yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πληρώνουμε για δρόμο...«φάντασμα»! 28/11/2012 - 08:22 http://www.axiaplus....under-newspaper Ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας, γνωστός και ως Ε 65, εξαρχής είχε θεωρηθεί από στελέχη της αγοράς αλλά και αξιωματούχος των Βρυξελλών ως ένα project… αμφιβόλου βιωσιμότητας, που αντιμετωπίζει προβλήματα σε μια σειρά από θέματα, όπως η χρηματοδότηση, κυρίως αυτό, το τεχνικό κομμάτι, οι μελέτες κ.λπ., ενώ συν τοις άλλοις, είχε προβλεφθεί στη σύμβαση και η επιδότησή του από το Δημόσιο επειδή από την πρώτη στιγμή προβλέπονταν χαμηλή κυκλοφορία! Και ενώ, όπως λέγεται τουλάχιστον στην κατασκευαστική αγορά, ο συγκεκριμένος οδικός άξονας προκαλεί γενικά απόνερα στο θέμα της προώθησης των οδικών συμβάσεων παραχώρησης, καθώς προκρίνεται η λύση να γίνουν όλα τα έργα και όχι όσα θεωρούνται άκρως απαραίτητα και βιώσιμα, οι αρμόδιες αρχές δίνουν αποζημιώσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αποδεχόμενες δίχως δυσκολία ότι το κράτος έχει ευθύνες αλλά όχι οι παραχωρησιούχοι. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί για ένα έργο που μόλις μετά βίας έχει προχωρήσει στο… 16% και στο οποίο έχουν παγώσει οι εργασίες εδώ και ενάμιση τουλάχιστον έτος, με απόφαση που υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών, Σταύρο Καλογιάννη, δίνεται ποσό επιπλέον 20,68 εκατ. ευρώ για τον Ε65, ως αποζημίωση από το κράτος για τη μη έγκαιρη παράδοση των απαραίτητων χώρων στον κατασκευαστή από το δημόσιο. Με την κοινοπραξία Κεντρική Οδός (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Ισπανοί εταίροι της) να έχει στις 22/10/2012 αξιώσει αποζημίωσης για ζημίες που υπέστη «λόγω της αύξησης του κόστους των καταβολών έναντι του τιμήματος μελετών–κατασκευών και της συνακόλουθης αναπροσαρμογής του δείκτη τιμών καταναλωτή», τον ανεξάρτητο μηχανικό στις 20/11 να αποφαίνεται επί της αξίωσης, να πιστοποιείται δαπάνη 6,3 εκατ. ευρώ, και τον κ.Καλογιάννη να εγκρίνει τη διάθεση επιπλέον 20,68 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, όπως αναφέρει η απόφαση, αναγνωρίζεται ότι από το 2008 ως τις αρχές του 2011 ο κατασκευαστής δεν κατάφερε να εκτελέσει εργασίες λόγω μη εμπρόθεσμης διάθεσης των αναγκαίων χώρων από το δημόσιο, ενώ η μεταβολή του κατασκευαστικού προγράμματος του έργου οδήγησε σε καθυστέρηση της απορρόφησης των αντιστοίχων ποσών που προβλέπονταν στην πρώτη και δεύτερη τμηματική προθεσμία, με αποτέλεσμα «την καταβολή αυξημένης αναθεώρησης του παραχωρησιούχου προς τον κατασκευαστή. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2012 από τον yamahito 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=485977 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Παει κι αυτο...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Πρόστιμο 14.000 ευρώ σε ταξιτζή επειδή δεν πλήρωσε διόδια! Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012, 09:18 Δικαστική απόφαση επιβάλλει σε ταξιτζή από τη Λακόπετρα να πληρώσει σχεδόν 14.000 ευρώ, ως αστική ποινή για τη μη καταβολή διοδίων στην Ολυμπία Οδό Α.Ε.! Πρόκειται για την πρώτη ανάλογη απόφαση δικαστηρίου σε πανελλαδικό επίπεδο, που αναμένεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις που ήδη έχει οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες η Κοινοπραξία. Η υπόθεση, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», αφορά στον αυτοκινητιστή Π.Μ., ο οποίος, σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, διήλθε από 1/7/2011 έως και 30/8/2012 συνολικά 73 φορές από τα διόδια του Ρίου, του Ζευγολατιού και της Ελευσίνας, αρνούμενος να πληρώσει τα ανάλογα διόδια. Στο δικαστήριο προσκομίστηκε από την εταιρεία λεπτομερής κατάλογος όλων των διελεύσεων του αυτοκινήτου, που μάλιστα συνοδευόταν και από αντίστοιχες φωτογραφίες του οχήματος κατά τις επίμαχες διελεύσεις, με επισημείωση του αριθμού κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και βεβαίωση της αρμόδιας δημόσιας υπηρεσίας για τα στοιχεία του κυρίου του οχήματος. Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση, ο Αχαιός ταξιτζής πρέπει να πληρώσει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. συνολικά 666,60 ευρώ για τα μη καταβληθέντα τέλη των διοδίων και επιπλέον ποσό 13.332 ευρώ, ως επιβολή αστικής ποινής, ίσης με το εικοσαπλάσιο του οφειλόμενου ποσού, για το γεγονός ότι δεν κατέβαλε αυτά τα 666 ευρώ εντός 15 ημερών! Το σκεπτικό της απόφασης Έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον να αναφερθεί το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου, σύμφωνα με το οποίο «προκύπτει το δικαίωμα της αιτούσας (Ολυμπία Οδός Α.Ε.) να επιδιώξει την είσπραξη των οφειλόμενων τελών διοδίου και της προβλεπόμενης αστικής ποινής, με την έκδοση διαταγής πληρωμής». Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Άκης Βαβαρούτας, που ανέλαβε ήδη καθήκοντα συνηγόρου του αυτοκινητιστή, κρίνει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίζει νομικά κενά και ασάφειες, ενώ ελέγχεται και το σκεπτικό της επιβολής αστικής ποινής στο εικοσαπλάσιο του αρχικού ποσού, στοιχεία που θα αναδειχθούν στο Εφετείο. Πηγή: best.gr Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012, 09:56 http://www.zougla.gr/greece/article/prostimo-14000-evro-se-taksitzi-epidi-den-plirose-diodia Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Τσάμπα,πράμα.Να δω τώρα τι έχει να γίνει!!! :wallbash: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου τώρα ..... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον Harry Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Σε αυτό το πασιφανώς παράλογο καθεστώς των διοδίων στη επικράτια σήμερα, το να λέω πως οι δικαστές και αστυνομικοί αποτελούν απλώς τα μέσα επιβολής της εξουσίας της άθλιας άρχουσας τάξης-κλίκας δεν αποτελεί ακραία άποψη κάποιου αναρχικού εξτρεμιστή αλλά αυταπόδεικτη πλέον αλήθεια που πρέπει να εθελοτυφλείς για να μην τη βλέπεις. Το θέμα είναι να υποστηριχτεί οικονομικα & νομικά για τις επόμενες βαθμίδες μέχρι και Ευρωπαϊκού επιπέδου αν είναι εφικτό και εδώ θα φανούν οι πλέον οι πραγματικές προθέσεις αλληλεγγύης μας απέναντι στην φασιστική επιβολή της κλοπής των δρόμων μας από κερδοσκόπους Μπομπολίσκους μέσω τσεκουράτων Βοριδίσκων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η "δικαιοσύνη" τελικά στο Ελλαδιστάν είναι για κλάματα. Λυπάμαι πολύ αλλά είμαστε καταδικασμένοι. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον FZMAN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Η "δικαιοσύνη" τελικά στο Ελλαδιστάν είναι για κλάματα. Λυπάμαι πολύ αλλά είμαστε καταδικασμένοι. η δικαιοσύνη καλώς ή κακώς δεν κρίνει με βάση τι θα ήθελε ή τι φαντάζεται, αλλά με κριτήριο τι στοιχεία έχει μπροστά τις. Η μεν εταιρεία έφερε τις συμβάσεις που έχει υπογράψει, ο δε ταξιτζής έφερε την άποψη (διότι περί άποψης επρόκειτο) ότι τα διόδια είναι κάτι κακό, ακριβό, παράνομο, whatever και για αυτό δεν πλήρωσε. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν μονόδρομος, αλλιώς το επόμενο βήμα θα ήταν με την ίδια λογική να μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ και να κλέβεις π.χ. το γάλα ισχυριζόμενος ότι είναι πολύ ακριβό, με καταχρηστικά κέρδη, παράνομους φόρους κτλ κτλ κτλ. Με λίγα λόγια, αυτό που λέω είναι ότι βλέπουμε τα αποτελέσματα μιας χρόνιας λάθος τακτικής απέναντι σε μια κατά τα άλλα όντως νοσηρης κατάστασης. Κοινώς, κάποιον που πήγε να γίνει κλέφτης στην θέση του κλέφτη. Υ.Γ. Δεν περιμένω να μαζέψω like μετά απ' αυτό και δεν είναι κι ο σκοπός μου άλλωστε. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η ποινη δεν πρεπει να ειναι δυσαναλογα μεγαλη σε σχεση με το "αδικημα". Ο παραδειγματισμος βρισκεται σε απολυταρχικα καθεστωτα και μονο. Εδω εχουμε μια διαφορα ιδιωτη με ιδιωτη. 600 ευρω και τους τοκους και αν. Οι δικαστες θα πρεπει να παιρνουν 500 ευρω μισθο και 500 ευρω συνταξη, γιατι εχουν συμβαλει τα μεγιστα στην καταβαραθρωση και κοινωνικη απαξιωση της χωρας τα τελευταια 30 χρονια. Νοοτροπια και συμπεριφορα δημοσιου υπαλληλου (το μισθο μου, τα αναδρομικα μου και την προαγωγουλα μου). Α, ξεχασα, και το διπλασιασμο του μισθου μου. "Περιεργες" αποφασεις χαρτογιακαδων... 1 εκατομμυριο αδικαστες υποθεσεις, απεργιες!... αγκαλιτσα με τους 300 της βουλης... Και συνηθως οι πρωτοδικες αποφασεις ειναι οι πιο χτυπητες που σημαινει οτι ανθρωποι ιδιας παστας αντικαθιστουν τους παλιοτερους... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον furious99 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο παραδειγματισμος βρισκεται σε απολυταρχικα καθεστωτα και μονο. Αν κάτσεις και αναλογιστείς πόσες φορές πολίτες κι όχι μόνο έχουν απαιτήσει (και πετύχει ενίοτε) την παραδειγματική τιμωρία διαφόρων... τότε μάλλον έχεις την απάντησή σου. Σκέψου μόνο πόσες φορές πολιτικοί έχουν υποσχεθεί (με προφανή ψηφοθηρικό σκοπό ηδονισμού του δημόσιου αισθήματος) την παραδειγματική τιμωρία διαφόρων σε διάφορες περιστάσεις. Εδω εχουμε μια διαφορα ιδιωτη με ιδιωτη. 600 ευρω και τους τοκους και αν. Οι δικαστες θα πρεπει να παιρνουν 500 ευρω μισθο και 500 ευρω συνταξη, γιατι εχουν συμβαλει τα μεγιστα στην καταβαραθρωση και κοινωνικη απαξιωση της χωρας τα τελευταια 30 χρονια. Νοοτροπια και συμπεριφορα δημοσιου υπαλληλου (το μισθο μου, τα αναδρομικα μου και την προαγωγουλα μου). Α, ξεχασα, και το διπλασιασμο του μισθου μου. "Περιεργες" αποφασεις χαρτογιακαδων... 1 εκατομμυριο αδικαστες υποθεσεις, απεργιες!... αγκαλιτσα με τους 300 της βουλης... Και συνηθως οι πρωτοδικες αποφασεις ειναι οι πιο χτυπητες που σημαινει οτι ανθρωποι ιδιας παστας αντικαθιστουν τους παλιοτερους... Νο offence, αλλά το να κρίνεις μια δίκη χωρίς την παραμικρή γνώση της δικογραφίας, είναι σαν να προσπαθείς να μιλήσεις για πυρηνική φυσική με απολυτήριο δημοτικού. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον Phorever Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ορθώς, η έννοια του περί "Δικαίου" αισθήματος δεν έχει και μεγάλη σχέση με την Εξουσία της "Δικαιοσύνης" μιας "Αστικής Δημοκρατίας", βεβαίως βεβαίως... πχ "ΝΟΜΙΜΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΤΟΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ" Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον Mi_ka Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Νο offence, αλλά το να κρίνεις μια δίκη χωρίς την παραμικρή γνώση της δικογραφίας, είναι σαν να προσπαθείς να μιλήσεις για πυρηνική φυσική με απολυτήριο δημοτικού. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 ... και η Ιερά Εξέταση επίσημο όργανο απονομής νόμιμης "Δικαιοσύνης" ήτο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Με αφορμη δημοσιευμα ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: "Οδηγός ταξί καλείται να πληρώσει 14.000 ευρώ πρόστιμο επειδή 73 φορές δεν πλήρωσε το αντίτιμο στα διόδια, αλλά προτίμησε να σηκώσει τις μπάρες και να πληρώσει ελεύθερα news247 Δεκέμβριος 14 2012 12:45 Δικαστική απόφαση επιβάλλει σε ταξιτζή από τη Λακόπετρα να πληρώσει σχεδόν 14.000 ευρώ, ως αστική ποινή για την μη καταβολή διοδίων στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. Πρόκειται για την πρώτη ανάλογη απόφαση δικαστηρίου σε πανελλαδικό επίπεδο, που αναμένεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις που ήδη έχει οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες η Κοινοπραξία. Η υπόθεση,όπως αναφέρει η εφημερίδα "Κόσμος" αφορά στον αυτοκινητιστή, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, διήλθε από 1/7/2011 έως και 30/8/2012, συνολικά 73 φορές από τα διόδια του Ρίου, του Ζευγολατιού και της Ελευσίνας, αρνούμενος να πληρώσει τα ανάλογα διόδια. Στο δικαστήριο προσκομίστηκε από την εταιρεία, λεπτομερής κατάλογος όλων των διελεύσεων του αυτοκινήτου, που μάλιστα συνοδεύονταν και από αντίστοιχες φωτογραφίες του οχήματος κατά τις επίμαχες διελεύσεις, με επισημείωση του αριθμού κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και βεβαίωση της αρμόδιας δημόσιας υπηρεσίας για τα στοιχεία του κυρίου του οχήματος. Έτσι σύμφωνα με την απόφαση, ο ταξιτζής πρέπει να πληρώσει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. συνολικά 666,60 ευρώ για τα μη καταβληθέντα τέλη των διοδίων και επιπλέον ποσό 13.332 ευρώ, ως επιβολή αστικής ποινής, ίσης με το εικοσαπλάσιο του οφειλόμενου ποσού." πηρα μια σχετικη απαντηση που λεει οτι: "Μια γνωστη που ειχα και ηταν στο κινημα, ελεγε "δεν εχω πληρωσει Χ φορες τα διοδια. Δεν πειραζει. Οτι προστιμο ερθει θα τα πληρωσει το κινημα"! Την ρωταω "Που τα βρισκεται τα λεφτα;", και μου απανταει οτι εχουμε ειδικο ταμειο γι αυτο, οπου βαζουμε χρηματα εκει για να πληρωνουμε τα προστιμα. Αν αυτος λοιπον ειναι εκτος κινηματος δεν θα τον στηριξουν." Ισχυει κατι τετοιο ή οχι;...Ξερει καποιος να μας πει;... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Αυτό είναι σφάλμα αν ισχύει - το θέμα είναι να ΜΗΝ πληρωθούν τα πρόστιμα και να ανατραπεί δικαστικά το όλο πράγμα, αφού ο κόσμος δεν μαζεύεται να τα κάψει μια και καλή (και δύο και τρεις κοκ) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Απαντώ σε κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω. Τα δικαστήρια ως ανεξάρτητα, μπορούν να κρίνουν τον ίδιο τον νόμο και να τον κρίνουν παράνομο. Όσο αντιφατικό και αν ακούγεται μπορεί να συμβεί. Δεν ειναι κάτι που συμβαίνει συχνά. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω α) Που ειναι τώρα αυτοι που φωνάζανε "ανοιγετε τα διόδια δεν πρόκειται να σας κάνουν τιποτα"? β) Πώς το λέγανε?η σιγουριά απο που προέκυπτε ? γ) Πώς θα στηρίξουν αυτους που θα πλερώνουν τα πρόστιμα τώρα? Με πορείες ? Πάντως οπως θα δείτε σε πολύ παλαιότερο ποστ μου εδώ και εγω ανοιγα τα διόδια, μετά κατάλαβα οτι τα "Δε θα σας κάνουν τιποτα" είχανε ώς απώτερο σκοπό τα ψηφαλάκια (κατέβηκαν είς τας εκλογάς) και με διακατείχε μια σιγουριά οτι τα πρόστιμα θα τρέχουν κανονικά και μετά φυσικά θα ακολουθούσε το "Η δικαιοσύνη ειναι μάπα στην Ελλάδα" , ειναι η κλασσική σειρά με την οποία ξεκινά ένας ψευδοαγώνας. Ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς και σταμάτησα το "τζαμπατζιλίκι" άμεσα . επίσης να σας πώ οτι την παραπροηγούμενη βδομάδα εθεάθη το αυτού μεγαλειότης κίνημα να κάνει πορεία με το "αντιρατσιστικό κίνημα" τον "Συριζα ΕΚΜ" και 20 μαυρους με σιντί (δεν κάνω καθολου πλάκα) συνολικού αριθμου 100ατόμων , για τα δικαιώματα μπλααα μπλαα μπλααα. Επομένως για μια ακόμα φορά, τζαμπατζιλίκι, ξεφτιλισμός και ακροαριστερά πάνε μαζί . Ετσι και αλλιώς η σειρά τους "Αγών τους" ειναι η ίδια α) Πάλης ξεκίνημα β) Καντε αυτό αυτο και εκείνο και δε θα σας κάνουν τιποτα γ) ουπς τους πιάσανε και τους μπουζουριάσανε για αυτα που κάνανε δ) Αρα φταίνε οι μπατσοι και η δικαιοσύνη. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 πηρα μια σχετικη απαντηση που λεει οτι: "Μια γνωστη που ειχα και ηταν στο κινημα, ελεγε "δεν εχω πληρωσει Χ φορες τα διοδια. Δεν πειραζει. Οτι προστιμο ερθει θα τα πληρωσει το κινημα"! Την ρωταω "Που τα βρισκεται τα λεφτα;", και μου απανταει οτι εχουμε ειδικο ταμειο γι αυτο, οπου βαζουμε χρηματα εκει για να πληρωνουμε τα προστιμα. Αν αυτος λοιπον ειναι εκτος κινηματος δεν θα τον στηριξουν." Ισχυει κατι τετοιο ή οχι;...Ξερει καποιος να μας πει;... Μηπως το γνωριζει καποιος αν ισχυει; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω α) Που ειναι τώρα αυτοι που φωνάζανε "ανοιγετε τα διόδια δεν πρόκειται να σας κάνουν τιποτα"? β) Πώς το λέγανε?η σιγουριά απο που προέκυπτε ? γ) Πώς θα στηρίξουν αυτους που θα πλερώνουν τα πρόστιμα τώρα? Με πορείες ? Πάντως οπως θα δείτε σε πολύ παλαιότερο ποστ μου εδώ και εγω ανοιγα τα διόδια, μετά κατάλαβα οτι τα "Δε θα σας κάνουν τιποτα" είχανε ώς απώτερο σκοπό τα ψηφαλάκια (κατέβηκαν είς τας εκλογάς) και με διακατείχε μια σιγουριά οτι τα πρόστιμα θα τρέχουν κανονικά και μετά φυσικά θα ακολουθούσε το "Η δικαιοσύνη ειναι μάπα στην Ελλάδα" , ειναι η κλασσική σειρά με την οποία ξεκινά ένας ψευδοαγώνας. Ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς και σταμάτησα το "τζαμπατζιλίκι" άμεσα . επίσης να σας πώ οτι την παραπροηγούμενη βδομάδα εθεάθη το αυτού μεγαλειότης κίνημα να κάνει πορεία με το "αντιρατσιστικό κίνημα" τον "Συριζα ΕΚΜ" και 20 μαυρους με σιντί (δεν κάνω καθολου πλάκα) συνολικού αριθμου 100ατόμων , για τα δικαιώματα μπλααα μπλαα μπλααα. Επομένως για μια ακόμα φορά, τζαμπατζιλίκι, ξεφτιλισμός και ακροαριστερά πάνε μαζί . Ετσι και αλλιώς η σειρά τους "Αγών τους" ειναι η ίδια α) Πάλης ξεκίνημα β) Καντε αυτό αυτο και εκείνο και δε θα σας κάνουν τιποτα γ) ουπς τους πιάσανε και τους μπουζουριάσανε για αυτα που κάνανε δ) Αρα φταίνε οι μπατσοι και η δικαιοσύνη. Υπαρχουν δυο ζητηματα.Πρωτον αν ειναι δικαιος ή αδικος ο αγωνας για την εκλογικευση ή και την καταργηση των διοδιων και δευτερον ο τροπος που γινεται ο αγωνας Θα ξεκινησω απο το δευτερο και θα πω οτι ολοι οι αγωνες στην Ελλαδα καταντανε κομματικες ασκησεις με ζητουμενο κομματικα ή αλλα οφελη απο τους προτεργατες και οχι μονο. Δυστυχως και αυτο το κινημα εγινε ενα κακογουστο αστειο. Το πρωτο ομως ζητημα παραμενει δικαιο (εχω γραψει κατα καιρους γιατι το θεωρω δικαιο) και δεν ειναι σωστο να αντιμετωπιζεται σαν "τζαμπατζιλικι".Δεν θεωρω οτι ολοι οσοι αρνουνται να πληρωσουν διοδια το κανουν για το 1,5 ευρω Τουλαχιστον εγω δεν δεχομαι να γινω προβατο και να πληρωνω διοδια σε δρομους χιλιοπληρωμενους,κακοφτιαγμενους, κακοσυντηρημενους και πολλους απο αυτους υπο κατασκευη ακομα, για να πλουτιζει ο καθε Μπομπολας. Σε κανενα κρατος δεν υπαρχουν ταυτοχρονα και διοδια και τελη κυκλοφορίας. Θα συνεχισω να περναω με εμφανη την πινακιδα μου οπως παντα και αν εχουν το θρασος ας μου κανουν αγωγη και ας μου ζητησουν τα διοδια με διαταγη πληρωμης Θα τους αντιμετωπίσω στα δικαστηρια μονος μου χωρις να εχω την αναγκη κανενος. Παντως πιστευω οτι στο εφετειο ο ταξιτζης θα δικαιωθει και η εταιρεια θα παρει το τριτο το μακρυτερο. Αν ηταν τοσο ευκολο θα μας ειχαν ταραξει στις αγωγες. Φοβουνται καποιον αδεκαστο δικαστη, ο οποιος μπορει να βγαλει μια αποφαση σε βαρος τους και μετα καηκανε. Θα αποτελεσει δεδικασμενο και δεν προκειται μετα να πληρωνει κανεις διοδια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Παντως πιστευω οτι στο εφετειο ο ταξιτζης θα δικαιωθει και η εταιρεια θα παρει το τριτο το μακρυτερο. Αν ηταν τοσο ευκολο θα μας ειχαν ταραξει στις αγωγες. Φοβουνται καποιον αδεκαστο δικαστη, ο οποιος μπορει να βγαλει μια αποφαση σε βαρος τους και μετα καηκανε. Θα αποτελεσει δεδικασμενο και δεν προκειται μετα να πληρωνει κανεις διοδια. Απίθανο. Εντελώς απίθανο. Το πρόστιμο παίζει, το κόστος των διοδίων με τίποτα. Ακριβώς επειδή θα αποτελέσει δεδικασμένο και όχι μόνο για τα διόδια αλλά και για άλλα θέματα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 εμενα μια γνωστη μου που ξερει την γνωστη σου μου ειπε την αληθεια ..αλλα δεν θα στην μαρτυρησω! Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις οτι δεν ειναι δικη μου αποψη αλλά αυτο το βρηκα ως αποψη άλλου και ρωταω αν ισχυει,ισως δεν καθοσουν καν να γραψεις το ειρωνικο και αστοχο σχολιο σου,το οποιο απλά δεν βοηθά κανεναν τοσο στην αποσαφηνιση της ουσιας οσο και σε διαλογο... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις οτι δεν ειναι δικη μου αποψη αλλά αυτο το βρηκα ως αποψη άλλου και ρωταω αν ισχυει,ισως δεν καθοσουν καν να γραψεις το ειρωνικο και αστοχο σχολιο σου,το οποιο απλά δεν βοηθά κανεναν τοσο στην αποσαφηνιση της ουσιας οσο και σε διαλογο... Λοιπον εχεις δικιο... προφανως οχι, δεν ισχυει το παραπανω. Παρεπιπτοντως απο που πηρες την απαντηση που ποσταρες; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 από τον sorips Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Aπο την ιδια συζητηση σε αλλο Φορουμ,αλλά και εκει δεν απαντησε κανεις αρνητικα(λεγοντας οτι δεν ισχυει κατι τετοιο...).Γι'αυτο ρωταω,γιατι ειναι καποιοι που ξερουν αν ισχυει αλλά δεν βλεπω να απαντα κανεις...anyway :)Παντως για το "προφανως"που λες,δεν ξερω αν ειναι προφανες να μην ισχυει κατι αντιστοιχο.Εχουμε δει πολλα στην Ελλαδουπολη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες