Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Φυσικά και θα κάνουμε κάτι για το έθιμο όχι τίποτε άλλο δηλαδή ότι θέλουμε να φάμε, εγώ λοιπόν έχω κανονίσει με τον κουμπάρο και λοιπή παρέα να ψήσουμε σπίτι του, μπριζολίκια, πανσέτες, λουκάνικα κλπ εδέσματα με καρασάκι κλπ οιδίποτα...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 θα πίνω μπύρες , πινωωω μπύρρεεεσ πίιιιιΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ(κουμπώσα 2α)ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιι(3η)ΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ(αφιζα γκάζι)ωωωωωωωωω(κατέβασμα σε 2α) μπύρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Σπιτι , καρβουνα και κρεας! λογο ενος γ@μοδοντου που με ταλρπωρει θα τη βγαλω με μπιφτεκακι κυριως... θα πίνω μπύρες , πινωωω μπύρρεεεσ πίιιιιΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ(κουμπώσα 2α)ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιι(3η)ΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ(αφιζα γκάζι)ωωωωωωωωω(κατέβασμα σε 2α) μπύρες! Αααχχ ουτε αυτο δε μπορω να κανω Ανδρεα..! Ειναι πολα τα φαρμακα για να παιξει και ξυδι..! Πιες ρε φιλε και για'μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Θα δουλεύω γμτ..........ενώ θα προτιμούσα να είμαι με τα κοριτσάκια μου και να το τσικνίζαμε δεόντως..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Eτοιμαζονται πολεμοφοδια.... Κοτοπουλακι Πανσετουλα Λουκανικακια Μπιφτεκακια Αλλα εχουμε ενα σοβαρο προβλημα....Δεν εχουμε αποφασισει εαν θα πρεπει να αγορασουμε βαρελακι μπυρας η κρασια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Φυσικά και θα κάνουμε κάτι για το έθιμο όχι τίποτε άλλο δηλαδή ότι θέλουμε να φάμε, εγώ λοιπόν έχω κανονίσει με τον κουμπάρο και λοιπή παρέα να ψήσουμε σπίτι του, μπριζολίκια, πανσέτες, λουκάνικα κλπ εδέσματα με καρασάκι κλπ οιδίποτα...:D Τώρα που το σκέφτομαι........................................................... :think: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . λέω να έρθω κι εγώ στον κουμπάρο σου. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Ζήλειαααααααααα...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Ζήλειαααααααααα...:D Θα ψήσω παϊδάκια στο τζάκι ρεεεεεε. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Θα ψήσω παϊδάκια στο τζάκι ρεεεεεε. :P Βάλε τη γουρούνα και ψήσε καλήτερα, χα χα χα χα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 :wallbash: παρασκευη δινω δυο μαθηματα οποτε μαντεψτε... σπιτι με μακαρονακι που γινεται και γρηγορα... κατι ετοιμαζουμε ομως για την παρασκευη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Βάλε τη γουρούνα και ψήσε καλήτερα, χα χα χα χα... Κοίτα μην ψήσω εσένα...... ....... και βγάζεις μπόλικο κρέας. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Θα ψήσω παϊδάκια στο τζάκι ρεεεεεε. Το γελάς αλλά ήθελα να σε δω στο Brighton που δεν έχουν μπαλκόνια τα σπίτια που θα τα ψήνατε :D "Πάλι καλά" που έχουμε κι αυτό θα λέγατε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Το γελάς αλλά ήθελα να σε δω στο Brighton που δεν έχουν μπαλκόνια τα σπίτια που θα τα ψήνατε :D "Πάλι καλά" που έχουμε κι αυτό θα λέγατε :D Δεν κάνω γι' Αγγλία εγώ. Ούτως ή άλλως.:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 κάρβουνα τίγκα, ψησταριά στον κήπο, προβατίνααααααα !!!! τα περιφερειακά (λουκάνικα κλπ..) απο νωρίς θα παίζουν μπάλα... όλα θεού και καιρού θέλοντος !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) :wallbash: παρασκευη δινω δυο μαθηματα οποτε μαντεψτε... Μια απο τα ιδια :wallbash: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 από τον ozfrox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) για να δώσω λίγο χρώμα στο τόπικ :taz: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 από τον tassos21r 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μια απο τα ιδια :wallbash: Πιασε αλλο ενα μαστορα... Σημερα εχω τα γενεθλια μου και πρεπει να κατσω μεσα να διαβασω! Edit: Ρε Τασσο, τι εβαλες μεσημεριατικα;!;! :dribble: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 από τον kalimera8764 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Σημερα εχω τα γενεθλια μου και πρεπει να κατσω μεσα να διαβασω! καλό διάβασμα man και 8.764 ευχές για τα γενέθλιά σου. Edit: Ρε Τασσο, τι εβαλες μεσημεριατικα;!;! :dribble: ένα έργο τέχνης ναούμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Ευχαριστω πολυ για τις ευχες ρε! Καλα να περασεις αυριο! Φαε και κανα λουκανικακι για μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Έλα να λένε και οι υπόλοιποι τι θα κάνουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 για να δώσω λίγο χρώμα στο τόπικ :taz: Ρε μαστορα απο μενα εχεις ενα ποντακι με ολη μου την καρδια γι αυτες τις φωτος γιαμμμμμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Για σου tasso μερακλη αυτα ειναι μου πεσαν :drool: Κοιτα να ψαχνεις αναρτησεις μετα... ΕΕΕ πατρα ολο και καπου θα ψηνουμε καμια ρεγκα θα φροντισω να γυρναω απο δω και απο εκει να τηνβ βγαλω τσαμπατζηδικα :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 θήμερα έββαλα το θφρονημίτη μου αλλά από αύριο θα μπω δυναμικά θτο παιγχνιδι, πάλι θα καταπλξθω κοδθμο με τιθ ποθότητεθ που δθα βφάω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Κατι λουκανικα και παιδακια τσεκαρα να φερνουν οι γονεις μου. Εχω να δωσω μαχη αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 εγω θα φαω τα λυσσακα μου, καμια δεκαρια ζαναξ και διαβασμα. καλη μου διασκεδαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες