Jump to content
μάθο...

Τι θα γινω σαν μεγαλωσω...

Τι θα γινω σαν μεγαλωσω...;  

71 ψήφοι

1. 1. Επεσες μεσα στις προβλεψεις-επιθυμιες σου;

• Δεν ειχα κατι ιδιαιτερο που ηθελα να γινω
      13
    • Επεσα ακριβως μεσα
      8
    • Επεσα σχεδον μεσα,στο περιπου
      11
    • Μπα...άλλα ηθελα άλλα μου ηρθαν(καλυτερα βεβαια)...παλιοζωη τς τς
      18
    • Μιλαμε επεσα εντελως εξω..(προς το χειροτερο)αστα να παν στο δι@λο
      15
  2. 2. Σου αρεσει αυτο με το οποιο ασχολεισαι;Η δουλεια σου;

• Οχι-μαλλον οχι
      8
    • Ναι-μαλλον ναι
      39
    • Ειναι το καλυτερο που θα ηθελα και το ΛΑΤΡΕΥΩ
      7
    • Σκ@τα λεμε...να αλλαξω ρότα θελω...
      11

Recommended Posts

Τι θα γινω σαν μεγαλωσω...Υπηρχαν ακποτε και κατι μπλουζακια(φορουσα ενα...)που ειχαν αυτη την φραση"Τι θα γινω σαν μεγαλωσω"...Αληθεια εσυ το Ονειρα ειχες πιτσιρικάς;Τι φανταζοσουν και κυνηγουσες(ή οχι)για να γινεις οταν μεγαλωσεις;...Πόσο κοντα επεσες σε αυτη σου την..παιδικη επιθυμια;

Κατι που θυμηθηκα προχειρα..Ο Κομφουκιος ελεγε "Κανε αυτο που αγαπάς επαγγελμα και δεν θα χρειαστει να δουλεψεις ποτέ"... :respekt::respekt:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο Κομφουκιος ελεγε "Κανε αυτο που αγαπάς επαγγελμα και δεν θα χρειαστει να δουλεψεις ποτέ"... :respekt::respekt:

Εγω παλι, ρε Κωστα, εχω ακουσει ενα αλλο..

"Κανε το χομπυ σου επαγγελμα και το'χασες απο χομπυ.." :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι περισσοτερο ισχυει αυτο που λεει ο Black_Hawk...Παντως ενω δεν ειχα κατι ιδιαιτερο που ηθελα να γινω οταν μεγαλωσω, τωρα θα αρχισω σπουδες μηχανολογιας...Δεν ξερω αν θα μου αρεσει το επαγγελμα που θα ακολουθησω(γιατι μπορει να μην εχει καν σχεση με μηχανολογια) αλλα σιγουρα η σχολη μου φαινεται οτι θα ειναι ενδιαφερουσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι, ρε Κωστα, εχω ακουσει ενα αλλο..

Σωστο κι αυτο...Σε σχεση με του Κομφούκιου,θα ελεγα οτι η βασικη διαφορά ειναι στο "μισογεματο ή μισοαδειο ποτηρι"...αλλη προσεγγιση :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα οταν με ρωταγαν τι θα γινω οταν μεγαλωσω απανταγα

Τεμπέλης & γυναικάς :tooth::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πρωτη δουλεια που ηθελα να κανω ηταν σκουπιδιαρης! Περναγε το σκουπιδιαρικο κατω απ'το σπιτι το εβλεπα απ'το μπαλκονι με τα φωτακιακια του οχηματος και γενικα μου φαινοταν πολυ εντυπωσιακη αυτη η διαδικασια!

Σ'αυτο το σημειο θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην Πολεμικη Αεροπορια αφου μου πραγματοποιησε το παιδικο μου ονειρο!

Αυτο που κανω τωρα δεν εχει καμια σχεση με τις οποιες δουλειες ελεγα οτι θα κανω , απλα μου εκατσε πριν απο 10 χρονια και μπλεχτικα και τελικα κολησα εκει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πυροσβέστης, αστροναύτης...

...ώσπου η μάνα μου μού «πέρασε» την ιδέα να γίνω μηχανικός αεροσκαφών (ΣΤΥΑ, τότε), αλλά ήμουν σκράπας στα μαθηματικά.

Αυτό που επαγγέλλομαι δεν το φανταζόμουν με τίποτα (θεωρούσα πως δεν κάνω για τέτοια) και τυχαία βρέθηκα, εργαζόμενος ένα καλοκαίρι σε βοηθητική εργασία του τωρινού μου αντικειμένου.

Είναι πολύ σημαντικό, όπως βλέπω στην ψηφοφορία, ότι πάρα πολύς κόσμος είναι ευχαριστημένος με αυτό που κάνει -κι αυτό είναι ελπιδοφόρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα οταν με ρωταγαν τι θα γινω οταν μεγαλωσω απανταγα

Τεμπέλης & γυναικάς :tooth: :tooth:

Κι εσενα σκ@τα σου πηγαν ολα ε;:cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θυμαμαι τι ηθελα να γινω οταν ημουν μικρος

Το μονο σιγουρο ειναι οτι μεχρι τα 18 δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου ξενυχτη αλλα η ζωη τα φερνει αλλιως και ετσι κατεληξα φουρναρης απο τα 22 μου.

Η ζωη ομως δεν τελειωνει εδω και προφανως δεν σκεπτομαι να γερασω ξυπνωντας καθε μερα στη 01:30 το ξημερωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου πιλοτος ηθελα να γινω (γαμω τα ματια μου γαμω γαμω) .. το δωματιο μου ακομα ειναι γεματο ποστερ με αεροπλανα..

Κατεληξα να σπουδαζω μηχανολογος-αεροναυπηγος κατι που τουλαχιστον ως τωρα δεν με ελκυει καθολου και διαολιζομαι να τα παρατησω ολα να παω εστω τεχνικος στην αεροπορεια ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιλοτος μαχητικων αεροσκαφων ηθελα να γινω μικρος (αυτο το top gun τα φταει ολα....)

και επισης νταλικερης

δεν ακολουθησα κατι απο τα δυο γιατι τοτε που τα ηθελα ημουν πολυ μικρος

οι σπουδες μηχανολογιας που ακολουθω ειναι αρκετα κοντα στα θελω και τον τροπο σκεψης μου ,οποτε αρκετα καλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου πιλοτος ηθελα να γινω (γαμω τα ματια μου γαμω γαμω) .. το δωματιο μου ακομα ειναι γεματο ποστερ με αεροπλανα..

Κατεληξα να σπουδαζω μηχανολογος-αεροναυπηγος κατι που τουλαχιστον ως τωρα δεν με ελκυει καθολου και διαολιζομαι να τα παρατησω ολα να παω εστω τεχνικος στην αεροπορεια ..

Αυτό ακριβώς έχω να πω και εγώ!

γαμω τα ματια μου γαμω γαμω

Τώρα σπουδάζω πληροφορική στην ΑΣΟΕΕ το οποίο το είχα εξ αρχής σαν δεύτερη επιλογή μετά από την Σχολή Ικάρων αφού γνώριζα ότι σίγουρα θα με κόψουν για τη στραβωμάρα μου...

Τώρα για το μέλλον δεν γνωρίζω!

Πάντως το μεγάλο μου όνειρο ήταν και είναι να γίνω γενικά "πιλότος" στον ουρανό με F16 και στη γη με τη super-duper-sport μηχανή μου! :P

Έλεγα στη μάνα μου ότι αφού θα κατεβαίνω από to F16 θα καβαλάω το μαύρο GsxR μου :cry2:

Όταν το σκέφτομαι μου βγαίνει ένα "γαμώτο..." αλλά επειδή δεν γίνεται αλλιώς...προχωράμε!

Τροποποιήθηκε από τον Ghostakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ηθελα να μαστορευω μηχανες (οχι μοτοσυκλετες, γενικα μιλαω), αλλα επειδη απο το γυμνασιο ειδα πως και η πληροφορικη με ενδιεφερε σχεδον εξισου, εδωσα εκει μεγαλυτερη βαρυτητα μιας και ευκαιριες για επαγγελματικη αποκατασταση φαινονται καλυτερες... Ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον να μπορεσω να τα συνδιασω και τα 2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο μικρος ειχα ενα κολλημα με τα αεροπλανα (οχι να τα πεταω, αλλα τεχνικος), και τελικα καταφερα να γινω μηχανικος στα ηλεκτρονικα τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα στη αρχή μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου ο πατέρας μου να γίνω παιδοκαρδιοχειρούργος.Αλλά ναυάγησε νωρίς το όνειρο (και καλά)

Μετά θυμάμαι πήγαινα Δημοτικό(~1990) όπου είχα δει ένα ντοκυμαντέρ στη ΕΡΤ για κάποιον που κατασκέυαζε καμπάνες!!!! και έφαγα το κόλλημα. Ακόμη και σήμερα ενίοτε κάνω τέτοιες σκέψεις για να φτιάχνω καμπάνες/καμπανάκια (όχι για την εκκλησία και τέτοια) αλλά ξέρω ότι θα μείνει απλά ένα όνειρο. Άλλωστε αυτή δεν είναι η μαγεία? Αν αγγίξεις το όνειρο σου...διαλύεται

Μια επιθυμία που μου γεννήθηκε εν μέρει από τη δουλειά μου, (διδάσκω Αγγλικά σε φροντιστήριο, με παιδιά κτλ) είναι να γράψω ένα γαμάτο παιδικό παραμύθι.

Ωραίο τόπικ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γαμω τα ματια μου γαμω γαμω

Τώρα σπουδάζω πληροφορική στην ΑΣΟΕΕ το οποίο το είχα εξ αρχής σαν δεύτερη επιλογή μετά από την Σχολή Ικάρων αφού γνώριζα ότι σίγουρα θα με κόψουν για τη στραβωμάρα μου...

Τώρα για το μέλλον δεν γνωρίζω!

Πάντως το μεγάλο μου όνειρο ήταν και είναι να γίνω γενικά "πιλότος" στον ουρανό με F16 και στη γη με τη super-duper-sport μηχανή μου! :P

Έλεγα στη μάνα μου ότι αφού θα κατεβαίνω από to F16 θα καβαλάω το μαύρο GsxR μου :cry2:

Όταν το σκέφτομαι μου βγαίνει ένα "γαμώτο..." αλλά επειδή δεν γίνεται αλλιώς...προχωράμε!

Αυτο ακριβως ρε φιλε.. σαν τον Τομ Κρουζ στο Τοπ Gun μια φαση :blush:

(μονο που προτιμω ενα Ducati αντι για το GsxR :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω σκεφτεί πολλες φορες να πηδήξω απο τον 5ο, αλλα ολο το αναβαλω γιατι αν σπασω το πεζοδρομιο που θα πέσω, θα δημιουργήσω οικονομική φθορα στο κοινωνικό σύνολο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι καμάρωνα για το πατέρα μου όταν ήμουνα μικρός που κετεργαζόταν περίτεχνα τα σίδερα και τις λαμαρίνες και έκανε τις καλύτερες κατασκευές της πόλης. Κατάφερα να μάθω την τέχνη του και σε κάποια πράγματα να πάω πιο μπροστά να γίνω καλύτερος. Δυστυχώς ήρθε το ατύχημα και από τότε περιορίζομαι σε δουλειές γραφείου. Πάντως όταν ήμουνα καλά μου άρεσε να περπατάω στις άκρες των στεγών στον πέμπτο όροφο των οικοδομών τοποθετόντας υδρορροές. Πάντα ήταν το όνειρό μου και το έκανα, έστω για όσο κράτησε. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά και το γραφείο μου, έχει αρκετές συγκινήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ ως πιτσιρίκι,ήθελα να γίνω ακροβάτης,αλλά μου κόπηκε η φόρα όταν ανακάλυψα πως έχω υψοφοβία...

μετέπειτα σκεφτόμουν για μαθηματικός,αλλά (ευτυχώς) κατέληξα ηχολήπτης και γουστάρω άσχημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι απο μικρος ειχα μια ταση να μυριζω ολα τα μπαχαρικα, λαχανικα,φρουτα κτλ.

πολυ γρηγορα καταλαβα οτι ειχα εφεση προς την μιξη των υλικων κι ετσι κατεληξα να μαγειρευω για χιλιαδες κοσμο. επισης εχω το κουσουρι να σκιζομαι για να ετοιμασω τα παντα στην εντελεια και στο τελος να βλεπω τους αλλους να απολαμβανουν χωρις ο ιδιος να νιωθω καμια ορεξη να φαω μαζι τους :uglystupid2:,

( δοκιμαζω συνεχως ομως κατα την εκτελεση των συνταγων οποτε μαλλον μου κοβετε η ορεξη στο τελος ) :winking:.

Το καλο εδω που ειμαι ειναι οτι εχει κοσμο απ 'ολο το πλανητη , οποτε φανταζεστε οτι ο καθε λαος εχει φερει και την κουζινα του, τα δικα τους υλικα και γευσεις, ( λοιποι ευρωπαιοι ,ασιατες, λατινοι ,κτλ ) Να πω την αληθεια οτι στην αρχη χαθηκα μεσα σε αυτην την ποικιλια χρωματων, γευσεων, πιατων,διακοσμησεων,αρωματων. Ομως επειδη ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ πεισματαρης ,πολυ γρηγορα μπηκα στο ρυθμο και πλεον ολα ειναι πιο ευκολα !!!

Μαγειρας λοιπον στο America τωρα και το ταξιδι μου στην μαγευτικη αυτη χωρα αρχισε... :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Κανε αυτο που αγαπάς επαγγελμα και δεν θα χρειαστει να δουλεψεις ποτέ"... :respekt::respekt:

Αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές και κάτα κάποιο τρόπο συμφωνώ....

...Αλλά συμφωνώ και με αυτό!!!!

Τέλος πάντων, εγώ με άλλο θα ήθελα να σχοληθώ αλλά και με αυτό που ασχολούμαι είναι η δεύτερη (ή και πρώτη) επιλογή μου οπότε δεν χαλιέμαι με το επάγγελμα. Με τα φράγκα χαλιέμαι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ζωη πιλοτος ηθελα να γινω..Ειχα μαθει απ'εξω τη διαδικασια εκκινησης του M-2000...Αλλιως τα'φερε η ζωη.Καλα ειναι και ετσι.Δεν πειραζει ομως ,εχω διαπιστωσει οτι οσοι δεν καταφεραμε να κανουμε το ονειρο πραγματικοτητα γιναμε πιλοτοι σην ασφαλτο!Εχω αδικο;

(Αμα βγει κρανος με HUD θαμαι ο πρωτος που θα το παρω!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ζωη πιλοτος ηθελα να γινω..Ειχα μαθει απ'εξω τη διαδικασια εκκινησης του M-2000...Αλλιως τα'φερε η ζωη.Καλα ειναι και ετσι.Δεν πειραζει ομως ,εχω διαπιστωσει οτι οσοι δεν καταφεραμε να κανουμε το ονειρο πραγματικοτητα γιναμε πιλοτοι σην ασφαλτο!Εχω αδικο;

(Αμα βγει κρανος με HUD θαμαι ο πρωτος που θα το παρω!)

Πλακα πλακα οι μισοι σε αυτο το τοπικ "αποτυχημενοι" πιλοτοι ειμαστε :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα