Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Οκ εχει καμια 2 βδομαδες που εχω δει αυτο εδω το βιντεακι... Οποτε λοιπον εχω χρονο απο τοτε, τραβαω μεχρι αγιο στεφανο-μαλακασα που εχει καποιους συνηθως αδειους δρομους να δοκιμασω να κανω το ιδιο. ... Δεν εχω καταφερει τιποτα :( Μονο με το μπροστα φρενο κ αρκετα ανοιχτο γκαζι εχω καταφερει να πεταξω κωλο αλλα η κατασταση ηταν ανεξελεγτη. Ειπα λοιπον ν'ανοιξω αυτο το ποστ για να παρω τα φωτα σας :D Disclaimer: Drifting μεσα σε δρομους με κινηση ειναι απλα χαζο. Οταν ομως εισαι μονος σου σε εναν ορεο στροφατο δρομο .. .Ε να μη πεταξεις λιγο κωλο ρε γμτ? Εε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Ωραιο το βιντεακι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Ψησου να παμε καμια φορα να δοκιμασουμε μαζι. Ετσι αμα φαει κανεις τα μουτρα του και τη μηχανη του απο πανω ο αλλος μπορει να τον δειχνει και να γελαει, η να φωναξει το ασθενοφορο, αναλογα με τη κατασταση :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Επικίνδυνα πράγματα αυτά αν δεν το έχεις λίγο... Θα σου πρότεινα να το αφήσεις γι' αργότερα και θα έρθει μόνο του. Μάθε να έχεις τη μοτοσυκλέτα σε όλες τις φάσεις της και μετά ασχολείσαι με το ντριφτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Το ειδα και εγω το συγκεκριμενο βιντεακι... Ωραια ειναι να το βλεπεις, φαινεται τοσο ευκολο... Δεν πας με τον αισχος σε καμια πιστα καρτ να δοκιμασετε; Ποιος ξερει, μπορει αν σε βλεπει ο αλλος να δει καποια λαθη που κανεις... λεω εγω τωρα... Θα ερχομουνα και εγω να δοκιμασω, αλλα με το παπι βλεπεις το μονο ντριφτ που κανω ειναι στη βροχη. Ξερεις, οταν εχει εκεινη την ωραια και γυαλιστερη γλυτσα κατω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Το ειδα και εγω το συγκεκριμενο βιντεακι... Ωραια ειναι να το βλεπεις, φαινεται τοσο ευκολο... Δεν πας με τον αισχος σε καμια πιστα καρτ να δοκιμασετε; Ποιος ξερει, μπορει αν σε βλεπει ο αλλος να δει καποια λαθη που κανεις... λεω εγω τωρα... Θα ερχομουνα και εγω να δοκιμασω, αλλα με το παπι βλεπεις το μονο ντριφτ που κανω ειναι στη βροχη. Ξερεις, οταν εχει εκεινη την ωραια και γυαλιστερη γλυτσα κατω... ναι φιλε μονο ετσι :P .Btw την επαθα και εγω μια φορα ετσι,αν πατησεις με δυναμη ολο το πισω φρενο κανεις για πλακα,μονο στην βροχη... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 Σε γυαλι δρομο στην Κομοτηνη το κανω και με το Runner αυτο.. :P Αν δοκιμαζες σε καποιο γλυστερο κομματι ισως ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 μεσα στης πιστες που κανουν αυτη drift η ασφαλτος ειναι λιωμενη και γληστραει παρα πολυ..εγω ειμαι απο ενα χωριο πανω στον εβρο κυπρινο το λενε ξερετε τωρα καθολου κινηση στους δρομους τπτ το λαστιχο εχει τελεια κρατηματα οταν ωμος παω στην διπλανι πολη που οι δρομοι ειναι λιωμενη τερμα το xt δεν κρατιετε σε ολες τις στροφες με drift μπαινω..αλλα για να μαθεις πρεπει να πεσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Αυτος και να πεσει εχει απο πισω την ομαδα που θα του φτιαξει το μηχανακι!!! Εσενα σε κραταει ο φοβος στο να μην το κανεις...ο φοβος του δημοασιου δρομου...ο φοβος του οτι αν πεσεις θα τα πληρωνεις εσυ κτλ κτλ Βεβαια μεσα σε αυτα μην ξεχναμε ειναι και η τεχνικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λιωμένη άσφαλτος σε πίστα απλά δεν νοείται... Είναι καθαρά θέμα τεχνικής και το μηχανάκι στις στροφές δεν ντριφτάρει γιατί πετάει κώλο η πισινή ρόδα λόγω ταχύτητας αλλά έχει να κάνει με τους νόμους της φυσικής, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το θέσω, είναι πιο σωστό να το πείς "ανάποδο τιμόνι" παρά ντριφτ με την έννοια της μπάντας. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2009 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 το να γλυστησεις τον πισω τροχο καπου που γλυστραει με το γκαζι φανταζομαι το εχεις καταφερει μπροστινο φρενο και γκαζι συγχρονως αστο καλυτερα για πολυυυυυ μετα. οσο για το να γλυστρησεις τον μπροστινο τροχο στην εισοδο της στροφης ειναι ευκολο ,βεβαια ποτε δεν θα φτασεις το αποτελεσμα που βλεπεις σε διαφορα βιντεο με τους σουπερ οδηγους σε πιστα κτλ. δοκιμασε να πατας λιγο φρενο κατεβαζοντας μια ταχυτητα (για αρχη) και αφηνοντας λιγο (οχι τελειως) τον συμπλεκτη.στην αρχη δοκιμασε το στην ευθεια χωρις να προσπαθησεις να "διπλωσεις" το μηχανακι και σιγα σιγα θα ερθουν ολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 συμπλεκτης συμπλεκτης συμπλεκτης!!!ψηλες στροφες κινητηρα,ελενγχο μπροστινου φρενου,συμπλεκτης και αναποδο τιμονι, γωνια εισοδου, συμπλεκτης ,γκαζι σταθερα ανοδικο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Noμίζω ότι αυτό το τόπικ αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο. Μαθήματα ντριφτ δια αλληλογραφίας, μόνο λάθος μπορούν να εφαρμοστούν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Αν θέλεις καλύτερα θα είναι να πας σε ένα c.c.s, να μάθεις τη μηχανή σου με ασφάλεια, και αν το έχεις θα δεις πως θα το "κάνεις" ......σου λέω πως μετά δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου το "άθλημα" θα έχεις άλλα πράγματα να μάθεις .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 θελω και εγω να ντριφταρω αλλα πουυυυυ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 kamikaziking εσυ το πετυχες καμια φορα; Ας μην ηταν ετσι οπως στο βιντεο, αλλα εστω να θεωρηται ντριφτ... Και οποιος αλλος τα καταφερνει ας μας πει και με τι μηχανακι. Ειναι εφικτο με κατε μηχανακι να γινει ντριφτ η μονο με τυπου motard; (Αν και εχω δει ντριφτ και με ss). Καλο θα ηταν επισης πιστευω να πει οποιος ξερει και διαφορα "επικινδυνα" που πρεπει να προσεξει οποιος θελει να δοκιμασει. Οσο γι αυτο που λει ο ALX μηπως να βαζαμε κανενα "disclaimer" οπως στις ταινιες με επικινδυνες σκηνες και στα διαφορα παιχνιδια τυπου : "Τα παντα γινονται σε ελεγχομενο περιβαλλον απο επαγγελματιες..." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Καμία φορά το κάνω με το δικό μου cbr αλλά σαφώς με ένα SM σαν αυτό του Video και με επαγγελματία οδηγό όλα είναι εύκολα. Θα πω τι κάνω εγώ καμία φορά αν έχω κεφια αν και δεν το κάνω πάντα. Πριν την στροφή λίγο πριν την είσοδο και αφού έχω πατήσει το μπροστά φρένο έχω κάνει το ανάλογο κατέβασμα ώστε να έχω δύναμη στο μοτέρ μην με κρεμάσει και τσιμπαω συμπλέκτη (τον κραταω ελαφρά πατημένο) και παταω πίσω φρένο οποτε παω με το πλαι. Αφού πλασαριστεί με το πλάι δίνεις γκάζι και αφήνεις συμπλέκτη. Σαφώς όσο πιο δυνατό το μηχανάκι τόσο καλύτερα αλλά θέλει προσοχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εννοείτε ότι αυτά τα κάνουμε σε ελεγχόμενο περιβάλλων με εξοπλισμό Και με ένα φιλαράκι μαζί αν πάει κάτι στραβά να μας μαζέψει. Εγώ διαφωνώ πρώτη φορα μαζι σου allex . Kαλο είναι να γνωρίζουν τα παιδια πως περίπου γίνετε, αν ξέρεις μπορεί να αποφύγεις επικίνδυνες καταστάσεις. Ποσoι από εδώ έχουν πάρει το μηχανάκι τους να πάνε κάπου με νερά (με ασφάλεια πάντα) και να φρενάρουν με το πίσω φρένο , μετά με το μπροστά , και μετά με τα δυο φρένα ώστε να δουν πως αντιδρά μια μηχανή?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2009 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 παντος πολυ προσοχη αν το δοκιμασετε και σας φυγει πολυ ο κολος μην τρομαξετε και αφισετε το γκαζι γιατι σταματα η ροδα να driftαρι ποιανει καλα στην ασφαλτο και μαλλον θα φυγετε απο πανω και η μηχανη θα χτυπισει με πολυ δυναμη στο εδαφος...αλλα το κυριοτερο ειναι να μην φοβασε και να μπορεις να ελενχεις ευκολα την μηχανη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Εμένα, καθώς κανένα χρόνο οδηγώ, μου αρέσει να δοκιμάζω το μηχανάκι σε τέτοιες συνθήκες πολύ συχνά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Εγω εχω στο σκληρο δισκο αποθηκευμενο το "Tokyo Drift" "Gone in 60 seconds" και ολα τα αλλα ιδιου τυπου εργακια, και ετσι οποτε με πιανει " ο πυρετος του Καγκουρα" τα βαζω και τα βλεπω και ξεκ@υλωνω..........Εγω το δικο μου το μωρο κοστισε €20.000,00 με ολα τα εξτραδακια τις, να μου λειπουν οι τουμπες ασχετος αν οδηγω +30 χρονια και εχω απειρη πειρα............................Μερικα πραγματα ας τα αφηνουμε να τα κανουν οι επαγγελματιες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Ρε ας τα κάνει όποιος γουστάρει, αλλά δεν θα μάθει το πως μέσα από ένα φόρουμ! Κάντε ένα φλας μπακ το τόπικ και δείτε πόσες διαφορετικές τεχνικές ειπώθηκαν από διάφορα μέλη και μετά, άντε να βγάλει άκρη αυτός που θέλει να καταλάβει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Ρε ας τα κάνει όποιος γουστάρει, αλλά δεν θα μάθει το πως μέσα από ένα φόρουμ! Κάντε ένα φλας μπακ το τόπικ και δείτε πόσες διαφορετικές τεχνικές ειπώθηκαν από διάφορα μέλη και μετά, άντε να βγάλει άκρη αυτός που θέλει να καταλάβει! ωντος εχουν ακουστει παρα πολλες αποψεις..γιατι το drift δεν περιγραφετε με λογια ειναι ο κα8ενας πως το κανει με τον τροπο του και ολοι εχουμε διαφορετικες μηχανες που αντιδουν και διαφορετικα σε αυτες της περιπτοσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Noμίζω ότι αυτό το τόπικ αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο. Μαθήματα ντριφτ δια αλληλογραφίας, μόνο λάθος μπορούν να εφαρμοστούν! +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Ξεκίνα πρωτα με κάτι τέτοιο για να μπεις στην έννοια του ντρίφτινκ www.youtube.com/watch?v=xjNzcjFgV6s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες