μηχανικα μεροι της μηχανης,ξεκινωντας με την κεφαλη. Για αρχη βγαζουμε οτι σωληνακι εχει απο το ψηγειο(αφου το αδιασουμε πρωτα),σωληνακια του καρμπυρατερ,μπουζι κτλπ. Για να βγει ειναι πολυ απλο,απλα ξεβιδωνουμε τις 5(ή 6,δεν θυμαμαι καλα τωρα) βιδες της κεφαλης. ΒΗΜΑ 6 Αφου βγηκε η κεφαλη μας τωρα ειναι πολυ ευκολο να βγαλουμε τον κυλινδρο,απλα ξεβιδωνουμε τις 4 βιδες που εχει,ξεβιδωνουμε το Y.P.V.S(μονο τα yamaha το εχουν αυτο) και αφαιρουμε τον κυλινδρο. Τωρα μπορουμε να δουμε καλα το πιστονι. ΒΗΜΑ 7 Παμε τον κυλινδρο για ρεκτιφιε(αμα χρειαζετε) και αγοραζουμε καινουργιο πιστονι,γλατζες και ελατηρια. Αφαιρουμε το παλιο πιστονι αφου βαλουμε μια πετσετα απο κατω για να μην πεσει τιποτα μεσα στον στροφαλο και αφου βαλουμε τα ελατηρια(με προσοχη να μπουν σωστα) τοποθετουμε το καινουργιο πιστονι. Βαζουμε τις φλατζες και τον κυλινδρο(με πολυ προσοχη μην σπασουμε κανα ελατηριο) και σφυγκουμε με δυναμοκλειδο. Ακολουθουμε ολη την διαδικασια παλι προς τα πισο για να δεσουμε την μηχανη. Θα χρεαστει επισης καινουργια υγρα στο ψηγειο,βενζινη και μπουζι. Η μηχανη τωρα ειναι ετοιμη να παρει μπρος,μολις παρει μπρος πολυ απαλες κινησεις στο γκαζι γιατι θελει στροσιμο η μηχανη. Για οποιαδηποτε απορια μπορειτε να στειλετε πμ ή εδω. ΥΓ. καθαριστε πρωτα την μηχανη μην παρετε παραδειγμα απο εμενα. By Niar 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer63 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Και κυρίως πρίν λύσουμε το μηχανάκι ΤΟ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ γιατί διαφορετικά με όλο αυτό το χώμα η επισκευή δέν θά κρατήση πολύ........ξέρω από προσωπική πείρα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Και κυρίως πρίν λύσουμε το μηχανάκι ΤΟ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ γιατί διαφορετικά με όλο αυτό το χώμα η επισκευή δέν θά κρατήση πολύ........ξέρω από προσωπική πείρα........ Ναι το εγραψα στο τελος,αν και βρωμικη φροντισα να μην πεσει τιποτα μεσα ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 ...ωραιος φιλε μου!... ... καλογκαζωτο τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
griniaris 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 ρε νιαρ σιγουρα δεν επεσε τιποτα μεσα ?πολυ χωμα ειδα πανω στον κινητηρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Ωραίος, ευχαριστούμε! Και τώρα λίγο καλοπροαίρετη κριτική! Θεωρώ λάθος το μέρος που διάλεξες, καθώς έχει πολύ σκόνη και καθόλου προστασία και νομίζω πως όταν κάνεις τέτοιου είδους σοβαρές επεμβάσεις, οφείλεις να λάβεις τα απαραίτητα "μέτρα προστασίας". ΑΠό την άλλη όμως φαντάζομαι πως ήταν το καλύτερο που μπορούσες να βρεις. Προτείνω στο επόμενο "σέρβις" γαντάκια, ψιλά για να χειρίζεσαι με ακρίβεια τα εργαλεία και να μη γεμίζεις με γράσσα τα χέρια σου! Γιατί δεν έκανες και φωτοοδηγό για το βήμα 7? (Δεν στη λέω, απλά ρωτάω από περιέργεια) Και πάλι μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Μπράβο, χαίρομαι τους ανθρώπους με μεράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Για τα χερια μου που λερωθηκαν δεν με πειραζει :D Απο σκονες και αυτα δεν ειχα προβλημα γιατι μολις τελειωσα δεν την αφησα ετσι αλλα εβαλα σακουλες για να μην μπει τιποτα μεσα. Στο βημα 7 επρεπε να ειχα φωτογραφιες αλλα ημουν μονος μου οταν το εκανα και δεν ηταν ο φιλος μου με την φωτογραφικη μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Niar μπράβο! Γεια στα χεράκια σου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Εγω ειμια περιεργος πιοι μ@κ@κ3ς εκατσαν να βαλουν πιστονι σε τετοιο χρεπι! Ωραια δουλεια Αντωνη! κρατα το μηχανακι για την παρτυ σου να πηγαινουμε να τρομε τυροπιτες!υ.γ. το μηχανακι στις φωτο ειναι καθαρο! οχι γιατι καποιοι λενε πως ειναι βρωμικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Εγω ειμια περιεργος πιοι μ@κ@κ3ς εκατσαν να βαλουν πιστονι σε τετοιο χρεπι! Να σου πω εγω?????? υ.γ. το μηχανακι στις φωτο ειναι καθαρο! οχι γιατι καποιοι λενε πως ειναι βρωμικο! Μεταξι μας τωρα μες την μπιχλα ηταν(και ειναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) μπραβο ρε Αντωνη ,πολυ θετικο που πιτσιρικας πραμα λερωνεις τα χερια σου και φτιαχνεις το μηχανακι σου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ :respekt: να συμπληρωσω μονο οτι προτου κλεισουμε το μοτερ καλο ειναι να αλοιφουμε κυλινδρο ,πιστονι και ελατηρια με λιγο λαδακι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2010 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 να συμπληρωσω μονο οτι προτου κλεισουμε το μοτερ καλο ειναι να αλοιφουμε κυλινδρο ,πιστονι και ελατηρια με λιγο λαδακι ααα μπραβο πες τα χρυσοστομε! εγω το ειπα αλλα δεν με ακουσαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Ωραιος ο Αντωνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 μπραβο ρε Αντωνη ,πολυ θετικο που πιτσιρικας πραμα λερωνεις τα χερια σου και φτιαχνεις το μηχανακι σου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ :respekt: να συμπληρωσω μονο οτι προτου κλεισουμε το μοτερ καλο ειναι να αλοιφουμε κυλινδρο ,πιστονι και ελατηρια με λιγο λαδακι γιατί αυτό ? ψάχνομαι να δέσω έναν παλαιό κινητήρα από astrea Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 γιατί αυτό ? ψάχνομαι να δέσω έναν παλαιό κινητήρα από astrea για το αστρεα οτι θες εδω... το πρωτο μοτερ που ελεισα μονος μου ηταν το αστρεα... αλλο που το πηγα σε σακουλες την 1η φορα σε ενα φιλαρακι να βαλει κ αυτος καμια βιδουλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 το γιατι δεν το ξερω,απλα μου το ειπε φιλος μηχανικος σε καρτ απ'οτι φανταζομαι ειναι για να μην εχει μικροφθορες λογω τριβης τα πρωτα δευτερολεπτα που θα παρει μπρος το μοτερ μεχρι να αρχισει η κανονικη κυκλοφορια του λαδιου ,αντιστοιχα και του μιγματος βενζινης-λαδιου στα διχρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 μπραβο αντωνη,πολυ ωραιος οδηγος ...αντε καλο στρωσιμο τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Mπραβο παιδια! Ειν'ωραιο να σας αρεσει και να ασχολειστε!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Μπραβο ρε Αντωνη!!!! :_thumbsup: Σ' ωραιος!!!! :thumbsup: Αντε να μαθαινουμε και εμεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Μπραβο για το μερακι και τη δουλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Μαστο-Αντώνη, συγχαρητήρια βρε! Μετά το Πάσχα θα έρθω πιστούλα. Κοίτα να το έχεις στρώσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Για τα χερια μου που λερωθηκαν δεν με πειραζει well done ! με τον καιρό θα ''πάρεις'' το καλάι και όσο λιγότερο λερώνεσαι, τόσο πιο επιδέξια θα κάνεις τις εργασίες... ε, ορισμένες δεν γίνεται θα λερωθείς ! Επικαθίσεις στο καπάκι καθαρίσαμε? Τους αγωγούς του νερού στον κύλινδρο? έπεσε καθάρισμα + φύσημα? εκεί είναι που θές 2ο άτομο για τα πήγαινε-έλα στο βενζινάδικο για αέρα.... και μπύρες ! α΄π'ότι βλέπω πάντως δούλεψες έξω, οπότε έλαβες και ΤΟΝ καιρό υπόψην σου... Ωραίος πάντως και πάντα τέτοια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Σ΄ευχαριστούμε πολύ φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Να είσαι καλά Ρε synoonmate γιατί σε κάνα 2 μέρες λέω να λύσω και εγώ το δικό μου, και επειδή δεν τα θυμόμουν και καλά μου τα ξαναθύμισες!Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες