Jump to content
HLIAS

Συναντηση Αθηναιων

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;  

18 ψήφοι

1. 1. Σουνιαδα 20:00-20:30(αν και θα ειμαι με την ψυχη στο στομα)

• 20:30
    • ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ
  2. 2. Θησειο για καφε (πιο καλο για μενα)

• 20:00
    • ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ

Recommended Posts

Λοιπον φιλοι μου την Πεμπτη θελετε να παμε σουνιαδα;; εγω δεεν μπορω πιο νωρις γιατι εχω σχολη και γενικα μπορει να σας στησω...

ή να παμε Θησειο και λιγο πιο νωρις και εγω απλα θα ερθω αμεσως μετα την σχολη;;

εγω βασικα προτειμω το Θησειο αυτη την φορα αλλα γενικα ας δουμε τι θα αποφασισετε και εσεις...

1. HLIAS

Y.Γ. δεν μπορω πιο νωρις γιατι εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο οποτε καταλαβαινετε_thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπον φιλοι μου την Πεμπτη θελετε να παμε σουνιαδα;; εγω δεεν μπορω πιο νωρις γιατι εχω σχολη και γενικα μπορει να σας στησω...

ή να παμε Θησειο και λιγο πιο νωρις και εγω απλα θα ερθω αμεσως μετα την σχολη;;

εγω βασικα προτειμω το Θησειο αυτη την φορα αλλα γενικα ας δουμε τι θα αποφασισετε και εσεις...

1. HLIAS
  2. r3negade

Y.Γ. δεν μπορω πιο νωρις γιατι εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο οποτε καταλαβαινετε_thumbsup.gif

Oπου και να παμε δεν εχω προβλημα!!Αλλα που θα περιεργαστουμε το TDMακι ρε φιλε;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε εμενα θα με χαλαγε(την προτιμω κιολας) αλλα σε χαλαρους ρυθμους επειδη ειναι βραδυ και δεν εχω παει βραδυυ...Οποτε αν ειναι κανονιστε!!Λια εσυ τι εννοεις θα εισαι με την ψυχη στο στομα;;Θες να γυρισεις νωρις καποια στιγμη;;Η απλα το να προλαβεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκτος απροοπτου για θησειο 20'00 και καφεδακι δεν θα ελεγα οχι,μπας και γνωρισω και κανεναν απο κοντα! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε εμενα θα με χαλαγε(την προτιμω κιολας) αλλα σε χαλαρους ρυθμους επειδη ειναι βραδυ και δεν εχω παει βραδυυ...Οποτε αν ειναι κανονιστε!!Λια εσυ τι εννοεις θα εισαι με την ψυχη στο στομα;;Θες να γυρισεις νωρις καποια στιγμη;;Η απλα το να προλαβεις;

θα ειμαι με την ψυχη στο στομα γιατι εχω εργαστηρια στις 18:00 και λογικα θα σχολασω 19:45 θα πρεπει να γυρισω σπιτι να αφηκω την τσαντα καταλαβαινεις τωρα....

εκτος απροοπτου για θησειο 20'00 και καφεδακι δεν θα ελεγα οχι,μπας και γνωρισω και κανεναν απο κοντα! _thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif_thumbsup.gif

ελα να σε γνωρισουμε.... παντως να ξερεις πως στα νεα παιδια -μελη βαζουμε να κανουν σουζα 200 μετρα 165,3 καμψεις και να τρεξουν το τετραγωνο 4 φορες αν νομιζεις πως τα καταφερνεις ελα..2funny.gif ........ πλακα κανω ετσι;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θησειο λεω εγω.

1. Θα εχουν την ευκαιρια να ερθουν και αλλοι απο το φορουμ ισως με συγκινωνια που δεν εχουν μηχανακια για σουνιο

2. ειναι στο κεντρο και οχι νοτιο-ανατολικα , οποτε βολευει τους περισσοτερους.

3. μπορουμε να παμε ειτε με μηχανη ειτε με συγκινωνια , οποτε καλο αυτο.

4. στην δημοσκοπιση δεν μπορο να ψηφησω μονο για θησειο 20.00 . πρεπει να βαλω αναγκαστικα και μια επιλογη απο σουνιο

5. Ξεκολατε με τους καφεδες , μου εχετε 50000 κυβικα μηχανες και τις καταντησαμε για καφετεριες ναουμ :uglystupid2: Κανονιστε καμια βολτα τις προκοπης να παμε καμια 200αρα χιλιομετρα εκτος αθηνας . Μηχανοβιοι τις κακια ωρας :ranting3::sopase: Εχουμε καταντησει το πιο ανενεργο φορουμ στο θεμα εκδρομων και εχουμε και 10.000+ μελη τρομαρα μας :2funny:

πρωτη φορα βλεπω ανθρωπα να φτιαχνει θεμα για βολτα στην οποια ισως να μην μπορει να παρεβρεθει ο ιδιος . :tooth::rotfl:

Καλα ρε λες για Σουνιο αλλα παιζει να μην ερθεις ? τι το προτινεις τοτε ? για να παμε εμεις ? :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θησειο ερχομαι και εγω με τις πατεριτσες αρκει να με παραλαβει καπιος απο τον ηλεκτρικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ειμαι με την ψυχη στο στομα γιατι εχω εργαστηρια στις 18:00 και λογικα θα σχολασω 19:45 θα πρεπει να γυρισω σπιτι να αφηκω την τσαντα καταλαβαινεις τωρα....

ελα να σε γνωρισουμε.... παντως να ξερεις πως στα νεα παιδια -μελη βαζουμε να κανουν σουζα 200 μετρα 165,3 καμψεις και να τρεξουν το τετραγωνο 4 φορες αν νομιζεις πως τα καταφερνεις ελα..2funny.gif ........ πλακα κανω ετσι;;

βρε συ το γερο θα του κανεις κανεις καψωνι νεοοοςςς!!!!!!μεταβολη μεταβολη μεταβολη!!!!!και να ξυρισεις τον προβολεα της μοτος μου!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον gs500f

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον εγω προτεινω βολτα για τους λογους που ειπε ο alarm ,πολλους καφεδες εχουμε πιει ,παμε και καμια βολτα

βεβαια πεμπτη και σουνιο με χαλει λιγο γιατι στην διαδρομη βαρκιζα εως βουλιαγμενης την ωρα του γυρισμου φοβαμαι πως θα πετυχουμε πολλους λιμανακοκαγκουροβιους ,με οτι κινδυνο αυτο συνεπαγεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον εγω προτεινω βολτα για τους λογους που ειπε ο alarm ,πολλους καφεδες εχουμε πιει ,παμε και καμια βολτα

Γιωργο επειδη δεν θελω να υπαρξει καμια συγχηση . ΔΕΝ προτινω να μην γινει η συναντηση για τον καφε. Παροτρινση ηταν το θεμα της βολτας μηπως και ξυπνησουμε λιγο.

Γιατι βαζω οσο θες στοιχημα πως αν βαλω καποιο θεμα σημερα για καμια βολτα με 300-400 χιλιομετρα ζητημα αν θα μαζευτουμε 2-3 ατομα. Εδω μια πεντελη , μια νεα μακρη, ενα σουνιο λεμε που ειναι 50-100 χιλιομετρα και ειμαστε τα ιδια ατομα. Εμενα δεν με χαλαει και μια χαρα περναω με τα παιδια. Απλα απορω τι τις εχετε τις μηχανες καμια φορα εφοσον ενα παπακι θα σας βολευε καλυτερα για τους καφεδες εντος αθηνας. Που και σε αυτους τους καφεδες αν βγαλεις παλι τους συνηθες υποπτους που πινουμε καφε δεν βλεπω κατι αλλο να κινηται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Alarm λεγε που θες να παμε σημεραααα!

δουλεια ειμαι ρε συ , καλες 7 θα φτασω σπιτι :_zeppelin:

Καθως προηγουμενη εβδομαδα αμελισα μια μεγαλη βολτα και το μετανιωσα τελικα λεω αυτη την εβδομαδα να την κανω αν ειναι ενταξει ο καιρος το σαβ/κο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχα!Ρεπο ειχα σημερα γι'αυτο τρελαθηκα!Αν ειμαι εδω το Σ/Κ μπορω για την Κυριακη παντως για οπου θελετε.Το Σαββατο παντα δουλευω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα ειμαι στο Αιγαλεω μχρι τις 21.15 που σχολαω και βαλε και κανα 30 λεπτο μεχρι να ερθω θα ειναι κανεις μεχρι τοσο αργα ?? ( η να την κανω ιαπονας απο το ιεκ ?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα ειμαι στο Αιγαλεω μχρι τις 21.15 που σχολαω και βαλε και κανα 30 λεπτο μεχρι να ερθω θα ειναι κανεις μεχρι τοσο αργα ?? ( η να την κανω ιαπονας απο το ιεκ ?)

Μιση ωρα θες ? Σε μιση ωρα εγω φτανω Δουκισης πλακεντιας. Παει πιο αργα το μετρο οταν καθεσε εσυ μεσα ? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηλια ,κοιτα να ξερουμαι αν θα μαζευτει κανεις για θησειο για να ξερουμαι μη παμε και περιμενουμαι αυριο τους εαυτους μας!εγω γερος ειμαι θα παρω και το ματακι μου και που ξερεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιση ωρα θες ? Σε μιση ωρα εγω φτανω Δουκισης πλακεντιας. Παει πιο αργα το μετρο οταν καθεσε εσυ μεσα ? :_zeppelin:

οχι απλα απο την σχολη μεχρι το μετρο ειναι 15 λεπτα περπατιμα και απο εκει μεχρι μοναστηρακι κανα 5 λεπτο μετα πρεπει να παρω τον ηλεκτρικο και απο εκει μετα περπατημα μεχρι εκει που ειστε αρα σιγουρα 30 λεπτα θα τα φαω :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω τους λογους μου τους εξηγησα προτειμω θησειο εγω θελω να παμε για να σας δω ρε ρεμαλια...

λοιπον θησειο

παμε αλλη μια φορα και τελευταια...

1. Ηλιας
  2. renegade
  3. gs500f
  4. alarm (knuppel2.gif )
  5. gee (κανονισε αληταρα knuppel2.gif )
  6. deadshadow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα