Jump to content
Jester

Τι θα λεγατε να κοβαμε μια πιτα οι Νοτιοι??

Recommended Posts

καλα αν ειναι για επισημοτητα, ας φερει καποιος τον Ladau με το ζορι :_zeppelin:

εγω δεν θα ερθω. Διαφωνω με την εισοδο καθετα, και που θα ειναι βραδυ η κοπη.

καλα να περασετε! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και 15€ ε? Μάλλον ακούγεται πολύ του ματς για μια κοπή πίτας ενός φόρουμ.

Τέτοιες εκδηλώσεις έχω συνηθίσει να συνδυάζονται με μια μικρή κοντινή βολτούλα και να γίνονται σε απλά μαγαζιά (καφετέριες κτλ) μεταξύ φίλων και μελών του φόρουμ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για κανέναν.

Συγνώμη αλλά το μαγαζί που προτάθηκε, είναι πολύ κυριλάτο για τέτοια εκδήλωση και έχω αντίρρηση και για την "είσοδο".

Δηλαδή αν κάποιο μέλος του mybike ΔΕΝ τα έχει τα 15€ να τα δώσει εκεί, απλά δεν μπορεί να έρθει... σωστά? Κι αυτό με βρίσκει αντίθετο καθώς το mybike είναι ένα φόρουμ μη κερδοσκοπικό και προσφέρετε στα μέλη του δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτό που πάτε να κάνετε μοιάζει σαν τις χοροεσπερίδες που κάναμε παλιά στα σχολεία για να μαζέψουμε λεφτά για την πενταήμερη.

Γι' αυτό λοιπόν (και παρόλο που έλεγα να έρθω), i'm out.

Eξάλλου δεν είναι επίσημη κοπή πίτας του mybike. Είναι μια συγκέντρωση μελών χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή του mybike.

οπα ρε κουκλοι ετουτα με τα 15 γιουρα δεν τα ειδα. δεν διαφωνω στο να πληρωσουμε το ποτο η τον καφε μας. δεν ειναι τα 15 ευρω το ζητημα η τι προσφερεται αλλα ας πουμε εγω θελω απλα να ερθω για παρεα να πιω εναν καφε και να κανω κανα τσιγαρακι, γιατι τα 15 ?

μην ξεχνατε και τα "+" που εχουμε. δηλαδη για μας τους ζευγαρομενους ναουμ θα μας ερθει 30αρα :2funny:

Οπως και να εχει, Αλεξαντρε δεν μιλαμε ωρε για κερδος. Δεν θα μπορει και ο Βαγγελης να βγαλει απο την τσεπη του να μας ταησει και να μας ποτησει, μια εξυπηρετηση παει να κανει περισσοτερο προσφεροντας τον χωρο του.

Τελος διαφωνω καθετα με το θεμα "επισημοτητας" . Δηλαδη αν στην μια κοπη πητας μαζευτουνε 100 ατομα του mybike και στην "επισημη" μολις 5, συνεχιζει αυτη η κοπη πιτας με τα 5 ατομα να θεωρειτε επισημη επειδη παρευρησκεται ο Α η ο Β συντονηστης η επειδη καποιος συντονηστης/διαχειριστης και οχι μελος ανοιξε το θεμα για την κοπη πιτας ? Με αλλα λογια ειμαι ανεπισημο μελος ?

Εν ολιγης διαφωνω λιγο με το θεμα εισοδου και εγω και προτιμω να πληρωσω οτι παρω. Η ωρα δεν με απασχολη, αλλα διαφωνω και με το οτι καποιο μελος δεν μπορει να διοργανωση μια κοπη πιτας στην οποια θα βρισκονται και ας πουμε τα "επισημα" μελη του φορουμ.

Οχι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελος διαφωνω καθετα με το θεμα "επισημοτητας" . Δηλαδη αν στην μια κοπη πητας μαζευτουνε 100 ατομα του mybike και στην "επισημη" μολις 5, συνεχιζει αυτη η κοπη πιτας με τα 5 ατομα να θεωρειτε επισημη επειδη παρευρησκεται ο Α η ο Β συντονηστης η επειδη καποιος συντονηστης/διαχειριστης και οχι μελος ανοιξε το θεμα για την κοπη πιτας ? Με αλλα λογια ειμαι ανεπισημο μελος ?

Συμφωνω και εγώ με τον alarm.

δηλαδή αν δεν παρευρίσκεται κάποιος συντονιστής στην κοπή πίτας ή δεν την αναγνωρίζει με την ευλογία του, πάυει να είναι επίσημη εκδήλωση του φόρουμ ακόμα και αν οργανώνεται από τα επίσημα μέλη του?

δηλαδή εμείς τι είμαστε, ανεπίσημοι?

-επίσης θα ήταν καλύτερα να γινόταν πιο νωρίς-

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω πρόβλημα για τα 15 ευρώ, αλλά στεναχωριέμαι που αυτά, συν την ώρα της συνάντησης θα είναι λόγος να μην μαζευτούμε όσοι λέγαμε από πριν. Δεν γίνεται να το κάνουμε κάπως πιο νωρίς, κατά τις 20.00 πχ? Να μπορούμε να μιλήσουμε και λίγο... Και τέλος πάντων, για τι ξύδια λέμε, αφού οι περισσότεροι θα είστε με μηχανές?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΗ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ 15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΣΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΓΑΖΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ (my Bike) ΕΛΕΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμ...αλλο επισημη,αλλο σημαντικη, αλλο πιασαρικη(με προσελευση) βλεπε σουξεδιαρα....

βαγγελη,τουλαχιστον εγω δεν υποννοω τιποτα τετοιο. ισχυριζομαι απλα οτι θα ηταν πιο... ρομαντικο να το πω,χυμα να το πω; να ηταν μια τσαρκα να αραδιαζαμε καπου κ να κοβαμε μια πιτα. ετσι οποιος ηθελε θα επαιρνε ποτα,νερα κερατα κ οποιος δεν, παλι θα μπορουσε να ερθει ναπερασει καλα κ νη μην ειναι αναγκασμενος εκ των προτερων να πληρωσει. Γενικα αυτα με τις εισοδους εμενα μου καθονται στο λαιμο. δατς ολ. Αλλα οχι κ να σε πουμε κλεφτη, μη χεθω.

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, για οσους ειπαν για την εισοδο, ο Βαγγελης προσφερει τον χωρο του, και ειχε βαλει και λινκ σε προηγουμενη σελιδα..

Λογικο ηταν να περιμενετε καποια εισοδο..Δεν τα μαζευουν αυτοι που διαοργανωνουν την κοπη της πιτας για καποιο λογο, οπως ειπωθηκε με χιουμοριστικη διαθεση πιο πριν, απλα ο Βαγγελης θα ανοιξει τον χωρο του, θα μας ταισει θα μας ποτισει, λογικο δεν ειναι να Πληρωσουμε καποιο αντιτιμο;;

Ναι συμφωνω οτι ειναι λιγο καπως που υποχρεουται το καθε μελος που θελει να συμμετεχει να πληρωσει τα 15 ευρω αλλα σε οποιο αλλο μαγαζι και να γινοταν παλι θα πληρωναμε...Εκτως και αν γινοταν σε καφετερια η σε κανα παρκο...

Τωρα οσο για τον ALX που αποκαλεσαι την κοπη της πιτας που διοργανωσαν καποια μελη του φορουμ "συγκέντρωση μελών χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή του mybike" δηλαδη ρε φιλε τι επρεπε να γινει;;Να διοργανωσει το ολο θεμα καποιος Mod του myBike για να ειναι επισημο;;Συγγνωμη κιολας αλλα κανεις δεν εχει παρει τετοια πρωτοβουλια..και αλλη μια πιτα που διοργανωνεται, παλι ιδεα του Black_Hawl ηταν..

Συγγνωμη ρε μεγαλε που σου στερησαμε την δοξα να το διοργανωσεις εσυ αλλα αν δεν γουσταρεις μην ερχεσαι!

Ομως δεν εχεις το δικαιωμα, ακομα και ο Θεος ο ιδιος να εισαι να απαξιωνεις ετσι την φιλοτιμη και μη κερδοσκοπικη προσπαθεια που κανουν καποια παιδια επειδη εσυ εχεις καποιες διαφωνιες...Και οταν γραφεις με bold, υπογραμμισεις και τετοια προσπαθεις να περασεις την γνωμη σου ως Συντονιστης, και εμενα απλα μου κανει κατι σαν δισφημιση!!

Υ.Γ:Μην ξεχνας πως ο VagelisV και καποια αλλα ανεπισημα μελη θα κατσουν να διοργανωσουν με κοπο την ολη "συγκεντρωση μελων" που δεν θα εχειε "καμια επισημη συμμετοχη του myBike...Aν δεν γουσταρεις μην ερχεσαι,who cares??

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και 15€ ε? Μάλλον ακούγεται πολύ του ματς για μια κοπή πίτας ενός φόρουμ.

Τέτοιες εκδηλώσεις έχω συνηθίσει να συνδυάζονται με μια μικρή κοντινή βολτούλα και να γίνονται σε απλά μαγαζιά (καφετέριες κτλ) μεταξύ φίλων και μελών του φόρουμ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για κανέναν.

Συγνώμη αλλά το μαγαζί που προτάθηκε, είναι πολύ κυριλάτο για τέτοια εκδήλωση και έχω αντίρρηση και για την "είσοδο".

Δηλαδή αν κάποιο μέλος του mybike ΔΕΝ τα έχει τα 15€ να τα δώσει εκεί, απλά δεν μπορεί να έρθει... σωστά? Κι αυτό με βρίσκει αντίθετο καθώς το mybike είναι ένα φόρουμ μη κερδοσκοπικό και προσφέρετε στα μέλη του δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτό που πάτε να κάνετε μοιάζει σαν τις χοροεσπερίδες που κάναμε παλιά στα σχολεία για να μαζέψουμε λεφτά για την πενταήμερη.

Γι' αυτό λοιπόν (και παρόλο που έλεγα να έρθω), i'm out.

Eξάλλου δεν είναι επίσημη κοπή πίτας του mybike. Είναι μια συγκέντρωση μελών χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή του mybike.

Θα συμφωνήσω με τον ALX !!!! Καλα να περασετε!!!!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, μην το piss.gif το θέμα.

Ας αποφασιστεί αν μπορεί να γίνει κάπου αλλού χωρίς είσοδο για να έρθουν περισσότεροι κι ας λείπουν οι διαξιφισμοί.sword-battle.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ΔΕΝ υπαρχει λογος για τυχον παρεξηγησεις που μπορει να γινουν εδω μεσα και που μελλοντικα θα μετανοιωσουμε, καλο θα ηταν οσοι θελουν να οργανωσουν-παρεβρεθουν

σε μια συναντηση σαν αυτη που εχετε προτεινει να παρεβρεθουν, ελευθερος ειναι ο καθενας να κρινει εαν θελει να δωσει καπου εισοδο ή οχι, εαν παλι υπαρχει αλλη καλυτερη

προταση ας γινει και ας κανονιστει! Ας γινει λοιπον και ας πανε τα μελη οπου αυτα θελουν και νομιζουν οτι ειναι καλυτερο! Αλλωστε υπαρχει και αλλη προταση με δυνατοτητα

να βρεθουν μελη απο ολη την Ελλαδα με συνδυασμο μια μοτοσυκλετιστικη βολτα που ειναι και το αντικειμενο του χωρου αυτου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρωσω οτι ο Alx οταν λεει δεν ειναι επισημη η κοπη εννοει οτι δεν ειναι κοπη πιτας που διοργανωνει το mybike και να υποχρεωθουν τα μελη του να πληρωσουν εισοδο

ωστε να παρεβρεθουν εκει! Οταν το mybike περνει τετοιες πρωτοβουλιες ΔΕΝ υπαρχει πουθενα καμια υποχρεωτικη εισοδος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαλητες , αλιαδες , (κ)αγκουρες, μην τσακονεστε. για ονομα του θεου. ειπαμε να κανουμε ενα ευχαριστω γεγονος και οχι να πεσουν μπυχτες απο τον εναν στον αλλον.

ειναι ευχαριστο που ο βαγγελης θελει να βοηθησει και λογικο ειναι να υπαρξει καποιο αντιτιμο. καποιος πρεπει μετα να καθαρησει στο κατω κατω, και ο ανθρωπος μπορει εκεινη την ημερα να εβρισκε ενα αλλο γκρουπ για κοπη πιτας η παρτυ. δεν μπορουμε και να του κλεισουμε και το μαγαζι και να βγαλει και απο την τσεπη του. τωρα ειναι 5 , 10 η 30 ευρω ειναι αλλο θεμα.

απλα εφερα λιγο την αντηρηση μου με το θεμα επισημοτητας. εγω δεν εχω προβλημα και 5 πιτες να κοπουνε και να παω και στις 5. δεν με νοιαζει ποιοσ θα την κοψει η που θα κοπη, για την παρεα θα παω και αν ονομαστει ανεπισημη η επισημη λιγο με ενδιαφερει.

εν τελη, δεν μας φωναξε ο βαγγελης να παμε με το ζωρι εκει. Λεει θα κοψω μια πιτα για τα μελη του mybike , θα εχει φαγητο , ποτο οποιος θελει και μπορει ερχεται. Για αυτο ανοιχτηκε το τοπικ αυτο να δουμε αν μπορει να γινει , αν συμφωνουμε να γινει σε εκεινο το μερος , η καπου αλλου και οχι να βγαλουμε τα ματια μας. Ηρεμηστε, ευχαριστω γεγονος πρεπει να ειναι μην ειστε βαρβαροι.

Αυτα απο εμενα. Εγω παντως ειμαι μεσα οπου και να γινει, ας ειναι και σε αλανα πανω σε κουβερτες με ενα σπαστο φραπε στο χερι. Οπως λενε και οι τουρκοι, Thats my 2 cents

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να συμπληρωσω οτι ο Alx οταν λεει δεν ειναι επισημη η κοπη εννοει οτι δεν ειναι κοπη πιτας που διοργανωνει το mybike και να υποχρεωθουν τα μελη του να πληρωσουν εισοδο

ωστε να παρεβρεθουν εκει!

Ρε συ Θαναση, ενταξει καταλαβαινω οτι δεν το διοργανωσες εση, ο σαλκον, ο αλεξανδρος η καποιος αλλος μεσα απο το φορουμ, καλα εως εκει . Αλλα και η βολτα πχ αμφιλοχεια μερια ισως να μην εχει εισοδο αλλα εχει χρηματα για βενζινες. για αλλους ειναι μακρια. τι παει να πει αυτο οτι ειναι ανεπισημη ? Δεν το λεω με κακια αλλα αν ελεγες πχ εσυ παμε στο Α μερος στην αθηνα για κοπη πιτας γιατι το κανει επησιμο?

Για εμενα αλλο το θεμα "Διοργανωτης" και αλλο επισημα προσωπα. Μια παρεα ειμαστε , κοιταμε να μαζευτουμε καπου που να τους βολευει ολους και να περασουμε καλα. Τι σημασια εχει το θεμα επισημοτητας αν καταφερουμε να ερθουν αρκετα ατομα?

Παντως θα συμφωνησω με αυτα που ειπαν τα παιδια, κρατηστε τους τονους χαμηλους, δεν υπαρχει λογος καβγαδων αλλα να δουμε τι βολευει. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?

γιατί εως τώρα μόνο η εναλλακτική στην αμφιλοχία υπάρχει.

από την επισκεψημότητα του τόπικ καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν προσδοκίες για το θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ΔΕΝ υπαρχει λογος για τυχον παρεξηγησεις που μπορει να γινουν εδω μεσα και που μελλοντικα θα μετανοιωσουμε, καλο θα ηταν οσοι θελουν να οργανωσουν-παρεβρεθουν

σε μια συναντηση σαν αυτη που εχετε προτεινει να παρεβρεθουν, ελευθερος ειναι ο καθενας να κρινει εαν θελει να δωσει καπου εισοδο ή οχι, εαν παλι υπαρχει αλλη καλυτερη

προταση ας γινει και ας κανονιστει! Ας γινει λοιπον και ας πανε τα μελη οπου αυτα θελουν και νομιζουν οτι ειναι καλυτερο! Αλλωστε υπαρχει και αλλη προταση με δυνατοτητα

να βρεθουν μελη απο ολη την Ελλαδα με συνδυασμο μια μοτοσυκλετιστικη βολτα που ειναι και το αντικειμενο του χωρου αυτου!

ten-on-ten.gif

ωστε να παρεβρεθουν εκει! Οταν το mybike περνει τετοιες πρωτοβουλιες ΔΕΝ υπαρχει πουθενα καμια υποχρεωτικη εισοδος!

ten-on-ten.gif

Η παρέμβαση του ALX παιδιά ήταν σωστή και προσπαθεί να προλάβει τυχόν παρανόηση ότι το φόρουμ διοργανώνει εκδηλώσεις με είσοδο.

Ξεκαθαρίζει και διασφαλίζει τη θέση του φόρουμ σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν. Τίποτα περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΗ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ 15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΣΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΓΑΖΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ (my Bike) ΕΛΕΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ...

Εχεις πμ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Θαναση, ενταξει καταλαβαινω οτι δεν το διοργανωσες εση, ο σαλκον, ο αλεξανδρος η καποιος αλλος μεσα απο το φορουμ, καλα εως εκει . Αλλα και η βολτα πχ αμφιλοχεια μερια ισως να μην εχει εισοδο αλλα εχει χρηματα για βενζινες. για αλλους ειναι μακρια. τι παει να πει αυτο οτι ειναι ανεπισημη ? Δεν το λεω με κακια αλλα αν ελεγες πχ εσυ παμε στο Α μερος στην αθηνα για κοπη πιτας γιατι το κανει επησιμο?

Για εμενα αλλο το θεμα "Διοργανωτης" και αλλο επισημα προσωπα. Μια παρεα ειμαστε , κοιταμε να μαζευτουμε καπου που να τους βολευει ολους και να περασουμε καλα. Τι σημασια εχει το θεμα επισημοτητας αν καταφερουμε να ερθουν αρκετα ατομα?

Παντως θα συμφωνησω με αυτα που ειπαν τα παιδια, κρατηστε τους τονους χαμηλους, δεν υπαρχει λογος καβγαδων αλλα να δουμε τι βολευει. :_thumbsup:

Δεν το εχετε καταλαβει παιδες...κανενας συντονιστης δεν κανει μια κοπη πιτας επισημη, αυτο να το ξεκαθαρισουμε γιατι ειναι κοροίδια μονο και μονο που σας περναει

απο το μυαλο και μας την λετε κι'ολας, για τον χωρο που αγαπαμε και προσπαθουμε καθημερινα...βεβαια μιλαω σαν μοναδα αυτη την στιγμη και οχι σαν εκπροσωπος των συντονιστων κτλ ετσι...

Αλλα αυτο που ειπε ο Alx εξηγησα πως το εννοουσε, ας το πω πιο αναλυτικα, οτι ΔΕΝ φερει ΚΑΜΙΑ ευθυνη το mybike εαν καποιος πει αυτοι εκει μεσα διοργανωνουν κοπη πιτας και εχουν βαλει εισοδο, εξου και

η ονομασια της ανεπισημης, γιατι ΔΕΝ μπορει καλως η κακως να χρησιμοποιειται το ονομα του mybike οταν μιλαμε για χρηματικο ποσο μπροστα και ποσο μαλιστα οταν ΔΕΝ φερνει ουδεμια ευθυνη ο Διαχειριστης του!

Αν το διοργανωνε ας πουμε ο διαχειριστης του και ζητουσε εισοδο τοτε ΝΑΙ θα ηταν μια επισημη κοπη οπως κανουν και διαφορες λεσχες και σωματεια κτλ...Αλλα το myBike να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι αν

θα διοργανωνε κατι τετοιο (και οταν λεω mybike εννοω ο διαχειριστης) ΔΕΝ θα εβαζε εισοδο, θα ηταν μια συνευρεση για ΟΛΑ τα μελη χωρις να υποχρεωνεται ΚΑΝΕΝΑΣ να πληρωσει καποια εισοδο για να παρευρεθει σε αυτη την εορτη!

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ολα εκτος απο ενα.

"και μας την λετε κι'ολας" .

κανενας δεν την ειπε σε κανεναν ρε Θαναση. απο την αρχη γραφω να μην σφαχτουμε για ενα ομορφο γεγονος. απλα θελω να πιστευω πως το mybike ειναι τα μελη του. σε αυτα συμπεριλαμβανομαστε ολοι.

απλα ακουγεται καπως το θεμα επισημοτητας.

Δηλαδη αν για καποιο λογο μαζευτουν 100-200 ατομα απο το mybike (λεμε τωρα...)

σαν τι θα ονομαστει αυτη η συναντηση ? Συναντηση παρεας ? Μεσα απο το mybike

δεν εγινε η διοργανωση ? Ολα τα ατομα μελη του μαι-μπαικ δεν ειναι ? Εχει τοση σημασια

αν ειναι επισημη η ανεπισημη η το θεμα ειναι να μαζευτουμε ?

Δεν με νοιαζουν τοσο τα παραπανω, απλα δεν νοιωθω οτι την ειπα σε κανεναν. Και τον

Αλεξανδρο συμπαθω οπως και τον βαγγελη και δεν μου εκανε κανενας τιποτα. απλα διαφωνησα λιγο με τον τιτλο επισημοτητας. αυτο ειναι ολο :_thumbsup:

ΥΓ. εσενα ρε μαλιτη θα σε βλεπουμε μονο οταν πρεπει να αλλαξεις λαδια στο μπεμμπε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπα ρε κουκλοι ετουτα με τα 15 γιουρα δεν τα ειδα. δεν διαφωνω στο να πληρωσουμε το ποτο η τον καφε μας. δεν ειναι τα 15 ευρω το ζητημα η τι προσφερεται αλλα ας πουμε εγω θελω απλα να ερθω για παρεα να πιω εναν καφε και να κανω κανα τσιγαρακι, γιατι τα 15 ?

μην ξεχνατε και τα "+" που εχουμε. δηλαδη για μας τους ζευγαρομενους ναουμ θα μας ερθει 30αρα :2funny:

Οπως και να εχει, Αλεξαντρε δεν μιλαμε ωρε για κερδος. Δεν θα μπορει και ο Βαγγελης να βγαλει απο την τσεπη του να μας ταησει και να μας ποτησει, μια εξυπηρετηση παει να κανει περισσοτερο προσφεροντας τον χωρο του.

Εν ολιγης διαφωνω λιγο με το θεμα εισοδου και εγω και προτιμω να πληρωσω οτι παρω. Η ωρα δεν με απασχολη, αλλα διαφωνω και με το οτι καποιο μελος δεν μπορει να διοργανωση μια κοπη πιτας στην οποια θα βρισκονται και ας πουμε τα "επισημα" μελη του φορουμ.

Οχι ?

Λοιπον, για οσους ειπαν για την εισοδο, ο Βαγγελης προσφερει τον χωρο του, και ειχε βαλει και λινκ σε προηγουμενη σελιδα..

Λογικο ηταν να περιμενετε καποια εισοδο..Δεν τα μαζευουν αυτοι που διαοργανωνουν την κοπη της πιτας για καποιο λογο, οπως ειπωθηκε με χιουμοριστικη διαθεση πιο πριν, απλα ο Βαγγελης θα ανοιξει τον χωρο του, θα μας ταισει θα μας ποτισει, λογικο δεν ειναι να Πληρωσουμε καποιο αντιτιμο;;

Ναι συμφωνω οτι ειναι λιγο καπως που υποχρεουται το καθε μελος που θελει να συμμετεχει να πληρωσει τα 15 ευρω αλλα σε οποιο αλλο μαγαζι και να γινοταν παλι θα πληρωναμε...Εκτως και αν γινοταν σε καφετερια η σε κανα παρκο...

Τωρα οσο για τον ALX που αποκαλεσαι την κοπη της πιτας που διοργανωσαν καποια μελη του φορουμ "συγκέντρωση μελών χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή του mybike" δηλαδη ρε φιλε τι επρεπε να γινει;;Να διοργανωσει το ολο θεμα καποιος Mod του myBike για να ειναι επισημο;;Συγγνωμη κιολας αλλα κανεις δεν εχει παρει τετοια πρωτοβουλια..και αλλη μια πιτα που διοργανωνεται, παλι ιδεα του Black_Hawl ηταν..

Συγγνωμη ρε μεγαλε που σου στερησαμε την δοξα να το διοργανωσεις εσυ αλλα αν δεν γουσταρεις μην ερχεσαι!

Ομως δεν εχεις το δικαιωμα, ακομα και ο Θεος ο ιδιος να εισαι να απαξιωνεις ετσι την φιλοτιμη και μη κερδοσκοπικη προσπαθεια που κανουν καποια παιδια επειδη εσυ εχεις καποιες διαφωνιες...Και οταν γραφεις με bold, υπογραμμισεις και τετοια προσπαθεις να περασεις την γνωμη σου ως Συντονιστης, και εμενα απλα μου κανει κατι σαν δισφημιση!!

Υ.Γ:Μην ξεχνας πως ο VagelisV και καποια αλλα ανεπισημα μελη θα κατσουν να διοργανωσουν με κοπο την ολη "συγκεντρωση μελων" που δεν θα εχειε "καμια επισημη συμμετοχη του myBike...Aν δεν γουσταρεις μην ερχεσαι,who cares??

Ίσως μόνο ο Θάνος και δυο τρεις άλλοι κατάλαβαν αυτό που είπα. Δεν εννοώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό που έγραψα. Η επίθεσή σου φίλε renegade προς το πρόσωπό μου με απογοητεύει αφάνταστα και δεν έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να μου μιλάει έτσι επειδή είπα την γνώμη μου. Δεν είπα σε κανέναν ότι δεν νοιάζεται κανένας αν θα έρθει ο Α ή ο Β σε μια συνάντηση γιατί αυτό είναι πολύ υποτιμητικό (αν δεν το κατάλαβες τι είπες για μένα) και δεν θα το έλεγα ούτε σε ένα μέλος που γράφτηκε πριν μια ώρα στο mybike.

Tέλος, δεν απαξίωσα καμία προσπάθεια κανενός. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις τι γράφει κάποιος πριν του επιτεθείς με τους χαρακτηρισμούς «Ώπα ρε μεγαλε, και σου φάγανε τη δόξα κι άλλα κωμικοτραγικά βγαλμένα από το μυαλό σου»

Προσπάθησε να καταλάβεις την πολύ αναλυτική επεξήγηση του Θάνου για το τι είπα, και μετά μίλα ξανά.

Το πολύ μάγκικο ύφος της απάντησής σου σε μένα, δεν ταιριάζει στο κλίμα που έχει το mybike κι ούτε σου έδωσα το δικαίωμα να το κάνεις. Ίσως να νομίζεις ότι με αυτά που μου είπες, έκανες κάτι σπουδαίο. Δικαίωμά σου, αλλά όλοι κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε και μένουν εδώ να τα βλέπει ο καθένας.

ten-on-ten.gif

ten-on-ten.gif

Η παρέμβαση του ALX παιδιά ήταν σωστή και προσπαθεί να προλάβει τυχόν παρανόηση ότι το φόρουμ διοργανώνει εκδηλώσεις με είσοδο.

Ξεκαθαρίζει και διασφαλίζει τη θέση του φόρουμ σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν. Τίποτα περισσότερο.

Δεν το εχετε καταλαβει παιδες...κανενας συντονιστης δεν κανει μια κοπη πιτας επισημη, αυτο να το ξεκαθαρισουμε γιατι ειναι κοροίδια μονο και μονο που σας περναει

απο το μυαλο και μας την λετε κι'ολας, για τον χωρο που αγαπαμε και προσπαθουμε καθημερινα...βεβαια μιλαω σαν μοναδα αυτη την στιγμη και οχι σαν εκπροσωπος των συντονιστων κτλ ετσι...

Αλλα αυτο που ειπε ο Alx εξηγησα πως το εννοουσε, ας το πω πιο αναλυτικα, οτι ΔΕΝ φερει ΚΑΜΙΑ ευθυνη το mybike εαν καποιος πει αυτοι εκει μεσα διοργανωνουν κοπη πιτας και εχουν βαλει εισοδο, εξου και

η ονομασια της ανεπισημης, γιατι ΔΕΝ μπορει καλως η κακως να χρησιμοποιειται το ονομα του mybike οταν μιλαμε για χρηματικο ποσο μπροστα και ποσο μαλιστα οταν ΔΕΝ φερνει ουδεμια ευθυνη ο Διαχειριστης του!

Αν το διοργανωνε ας πουμε ο διαχειριστης του και ζητουσε εισοδο τοτε ΝΑΙ θα ηταν μια επισημη κοπη οπως κανουν και διαφορες λεσχες και σωματεια κτλ...Αλλα το myBike να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι αν

θα διοργανωνε κατι τετοιο (και οταν λεω mybike εννοω ο διαχειριστης) ΔΕΝ θα εβαζε εισοδο, θα ηταν μια συνευρεση για ΟΛΑ τα μελη χωρις να υποχρεωνεται ΚΑΝΕΝΑΣ να πληρωσει καποια εισοδο για να παρευρεθει σε αυτη την εορτη!

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Το τόπικ ΔΕΝ το άνοιξε ο Βαγγέλης, άρα δεν έκανε καμία προσπάθεια να βγάλει κάτι ο άνθρωπος. Έπεσε η πρόταση από κάποια παιδιά που ξέρουν ότι ο Βαγγέλης έχει έναν χώρο ανάλογο. Φυσικά ο Βαγγέλης επαγγελματίας είναι και αν σε κάθε φόρουμ που συμμετέχει τους παραχωρούσε τον χώρο δωρεάν "αντίο χώρος". Να ξέρουμε και τι λέμε.

Το φόρουμ έχει τους διαχειριστές και τους συντονιστές για να ενεργούν στον ρόλο του τίτλου τους. Όπως και οι λέσχες, όταν γίνεται κάτι εν' ονόματι του εκάστοτε συλλόγου, λέσχης κ.λ.π. το Δ.Σ. Εδώ που είναι φόρουμ φυσικά θα τραβάνε μπροστά οι διαχειριστές, συντονιστές κ.λ.π.

Όποιος δεν μπορεί δεν πάει. Απλό είναι. Φυσικά δεν είναι επίσημο του mybike γιατί δημιουργείται μια λίστα. Αν ήταν επίσημο θα έλεγε ο α) συντονιστής "κοπή πίτας εκεί και τότε" και θα τελείωνε το θέμα έτσι απλά.

Πρωτού παρερμηνεύσουμε τα λόγια των παιδιών καλό θα είναι να σκεφτούμε πρώτα τι ακριβώς λένε.

Οι διαχειριστές και υπεύθυνοι του site δεν εδώ μόνο για να διορθώνουν τα προβλήματα του server. Και μην ξεχνάει κανείς τι γίνεται όταν κρεμάει το site. Βροχή οι ερωτήσεις του τύπου τι έγινε? Γιατί?

Οπότε ας σκεφτόμαστε καλύτερα πρωτού τα χώσουμε στον οποιονδήποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ολα εκτος απο ενα.

απλα ακουγεται καπως το θεμα επισημοτητας.

Δηλαδη αν για καποιο λογο μαζευτουν 100-200 ατομα απο το mybike (λεμε τωρα...)

σαν τι θα ονομαστει αυτη η συναντηση ? Συναντηση παρεας ? Μεσα απο το mybike

δεν εγινε η διοργανωση ? Ολα τα ατομα μελη του μαι-μπαικ δεν ειναι ? Εχει τοση σημασια

αν ειναι επισημη η ανεπισημη η το θεμα ειναι να μαζευτουμε ?

Στέφανε... έχεις δίκιο σε αυτά που λες, απλά το θέμα αλλάζει όταν υπάρχει υποχρεωτική είσοδος για τα μέλη (μπαίνουν χρήματα στη μέση δηλαδή) και η συνάντηση ή η κοπή πίτας (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε την) ονομάζεται συνάντηση mybike. Εκεί ήταν η ένστασή μου κι όχι για την συνάντηση. Ο νοών νοείτω με λίγα λόγια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...