Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 παιδες εγω εαν ειμαι καλυτερα θα ερθω,αλλιως γιοκοτσοκο γιατι δεν θα μου με περασει ποτε η ιωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Μεσα αλλα δεν ειναι σιγουρο 100% Για πιο σιγουρα θα σας πω αυριο το μεσιμερακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 εμενα ποιος με εβαλε στην λιστα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 εμενα ποιος με εβαλε στην λιστα ? Δεν εχει σημασια!!Αφου εισαι στην λιστα, ΠΡΕΠΕΙ να ερθεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 λογικα θα ειμαι και εγω.....λιπη ο γυφτος απο το πανυγηρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) ειναι αυτο που λεμε στο χωριο μου....οπου χαρα η βασσιλω πρωτη!!!!!χα χα χα!!!! :_thumbsup: :_thumbsup: ωραιος ο demplar!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 από τον gs500f Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λογικα κι εγω εκτως απροοπτου ειμαι μεσα αλλα με μεγαλη σιγουρια θα το ξερω το μεσημερι της ιδιας μερας , ο πυρετος εφυγε οπωτε απ'αυτο το θεμα καθαρισα! Περαστικα Σπυρο! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Λογικα κι εγω εκτως απροοπτου ειμαι μεσα αλλα με μεγαλη σιγουρια θα το ξερω το μεσημερι της ιδιας μερας , ο πυρετος εφυγε οπωτε απ'αυτο το θεμα καθαρισα! Περαστικα Σπυρο! Θενξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Σπυρακο αρωστος ξεαρρωστος θα ερθεις... για συμπληρωστε την λιστα ολοι... ΕΛΑ ΠΑΜΕ δεν καθοματσε τωρα ΤΡΕΧΟΥΜΕ(γραφουμε δηλαδη ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 ακυρος εγω παιδες ,εκτακτες οικογενειακες/αδερφικες υποχρεωσεις ,τις οποιες παρεβλεψα την τριτη το βραδυ και δεν γινεται παλι καλα να περασετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Ελα να οριστικοποιησουμε λιγο το μερος συναντησης!!!! 20.00 στον ηλεκτρικο;;Διπλα στο περιπτερο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DORIAN 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 κατα 99% θα ειμαι κ γω......σημειο συναντησης που θα εχουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 ρε αλητες , τσαντακιδες !! εγω 9.15 σχολαω θελω πολυ να περασω αλλα δεν εχω ιδεα που θα ηστε πλζζζ καποιος να μου εξειγισει που και τι θα ειμαι με τα ποδια :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Λοιπον επειδη κανεις δεν οριστικοποιει λεω εγω!! 20.00 στο περιπτερο διπλα στην σταση του ηλεκτρικου(εκει που εχει χωρο και βαζουν τα μηχανακια) Οσο για σενα DeadShadoW οταν ερθεις με το καλο, και βγεις απο την σταση του τραινου, Χτυπα μου ενα τελεφων να σου εξηγησω το ονειρο!! :P :P Κατα πασα πιθανοτητα θα ανηφωρησεις προς τα πανω και θα συναντηθουμε καπου στο Αθηναιων Πολιτεια...Θα το δεις, ΝΑ η ταμπελα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 εγω θα απεργισω. εφτασα στην δουλεια 10.30 σημερα και θα φυγω κατα τις 7.30 απο εδω. μεχρι να φτασω σπιτι... καλα να περασετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 οκ!εκει που λεει ο μικρος r3negade !και αν χαθει κανεις το βραδυ στην νικολουλη!!!! εγω θα απεργισω. εφτασα στην δουλεια 10.30 σημερα και θα φυγω κατα τις 7.30 απο εδω. μεχρι να φτασω σπιτι... καλα να περασετε ελα κατευθειαν απο την δουλεια βρε παιδι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 οκ!εκει που λεει ο μικρος r3negade !και αν χαθει κανεις το βραδυ στην νικολουλη!!!! ελα κατευθειαν απο την δουλεια βρε παιδι!!!! θα μου μαγειρεψεις εσυ για να εχω αυριο φαγητο στη δουλεια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Λοιπον επειδη κανεις δεν οριστικοποιει λεω εγω!! 20.00 στο περιπτερο διπλα στην σταση του ηλεκτρικου(εκει που εχει χωρο και βαζουν τα μηχανακια) Οσο για σενα DeadShadoW οταν ερθεις με το καλο, και βγεις απο την σταση του τραινου, Χτυπα μου ενα τελεφων να σου εξηγησω το ονειρο!! Κατα πασα πιθανοτητα θα ανηφωρησεις προς τα πανω και θα συναντηθουμε καπου στο Αθηναιων Πολιτεια...Θα το δεις, ΝΑ η ταμπελα!! καλως λοιπον εκλεισε ραντεβου εκει... συγνωμη που δεν γραφω αλλα ειμαι στο τρεξιμο συνεχεια...τελευταιο ποστ απο μενα φευγω θα τα πουμε το βραδυ στο θησειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 ολα καλα ολα ωραια απο πλευρα μου...την αλλη εβδομαδα εχει σουβλακια στη βαρκιζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 χαρηκα που σας γνωρισα παιδια!ναστε παντα καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 αν και εγω αργησα λιγακι ( καταραμενη σχολη) χαρηκα πολυ που γνωρισα μερικα ατομα !! αντε και την αλλη φορα και πιο μακρια να φερω και εγω το θηριο μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 ολα καλα ολα ωραια απο πλευρα μου...την αλλη εβδομαδα εχει σουβλακια στη βαρκιζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΛΑΘΟΣ POST ΛΟΓΩ ΚΟΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ P/C Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 από τον moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Γιαννη σε λαθος θεμα το εγραψες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 Γιαννη σε λαθος θεμα το εγραψες Δεν ειναι τυχαίο οτι είσαι η γάτα του forum. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες