Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Και τα χιλιόμετρα τα γράφει μεν, αλλά μετά διευκρινίζει ότι δεν ισχύουν....... άβυσος η ψυχή ενός βλάκα με διαθέσεις εξυπνάκια. Έτσι έγραψε μωρέ ένα νούμερο...... να μην είναι κενό το πεδίο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Αυτό με τα xt550....χρυσάφι ρε παιδί μου.... Σε όλο το πλανήτη προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν με 500-600 ευρώ και εδώ εξαιτίας της "εποχής ψάλτη" τα βλέπεις και με 6000.... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Αυτό με τα xt550....χρυσάφι ρε παιδί μου.... Σε όλο το πλανήτη προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν με 500-600 ευρώ και εδώ εξαιτίας της "εποχής ψάλτη" τα βλέπεις και με 6000.... Καλά αυτό το έχουμε με όλα τα θρυλικά "ασπαστα" μηχανάκια στην Ελλάδα ! Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως που βρίσκεις ΚΤΜ 5ετίας πιο φτηνό από 250 τζαπάν 20ετίας :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Σα να βρομάει η δουλειά... http://www.car.gr/cl...s/view/3614806/ Νούμερο αγγελίας: 3614806 Τιμή: € 400 (Συζητήσιμη) Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Παπί Χιλιόμετρα: 12.000 χμ Κυβικά: 125 cc Ίπποι: 3 bhp Χρονολογία 1 / 2007 Χρώμα: Μπλε(Μεταλλικό) Εμφανίσειςαγγελίας: 254 Σύνδεσμος: www.car.gr/3614806 Τηλέφωνο: 6983742122 Περιγραφή to mixanaki polhte gia antalaktika kai MONO , to mixanaki itan tou aderfou mou, o opoios exei fygei apo tin zwh opote min me pernete kai mou lete gia metavivaseis, kai gia eksousiodotiseis giati den mporw na kanw kati egw, den exei ginei apodoxei klironomias opote min me enoxlite tsampa...... episeis ta noumera exoune svisth.... Επικοινωνία nikos ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17676 Τηλ.: 6983742122. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Αυτό με τα xt550....χρυσάφι ρε παιδί μου.... Σε όλο το πλανήτη προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν με 500-600 ευρώ και εδώ εξαιτίας της "εποχής ψάλτη" τα βλέπεις και με 6000.... George (χωρίς καμία διάθεση κακίας προς τους συμφορουμίτες μας) όταν είχε κάνει κάποιος θέμα βρήκα ευκαιρία χτ 550 εντούρο μόνο 2 χιλιάρικα αλλά το θέλω μοταρντ τι να κάνω και του πα πάρε ένα σωστό μοταρντ και άσε την παλιατζούρα παίξαν 2 σελίδες μυνήματα με άτομα που λέγαν αν έιχα 4 5 χιλιάρικα θα έπερνα ένα για το σαλόνι Οπότε προσώπικα και εγώ αν είχα ένα θα το πλάσαρα 3 με 4 χιλιάρικα και θα έλεγα ευκαιρία.Σκέψου αν τσιμπάν έτσι σε σοβαρό μοτοσυκλετιστικό φόρουμ πως θα τσιμπούσε κανένας άλλος τύπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Σα να βρομάει η δουλειά... http://www.car.gr/cl...s/view/3614806/ episeis ta noumera exoune svisth.... Επικοινωνία nikos Καποιος το κλαίει μαλλον... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καποιος το κλαίει μαλλον... :P Μαλλον σκουπισε τα νουμερα με AZAX και τα εκανε αορατα. Παπατζιλικι φουλ ο τυπος!!! :_scare: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2013 από τον g.klomi13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 George (χωρίς καμία διάθεση κακίας προς τους συμφορουμίτες μας) όταν είχε κάνει κάποιος θέμα βρήκα ευκαιρία χτ 550 εντούρο μόνο 2 χιλιάρικα αλλά το θέλω μοταρντ τι να κάνω και του πα πάρε ένα σωστό μοταρντ και άσε την παλιατζούρα παίξαν 2 σελίδες μυνήματα με άτομα που λέγαν αν έιχα 4 5 χιλιάρικα θα έπερνα ένα για το σαλόνι Οπότε προσώπικα και εγώ αν είχα ένα θα το πλάσαρα 3 με 4 χιλιάρικα και θα έλεγα ευκαιρία.Σκέψου αν τσιμπάν έτσι σε σοβαρό μοτοσυκλετιστικό φόρουμ πως θα τσιμπούσε κανένας άλλος τύπος Έχω και φιλαράκια με παρόμοιες απόψεις :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Σα να βρομάει η δουλειά... σκέφτομαι να πάω να το δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Σα να βρομάει η δουλειά... http://www.car.gr/cl...s/view/3614806/ Νούμερο αγγελίας: 3614806 Τιμή: € 400 (Συζητήσιμη) Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Παπί Χιλιόμετρα: 12.000 χμ Κυβικά: 125 cc Ίπποι: 3 bhp Χρονολογία 1 / 2007 Χρώμα: Μπλε(Μεταλλικό) Εμφανίσειςαγγελίας: 254 Σύνδεσμος: www.car.gr/3614806 Τηλέφωνο: 6983742122 Περιγραφή to mixanaki polhte gia antalaktika kai MONO , to mixanaki itan tou aderfou mou, o opoios exei fygei apo tin zwh opote min me pernete kai mou lete gia metavivaseis, kai gia eksousiodotiseis giati den mporw na kanw kati egw, den exei ginei apodoxei klironomias opote min me enoxlite tsampa...... episeis ta noumera exoune svisth.... Επικοινωνία nikos ΚΑΛΛΙΘΕΑ 17676 Τηλ.: 6983742122. Και φυσικα, διαγραφτηκε.................................. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Και φυσικα, διαγραφτηκε.................................. Τυχαίο πάλι? Δε νομίζω παίδες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 σκέφτομαι να πάω να το δω... σκεφτόμουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagos_46 235 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί... ΠΩΛΕΊΤΑΙ PIAGGIO XEVO250 33.000xlm ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ SERVICE ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΡΉΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΤΣΙ… ΤΟΝ Μ….. (ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΠΛΟΥΚΟΣ –ΤΣΙΡΩΝΗ) PIAGGIO KAI SUZUKI ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΏ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΉΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΉ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ) http://www.car.gr/cl...s/view/3593584/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κάτι λείπει! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2013 από τον eftaxias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Εγω βλεπω οτι ειναι η φουλ εξτρα εκδοση απλα χωρις καθρεπτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Κάτι λείπει! Μαλλον καποιου αλλουνου η κεφαλη εχει προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Για μπάζα εμένα όμορφα μου φαίνονται πάντως :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3632808/ αυτή είναι περιγραφή! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2013 από τον middlevillager Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3634550/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 photoshop level : Top player !! :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3640334/ Harley Davidson DYNA Super Glide Custom EFI '04 - € 10.500 Παρόμοιες αγγελίες Μεγαλύτερες Εικόνες Εκτύπωση Ανταλλακτικά για αυτο το όχημα Παρατήρηση Μοίρασε με φίλουςΠαρκάρισμα Νούμερο αγγελίας: 3640334, Τηλέφωνο: 6947578584 Τιμή: € 10.500 Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Custom Χιλιόμετρα: 35.000 χμ Κυβικά: 1.450 cc Ίπποι: 78 bhp Χρονολογία 8 / 2004 Χρώμα: Μαύρο (Μεταλλικό) Σασμάν: Χειροκίνητο Καύσιμο: Βενζίνη Τελευταία αλλαγή: 3 μέρες Εμφανίσεις αγγελίας: 320 Σύνδεσμος: www.car.gr/3640334 Τηλέφωνο: 6947578584 Ιδιαιτερότητες Βιβλίο Service, Ηλεκτρική μίζα, Συναγερμός, Τετράχρονο, Εξάτμιση Περιγραφή Λοιπον παιδες,το μηχανημα κοβει την γη.Την καβαλαω με φροντιδα και αγαπη.Ειναι πολύ προσεγμενη, την πλενω κάθε μερα,την γυαλιζω κάθε δευτερη.Ολα λειτουργουν τελεια πανω της,το μοτερ λειτουργει αψογα,ο ηχος του ακουγεται σαν συμφωνια του Μοτσαρτ,σωστο κελαηδημα!!!!Απο ομορφια τα λογια περισευουν,η φωτο σας μιλαει προσωπικα…..Στο περασμα της αναστατωνει όλα τα βλεματα.Σωστη κουκλαρα!!Την βγαζω βολτα μονο τις καλες μερες και παω σε σημεια χωρις πολύ κοσμο γιατι θελω να αποφευγω το κακο ματι…Το σκαφος δεν εχει περασει ποτε τα 80 χλμ γιατι αποφευγω να κτυπανε στα χρωμια κουνουπια και μικρα χαλικια με δυναμη.Ειναι πραγματικη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,δεν την δινω για οικονομικους λογους (ευτυχως αντεχω ακομα)την δινω για την φουκαριαρα την μανα μου,που την εμποδιζει να κανει τις δουλειες του σπιτιου,γιατι είναι μονιμως μεσ΄την μεση….και επειδη της εχω χαλασει όλα τα πανακια με το γυαλισμα και φωναζει!!Εχω ολη την καλη διαθεση να συζητησω,αλλα οχι παζαρια..Τηλ από τις 8:00 εως και τις 22:00 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3640334/ Harley Davidson DYNA Super Glide Custom EFI '04 - € 10.500 Παρόμοιες αγγελίες Μεγαλύτερες Εικόνες Εκτύπωση Ανταλλακτικά για αυτο το όχημα Παρατήρηση Μοίρασε με φίλουςΠαρκάρισμα Νούμερο αγγελίας: 3640334, Τηλέφωνο: 6947578584 Τιμή: € 10.500 Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Custom Χιλιόμετρα: 35.000 χμ Κυβικά: 1.450 cc Ίπποι: 78 bhp Χρονολογία 8 / 2004 Χρώμα: Μαύρο (Μεταλλικό) Σασμάν: Χειροκίνητο Καύσιμο: Βενζίνη Τελευταία αλλαγή: 3 μέρες Εμφανίσεις αγγελίας: 320 Σύνδεσμος: www.car.gr/3640334 Τηλέφωνο: 6947578584 Ιδιαιτερότητες Βιβλίο Service, Ηλεκτρική μίζα, Συναγερμός, Τετράχρονο, Εξάτμιση Περιγραφή Λοιπον παιδες,το μηχανημα κοβει την γη.Την καβαλαω με φροντιδα και αγαπη.Ειναι πολύ προσεγμενη, την πλενω κάθε μερα,την γυαλιζω κάθε δευτερη.Ολα λειτουργουν τελεια πανω της,το μοτερ λειτουργει αψογα,ο ηχος του ακουγεται σαν συμφωνια του Μοτσαρτ,σωστο κελαηδημα!!!!Απο ομορφια τα λογια περισευουν,η φωτο σας μιλαει προσωπικα…..Στο περασμα της αναστατωνει όλα τα βλεματα.Σωστη κουκλαρα!!Την βγαζω βολτα μονο τις καλες μερες και παω σε σημεια χωρις πολύ κοσμο γιατι θελω να αποφευγω το κακο ματι…Το σκαφος δεν εχει περασει ποτε τα 80 χλμ γιατι αποφευγω να κτυπανε στα χρωμια κουνουπια και μικρα χαλικια με δυναμη.Ειναι πραγματικη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,δεν την δινω για οικονομικους λογους (ευτυχως αντεχω ακομα)την δινω για την φουκαριαρα την μανα μου,που την εμποδιζει να κανει τις δουλειες του σπιτιου,γιατι είναι μονιμως μεσ΄την μεση….και επειδη της εχω χαλασει όλα τα πανακια με το γυαλισμα και φωναζει!!Εχω ολη την καλη διαθεση να συζητησω,αλλα οχι παζαρια..Τηλ από τις 8:00 εως και τις 22:00 βρειτε τις ομοιοτητες κι`ετσι! :tooth: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3666776/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3669018/ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 http://www.car.gr/cl...s/view/3666776/ ειναι ρεπλικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες