Jump to content
protech

εφτασε η ωρα!!!

Recommended Posts

λοιπον σε 3 μηνες κλεινω τα 17 και ζητησα 1 τρελο δωρακι σορρυ για την εισαγωγη αλλα μετραει για μενα :sweatdrop:

οπως λεω και πιο πανω το δωρακι αυτο δεν ειναι παρα το TDM 900 το ζητησα απο τη μητερα μου και μου ειπε το οκ με την προυποθεση να συμφωνησουν τα αδερφια μου

θελω γνωμες λοιπον για το τι τυπου ον/οφφ ειναι αξιοπιστο περαν του TDM π.χ οπως varadero κτλπ..

Υ.Γ:μην ψαρωνετε λογο της μικρης ηλικιας που εχω..καβαλαω απο τα 11 και για να πω την αληθεια ειναι ονειρο ζωης :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ετοιμασου για κραξιμο Βαγγο...

Κανεις δεν ψαρωνει απο μας, εσυ θα εισαι παρανομος και ανασφαλιστος. Εισαι ετοιμος με το που ξεκινας την ενηλικη ζωη σου να ζεις παρανομα για 2 χρονια? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμασου για κραξιμο Βαγγο...

Κανεις δεν ψαρωνει απο μας, εσυ θα εισαι παρανομος και ανασφαλιστος. Εισαι ετοιμος με το που ξεκινας την ενηλικη ζωη σου να ζεις παρανομα για 2 χρονια? :/

+125

εισαι πιστευω αρκετο καιρο στο φορουμ και διαβασες αρκετα πραγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι μεγαλη βουτια φιλαρακι ,απο το dinamiκ στο TDM....δεν στο λεω για το διπλομα και τα χαρτια.....προσωπικά,δεν με ενδιαφερουν (γνωμη μου) ,αλλα ποιο πολυ το λεω για την ασφαλεια σου και μονο....

κοιτα κατι ποιο μικρο (μην μου πεις cbr 600.....) παρε κανενα KLE 500 κανενα κανενα ΤΑ 400-500-600, ΧΤ 600....κλπ....

ειναι αλλο πραγμα το παπακι και αλλο η μηχανη...εχουν τελειως διαφορετικη συμπεριφορα....το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν θα ξερεις να την σταματισεις....(Καμια σχεση το φρεναρισμα μηχανης-παπι),γιαυτο παρε μια ποιο μικρη ,αλλα μηχανή,και μετα περνεις το ονειρο σου....

ξερω οτι εισαι κ@υλομενος αλλα αν θες ακουσε με,αλλωστε δεν ειμαι και 100 χρονων ,στην ηλικια σου ειμαι (19) και το εχω περασει αυτο το σταδιο.... :scooter: οτι θες εδω ειμαστε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+900 με οτι ειπαν τα παιδια .

Συμβιβασουμ ε κατι που να το καλυπτει το διπλωμα για 2 χρονια και μετα τσιμπας το μηχανακι που θελεις . Δες το και σα σχολειο , θα ειναι πιο ομαλη η μεταβαση σε κατι πολυ μεγαλυτερο απο το παπι , παρε ενα 250αρι και κανε τη δουλεια σου :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λες καλυτερα να σου αγορασει ενα οπλο?

Κ τα 2 τα ιδια αποτελεσματα θα εχουν εαν γινει η μαλακια...

Ελεος.Ποια μητερα αγοραζει σε παιδι μηχανη μεγαλου κυβισμου χωρις να εχει διπλωμα κ χαρτια?Δλδ σου χαριζει ενα οπλο? :thumbsdown:

Εαν ειναι απο το μυαλο σου βγαλμενο το σκηνικο με το TDM οκ μας εντυπωσιασες.

Εαν ειναι οντως αληθεια πες μας τι τσιγαρα κανει η μητερα σου για να σας φερουμε κουτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....προσωπικά,δεν με ενδιαφερουν (γνωμη μου) ,αλλα ποιο πολυ το λεω για την ασφαλεια σου και μονο....

sorry φιλε που το λεω, αλλα θελω σε δω να το λες αυτο αμα σε χτυπαγε(μακρια απο εμας) καποιος χωρις διπλωμα.

Δεν ειναι να εισαι χωρις διπλωμα με τοσα κυβικα και για 2 χρονια,παρε κατι ποιο μικρο με χαρτια να του πιεις το αιμα και μετα περνεις και το tdm ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry φιλε που το λεω, αλλα θελω σε δω να το λες αυτο αμα σε χτυπαγε(μακρια απο εμας) καποιος χωρις διπλωμα.

Δεν ειναι να εισαι χωρις διπλωμα με τοσα κυβικα και για 2 χρονια,παρε κατι ποιο μικρο με χαρτια να του πιεις το αιμα και μετα περνεις και το tdm ^^

νομιζω οτι ειπα οτι ειναι η γνωμη μου....το ξερω οτι ελαχιστοι συμφωνουν με αυτη,αλλα δεν με ενδιαφερει....ειπα την γνωμη μ....το μονο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια μου οταν οδηγαω(και τον γυρο μου βεβαια)....ΤΙΠΟΤΑ αλλο....χωρις αυτο να σημενει οτι δεν θελω να ειμαι νομιμος....ισα ισα που κανω τα παντα να ειμαι νομιμος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....προσωπικά,δεν με ενδιαφερουν (γνωμη μου) ,αλλα ποιο πολυ το λεω για την ασφαλεια σου και μονο....

Και οχι μονο...

Και ο αλλος να φταιει και να εχει και ολη την καλη διαθεση να σε βοηθησει στο ατυχημα και φιλικη δηλωση να σου κανει νομικα κολλαει το θεμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aναποδα ξεκινας φιλε.Τι καβαλας δηλαδη απο τα 11? Γιατι στα 17 να πηδηξεις απο τα 18 αλογα και τα 100 κιλα βαρους, στα 90 αλογα και στα 220+ κιλα....Μαλλον θα σε πηγαινει παλληκαρι μου.Δεν πιανω τα περι νομου, γιατι εχω μια ευαισθησια και εμπειρια, αλλα ουτε 18 δεν εχεις κλεισει οποτε γενικα χλωμος.Εχεις οοοολοοοοο το χρονο μπροστα σου να καβαλησεις οτι σου γουσταρει.Σκεψου δυο φορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε την παλευεις; παρε ενα χτ 500 καλυτερα, μη κοιτας που εχεις τη δυνατοτητα να παρεις ΤDM.. Και γω καποτε μπορουσα να παρω αλλα εμεινα με το παπι..

φιλικα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου, καταλαβαίνω την δίψα σου και την ανυπομονησία σου για να αποκτήσεις επιτέλους την δικιά σου πραγματική μοτοσυκλέτα.

Αν όμως αγαπάς τον εαυτό σου και την οικογένειά σου θα κάνεις αυτή την κίνηση με τον σωστό τρόπο:

Αφού κλείσεις τα 18 και πάρεις το "μικρό" δίπλωμα, κοίτα για μοτοσυκλέτες που έρχονται "φιμωμένες" από το εργοστάσιο ώστε να είσαι καλυμμένος με το δίπλωμά σου. Τέτοιες είναι σίγουρα τα Aprilia Shiver και Dorsoduro, το Kawasaki Versys κλπ. Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις και άλλες. Αυτές λοιπόν έρχονται φιμωμένες στην ισχύ που καλύπτει το μικρό δίπλωμα και έχουν μαζί τα απαραίτητα χαρτιά που το αποδεικνύουν αυτό για να είσαι νομικά καλυμμένος. Όταν με το καλό σε δύο χρονάκια το δίπλωμά σου γίνει απεριορίστων κυβικών, με μια απλή επίσκεψη στο συνεργείο μπορείς να τις ξεκλειδώσεις στην πλήρη ισχύ τους.

Μην κάνεις καμιά χαζομάρα και καβαλάς για δύο χρόνια μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα. Μια κακιά στιγμή μπορεί να γονατίσει οικονομικά την οικογένειά σου για μια ζωή. Αξίζει να πάρεις αυτό το ρίσκο αντί να περιμένεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω οτι ειπα οτι ειναι η γνωμη μου....το ξερω οτι ελαχιστοι συμφωνουν με αυτη,αλλα δεν με ενδιαφερει....ειπα την γνωμη μ....το μονο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια μου οταν οδηγαω(και τον γυρο μου βεβαια)....ΤΙΠΟΤΑ αλλο....χωρις αυτο να σημενει οτι δεν θελω να ειμαι νομιμος....ισα ισα που κανω τα παντα να ειμαι νομιμος....

το ξερω πως απλα λες την γνωμη σου,απλα λεω και εγω την δικη μου :D

παντα φιλικα!!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι ΜΗΝ παρεις TDM και γενικα μεγαλη μοτοσυκλετα

α)παρε κατι που να σε καλυπτει το διπλωμα

β) πιστευω πως εχεις πει στην μανα σου ενα καρο ψεματα ταχα μου οτι ειναι μικρη σε καλυπτει το διπλωμα και τετοια(ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ)

γ) δεν ξερω τι μηχανακια εχεις οδηγησει αλλα πιστεψε με ειναι πολυ νωρις για να εχεις τετοια μηχανακια.

οπως ειπαν τα παιδια παραπανω παρε ενα ΧΤ ή ενα TRANSALP 400

Μην κάνεις καμιά χαζομάρα και καβαλάς για δύο χρόνια μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα. Μια κακιά στιγμή μπορεί να γονατίσει οικονομικά την οικογένειά σου για μια ζωή. Αξίζει να πάρεις αυτό το ρίσκο αντί να περιμένεις?

+ 100000000 βασικα μπορει να διαλυσει μια οικογενεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε 4 μερες ειναι Πρωταπριλια!!!

Θελεις την γνωμη μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω πως απλα λες την γνωμη σου,απλα λεω και εγω την δικη μου :D

παντα φιλικα!!

:cheers:

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε τα θελεις και τα λες αυτα;;Αν γινει μια στραβη ξερεις οτι μπορει να ζητησει αποζημιωση ο αλλος που να αγγιζει τις 50-100 χιλιαδες ευρω;;Αξιζει να παιρνεις τετοια ρισκα;;Σε καταλαβαινω, και εγω στην ιδια θεση ειμαι με εσενα, και περιμενω απο το 2003 να κανω ενα TDM 900 δικο μου, και παρολο που ειχα την δυνατοτητα στα 18 να το αγορασω(και καινουριο κιολας) πηρα το ταπεινο ΧΤακι για δυο χρονια...Ηδη ο ενας χρονος εκπνει...Σιγα την υπομονη...

Επισης, δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, να εχεις πει ενα καρο ψεματα για το οτι σε καλυπτει το διπλωμα και τετοια, η η μανα σου να το γνωριζει και να λεει το ναι για ενα τετοιο βημα;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και περιμενω απο το 2003 να κανω ενα TDM 900 δικο μου,

εμεις σε πολλα συμφωνουμε και δεν μ αρεσει αυτο φιλε2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμεις σε πολλα συμφωνουμε και δεν μ αρεσει αυτο φιλε2funny.gif

Eσυ τα καταφερες ομως! :2funny:

sorry για το :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικαιολογημενο ολο το κραξημο μην παρεξηγηθεις φιλε... +1000 και απο μενα σε οτι εχουν πει τα παιδια... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιταξτε εγω σε 3 μηνες θα το αγορασω δεν θελω αλλο γιατι προσωπικα μαρεσει το συγκεκριμενο ειμαι αναμεσα σε varadero k tdm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα συμφωνησω με ολα τα παιδια που σου λενε να μην πας στα 900 κυβικα και σε τοση πολλη δυναμη

ολοι οσοι σου λενε να μην την παρεις να ξερεις οτι δεν θελουν το κακο σου αλλα αντιθετα θελουν να σε προστατεψουν

Η γνωμη μου ειναι πηγαινε σε κατι πιο μικρο και αργοτερα το παιρνεις το εργαλειο

ΑΔΕΛΦΕ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ που μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να μην το παθεις ποτε (δεν εχει σημασια φταις δεν φταις) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.Εχεις χρονια μπροστα σου και γερος να σαι οχι να οδηγησεις 900 κυβικα αλλα πολυ περισσοτερα και η εμπειρια θα σε βοηθησει να τα κουμανταρεις καλυτερα. Και να ξερεις οτι και αν δεν φταις και μπλεξεις με κανενα στραβοξυλο θα σε κυνηγησει. Εδω πηγαινουμε νομιμα με διπλωματα ασφαλειες και ολα και ο αλλος βγαινει απο stop και τις πιο πολλες φορες δεν το παραδεχεται φαντασου τι θα γινει οταν μαθει οτι δεν εχεις διπλωμα. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ λέω να πάρεις goldwing. Γιατί να περιοριστείς στα 900άρια όταν μπορείς να ξεπεράσεις το φράγμα των 1000;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα