Jump to content
black_hawk

Αλκοολ και οδηγηση μοτοσυκλετας..

Recommended Posts

ΕΤΣΙ! θα επρεπε να μας "βομβαρδιζουν" καθε μερα! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

http://www.youtube.com/watch?v=sXt2i2geKm0&feature=player_embedded

(full screen, please.. :rolleyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπάρχουν άτομα τα οποία πίνουν και οδηγούν μηχανή? :scared:Νόμιζα οτι οι μοτοσυκλετιστές είναι αν μη τι άλλο πιο σκεπτόμενοι σε κάποια θέματα :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λέει αυτός που είναι στο κρεβάτι: άστα να πάνε ρε φίλε τι ήθελα να περάσω το bmw χθές, με ξέσκισε στο σφιχτό ορεινό στροφιλίκι και εκεί που πάω να μπώ σε ένα κλειστό παρατεταμένο πέταλο μου φεύγει το μπροστινό.

λέει αυτός που είναι δίπλα : ΝΑ ΓΙΑΤΊ ΜΠΌΞΕΡ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσοπικα

αλλκολ = ποδια μετα!

(γιατι αν πιουμε ουτε ταριφες δεν μας μαζευουν...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω προσωπικα επειδη το εχω δει απο κοντα αυτο το σκηνικο,να ειναι καποιος πολυ κοντινος μου φιλος σε τετοια φαση,μονο στεναχωρια και λυπη μου προκαλεσε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτες οι γαλλιδουλες...και μονο που μιλανε...αχ βαχ...για δαγκωμα ειναι...:serenade::angel_not:

κατα τ'αλλα δεν καταλαβα Χριστό απο αυτα που λενε Φρανσέζικα αλλά καλα τα λενε αφου παιζει αναποδα η υποθετικη ταινια "αν πιω και οδηγησω" απ'οτι επιασα...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος παρλεβού φρανσέ , να μας κανει μια μεταφραση? :whistling:

-Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φύγεις σε αυτή την κατάσταση; Μπορείς να κοιμηθείς εδώ αν θέλεις ή να βρούμε κάποιον να σε μεταφέρει. Φαντάσου πως θα είσαι αν πάθεις κανένα ατύχημα με τη μηχανή..

-Ναι έχεις δίκιο, θα μείνω εδώ απόψε

Αυτά... :)

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειχα πιει 2 ποτακια whisky ειναι πολλα......Εγω πιστευω οχι.......

Το θεμα ειναι οτι ηταν μπομπες κ εμεινα με κολημενο τερμα γκαζι με ενα wr που κολησε κ σταματησε 1 μετρο πριν απο στροφη με κρασπεδο, που δεν ειχα δει , ισως κ λογο προσφατης αλλαγης δρομου κ μπομπας ενοειται.

Ποιος φταιει? εγω η η το κρατος? ΡΩΤΩ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν άτομα τα οποία πίνουν και οδηγούν μηχανή? :scared:Νόμιζα οτι οι μοτοσυκλετιστές είναι αν μη τι άλλο πιο σκεπτόμενοι σε κάποια θέματα :/

Παρακαλείται κάποιος Μod να μεταφέρει την απάντηση του συνάδερφου 'valas-GSX-R' στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ......

Φίλε......ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!!!!!! :closedeyes: Δυστυχως...... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρακαλείται κάποιος Μod να μεταφέρει την απάντηση του συνάδερφου 'valas-GSX-R' στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ......

Φίλε......ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!!!!!! :closedeyes: Δυστυχως...... :lipssealed:

χεχεχ! Ενταξει για πω την αληθεια χειροτεροι δεν ειμαστε τουλαχιστον απ οτι βλεπω εδω Θεσσαλονικη. Ειμαστε ομως πολυ πολυ κοντα δυστυχως. Και αν θεωρησουμε οτι οδηγας μηχανη και στο παραμικρο θα σπασεις το ποδι σου και οχι τον προφυλακτηρα ε τοτε ναι τους προσπερναμε χαλαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φύγεις σε αυτή την κατάσταση; Μπορείς να κοιμηθείς εδώ αν θέλεις ή να βρούμε κάποιον να σε μεταφέρει. Φαντάσου πως θα είσαι αν πάθεις κανένα ατύχημα με τη μηχανή..

-Ναι έχεις δίκιο, θα μείνω εδώ απόψε

Αυτά... :)

Α ναι, και στο τέλος:

Μην αφήνετε κάποιον που έχει πιεί, να πιάνει το τιμόνι.

Απλά λόγια δηλαδή αλλά το περνάνε το μήνυμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προχτες βγηκα με συναδελφους, πηρα την μηχανη για να βρω να παρκαρω..........

Αποτελεσμα ηπια 12 ποτηρια κρασι κ 8 σφηνακια ρακι............

Ειμουν ανεβασμενος κ οταν ανεβηκα στην μηχανη , ολα μου φανηκαν τελεια κ το γκαζακι ονειρικο........

Παρασειρομαστε ευκολα νομιζω χωρις να το καταλαβουμε..........λογο του βιντεο που ειδα εδω δεν τερματισα το γκαζι , γιατι μου ειχε μεινει η εικονα του τραυματια αλλα οπως κ να το κανεις παρασηρθηκα χοντρα......... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος πηρε εχτες το βραδυ μηχανη???

Για να μας πει τις εμπειριες του!

Πως ηταν η ζουγκλα??? :bruce_h4h: :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτονόητα δεν υπάρχουν! Καλά άνουν και τα γράφουν γιατί πολλοί πίνουν κι οδηγούν (ακόμη και δίτροχο...).

Δείτε αντίστοιχο βιντεάκι από το MTV αλλά με χιουμοριστική προσέγγιση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα το κακο ειναι οτι αμα παρασυρθεις ......... τη μοτο αναγκαστικα την καβαλας μετα , ενω το αμαξι μπορεις να το αφησεις κ να παρεις ταξι....... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, στην μοτοσυκλέτα δύο δευτερόλεπτα αν χάσεις τον αυτοέλεγχο αρκούν για να γίνει το κακό. Είναι γλυκό το γκάζι και με το ποτό γίνεται ακόμα πιο γλυκό.

Εγώ το κατάλαβα με ανώδυνο (ευτυχώς) τρόπο μια φορά γιατί έτυχε αντί για τοίχο να έχω μπροστά μου γκαραζόπορτα ανοικτή που μου έδωσε τα 5 μέτρα παραπάνω που χρειαζόμουν για να φρενάρω... :pray:

Αφήστε την μοτοσυκλέτα σπίτι και πηγαίνετε για τα ποτάκια σας με ταξί. Ούτε άγχος για το πόσο θα πιείτε, ούτε άγχος για την επικίνδυνη οδήγηση της επιστροφής, όπου ακόμα και αν δεν έχετε πιει εσείς σίγουρα κυκλοφορούν άλλοι πιωμένοι. Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε, δύο δευτερόλεπτα φτάνουν για να γίνει το κακό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπέροχη!

Νότια προάστια δεν είχε πολύ κίνηση κατά τις 1 αλλά οι λίγοι που κυκλοφορούσαν ήταν θεοί.

Μετά τα πρώτα 5 λεπτά και τις ψιλοστραβές που είδα σταμάταγα σε κάθε στενό, δεξιά δεξιά και με 40.

Ευτυχώς, αλλιώς θα ήμουν κάτω απο ένα rover :sweatdrop: , που νόμιζε οτι το stop ήταν διαφήμιση για προφυλακτικά, να κοιτάω αν έχει πουθενά καμιά σκουριά. :ranting3:

Ελπίζω να απάντησα στην ερώτησή σου :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[/quote

εγω :lipssealed::_innocent: ...αλλα ηταν νωρις...ειχαμε παει σε ενα γνωστο μας,και εγω πηρα τη μοτο για να γυρισω σπιτι κατα τη 1,για ν ετοιμαστω και ν βγω(χωρις τη μηχανη φυσικα)...Γυρνουσα απο το κολωνακι στην ηλιουπολη στο σπιτι μου...>>>αποτελεσμα

7 κλεισιματα στη βουλιαγμενης απο βιαστικους και οχι μονο,(μιλαμε για χοντρα κλεισιματα,οχι αυτα που τα περιμενεις)

2 ξανθουλες με ενα smart παραλιγο να με ξαπλωσουν στην πανεπιστημιου γτ περασαν με κοκκινο,(περνουσα εγω κ ξαφνικα τις βλεπω να διασχιζουν τη λεοφορο καθετα ενο περνουσα,και ανοιξα γκαζι για να γλυτωσω..)

και αλλα μικροτερης σημασιας..ουτε καθημερινη σε ωρες αιχμης τετοιο πραγμα..μου πηγε το σκατο στην καλτσα μεχρι ν μπω σπιτι μ....αλλα μετα φυσικα και δεν την πηρα μαζι μου στο κλαμπ,σκετη αυτοκτονια...ταξακι ακι ημουν κυριος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά περίμενε να αλλάξει ο Ελληνάρας συνήθειες. Με τεχνητό πόδι έχω γνωστό που καβαλάει μηχανή και της δίνει και καταλαβαίνει. Το κανονικό του το έχασε σε ατύχημα με μηχανή. Είχε πιει και ... Εγώ από την άλλη μάλλον δεν ξαναπαίρνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα