Jump to content
nexxon

Αστείες-περίεργες Αγγελίες

Recommended Posts

Και τα χιλιόμετρα τα γράφει μεν, αλλά μετά διευκρινίζει ότι δεν ισχύουν....... άβυσος η ψυχή ενός βλάκα με διαθέσεις εξυπνάκια. :crazy:

Έτσι έγραψε μωρέ ένα νούμερο...... να μην είναι κενό το πεδίο. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτό με τα xt550....χρυσάφι ρε παιδί μου....

Σε όλο το πλανήτη προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν με 500-600 ευρώ και εδώ εξαιτίας της "εποχής ψάλτη" τα βλέπεις και με 6000....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε όλο το πλανήτη προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν με 500-600 ευρώ και εδώ εξαιτίας της "εποχής ψάλτη" τα βλέπεις και με 6000....

Καλά αυτό το έχουμε με όλα τα θρυλικά "ασπαστα" μηχανάκια στην Ελλάδα ! Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως που βρίσκεις ΚΤΜ 5ετίας πιο φτηνό από 250 τζαπάν 20ετίας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σα να βρομάει η δουλειά...

http://www.car.gr/cl...s/view/3614806/

3614806_0_n.jpg

Νούμερο αγγελίας: 3614806

Τιμή: € 400 (Συζητήσιμη)

Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Παπί

Χιλιόμετρα: 12.000 χμ

Κυβικά: 125 cc

Ίπποι: 3 bhp

Χρονολογία 1 / 2007

Χρώμα: Μπλε(Μεταλλικό)

Εμφανίσειςαγγελίας: 254

Σύνδεσμος: www.car.gr/3614806

Τηλέφωνο: 6983742122

Περιγραφή

to mixanaki polhte gia antalaktika kai MONO ,

to mixanaki itan tou aderfou mou, o opoios exei fygei apo tin zwh opote min me pernete kai mou lete gia metavivaseis, kai gia eksousiodotiseis giati den mporw na kanw kati egw, den exei ginei apodoxei klironomias opote min me enoxlite tsampa......

episeis ta noumera exoune svisth....

Επικοινωνία

nikos

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17676

Τηλ.: 6983742122.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

George (χωρίς καμία διάθεση κακίας προς τους συμφορουμίτες μας) όταν είχε κάνει κάποιος θέμα βρήκα ευκαιρία χτ 550 εντούρο μόνο 2 χιλιάρικα αλλά το θέλω μοταρντ τι να κάνω και του πα πάρε ένα σωστό μοταρντ και άσε την παλιατζούρα παίξαν 2 σελίδες μυνήματα με άτομα που λέγαν αν έιχα 4 5 χιλιάρικα θα έπερνα ένα για το σαλόνι

Οπότε προσώπικα και εγώ αν είχα ένα θα το πλάσαρα 3 με 4 χιλιάρικα και θα έλεγα ευκαιρία.Σκέψου αν τσιμπάν έτσι σε σοβαρό μοτοσυκλετιστικό φόρουμ πως θα τσιμπούσε κανένας άλλος τύπος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3614806_0_n.jpg

Επικοινωνία

nikos

Καποιος το κλαίει μαλλον... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιος το κλαίει μαλλον... :P

Μαλλον σκουπισε τα νουμερα με AZAX και τα εκανε αορατα.

Παπατζιλικι φουλ ο τυπος!!! :_scare: :_scare: :_scare:

Τροποποιήθηκε από τον g.klomi13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

George (χωρίς καμία διάθεση κακίας προς τους συμφορουμίτες μας) όταν είχε κάνει κάποιος θέμα βρήκα ευκαιρία χτ 550 εντούρο μόνο 2 χιλιάρικα αλλά το θέλω μοταρντ τι να κάνω και του πα πάρε ένα σωστό μοταρντ και άσε την παλιατζούρα παίξαν 2 σελίδες μυνήματα με άτομα που λέγαν αν έιχα 4 5 χιλιάρικα θα έπερνα ένα για το σαλόνι

Οπότε προσώπικα και εγώ αν είχα ένα θα το πλάσαρα 3 με 4 χιλιάρικα και θα έλεγα ευκαιρία.Σκέψου αν τσιμπάν έτσι σε σοβαρό μοτοσυκλετιστικό φόρουμ πως θα τσιμπούσε κανένας άλλος τύπος

Έχω και φιλαράκια με παρόμοιες απόψεις

:greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκέφτομαι να πάω να το δω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3614806_0_n.jpg

Νούμερο αγγελίας: 3614806

Τιμή: € 400 (Συζητήσιμη)

Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Παπί

Χιλιόμετρα: 12.000 χμ

Κυβικά: 125 cc

Ίπποι: 3 bhp

Χρονολογία 1 / 2007

Χρώμα: Μπλε(Μεταλλικό)

Εμφανίσειςαγγελίας: 254

Σύνδεσμος: www.car.gr/3614806

Τηλέφωνο: 6983742122

Περιγραφή

to mixanaki polhte gia antalaktika kai MONO ,

to mixanaki itan tou aderfou mou, o opoios exei fygei apo tin zwh opote min me pernete kai mou lete gia metavivaseis, kai gia eksousiodotiseis giati den mporw na kanw kati egw, den exei ginei apodoxei klironomias opote min me enoxlite tsampa......

Επικοινωνία

nikos

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17676

Τηλ.: 6983742122.

Και φυσικα,

διαγραφτηκε..................................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φυσικα,

διαγραφτηκε..................................

Τυχαίο πάλι? Δε νομίζω παίδες....... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί...

3593584_0_b.jpg

ΠΩΛΕΊΤΑΙ PIAGGIO XEVO250 33.000xlm ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ SERVICE ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΡΉΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΤΣΙ… ΤΟΝ Μ…..

(ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΠΛΟΥΚΟΣ –ΤΣΙΡΩΝΗ) PIAGGIO KAI SUZUKI ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΏ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΉΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΉ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ )

http://www.car.gr/cl...s/view/3593584/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

screenshot_1366831617.jpg

Κάτι λείπει!

Τροποποιήθηκε από τον eftaxias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3632808/

αυτή είναι περιγραφή!

Τροποποιήθηκε από τον middlevillager

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/3640334/

Harley Davidson DYNA Super Glide Custom EFI '04 - € 10.500

3640334_5_n.jpg

3640334_5_t.jpg

3640334_2_t.jpg

3640334_3_t.jpg

3640334_4_t.jpg

3640334_0_t.jpg

3640334_1_t.jpg

3640334_6_t.jpg

Νούμερο αγγελίας: 3640334, Τηλέφωνο: 6947578584

Τιμή: € 10.500 Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Custom Χιλιόμετρα: 35.000 χμ Κυβικά: 1.450 cc Ίπποι: 78 bhp Χρονολογία question.png 8 / 2004 Χρώμα: Μαύρο (Μεταλλικό) Σασμάν: Χειροκίνητο Καύσιμο: Βενζίνη Τελευταία αλλαγή: 3 μέρες Εμφανίσεις αγγελίας: 320 Σύνδεσμος: www.car.gr/3640334 Τηλέφωνο: 6947578584

Ιδιαιτερότητες

Βιβλίο Service, Ηλεκτρική μίζα, Συναγερμός, Τετράχρονο, Εξάτμιση

Περιγραφή

Λοιπον παιδες,το μηχανημα κοβει την γη.Την καβαλαω με φροντιδα και αγαπη.Ειναι πολύ προσεγμενη, την πλενω κάθε μερα,την γυαλιζω κάθε δευτερη.Ολα λειτουργουν τελεια πανω της,το μοτερ λειτουργει αψογα,ο ηχος του ακουγεται σαν συμφωνια του Μοτσαρτ,σωστο κελαηδημα!!!!Απο ομορφια τα λογια περισευουν,η φωτο σας μιλαει προσωπικα…..Στο περασμα της αναστατωνει όλα τα βλεματα.Σωστη κουκλαρα!!Την βγαζω βολτα μονο τις καλες μερες και παω σε σημεια χωρις πολύ κοσμο γιατι θελω να αποφευγω το κακο ματι…Το σκαφος δεν εχει περασει ποτε τα 80 χλμ γιατι αποφευγω να κτυπανε στα χρωμια κουνουπια και μικρα χαλικια με δυναμη.Ειναι πραγματικη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,δεν την δινω για οικονομικους λογους (ευτυχως αντεχω ακομα)την δινω για την φουκαριαρα την μανα μου,που την εμποδιζει να κανει τις δουλειες του σπιτιου,γιατι είναι μονιμως μεσ΄την μεση….και επειδη της εχω χαλασει όλα τα πανακια με το γυαλισμα και φωναζει!!Εχω ολη την καλη διαθεση να συζητησω,αλλα οχι παζαρια..Τηλ από τις 8:00 εως και τις 22:00

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

42506518301850846978014.jpg

http://www.car.gr/cl...s/view/3640334/

Harley Davidson DYNA Super Glide Custom EFI '04 - € 10.500

3640334_5_n.jpg

3640334_5_t.jpg

3640334_2_t.jpg

3640334_3_t.jpg

3640334_4_t.jpg

3640334_0_t.jpg

3640334_1_t.jpg

3640334_6_t.jpg

Νούμερο αγγελίας: 3640334, Τηλέφωνο: 6947578584

Τιμή: € 10.500 Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Custom Χιλιόμετρα: 35.000 χμ Κυβικά: 1.450 cc Ίπποι: 78 bhp Χρονολογία question.png 8 / 2004 Χρώμα: Μαύρο (Μεταλλικό) Σασμάν: Χειροκίνητο Καύσιμο: Βενζίνη Τελευταία αλλαγή: 3 μέρες Εμφανίσεις αγγελίας: 320 Σύνδεσμος: www.car.gr/3640334 Τηλέφωνο: 6947578584

Ιδιαιτερότητες

Βιβλίο Service, Ηλεκτρική μίζα, Συναγερμός, Τετράχρονο, Εξάτμιση

Περιγραφή

Λοιπον παιδες,το μηχανημα κοβει την γη.Την καβαλαω με φροντιδα και αγαπη.Ειναι πολύ προσεγμενη, την πλενω κάθε μερα,την γυαλιζω κάθε δευτερη.Ολα λειτουργουν τελεια πανω της,το μοτερ λειτουργει αψογα,ο ηχος του ακουγεται σαν συμφωνια του Μοτσαρτ,σωστο κελαηδημα!!!!Απο ομορφια τα λογια περισευουν,η φωτο σας μιλαει προσωπικα…..Στο περασμα της αναστατωνει όλα τα βλεματα.Σωστη κουκλαρα!!Την βγαζω βολτα μονο τις καλες μερες και παω σε σημεια χωρις πολύ κοσμο γιατι θελω να αποφευγω το κακο ματι…Το σκαφος δεν εχει περασει ποτε τα 80 χλμ γιατι αποφευγω να κτυπανε στα χρωμια κουνουπια και μικρα χαλικια με δυναμη.Ειναι πραγματικη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,δεν την δινω για οικονομικους λογους (ευτυχως αντεχω ακομα)την δινω για την φουκαριαρα την μανα μου,που την εμποδιζει να κανει τις δουλειες του σπιτιου,γιατι είναι μονιμως μεσ΄την μεση….και επειδη της εχω χαλασει όλα τα πανακια με το γυαλισμα και φωναζει!!Εχω ολη την καλη διαθεση να συζητησω,αλλα οχι παζαρια..Τηλ από τις 8:00 εως και τις 22:00

βρειτε τις ομοιοτητες κι`ετσι! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα