spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2016 παιδια εχει κανεις αποψη για το eset στο android ; το εχω στο κινητο και εχω βαλει δοκιμαστικα την premium εκδοση δωρεαν και μου φαινεται αρκετα καλο. αν ειναι να το αγορασω.παντως στον υπολ που εχω το ιδιο το θεωρω τοπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Γιατι να το αγορασεις αφου το βρισκεις και ...... δωρεαν; Κανενα antivirus δεν εχει 100% προστασια. Προσωπικα και παλαιοτερα δουλευοντας τα σε windows γιατι τωρα εχω Linux θεωρω κορυφαια τα avira,kaspersky,fsecure,emsisoft,gdata. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 δωρεαν στο κινητο βρισκω μονο τις απλε εκδοσεις. για τις premium πρεπει να πληρωσεις.οσο για τον υπολογιστη δεν το θεωρω κοστος να δινω 24 ευρω για 3 χρονια antivirus και να ξερω οτι εχω κατι που λειτουργει σωστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Τι αντιβαιρους να παρω στο μακ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Τι αντιβαιρους να παρω στο μακ? βαζουν antivirus σε αυτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 βαζουν antivirus σε αυτα?οχι καλε, ειρωνικο ηταν, λογοπαιγνιο με το τι ποτο να παρω στο κλαμπ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Τι αντιβαιρους να παρω στο μακ? M(a)c....Afee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Antivirus? Να μια λέξη που έχω να ακούσω πολύ καιρό... Άν θέλετε να γονατίζετε το pc σας βάλτε ναι.Η λύση είναι μια. Malware bytes ή HitmanPro που έχω εγώ, μία στο τόσο κάνεις ένα σκαν και τέλος. Α επίσης το καλύτερο antivirus είναι στο κεφάλι του καθενός, ούτε στον Norton ούτε στον McAfee (υπάρχουν ακόμα αυτά; lol) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 παιδια μιας και μου λειγει το esset σε μια βδομαδα και για να μην πεταξω παλι λεφτα , εχετε κατι υποψιν σας να περασω στο pc? windows 7. δεν με πολυνοιαζει βαρυ ελαφρυ και τα σχετικα λογικα δεν θα εχω θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 παιδια μιας και μου λειγει το esset σε μια βδομαδα και για να μην πεταξω παλι λεφτα , εχετε κατι υποψιν σας να περασω στο pc? windows 7. δεν με πολυνοιαζει βαρυ ελαφρυ και τα σχετικα λογικα δεν θα εχω θεμαBitdefender! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Bitdefender!δωρεαν ειναι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 δωρεαν ειναι αυτο?Νομίζω δωρεάν έχει την έκδοση του 14 πια μόνο, δεν είμαι σίγουρος. Όταν το έβρισκα σπασμένο αυτό είχα και αν αγόραζα αυτό θα έπαιρνα. Νόμιζα ήθελες να αγοράσεις κάποιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Νομίζω δωρεάν έχει την έκδοση του 14 πια μόνο, δεν είμαι σίγουρος. Όταν το έβρισκα σπασμένο αυτό είχα και αν αγόραζα αυτό θα έπαιρνα. Νόμιζα ήθελες να αγοράσεις κάποιο.οχι βρε αφου γραφω να μην πληρωσω. αν ηθελα εμενα στην esset με 20 ευρω τα 2 χρονια προσφορα που μου εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 οχι βρε αφου γραφω να μην πληρωσω. αν ηθελα εμενα στην esset με 20 ευρω τα 2 χρονια προσφορα που μου εχειΣωστό. Τότε... τώρα έχω το Avast. Από τα free αυτό και το AVG βγαίνουν τα καλύτερα. Αν και διάβασα ότι η Avast αγόρασε την AVG, οπότε τα ίδια θα είναι μάλλον. Αλλά έχουν διαφημίσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 παιδια μιας και μου λειγει το esset σε μια βδομαδα και για να μην πεταξω παλι λεφτα , εχετε κατι υποψιν σας να περασω στο pc? windows 7. δεν με πολυνοιαζει βαρυ ελαφρυ και τα σχετικα λογικα δεν θα εχω θεμαmicrosoft security essentials 32/64 bit αναλογα το λειτουργικο που εχεις. πολυ καλο και δωρεαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2017 Panda Free Antivirus. Ότι πιο ελαφρύ υπάρχει, και πολύ καλό σε εντοπισμό ιών.Link Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 παίδες, καλημέρα καταρχάς, 4 υπολογιστες 1 android και 4 χρόνια μετά, με το panda global protection δεν εχω ξανασχοληθει με υπολογιστή που αργεί-σβηνει-κανει οτι θελει μονος του. 50€ το χρονο για 3 συσκευες υποτιθεται και το εω εγκαταστησει σε 5. οσο ειχα αυτα τα δωρεάν εν τω μεταξύ οοοοολα τα προηγουμενα ρόνια όλο προβλήματα ήμουν.εγώ βρήκα το λιμάνι μου, σας εύχομαι να βρειτε το δικό σας. υγ. ακομα μπαίνω σε "περίεργα site με ιους ;) ιφ γιου νοου γουατ αϊ μην :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Όπως αναφέρθηκε το καλύτερο anti-virus είναι ο ίδιος ο χρήστης. Προσωπικά πλέον δεν χρησιμοποιώ κανένα, και στα scans που κάνω με ad-hoc tools ποτέ δεν έχει βρεθεί κάτι.Επειδή όμως καταλαβαίνω οτι δεν έχουν όλοι τις ίδιες γνώσεις ή δεν θέλουν να το ρισκάρουν, ας βάλουν να έχουν το μυαλό τους ήσυχο.Όμως μην βάζετε anti-virus στα κινητά. Ποιό άχρηστο πράγμα δεν υπάρχει. Ίσα ίσα που κάνουν τα κινητά να γαμιούντε τελείως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες