IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 γ@μωτο !....περαστικα σου φιλε μου!!! ... λυπαμαι ειλικρινά αλλα ειπαμε ...εσυ να σαι καλα και ολα θα ξαναγινουν και καλυτερα! ... κουραγιο αδελφε κοιτα να γινεις καλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Ρε φιλαράκι είδα το θέμα και τρελάθηκα στην αρχή, με κοψοχόλιασες! Αφού είσαι καλά μη σε νοιάζει τίποτα ρε Σταυράκο, δεν έφταιγες και όλα θα πάνε καλά. Να κοιτάξεις να κάνεις μια σωστή επισκευή στο ER και αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για τη ποιότητα της επισκευής να ζητήσεις ολική. Εγω χαρηκα που δεν έπαθες τίποτα σπουδαίο και όλα τα άλλα είναι πταίσματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Επιδημία έχει πέσει με τους μαλάκες στους δρόμους μου φένεται... Αφού είσαι εσύ καλά όσο μπορείς να δεις το θέμα πιο ήρεμα(όσο μπορείς ξαναλέω)! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μηχανή σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 φιλε μου μετραει που εισαι καλα και που καταλαβες πως πρεπει να οδηγαμε με το μικροτερο κοστος. (σωματικος μιλαω). σε λιγο θασαι παλι ωραιος και στους δρομους με μοτορι. υγειες και κουραγιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πραγματικά Σταύρο λυπάμαι πολύ... Ακόμα θυμάμαι την μέρα που άνοιξες το ποστ... Πόσο χαρούμενος ήσουν... Και εγώ δεν είχα πάρει ακόμα μοτό.. Σε λίγο καιρό θα έπαιρνα.. Περαστικά σου φίλε.. Ποτέ ξανά.. Στεναχωρήθηκα.. :/ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2009 από τον janabetis αφαίρεση φωτογραφιών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Τι λες τώρα!!! Περαστικά ρε φίλε!!! Σημασία έχει ότι εσύ είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα σοβαρό! Μπράβο που φόραγες εξοπλισμό! Για την μηχανή μην στεναχωριέσαι θα αναλάβουν οι ασφαλιστικές, και σκέψου ότι έρχεται και χειμώνας οπότε στην ουσία θα περιόριζες τις μετακινήσεις σου με την μηχανή ούτως ή άλλως... Περαστικά και αγύριστα λοιπόν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Σταύρο περαστικά και ποτέ ξανά βρε φίλε. Όσο για την μηχανή να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει και καλύτερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Όχι και εσύ ρε Σταύρο... :/ :/ :/ Περαστικά ρε φίλε, μακάρι να μην σου ξανατύχει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΕ κακό... :) Πραγματικά στενοχωρήθηκα τώρα... Αφού είσαι εσύ καλά όμως να παν να .... τα παλιοσίδερα. Θα τα ξαναφτιάξεις! ;) Τουλάχιστον χαίρομαι που το παίρνεις αισιόδοξα ως εμπείρια... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Περαστικα αφου δεν επαθες τπτ σοβαρο για τη μηχανη μην στεναχωριεσαι. Αλλα κρανος ebro?? παρε ενα καλο κρανος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 περαστικα φιλαρακι σιδερενιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Περαστικα αφου δεν επαθες τπτ σοβαρο για τη μηχανη μην στεναχωριεσαι. Αλλα κρανος ebro?? παρε ενα καλο κρανος! Ειναι ενα δευτερο κρανος που δανειζω στο παλικαρι που παμε μαζι στο μαθημα, για να μην ανεβαινει ξεκρανωτος πανω στη μηχανη. Εγω εχω ενα caberg. @Voliminal, μολις ειδα την συγκριση που εκανες ενιωσα μια μαχαιρια κι'ενα σφιξιμο στο στομαχι..... Μεγαλη στεναχωρια η απωλεια της μηχανης... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 @Voliminal, μολις ειδα την συγκριση που εκανες ενιωσα μια μαχαιρια κι'ενα σφιξιμο στο στομαχι..... Μεγαλη στεναχωρια η απωλεια της μηχανης... :( Απλά επειδή πήρα μια δόση και εγώ απο το πως ένιωσες, γιατί είχα και εγώ ένα ατύχημα με αποζημιώσεις κλπ, στεναχωρήθηκα αρκετά. Κι ας μη σε ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Περαστικά σου φίλε μου, και εγώ τα ίδια. Πάντα κράνος και γι'αυτούς τους ανεκδιήγητους, τί να πώ ΕΛΕΟΣ. Υπάρχουμε και εμείς στους δρόμους ΓΜΤ και θέλουμε να ζήσουμε. @Voliminal : Καλά εσύ είσαι κάφρος, τι του κάνεις του παιδιού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Περαστικά σου φίλε μου, και εγώ τα ίδια. Πάντα κράνος και γι'αυτούς τους ανεκδιήγητους, τί να πώ ΕΛΕΟΣ. Υπάρχουμε και εμείς στους δρόμους ΓΜΤ και θέλουμε να ζήσουμε. @Voliminal : Καλά εσύ είσαι κάφρος, τι του κάνεις του παιδιού... Δεν ήθελα να προκαλέσω κάτι κακό.. Απλά μου έφερε λύπη η σύγκριση που είχα στο μυαλό μου και την εξέφρασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Πω ρε φίλε! Αλλά μην το λες καθόλου.Εσύ είσαι μια χαρά (παλικάρι είσαι ρε μη φοβάσαι!) η μηχανή σου θα φτιάξει..Μην ανησυχείς.Γι αυτό έχουμε τις ασφάλειες.Ατυχήματα συμβαίνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2009 όχι ρε Σταύρο κρίμα , περαστικά σου, καταλαβαίνω τον πόνο σου που έχασες την πανελλήνια αυτό που έχει σημασία είναι οτι εσύ δεν έπαθες κάτι σοβαρό , όλα τα άλλα θα γίνουν . περαστικά και πάλι θα τα πούμε στον επόμενο καφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Ρε Σταυρο ρε γμτ... Κρίμα ρε! Σύντομα πάλι καβάλα! Ευκαιρία να πάρεις εντουράκι να οργώσουμε τα βουνά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Ρε Σταυρο ρε γμτ... Κρίμα ρε! Σύντομα πάλι καβάλα! Ευκαιρία να πάρεις εντουράκι να οργώσουμε τα βουνά!! ευχαριστω λαμπρο. Ευχαριστω και τα υπολοιπα παιδια. Να ειστε παντα γεροι και ορθιοι... Δυσκολα θα φυγω απο την κατηγορια των street μοτοσακων. Εντουρακι θα επαιρνα για δευτερο για να ξεδινω τα ΣΚ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Περαστικά ρε Σταύρακα! Τώρα το είδα και το δικό σου και της Ευελίνας! Πωω.. Ρε μη σκας για την Πανελλήνια, θα μπορούσε να βγει ένα δευτερόλεπτο αργότερα το αμάξι και να σε βρει στο πλαϊ. Για φαντάσου το.. Μετά δε θα σε ένοιαζε η Πανελλήνια αλλά πολύ σημαντικότερα θέματα ;) Αφού είσαι ΚΟΜΠΛΕ και βγήκες παντελώς αλώβητος, μη το συζητάς καν. Ευκαιρία να αλλάξεις μηχανάκι ήταν αυτό. Φούσκωσέ τις ζημιές όσο μπορείς και πήγαινε γι'άλλα, πιο μεγάλα που λέει και το τραγούδι! ΥΓ: Τι αβαταρ είναι αυτό ρε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 σταυρο περαστικα κι αγυριστα φιλε,τρομαξα οταν ειδα τις φωτο,αφου εισαι καλα και γερος στο διαολο ολα τα αλλα.ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα ξανακαβαλησεις,καλη αναρρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 σταυρο (και οχι στεφανε που σε ειπα στο προηγουμενο ποστ μου ) πως πας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 σταυρο (και οχι στεφανε που σε ειπα στο προηγουμενο ποστ μου ) πως πας? Ειμαι πολυ καλυτερα. Εβγαλα τις γαζες, περπαταω και κινουμαι κανονικα. Η μεση με ταλαιπωρει ακομα καθως και καποιοι μυικοι πονοι αλλα ειναι μικροι. Απο αυριο θα πηγαινω και στα μαθηματα μου κανονικα ενω θα ξεκινησω και τις διαδικασιες με τις ασφαλιστικες για να αποζημιωθω και να φτιαξω το ER μου.... Ευχαριστω για το ενδιαφερον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K0unelos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Μπραβο που εισαι καλα ^_^ αντε να φτιαξεις και το μοτορι να πηγενοερχεσαι !!!! Ατσαλενιος και παλι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Σταύρακα τώρα το είδα ρε φίλε... Αφού δεν έπαθες τίποτα εσύ μην μασάς... Χωρίς πλάκα όλα τα άλλα γίνονται και μάλιστα και καλύτερα από πριν... Στείλε με π.μ. λίγο το κινητό σου να σε πάρω να σε πειράξω λίγο ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Οχι ρε φιλε! Οχι ρε, δεν ειναι δυνατον! Ειχα καιρο να μπω στο site, και με το που ψαχνω στα δυσαρεστα, βλεπω το ατυχημα σου! Ευτυχως που εισαι εσυ καλα και ολα τα αλλα γινονται! Τελικα με την μηχανη τι θα γινει? Για ολικη παει? Εισαι καλα τωρα? Υ.Γ. Παντα καλα σου ευχομαι φιλε και ας ειναι το τελευταιο σου ατυχημα! Το κακο ειναι οτι εχασες την πανελληνια συναντηση, αλλα εσυ να εισαι καλα και απο πανελληνιες πολλες ακομα σε περιμενουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες