dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Ένας γνωστός μου πουλάει την varadero 125 του στην τιμή των 2000?. Κι εγώ όπως καταλάβατε σαν να ψήνομαι λιγάκι... B) Να διευκρινίσω, ξέρω πως η μηχανή είναι βαριά για τα λιγοστά για το όνομα κυβικά της αλλά δεν απαιτώ μεγάλες επιταχύνσεις και τελικές, αλλά μια μηχανή η οποία να με πάει καλά σε κοντινές αποστάσεις και να με βγάζει που λέει ο λόγος Χαλκίδα Αθήνα με 110 χμ/ω (eaaasy riding B) ) και πηστεύω πως ο V2 κινητήρας της δεν θα έχει πρόβλημα σε αυτό. Περαιτέρω στοιχεία: Η μηχανή είναι μοντέλο 2001, δεύτερο χέρι, 30000 χμ και κάτι ψηλά και δίνεται μαζί με συναγερμό και μπαγαζιέρα. και είναι και μούρη! :D Στα 2000? Τι να κάνω; Αξίζει διαπραγμάτευση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Μια χαρά είναι η τιμή! Το Varadero 125 ήταν η προηγούμενή μου μηχανή! Μεγάλος έρωτας!!! Απίστευτη!!! Το μόνο κακό είναι η επιτάχυνσή της λόγω του βάρους της, αλλά κατά τα άλλα και τις εκδρομούλες της τις βγάζει άνετα και όλα! Πάει άνετα και σε χωματόδρομο, στρίβει πολύ ωραία! έχει γαμάτα κρατήματα και φρένα! Απιστευτη αυτονομία! (360 χιλιόμετρα από ότι θυμάμαι)... Την έχω δώσει τώρα στον αδερφό μου. Πέρα από μπαταρία μετά από κάποια χρόνια, δεν μου εμφάνισε κανένα άλλο απολύτως πρόβλημα! Να την πάρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Πολλα δεν ειναι 2 χιλιαρικα για 125cc 8 χρονων ? :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trelllos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Πολλα δεν ειναι 2 χιλιαρικα για 125cc 8 χρονων ? :S +1 όταν με 2340 παίρνεις το CBF 125 καινούριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Κοίτα αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει κι εμένα. Βέβαια η αρχική της τιμή ειναι 4500?. Αλλά και πάλι όπως είπες είναι και 8 χρόνια στην σέλα της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Ειναι μηχανακι 8 χρονων και εχει περασει και απο 2 χερια. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις γρηγοροτερο 125 και καινουριο. Οποτε ρειξε λιγο την τιμη και θα εισαι ΟΚ. Για πρωτο μηχανακι ειναι μια χαρα και θα μαθεις να χειριζεσαι ταχυτητες+συμπλεκτη. Το κακο ειναι οτι καλομαθαινεις απο νωρις στις ανεσεις οων on-off :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Να διευκρινίσω, ξέρω πως η μηχανή είναι βαριά για τα λιγοστά για το όνομα κυβικά της αλλά δεν απαιτώ μεγάλες επιταχύνσεις και τελικές, αλλά μια μηχανή η οποία να με πάει καλά σε κοντινές αποστάσεις και να με βγάζει που λέει ο λόγος Χαλκίδα Αθήνα με 110 χμ/ω (eaaasy riding B) ) και πηστεύω πως ο V2 κινητήρας της δεν θα έχει πρόβλημα σε αυτό. Αφού δεν απαιτείς μεγάλες επιταχύνσεις και τελικές αλλά ένα μηχανάκι κοντινών αποστάσεων, το Varadero junior είναι κατάλληλο γι' αυτή τη χρήση. Βολικό, πολύ (μα πολύ) άνετο και αξιόπιστο. Παράλληλα είναι και πολύ καλοστημένο για την κατηγορία του. Τώρα για διαδρομές Αθήνα - Χαλκίδα, θέλει όντως "φιλοσοφία easy rider" και μπόλικη υπομονή αλλά αν δε βιάζεσαι, όπως λες, η απόσταση βγαίνει. Ο κινητήρας του είναι αξιόπιστος αλλά η χρήση και η συντήρηση που του έκαναν οι δύο προηγούμενοι κάτοχοι είναι το παν για να σου βγει καλό το μηχανάκι. Αν δεν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις την κατάστασή του, καλό είναι να το δει κάποιος μηχανικός της εμπιστοσύνης σου και φυσικά πριν το αγοράσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις μια βόλτα ο ίδιος για να διαπιστώσεις αν σε καλύπτει οδηγικά. Πάντως, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι καλύτερη αγορά θα ήταν ένα μεταχειρισμένο Yamaha XT600E, μιας και είναι εξαιρετικά πρακτικό, ελαφρύ και εύκολο και πιο ευρείας χρήσης από το μικρό Varadero. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 2000 είναι καλά λόγω χιλιομέτρων παιδιά... Εμάνα το δικό μου που έχει λίγα λιγότερα χιλιόμετρα μου το ζητάνε γύρω στα 3000 και είναι και αυτό 7ετίας. Απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν ακόμα μεγάλο δίπλωμα και δεν μπορούν να πάρουν μεγαλύτερη μηχανή. Σε σχέση με τα υπόλοιπα 125άρια πιστεύω δεν υπάρχει σύγκριση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Κοίτα αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει κι εμένα. Βέβαια η αρχική της τιμή ειναι 4500?. Αλλά και πάλι όπως είπες είναι και 8 χρόνια στην σέλα της... Είσαι από Χαλκίδα; Με τα ίδια λεφτά δίνει ένας γνωστός μου transalp 650 πολύ προσεγμένο. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ΡΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 περί ορέξεως.... Εγώ θα χτύπαγα κανένα ΧΤ600 με τα ίδια λεφτά, για easy rider κατάσταση είναι κορυφή πάντως και πολύ όμορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδιά μπορεί να μην μπορεί να πάρει Transalp ή XT λόγω διπλώματος! Δεν βρίσκω άλλο λόγο να πάρει κάποιος 125άρι... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Παιδιά μπορεί να μην μπορεί να πάρει Transalp ή XT λόγω διπλώματος! Δεν βρίσκω άλλο λόγο να πάρει κάποιος 125άρι... Αυτο ειναι αληθεια... Παιζει ομως και το ΧΤ500 που καλυπτεται απο το διπλωμα και παει λιγο πιο ανετα...Οπως και το 250 το ΚΛΕ....Λογικα θα ειναι στα ιδια λεφτα πανω κατω και το ιδιο δυσκολα στην μεταπωληση ..Τωρα αν ο φιλος επιμενει στο βαρα...ο οχιας εδωσε τας λεπτομερειας καλυτερα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Αυτο ειναι αληθεια... Παιζει ομως και το ΧΤ500 που καλυπτεται απο το διπλωμα και παει λιγο πιο ανετα...Οπως και το 250 το ΚΛΕ....Λογικα θα ειναι στα ιδια λεφτα πανω κατω και το ιδιο δυσκολα στην μεταπωληση ..Τωρα αν ο φιλος επιμενει στο βαρα...ο οχιας εδωσε τας λεπτομερειας καλυτερα!! Αν το δίπλωμα τον καλύπτει για KLE τότε δεν το συζητάμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimakis_csd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Παιδιά μπορεί να μην μπορεί να πάρει Transalp ή XT λόγω διπλώματος! Δεν βρίσκω άλλο λόγο να πάρει κάποιος 125άρι... Απ'ότι θυμάμαι δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα το δίπλωμα. Δεν ξέρω αν τα έχουν αλλάξει τώρα, πάντως παλιότερα δεν πλήρωνες καν πρόστιμο... Σου έκαναν και καλά δικαστήριο μετά από 1 χρόνο και έπρεπε τότε να κρατάς το δίπλωμα σου.... Ξέρω άτομο που είχαν γράψει χωρίς δίπλωμα και όταν πήγε δικαστήριο τον ρώτησας αν έχει δίπλωμα, είπε όχι και απλά του απάντησαν ΟΚ, να προσέχεις.... Αν δεν υπάρχει διαφορά στην τιμή και αν φυσικά είναι ακόμα τόσο χαλαρά τα πράγματα με το δίπλωμα ας πάρει μια πιο "άνετη" μια κ καλή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Εντάξει παιδιά χαλαρώστε! Αν είναι λόγω διπλώματος θα το πει το παλικάρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Βασικά το δήπλωμα είναι ένα από τα εμπόδια που μπαίνουν... Η αλήθεια είναι πως κλε θα γούσταρα πολύ αλλά δεν βρίσκεται... γιατί αν πάω για μεταχείρα θέλω να είναι γνωστός για να ξέρω που βαδίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 τι ηλικία έχεις και τι δίπλωμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Φιλος σου δινω εγω το cbr 125 του 2004 με ακριβως τα μισα χλμ στην μιση τιμη. Για σενα ενα χιλιαρικο θελω.. ασε το Vara.. Σκεψου το :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δηλαδή, για να επανέλθουμε κιόλας στο θέμα, για την βαραντέρο 8 χρονών, 30000 χμ, 125 κ.εκ. και 2000? τι έχετε να πείτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolissere 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 εχω να πω οτι ειναι πολλα χρονια, πολλα χιλιομετρα και πολλα λεφτα για ενα μοτερ 125 κ.εκ. Αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 η γνωμη μ ειναι οτι ειναι παρα πολλα τα λεφτα!!!Ειναι 8 χρονων!!!!Βρες κατι πιο καινουριο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 Δηλαδή, για να επανέλθουμε κιόλας στο θέμα, για την βαραντέρο 8 χρονών, 30000 χμ, 125 κ.εκ. και 2000? τι έχετε να πείτε; Πες στο φίλο σου να κατέβει λίγο στη τιμή και είσαι οκ. Σίγουρα θα χρειαστεί και κανένα σουλουπωματάκι, λάστιχα, αλυσίδες κτλ κτλ οπότε είναι λογικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 Δηλαδή, επειδή στις διαπραγματεύσεις δεν είμαι και τόσο καλός αν του πω 2000? με σουλούπομα μαζί είναι καλά ή να το κατεβάσω κι άλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Δηλαδή, επειδή στις διαπραγματεύσεις δεν είμαι και τόσο καλός αν του πω 2000? με σουλούπομα μαζί είναι καλά ή να το κατεβάσω κι άλλο; Τη μηχανη την ειχα κ ειμουν ευχαριστημενος.στα+ αυτονομια αξιοπιστια κ μουρη στις γκομενες που νομιζαν οτι ηταν 650κεκ. στα - εφαγα 2 τουμπες απο φρενα μποστινο κ μια σε επιτοπια στροφη γιατι γυρισα το τιμονι τερμα, τα αμαξια μου εκαναν προσπερασεις, στο δικαβαλο ειχα ανασφαλεια.Τεσπα παλια κοστιζε 5500ε καινουργια.1500ε να στην αφησει κ να βαλεις λαστιχα , αλυσιδα service.To kalo einai οτι ειναι τοσο οικονομικη που στα 4 χρονια που την ειχα μαζεψα χρηματα κ πηρα 650κ. Η συμβουλη μου ειναι παρε fmx 650k me 3oooe metaxeira γιατι τα μικρα τα βρισκω ανασφαλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2009 Φίλοι, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Θα τις μελετίσω Μπάνισα τώρα την 125άρα CBF. Την είχα ξανασκεφτεί αλλά μεσολάβησαν άλλα... Αλλά για να μην βγώ εκτώς θέματος θα μεταπησήσω σε άλλο :P Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες