leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έδωσα σήμερα την προκαταβολή στην αντιπροσωπεία Χανίων για το νέα τερατάκι μου. Ένα κούτα φουλ εξτρα R1200GS Adventure 2010, το σκούρο το χρώμα, όχι το κίτρινο. Πήγαινα για το απλό GS, αλλά το χε δίπλα βιτρίνα και μου πεσε το σαγόνι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 αντε ολα καλα και περιμενουμε φωτο ,με γειες δεν λεω ακομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Αυτή η μηχανή ενώ στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου, τώρα όσο περισσότερο τη βλέπω, τόσο περισσότερο μου αρέσει! για το χρώμα! Καλοτάξιδη να είναι και να την ευχαριστηθείς όσο δεν πάει άλλο. Αλήθεια, γιατί το άλλαξες αυτό που είχες? Απλά διάθεση για ανανέωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 αααα, καλορίζικο, 'οταν σου'ρθει !!!! υπομονή τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Καλοταξιδο το τερας Περιμενουμε φωτο να δουμε και το νεο χρωμα "live" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Aπο GS σε GS? Αυτα ειναι, με το καλο να το παραλαβεις και καλοταξιδο! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Θα κοιμηθείς καθόλου; Δεν περνάν οι παλιομέρες. Καλοτάξιδη Πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 ευχαριστώ ρε παιδιά! βασικά περιμένω μόνο πινακίδες. το μηχανάκι είναι βιτρίνα έτοιμο και περιμένει. Παπασούζα τι ύψος έχεις? διότι η διαφορά με το απλό GS είναι σημαντική! είμαι 1.81 και δεν πατάνε και οι δύο πατούσες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 με το καλό, με το καλό :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 με το καλο να ερθει και ευχομαι καλα ταξιδια με αυτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Υπομονή,με το καλό να σου έρθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Αντε με το καλο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Παπασούζα τι ύψος έχεις? διότι η διαφορά με το απλό GS είναι σημαντική! είμαι 1.81 και δεν πατάνε και οι δύο πατούσες. Το ήθελα κι εγώ, αλλά το ύψος μου είναι απαγορευτικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) αντε ρε leandros να γινομαστε πολλοι. και που΄σε κερνας καφε ενταξη χωριανακι; καλοταξιδο και με πολλα και ορθια χλμ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 από τον blackfalcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Έδωσα σήμερα την προκαταβολή στην αντιπροσωπεία Χανίων για το νέα τερατάκι μου. Ένα κούτα φουλ εξτρα R1200GS Adventure 2010, Πήγαινα για το απλό GS, αλλά το χε δίπλα βιτρίνα και μου πεσε το σαγόνι. MΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε φιλαρακι!!!!Με γειες το ΘΗΡΙΟ ΣΟΥ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Albatros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Καλοτάξιδη και να την ευχαριστηθείς τη νέα Μπέμπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 ευχαριστώ παιδιά! μπορεί να στείλω φωτο μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Mε γειες! Καλοβολτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Να το χαρείς όσο τίποτα εύχομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Παπασούζα τι ύψος έχεις? διότι η διαφορά με το απλό GS είναι σημαντική! είμαι 1.81 και δεν πατάνε και οι δύο πατούσες. 1.85 ειμαι Ειναι αναλογα που θα εχεις ρυθμισμενη την αναρτηση. Σε καποιες ρυθμισεις χαμηλωνει και παταω καλα σε καποιες αλλες παταω με την μιση πατουσα. Μην σε απασχολει ομως ειναι θεμα συνηθειας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 ευχαριστώ παιδιά! μπορεί να στείλω φωτο μετά Τι πα'να πει ΜΠΟΡΕΙ ρε αχρηστε;;;;....ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ λεμε ΤΩΡΑ! 1.85 ειμαι Ειναι αναλογα που θα εχεις ρυθμισμενη την αναρτηση. Σε καποιες ρυθμισεις χαμηλωνει και παταω καλα σε καποιες αλλες παταω με την μιση πατουσα. Μην σε απασχολει ομως ειναι θεμα συνηθειας Παντως εαν εχετε προβλημα υψους και σς δυσκολευουνε....ΑΝΕΤΑ σας απαλλασω εγω που παταω ..... :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 Παντως εαν εχετε προβλημα υψους και σς δυσκολευουνε....ΑΝΕΤΑ σας απαλλασω εγω που παταω ..... :rotfl: Ποια απο τις δυο θελεις :P Παντως παιζει ρολο και το βαρος του αναβατη. (Γι αυτο μαθουσαλα πατας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 τι λενε ρε οι τυποι ( 1,73) ? μεγιες και καλοβολτος (ειναι το '10 με τα 115 αλογα απο μοτερ hp2?) πολυ τζαμι το εργαλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2010 ..απο GS σε GS ε?...μυαλο δεν εβαλες? ... ... ...χαχα!...πλακιτσες!...Καλοριζικο φιλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες