r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 φιλαρακη με ολο το συμπαθειο αλλα καθισες κ χαραμισες χρονο απ΄τη ζωη σου για το χουαν ?πλακα κανεις?απορω που εχεις κανει κ εγγραφη στο φορουμ με αυτο το 'μηχανακι'.αλλα φταιω κ εγω που εκατσα κ το διαβασα...πλακα κανεις οτι δεν σ εχει βγαλλει προβληματα?εκει που διαβασα για το τροπο που επερνε χωρις κλειδι μπροστα εφυγα στο γελιο εγω κ οι φιλοι μ χαχαχαχαχα...μα καλα εδωσες 1000 ευρω για αυτο τ χρεπι?δεν πηγαινες σε κανα μπ.....λο να ταγλεντησεις κιολασ?και γιατι?για να πας με ''90'' με 125cc??χαχαχαχαχαχα.παει αυτο 90?χαχαχα! τι να πω?παντως φιλαρακη ευχομαι να σου κρατησει κατι περισσοτερο απο ενα χρονο.. Παντα Φιλικα! Λεωνιδας Εσυ ρε @ρχιδ@τε μαγκα τι μηχαναρα εχεις δηλαδη και γραφτηκες στο φορουμ;;Μηπως να ζηταμε και αδεια απο τους διαχειριστες να εγγρινουν το τι οδηγαμε;; Αλλα βεβαια τι να κλασει το Juan Wavr R μπροστα στο τουμπανο Lfan σου!!!Οσο να πεις η Lifan εχει μεγαλο κυρος!! Ε ρε :kaaaala: που δερνει τον κοσμοοο!! Α! και δεν νομιζω οτι κανεις απο εμας εχει το δικαιωμα να γελασει με το δικυκλο του συμφορουμιτη...Τουλαχιστον ο φιλος δεν νομιζω να σου εδωσε κανα τετοιο δικαιωμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 φιλαρακη εγω το λιφαν το αφηνω να περασουν τα χιλιομετρα του σερβις πολλα περισσοτερα απ οσα πρεπει,μονο βενζινουλα του βαζω τιποτα αλλο.το δινω τρελα γκαζια και δεν καταλαβαινει τιποτα κ το χω πανω απο 3 χρονια.με το δικο σ το χουαν δεν καταλαβαινω τι γινεται.τοσο λιγο καιρο κ πως δεν εβγαλε χερια να σε βαραει... ! Παντα φιλικα! Λεωνιδας Ο,τι πεις φιλαρακΗ Που καταντησα... Να spamαρω το δικο μου θεμα! κανενας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Ο,τι πεις φιλαρακΗ Που καταντησα... Να spamαρω το δικο μου θεμα! κανενας? παχαινουν (πιασε ενα μεγαλο και ενα μικρο για εμενα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Μία που διάβασα το post του Λεωνίδα και γέλασα, μία που είδα τι μηχανάκι έχει και το παίζει μάω και λύθηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 φιλαρακη εγω το λιφαν το αφηνω να περασουν τα χιλιομετρα του σερβις πολλα περισσοτερα απ οσα πρεπει,μονο βενζινουλα του βαζω τιποτα αλλο.το δινω τρελα γκαζια και δεν καταλαβαινει τιποτα κ το χω πανω απο 3 χρονια.με το δικο σ το χουαν δεν καταλαβαινω τι γινεται.τοσο λιγο καιρο κ πως δεν εβγαλε χερια να σε βαραει... ! Παντα φιλικα! Λεωνιδας και δεν ντρέπεσαι να το λες με αυτά σου τα λόγια δείχνεις το πόσο σέβεσαι το μηχανάκι και στο κάτω κάτω σιγά το μηχανάκι ρε φίλε ένα απλό lifan της πλάκας έχεις και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα οτι δεν είναι ούτε βρωμόγκαζο ούτε κανα ss οπότε ΕΣΥ δεν μπορείς να κρίνεις το μηχανάκι του συμφορουμίτη που από το αρχικό post του δείχνει οτι σέβεται το εργαλείο της δουλειάς του και δεν είναι ακόμα ένας κ@υλομένος πιτσιρικάς που το μόνο που σκέφτεται είναι να βγάλει όσο περισσότερα χλμ μπορεί στο κοντέρ του σε κάθε γκρεμό που μπορεί να βρει μπροστά του Φιλικά Γιώργος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Lifan εγγύηση.Ειδικά αμα είναι και η αντιγραφή του yamaha z εκεί να δεις κύρος.Αλανιάρικο εργαλείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Μαλλον καποιοι δεν το πιασατε το νοημα απο το ποστ του φιλου μου Πετρου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 φιλαρακη εγω το λιφαν το αφηνω να περασουν τα χιλιομετρα του σερβις πολλα περισσοτερα απ οσα πρεπει,μονο βενζινουλα του βαζω τιποτα αλλο.το δινω τρελα γκαζια και δεν καταλαβαινει τιποτα κ το χω πανω απο 3 χρονια.με το δικο σ το χουαν δεν καταλαβαινω τι γινεται.τοσο λιγο καιρο κ πως δεν εβγαλε χερια να σε βαραει... ! Παντα φιλικα! Λεωνιδας ΜΛΚ ΠΕΘΑΝΑ :2funny: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonidasPanag 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 μαγκες αραξτε στα κυβικα σας..και φορτωμενος σας παταω.. χαχαχα! Λεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Το ότι το επιχείρημά σου είναι για τα μπάζα, δε χρειάζεται αιτιολόγηση. Εκείνο όμως που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι το λες αυτό εσύ που έχεις ένα επίσης κινέζικο μηχανάκι (Lifan, απ' ότι βλέπω). Με τη δική σου "λογική", ούτε εσύ θα έπρεπε να έγραφες στο forum. Ασε λοιπόν τα "πάντα φιλικά" και δείξε λίγο σεβασμό. Πρώτα στον εαυτό σου. Γιατί εκεί είναι το "ζουμί". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλαρακη εγω το λιφαν το αφηνω να περασουν τα χιλιομετρα του σερβις πολλα περισσοτερα απ οσα πρεπει,μονο βενζινουλα του βαζω τιποτα αλλο.το δινω τρελα γκαζια και δεν καταλαβαινει τιποτα κ το χω πανω απο 3 χρονια.με το δικο σ το χουαν δεν καταλαβαινω τι γινεται.τοσο λιγο καιρο κ πως δεν εβγαλε χερια να σε βαραει... ! προσπερναω την φραση "τρελα γκαζια" και σε ενημερώνω πως τα τρια χρονια δεν μου λενε τιποτα, τα χιλιομετρα μετρανε. μαγκες αραξτε στα κυβικα σας..και φορτωμενος σας παταω.. Πες μερα/ωρα/μερος, κατεβαινω και λαρισσα αμα λαχει, θελω να βαλω κατι carbon αφτερμαρκετ και θα με βοηθησεις αρκετα με την εισφορα σου. Υ.Γ. το παλικαρι δεν την παλεύει... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον sakis_the_fraud Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PavlosZolo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 κινέζικο ή μη εμείς τις βόλτες μας θα τις συνεχίσουμε.. έτσι.. γιατί μπορούμε.. respect στο Κινέζο λοιπόν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 γιατι ασχολειστε?η μονη μου απορια αυτη ειναι..γιατι?το παιδι φαινεται πως εχει ορεξη και κυριως μεγαλο κομπλεξ και ελλειψη σωστης συμπεριφορας...και νομιζω πως εκανε εγγραφη κιολας γιατι ειδε το σαιτ και ειπε να μπει να σπασει νευρα..αυτο ειναι ολο..αραξτε! οσο για τα κινεζικα..πολλες φορες αποδικνυονται πιο σκυλια απο τις εταιριες με ονομα..οσο κατι το προσεχεις σε προσεχει και αυτο για μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Το μέλος LeonidasPanag είπε την 13 Ιανουάριος 2010 - 00:50:απορω που εχεις κανει κ εγγραφη στο φορουμ με αυτο το 'μηχανακι'.αλλα φταιω κ εγω που εκατσα κ το διαβασα αυτο το μηχανάκι έχει με αυτο θα κάνει και την εγγραφή , το lifan 110 είναι καλύτερο ???? :2funny::2funny: Το μέλος LeonidasPanag είπε την 13 Ιανουάριος 2010 - 21:10: φιλαρακη εγω το λιφαν το αφηνω να περασουν τα χιλιομετρα του σερβις πολλα περισσοτερα απ οσα πρεπει,μονο βενζινουλα του βαζω τιποτα αλλο.το δινω τρελα γκαζια και δεν καταλαβαινει τιποτα κ το χω πανω απο 3 χρονια.με το δικο σ το χουαν δεν καταλαβαινω τι γινεται.τοσο λιγο καιρο κ πως δεν εβγαλε χερια να σε βαραει... ! Όταν λες τρελά γκάζια τι εννοείς ??? έπιασες σε καμιά κατηφόρα τα 100 ? Το μέλος LeonidasPanag είπε την 14 Ιανουάριος 2010 - 00:09: μαγκες αραξτε στα κυβικα σας..και φορτωμενος σας παταω.. Είμαι σίγουρος πως "πατας" ακομα και hayabusa αφού έχεις lifan :tooth::tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Από που το ξέθαψες αυτό ρε? λολ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Αντε αφου το ξεθαψατε ας πω και τη συνεχεια μετα απο καμποσα χιλιομετρα. Γυρω στα 6000 εχει τωρα και πριν απο λιγο καιρο η ενδειξη βενζινης διχνει σχεδον παντα οτι το ρεζερβουαρ ειναι αδειο. Κανα 2 καμμενες λαμπες της μεγαλης σκαλας μετρανε στο ιστορικο του. Η αποδοση του κινητηρα παραμενει η ιδια (ισως να αυξηθηκε λιγακι μου φαινεται). Το παραπονο μου ειναι στις αναρτησεις που βρισκει κατω πιο ευκολα απο οτι εβρισκε παλιοτερα. Πραγμα που σημαινει ή οτι εχουν "καθησει" λιγακι ή οτι πηρα κιλα (κολλημενος στα 75 εδω και 3-4 χρονια). Αλλο ενα παραπονο ειναι απο το μπροστινο φρενο που μερικες φορες το νιωθω να μην πιανει τοσο καλα, ακομα και οταν αλλαξα τακακια μπας και δω φως στο τουνελ. Δε λεω πως ειναι και χαλια, ισως και να ειναι η εντυπωση μου αφου πλεον εχω δοκιμασει μηχανες με σαφως ανωτερα φρενα σε αισθηση και δυναμη. Αυτα τα νεα απο το μετωπο και συνεχιζουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Αντε αφου το ξεθαψατε ας πω και τη συνεχεια μετα απο καμποσα χιλιομετρα. Γυρω στα 6000 εχει τωρα και πριν απο λιγο καιρο η ενδειξη βενζινης διχνει σχεδον παντα οτι το ρεζερβουαρ ειναι αδειο. Κανα 2 καμμενες λαμπες της μεγαλης σκαλας μετρανε στο ιστορικο του. Η αποδοση του κινητηρα παραμενει η ιδια (ισως να αυξηθηκε λιγακι μου φαινεται). Το παραπονο μου ειναι στις αναρτησεις που βρισκει κατω πιο ευκολα απο οτι εβρισκε παλιοτερα. Πραγμα που σημαινει ή οτι εχουν "καθησει" λιγακι ή οτι πηρα κιλα (κολλημενος στα 75 εδω και 3-4 χρονια). Αλλο ενα παραπονο ειναι απο το μπροστινο φρενο που μερικες φορες το νιωθω να μην πιανει τοσο καλα, ακομα και οταν αλλαξα τακακια μπας και δω φως στο τουνελ. Δε λεω πως ειναι και χαλια, ισως και να ειναι η εντυπωση μου αφου πλεον εχω δοκιμασει μηχανες με σαφως ανωτερα φρενα σε αισθηση και δυναμη. Αυτα τα νεα απο το μετωπο και συνεχιζουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 M ενα 40αρι εουρα βαζεις πρωτες αναρτησουλες και λυνεις το προβλημα σου καλε μου φιλε....Για τα φρενα δοκιμασε να βαλεις σωληνακια υψηλης...Βοηθανε αρκετα αμα εχεις και σωστο τακακι σωστο λαστιχο εισαι jet...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Αντε αφου το ξεθαψατε ας πω και τη συνεχεια μετα απο καμποσα χιλιομετρα. Γυρω στα 6000 εχει τωρα και πριν απο λιγο καιρο η ενδειξη βενζινης διχνει σχεδον παντα οτι το ρεζερβουαρ ειναι αδειο. Κανα 2 καμμενες λαμπες της μεγαλης σκαλας μετρανε στο ιστορικο του. Η αποδοση του κινητηρα παραμενει η ιδια (ισως να αυξηθηκε λιγακι μου φαινεται). Το παραπονο μου ειναι στις αναρτησεις που βρισκει κατω πιο ευκολα απο οτι εβρισκε παλιοτερα. Πραγμα που σημαινει ή οτι εχουν "καθησει" λιγακι ή οτι πηρα κιλα (κολλημενος στα 75 εδω και 3-4 χρονια). Αλλο ενα παραπονο ειναι απο το μπροστινο φρενο που μερικες φορες το νιωθω να μην πιανει τοσο καλα, ακομα και οταν αλλαξα τακακια μπας και δω φως στο τουνελ. Δε λεω πως ειναι και χαλια, ισως και να ειναι η εντυπωση μου αφου πλεον εχω δοκιμασει μηχανες με σαφως ανωτερα φρενα σε αισθηση και δυναμη. Αυτα τα νεα απο το μετωπο και συνεχιζουμε... Πράγματι, αναρτήσεις με €40 μπορείς να βρεις καλές και να τις περάσεις και μόνος σου (αν πράγματι το μηχανάκι είναι κόπια του Innova). Να σε ρωτήσω φίλε: από που το πήρες? Ποιος αντιπρόσωπος φέρνει τέτοια?? Καλή συνέχεια :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 ). Αλλο ενα παραπονο ειναι απο το μπροστινο φρενο που μερικες φορες το νιωθω να μην πιανει τοσο καλα, ακομα και οταν αλλαξα τακακια μπας και δω φως στο τουνελ. Δε λεω πως ειναι και χαλια, ισως και να ειναι η εντυπωση μου αφου πλεον εχω δοκιμασει μηχανες με σαφως ανωτερα φρενα σε αισθηση και δυναμη. το φρενο σου εχει περιεργει αισθηση; μια πιανει καλυτερα και μια οχι; να σου πω το πιο απλο; wd40 στην μανετα οπου υπραχει σημειο επαφης μετα με μια συρριγα απο το φαρμακειο( δεν κοστιζει τιποτα) να βαλεις μεσα σε αυτη λιγο υγρο φρενων και θα τρυπισεις το τσιμουχακι που προσταυευει το εμβολακι κατα 95% θα λυσεις το προβλημα σου... πολλες φορες απο την υγρασια και τα νερα γενικα σκουριαζει ελαφρα το ολο συστημα εκει και θελει μια μικρη λιπανση καντο και πες μου τα αποτελεσματα σε παρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) φιλαρακη με ολο το συμπαθειο αλλα καθισες κ χαραμισες χρονο απ΄τη ζωη σου για το χουαν ?πλακα κανεις?απορω που εχεις κανει κ εγγραφη στο φορουμ με αυτο το 'μηχανακι'.αλλα φταιω κ εγω που εκατσα κ το διαβασα...πλακα κανεις οτι δεν σ εχει βγαλλει προβληματα?εκει που διαβασα για το τροπο που επερνε χωρις κλειδι μπροστα εφυγα στο γελιο εγω κ οι φιλοι μ χαχαχαχαχα...μα καλα εδωσες 1000 ευρω για αυτο τ χρεπι?δεν πηγαινες σε κανα μπ.....λο να ταγλεντησεις κιολασ?και γιατι?για να πας με ''90'' με 125cc??χαχαχαχαχαχα.παει αυτο 90?χαχαχα! τι να πω?παντως φιλαρακη ευχομαι να σου κρατησει κατι περισσοτερο απο ενα χρονο.. Παντα Φιλικα! Λεωνιδας αν εκανες εσυ εγραφη στο φορουμ με αυτο το μηχανακι που εχεις και ετσι οπως μιλας, καλα εκανε που εκανε εγραφη και ο φιλος μας παραπανω! Ενταξη "φιλαρακη"? Αυτο ειναι κατι που ηθελα να γραψω απο καιρο. Επιτελους τωρα που περασαν τα χιλιομετρα μπορω! Ο λογος για το κινεζικο παπακι μου που ειναι στα χερια μου κατι λιγοτερο απο 1 χρονο και εχει 3500 χιλιομετρα. Ξερω ισως ειναι λιγο νωρις ακομα για συμπερασματα, αλλα μερικα λογια μπορουν να ειπωθουν... Σε αυτο το σημειο να πω οτι η επιλογη εγινε μετα απο πολυ ψαξιμο, ρωτωντας πολλους μαστορους αλλα και ιδιοκτητες . Οι ιδιοκτητες οπως ηταν φυσικο μου ειπαν καλα λογια, το ιδιο ομως και οι μαστορες, πραγμα που αρχικα με παραξενεψε. Ειχα διαβασει πολλα για τα κινεζικα μηχανακια, ακομα και οτι μερικα εβγαζεν σοβαρες και ακρως επικινδυνες βλαβες.Ειχα απορριψει τα μεταχειρισμενα λογο ενδεχομενης αναξιοπιστιας, αλλα και τα περισσοτερα γιαπωνεζικα παπακια, λογο της υψηλης τιμης τους, για τα τοτε οικονομικα μου περιθωρια.Τελος παντων πηγα στο μαγαζι που τα εκανε εισαγωγη (κομματια-κομματια και την συναρμολογιση την εκανε ο μαστορας εκει) οπου ειδα οτι ειχε και πιο γνωστες κινεζικες μαρκες οπως η lifan, που τουλαχιστον την ειχα ξανακουσει. Η πρωτη κουβαντα που μου ειπε οταν του ζητησα να κανω βολτα ενα απο τα μηχανακια μου λεει:"Αν ειναι να το παρεις, κρατα το οπως ειναι, μην αλλαξεις τιποτα πανω και θα σου βγαλει απροβληματιστα οσα χιλιομετρα θελεις". Μετα απο λιγες εβδομαδες, εχοντας δοκιμασει και ολες τις υπολοιπες εναλλακτικες μου, ξαναπηγα και το αγορασα! Πραγμα που ακομα και τωρα ΔΕΝ το εχω μετανιωσει! Το ονομα του Juan Wave R στα 125 κυβικα και αποτελει απομιμηση του Honda Wave R , αντιστοιχου Innova που εχουμε στην Ελλαδα. Μετα απο τον καιρο που ημαστε μαζι εχω να κανω τα εξης σχολια. Αρχικα, ο κινητηρας (ακομα και μετα τα 1000 χιλιομετρα στρωσιματος) ηταν λιγακι τραχης στη λειτουργια του, σε σχεση με αλλα παπακια που ειχα οδηγησει μεχρι τοτε (crypton X, που ηταν σαν ηλεκτροκινητο), πραγμα που προκαλλουσε πολλες δονησεις. Αφου η συνεπιβατης πολλες φορες γελουσε επειδη την γαργαλουσαν τα πατακια!!! Πλεον εχει αλλαξει καπως η λειτουργια του, αφου εχουν εκλειψει οι πολλες δονησεις. Επισης εχω παρατηρησει οτι οσο περνανε τα χιλιομετρα, σαν να τραβαει καλυτερα. Αυτα για τα αρνητικα. Το καλο με το μοτερακι του ειναι οτι η αποδοση ειναι πολυ μα πολυ γραμμικη. Τραβαει απο πολυ χαμηλα, οπως και στα ψιλα χωρις παραπονο και χωρις να μπουκωνει ή τιποτα τετοιο. Βεβαια δεν εχει τη δυναμη και καποιο ξεσπασμα οσο ανεβαινουν οι στροφες. Αυτο σε συνδιασμο με τις πολυ κοντες σχεσεις το κανουν αριστο εργαλειο για μεσα στην πολη, αφου θα συγχωρισει την μια παραπανω σχεση στο κιβωτιο. Αυτο βεβαια εχει και το αρνητικο στην τελικη(110 ειδα στο κοντερ περιπου 90+ πραγματικα συμφωνα με αυτοκινητο). Βεβαια ποτε δεν κολλωσε, ακομα και σε μεγαλες ανηφορες στα καστρα στην θεσσαλονικη μεχρι το σειχ-σου(για οσους ξερουν) δικαβαλο 75 κιλα εγω + 100 ο πατερας μου, με 50-60 χιλιομετρα στο κοντερ χωρις καποιο απιστευτο ζορισμα... Επειτα για το πλαισιο δεν εχω κατι να πω, καθως ειναι το ιδιο με τα περισσοτερα παπακια που κυκλοφορουν. Οι αναρτησεις ειναι πολυ, μα πολυ ανετες σε συνδιασμο με την μεγαλη σελα ειναι ανετες τοσο για τον οδηγο οσο και για τον συνεπιβατη. Η ποιοτητα τους ομως δεν ξερω ποσο καλη ειναι αφου, αμα ειναι 2καβαλος και περασω σαμαρακι η λακουβα το μηχανακι συνεχιζει να πηγαινει πανω-κατω για αρκετη ωρα. Στα ηλεκτρικα απο την αλλη, μου παρουσιασε ενα προβλημα στο διακοπη(εκει που βαζεις το κλειδι ντε!), αφου επερνε μπροστα χωρις κλειδι! Βεβαια, αυτο εγινε απο δικη μου μ@λ@κια, αφου την προηγουμενη πειραζαμε κατι φισες (δεν ξερω αν λεγονται ετσι κατι ασπρα πλαστικα μεσα στο μηχανακι, κατω απο τα φωτα, που συνδεουν διαφορα καλωδια). Απο τα υπολοιπα ειναι απολοιτως ικανοποιημενος. Τα φωτα φεγγουν μια χαρα ακομα και σε δρομο χωρις φωτισμο και ποτε δεν υπηρξε καποια διακοπη ή οτιδηποτε παραξενο στη λειτουργια τους. Βεβαια η προελευση του δεν κρυβεται σε αλλα σημεια, οπως οι βιδες στα αντιβαρα στου τιμονιου εχουν σκουριασει, καθως και στην εξατμιση, στις κολλησεις υπαρχουν κατι μικρα σημαδια σκουριας. Μικρα, αλλα υπαρχουν. Τα πλαστικα δεν τριζουν ολως παραδοξως, αφου σαν υλικο φαινεται οτι ειναι για τον πεο... Επισης στο πλαστικο της μπροστινης ροδας, πανω-πανω, υπαρχει ενα μικρο σημειο το οποιο δεν ειναι βαμενο. Τελος, μετα απο αυτα πιστευω οτι το συγκεκριμενο παπακι διεψευσε πολλους και πρωτα απο ολα, εμενα αφου μπορει και κανει απιστευτα καλα τη δουλεια του χωρις να ζηταει πολλα. Μονο λαδακια καθε 2000 χιλιομετρα ζηταει ο κατασκευαστης (εγω κανω καθε 1000) και βενζινουλα... Μεχρι στιγμης ειναι ενα αξιοπιστο μεσο μετακινησης και εργαλειο για μεσα στην πολη (αντε και λιγο παραεξω) και ολα αυτα με τιμη στα 1000 ευρω! Για τη χρηση που το θελω δεν βλεπω παντως να υστερει καπου σε σχεση με τους γιαπωνεζους και λοιπους ανταγωνιστες του. Συγνωμη για το σεντονι, ισως ειμαι απλα τυχερος, παντως δεν ειναι ΟΛΑ τα κινεζικα μηχανακια οπως συχνα λεγεται... απο το να παρεις κανα παπι απο τα αλεξ πακ καλυτερα αυτο! τουλαχιστον και να σου παθει τπτ ο κυνητιρας(χτυπα ξυλο) βαζεις honda θα τεριαζει λογικα! με λιγα λογια ανταλακτηκα βρισκεις σε σχεση με αλεξ πακ και ειναι ποιο αξιοπιστο το δικο σου :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) M ενα 40αρι εουρα βαζεις πρωτες αναρτησουλες και λυνεις το προβλημα σου καλε μου φιλε....Για τα φρενα δοκιμασε να βαλεις σωληνακια υψηλης...Βοηθανε αρκετα αμα εχεις και σωστο τακακι σωστο λαστιχο εισαι jet...!! Το ειχα κοιταξει και εγω για αλλαγη, αλλα θα τις αφησω πανω μεχρι να τα φτυσουν τελειως. Γενικα προσπαθω να μην αλλαζω τιποτα πανω, καθως (ευελπιστω) να παρω σε λιγο καιρο κατι αλλο που εχω στο μυαλο μου... Θα συζητησω και με το σπιτι το ποτε θα το παρω και αν μεινω για πολυ καιρο ακομα με τον παπιο, θα κοιταξω να βελτιωσω την κατασταση. Αυτη τη στιγμη θελω μονο να πε πηγαινει, εστω και σιγα σιγα οπου θελω. Και ας μην ξεχναμε οτι τα εξοδα για το παπι φευγουν απο το μηνιατικο, οποτε να δωσω 40 ευρω με τη μια ειναι 12 καφεδες και 4 γεμισματα βενζινης! Πράγματι, αναρτήσεις με €40 μπορείς να βρεις καλές και να τις περάσεις και μόνος σου (αν πράγματι το μηχανάκι είναι κόπια του Innova). Να σε ρωτήσω φίλε: από που το πήρες? Ποιος αντιπρόσωπος φέρνει τέτοια?? Καλή συνέχεια :_thumbsup: Το ειχα παρει απο την Καρδιτσα απο εναν εμπορο που φερνει διαφορα μεταχειρησμενα και κινεζικα παπακια. Απο οσο ξερω πρεπει να φερνει ακομα. Εδω ειναι το σαιτ που εχουν φτιαξει στο ιντερνετ. Παντως και στη Θεσσαλονικη εχω δει αρκετους με ιδιο με το δικο μου, οποτε μπορει να εχει και εδω κανεναν που τα εισαγει. Δεν ξερω ομως κατι παραπανω γι αυτο... το φρενο σου εχει περιεργει αισθηση; μια πιανει καλυτερα και μια οχι; να σου πω το πιο απλο; wd40 στην μανετα οπου υπραχει σημειο επαφης μετα με μια συρριγα απο το φαρμακειο( δεν κοστιζει τιποτα) να βαλεις μεσα σε αυτη λιγο υγρο φρενων και θα τρυπισεις το τσιμουχακι που προσταυευει το εμβολακι κατα 95% θα λυσεις το προβλημα σου... πολλες φορες απο την υγρασια και τα νερα γενικα σκουριαζει ελαφρα το ολο συστημα εκει και θελει μια μικρη λιπανση καντο και πες μου τα αποτελεσματα σε παρακαλω Θα το δοκιμασω, γιατι κατι μου λεει οτι μπορει να φταιει κατι τετοιο. Το τσιμουχακι αυτο που λες, στα πρωτα 1000 χιλιομετρα αρχισε να κανει ρωγμες! Σε λιγο καιρο που τελειωνει η εξεταστικη, θα κατσω να το κοιταξω μονος μου τι μπορω να κανω και μετα θα το παω και στο μαστορα, να μου φτιαξει οτι δεν μπορω. Ετσι και αλλιως σε 300 χιλιομετρα ειναι να κανω ενα σερβις ακομα και παντα τα κανω νωριτερα... απο το να παρεις κανα παπι απο τα αλεξ πακ καλυτερα αυτο! τουλαχιστον και να σου παθει τπτ ο κυνητιρας(χτυπα ξυλο) βαζεις honda θα τεριαζει λογικα! με λιγα λογια ανταλακτηκα βρισκεις σε σχεση με αλεξ πακ και ειναι ποιο αξιοπιστο το δικο σου :) Ο τυπος παραπανω πρεπει να την εχει κοπανισει εδω και καιρο, οποτε μην ασχολειστε πλεον, τζαμπα κοπο κανετε... Ευχαριστω φιλε μου, αλλα ο κινητηρας ειναι το τελευταιο που περιμενω να χαλασει. Απο οσο το ειδε και ο μηχανκικος και πριν το παρω που ρωτησα και ψαχτηκα, σε κανεναν δεν ειχε βγαλει προβλημα το συγκεκριμενο. Αλλα και αν παθει κατι μετα απο πολλα χιλιομετρα, μαλλον το παραταω και περνω κατι αλλο για να μπορω να βγαζω και γουστα. Γιατι για μενα το παπι ειναι πρωτα εργαλειο και μετα αντικεινενο ευχαριστυσης Οσο για τα αλλα απο το αλεξ πακ, το ειχα σκεφτει ΚΑΙ αυτο, αλλα ακουσα πολλα προβληματα με το κιβωτιο και οτι τα γραναζια μεσα γινονταν σκονη σε καποιο μεγαλο ζορισμα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 από τον kalimera8764 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 αυτο που σου προτεινω δεν ειναι δυσκολο να το κανεις μονος σου.. 2 λεπτα υποθεση ειναι και προκειται για την δικη σου ασφαλεια... μην κωλονεις και προχωρα καντο ειναι πολυ ευκολο και δεν χρειαζεσε ουτε εργαλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stauros arvanitakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 file exw na pw oti auto to mhxanaki kata ti gnwmi mou einai kalutero apo ta daytona kymco ektos apo honda yamaha milame se papaki auth thn stigmh idiou stil exei epano to diko mou 30 xiliades xiliometra me ligo delivery gt exw magazi kai kanw pou kai pou kana kafe kai den exei bgalei to paramikro problhma kanei kathe mera to kalokari 150 + xiliometra stantar kanena problhma kai panta sxedon tera einai polu aksiopisto papaki to sunisto na to agorasete kai oso gia to konter to exw metrhmeno me amaksi kai eklebe 3 xiliometra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες