Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Πέστα ρε συ, φαγώθηκαν να είμαστε στα διόδια λέει στις 8!!! Δηλαδή να ξυπνήσουμε από τις 6? Σαββατο? Δε παίζει! Από Αθήνα είναι τεσσερις ώρες περίπου? Θα ξυπνήσω κατα τις 9, να φάω, να πιω καφέ, να , να ξεκινήσω κατα τις 10! Όποιος θέλει θα το προτιμούσα! Θα χάσουμε όλη τη μέρα ρε Ορέστη. Άμα φτάσεις 15:00, στις 19:00 το πολύ έχει νυχτώσει πλέον. Βέβαια εγώ ξυπνάω κάθε μέρα πολύ πρωί (νύχτα) κι έχω συνηθίσει. :P Αν κοιμηθούμε όμως λίγο νωρίς, φτάνουν οι ώρες για να ξεκουραστούμε επαρκώς. Αυτό που φαντάζομαι πάντως είναι ότι στο πρωινό ξεκίνημα αντιδρούν τα "νυχτοπούλια" του forum, βλέπε πχ Θανάση (black_hawk) :D Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεσαι 2 ώρες, ενώ στην άλλη 1? Πώς γίνεται αυτό? :D :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Πέστα ρε συ, φαγώθηκαν να είμαστε στα διόδια λέει στις 8!!! Δηλαδή να ξυπνήσουμε από τις 6? Σαββατο? Δε παίζει! Από Αθήνα είναι τεσσερις ώρες περίπου? Θα ξυπνήσω κατα τις 9, να φάω, να πιω καφέ, να , να ξεκινήσω κατα τις 10! Όποιος θέλει θα το προτιμούσα! κοιμησου το πρωι ορεστη γιατι το βραδυ θα ειμαι κουρασμενος και θα ροχαλιζω :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε όλοι... Δυστυχώς υποχρεώσεις τελευταίας στιγμής δεν μου επιτρέπουν να έρθω! Να βγάλετε πολλές φωτογραφίες να δούμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Αν υποψιαστώ πως δε θα κοιμηθώ, δε ξαναρχομαι πουθενά μαζί σου, τ'ακούς.....χω-ρι-ζου-με!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 κοιμησου το πρωι ορεστη γιατι το βραδυ θα ειμαι κουρασμενος και θα ροχαλιζω :lol: Τόσα χιλιόμετρα με το ΤΤ, κομμάτια θα είσαι... :D (Μονοκύλινδρο δεν είναι?) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Θα χάσουμε όλη τη μέρα ρε Ορέστη. Άμα φτάσεις 15:00, στις 19:00 το πολύ έχει νυχτώσει πλέον. Βέβαια εγώ ξυπνάω κάθε μέρα πολύ πρωί (νύχτα) κι έχω συνηθίσει. :P Αν κοιμηθούμε όμως λίγο νωρίς, φτάνουν οι ώρες για να ξεκουραστούμε επαρκώς. Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεσαι 2 ώρες, ενώ στην άλλη 1? Πώς γίνεται αυτό? :D :P οσο πιο νωρίς ξυπνάς, τόσο πιο πολύ χρόνο θες για να ξυπνήσεις και να επικοινωνήσεις! Το ξέρουν όλοι αυτό! Είπα να δώσω λίγο έμφαση! Αχ, δε με καταλαβαίνει κανείς!? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 οσο πιο νωρίς ξυπνάς, τόσο πιο πολύ χρόνο θες για να ξυπνήσεις και να επικοινωνήσεις! Το ξέρουν όλοι αυτό! Είπα να δώσω λίγο έμφαση! Αχ, δε με καταλαβαίνει κανείς!? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Αν υποψιαστώ πως δε θα κοιμηθώ, δε ξαναρχομαι πουθενά μαζί σου, τ'ακούς.....χω-ρι-ζου-με!! Τόσα χιλιόμετρα με το ΤΤ, κομμάτια θα είσαι... :D (Μονοκύλινδρο δεν είναι?) ναι κωστα μονοκυλινδρο ειναι αλλα λαρισα με λιμνη πλαστηρα δεν ειναι και τοοοσο μακρυα ,βεβαια ελπιζω να κανουμε καμια ωραια βολτα εκει και να κουραστω ,ετσι ευχαριστιεσαι το μηχανακι. παντως συμφωνω με αυτο που ειπες πριν κωστα ,καλυτερα να μαζευτουμε πιο νωρις να εχουμε ωρα να περασουμε εκει να παμε και καμια βολτα. κηλαηδονη ακουγες ορεστακο????για ακου εδω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 ναι κωστα μονοκυλινδρο ειναι αλλα λαρισα με λιμνη πλαστηρα δεν ειναι και τοοοσο μακρυα, βεβαια ελπιζω να κανουμε καμια ωραια βολτα εκει και να κουραστω ,ετσι ευχαριστιεσαι το μηχανακι. Α, νόμιζα ότι θα έρθεις μαζί μας από Αθήνα. Ξεχάστηκα, το έχεις γράψει. Από Λάρισσα είσαι πολύ κοντά, για πλάκα τό 'χεις. :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Ego telika paidia den tha mporesw na pareurethw sas euxomai mesa apo tin kardia mou na perasete super (pou to kserw oti tha perasete super) kai mia xarh... Etsi opws pate, etsi na gurisete. Poly prosoxh paidia kai paidoules. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε όλοι... Δυστυχώς υποχρεώσεις τελευταίας στιγμής δεν μου επιτρέπουν να έρθω! Να βγάλετε πολλές φωτογραφίες να δούμε! Ναι καλα.......ετοιμασου εσυ Κυριακατικα να εχεις εγερτηριο....θα περνω τηλ. απο τα χαραματα.. :P Τουλαχιστον να ερθεις μονοημερη..διπλα εισαι.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Θα υπάρξει συνάντηση Βορείων-Νοτίων-Λαρισαίων κλπ στην Καρδίτσα Σάββατο 12:00 - 12:30?? και αν ΝΑΙ πού??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Θα υπάρξει συνάντηση Βορείων-Νοτίων-Λαρισαίων κλπ στην Καρδίτσα Σάββατο 12:00 - 12:30?? και αν ΝΑΙ πού??? Έτσι μ' αρέσεις. Μπήξε καμμιά φωνή να ξυπνήσουνε. :D Αύριο φεύγουμε ρεεεεε. Κανονίστε πρώτα μεταξύ σας οι υποομάδες (πχ Βόρειοι, Νότιοι, Θεσσαλοί, ΚερκυροΗγουμενιτσοΓιαννιώτες) :P και ποστάρετε μετά να ξέρουμε πριν φύγουμε. Επίσης, καλό είναι να ανταλλαγούν κάποια κινητά μεταξύ ενός από κάθε ομάδα για να έχουμε και στο δρόμο ένα check. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 στην καρδιτσα καλυτερα να προτεινει μερος συναντησης καποιος που ξερει την πολη και να βρεθουμε ολοι εκει προτεινω στην εξοδο της πολης προς την λιμνη ,αμα ξερει καποιος καποιο σημειο ας το πει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Σας ζηλευω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 κριμα bill και εμεις την θελαμε την παρεα σου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 ρε παιδια εγω λεω τωρα να την ακυρωσουμε αυτην την πανεληνια. που να τρεχουμε στα βουνα και τα λαγκαδια να ιδρωνουμε να κουραζομαστε να μας πιανει η μεση μας και μετα να τρεχουμε στους γιατρους; μωρε δεν καθομαστε στα σπιτακια μας να ξυπνησουμε χαλαρα και να ξεκουραστουμε; εεεε; φφφφανταστικοι μου συνφορουμιτεεες; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλό ταξίδι παιδιά, πολύ προσοχή στο δρόμο και απο Δευτέρα περιμένουμε νέα και πολλές φωτό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια εγω λεω τωρα να την ακυρωσουμε αυτην την πανεληνια. που να τρεχουμε στα βουνα και τα λαγκαδια να ιδρωνουμε να κουραζομαστε να μας πιανει η μεση μας και μετα να τρεχουμε στους γιατρους; μωρε δεν καθομαστε στα σπιτακια μας να ξυπνησουμε χαλαρα και να ξεκουραστουμε; εεεε; φφφφανταστικοι μου συνφορουμιτεεες; τώρα, να κάνω αναφορα? να μη κάνω? :0 virus, ετοίμαζε το "μωρό" σου και μην αργήσεις το πρωί ε? :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2009 από τον brains Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Θα υπάρξει συνάντηση Βορείων-Νοτίων-Λαρισαίων κλπ στην Καρδίτσα Σάββατο 12:00 - 12:30?? και αν ΝΑΙ πού??? Είπαμε ΕΔΩ με τον Βοσκό και τους δυτικούς να πιούμε καφέ κάπου με θέα τα μετέωρα. 'Οποιος φτάσει πρώτος, εντοπίζει το κατάλληλο καφέ και στέλνει μύνημα στους άλλους, που προφανώς θα το διαβάσουν μόλις φτάσουν κάπου εκεί γύρω. Να πούμε το ίδιο και με σάς, οπότε τα λέμε στα Μετέωρα γύρω στις 12.00-12.30. Καλή αντάμωση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Είπαμε ΕΔΩ με τον Βοσκό και τους δυτικούς να πιούμε καφέ κάπου με θέα τα μετέωρα. 'Οποιος φτάσει πρώτος, εντοπίζει το κατάλληλο καφέ και στέλνει μύνημα στους άλλους, που προφανώς θα το διαβάσουν μόλις φτάσουν κάπου εκεί γύρω. Να πούμε το ίδιο και με σάς, οπότε τα λέμε στα Μετέωρα γύρω στις 12.00-12.30. Καλή αντάμωση. και με εμένα!!!!!!! χαχαχαχαχχαχαχαα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Σας προτεινω να συναντηθειτε στο νοσοκομειο απ εξω(οχι μεσα), ειναι στον δρομο για την λιμνη και λιγο εξω απο Καρδιτσα. ετσι δεν θα χαθειτε γιατι εχει ταμπελες για εκει. Εγω δυστηχως αυριο δουλευω το πρωι και το βραδυ χωρις κενο, Αλλα κυριακη εχω το μεσημερι ελευθερο και θα μπορω να ανεβωνα σας συναντισω, απλα ενα τηλεφωνο να μου αφησει ενας με 1 pm για να συνενωηθουμε και να σας βρω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Σας προτεινω να συναντηθειτε στο νοσοκομειο απ εξω(οχι μεσα), ειναι στον δρομο για την λιμνη και λιγο εξω απο Καρδιτσα. ετσι δεν θα χαθειτε γιατι εχει ταμπελες για εκει. Εγω δυστηχως αυριο δουλευω το πρωι και το βραδυ χωρις κενο, Αλλα κυριακη εχω το μεσημερι ελευθερο και θα μπορω να ανεβωνα σας συναντισω, απλα ενα τηλεφωνο να μου αφησει ενας με 1 pm για να συνενωηθουμε και να σας βρω. Καλό καφέ με θέα τα μετέωρα μήπως έχεις να προτείνεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Eμεις θα (Μαρίλυ-Animehia-Ladau(+ Γιουλη)-black_hawk) θα συναντηθουμε εξω απο τα Γιαννενα και επι της Εγνατιας, στις 12.45 και θα ξεκινησουμε αμεσως. Θα παρουμε ενα τηλεφωνο εκεινη την ωρα, να δουμε που βρισκοσαστε Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2009 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλό δρόμο παιδιά και καλή αντάμωση........... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες