Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Recommended Posts

7 σελίδες τίγκα! κι ακόμα δεν βγάλαμε άκρη.....

Ε τι ρε Κωστα;Γουρουνι στο σακι θα παρω...; :lol: Θελει σκεψη το πραγμα...

...Ξέρω έναν μαντρά εδώ στην Αθήνα που παίρνει (με δυσκολία) όλα τα BMW για παλιοσίδερα, αν μεσολαβήσω βέβαια. :rotfl:

Για να το πετάξεις μόνος σου, θα πληρώσεις κιόλας. :2funny:

παλιοποταπέ συκοφαντη γουρουνο-ιδιοκτήτη :P σιγα μη θελω βοηθεια για να το πουλησω... :beee: αλλωστε αν θελω εχει 2 χωματερες η πατρα,μια στην Αγιου Νικολαου και μια στην Παραλια Ριου,..ανετα πουλιεται σε τυπους "ζελε στο μαλλι,σκαρπινακι Armani,μπλου τζην Diesel και κρανος ουτε γι'αστειο..."Κρα κανουν!! :lol:

Ρε μπας και κόλλησες κι εσύ τη νόσο των χοίρων :crazy: με το γουρούνι που πήρες?

Δεν πηρα γουρουνι..ηθελα αλλά που χρονος για λασπομαχιες... :(

:P

Νο παρεξηγηση...ενννοειται,να κανουμε και την πλακα μας... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπηκε το νερο στ'αυλακι που λενε...και η GS προς πωληση ΕΔΩ (αν τυχον και καποιος ενδιαφερεται)κι οταν με το καλο δοθει...γλιέπουμε τι θα βρουμε να συγκατοικησουμε (παλι...)... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εκπλήσεστε ρε παιδια;;;

Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά το Μαθουσάλα ήμουν σίγουρος από την αρχή του τόπικ ότι θα την δώσει...

Άλλο αν του λεγαμε να την κρατήσει...

Για πες τώρα Μάθο ποια προορίζεις για επόμενη συμβία;;; (προσωρινή πάντα ε;;; :P :P :P :P :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι εκπλήσεστε ρε παιδια;;;

Ελα ντε..πεστα πεστα...Οι μοτοσυκλετες ειναι για να μας Υπηρετουν και οχι το αντιθετο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά με όλη την αγάπη,

11500 ευρώ που πας ρε Καραμήτρο??

καλοπούλιτη πάντως

αν την δώσεις 9500 να κάνεις τον σταυρό σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλά με όλη την αγάπη,

11500 ευρώ που πας ρε Καραμήτρο??

καλοπούλιτη πάντως

αν την δώσεις 9500 να κάνεις τον σταυρό σου

Νο κομεντς ....και δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το σχολιο ε-με οποια προθεση και αν ειναι;... :_thumbsup:

Εξαλλου προσωπικα δεν εχω βρει καμμια BMW να χαριζεται,ειδικα στην κατασταση της δικης μου και με αντιστοιχο εξοπλισμο.Και ξερεις πολυ καλα ως κατοχος BMW πόσο κοστιζει ΚΑΘΕ τι που επιλεγεις να βαλεις πανω σε μια Μπεμπα.Στα χαρισε κανεις;...Προσωπικα οχι!Φθηνοτερες επισης μοτοσυκλετες ιδιου τυπου και μοντελου βρισκεις αλλά ...οχι και "ευκαιριες"...Και προσωπικα μπορω να σου δωσω και link με φθηνοτερες αλλά "απο πισω εχουν κατι (πολλα κατι)μειον..." ........Οπως και πολλες αλλες μοτοσυκλετες που υπαρχουν ειναι φθηνοτερες.Υπαρχουν ομως και ακριβοτερες.Γιατι ομως να τα μπερδευουμε τοσο;... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ.9500 δεν θα την δωσω.θα την κρατησω και θα παρω και αλλη.Να την εχω να την βολταρω όποτε μου τη βαραει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν σε χαλνάει δώστην χωρίς δεύτερη κουβέντα ,σιδερα είναι σκοπός τους είναι να μας κάνουν χαρούμενους αλλα όχι και 9500

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ δεν στην λέω.

απλά επειδή πριν 1 μήνα έκανα μια έρευνα για να δω τι παίζει (μήπως χτύπαγα καινούρια) γι αυτό κι εγώ προσγειώθηκα ανώμαλα.

Σκέψου ότι το δικό μου, το πήρα με 10.200 χιλιόμετρα, 10500 ευρώ

και σήμερα μου το παίρνουν 8500 με 9000.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ καλοπούλητο το μωρό

και καλορίζικο το καινούριο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν σε χαλνάει δώστην χωρίς δεύτερη κουβέντα ,σιδερα είναι σκοπός τους είναι να μας κάνουν χαρούμενους αλλα όχι και 9500

Ετσι γιατρε...στο "πνευμα" μου εισαι :_thumbsup:

ρε συ δεν στην λέω.

Ουτε εγω στη λεω...αλλά για σκεψου αντιστροφα τις θεσεις μας...εσυ να πουλας κι εγω να σου λεω"που πας ρε καραμητρο με 11.500".........δεν θα το εκανα ποτέ!

Οσο για το φθηνοτερα που λες,σιγουρα υπαρχουν,αλλά καθενας επιλεγει τι θελει και ποια θελει.Ξερεις πολυ καλα Λεανδρε τις τιμες των αξεσουαρ για Μπεμπες...δες τι εχει πανω και μετα πες μου αν ειναι ακριβη σε σχεση με την "ξεβρακωτη" που κοστιζει σχεδον παντου 10.500 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω διαβαζοντας τα λεγομενα σου,πιστευω πωςαρχισες να την βαριεσε για τα καλα...9500 παντως ειναι πολυ λιγα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε εγω στη λεω...αλλά για σκεψου αντιστροφα τις θεσεις μας...εσυ να πουλας κι εγω να σου λεω"που πας ρε καραμητρο με 11.500".........δεν θα το εκανα ποτέ!

χαχα, κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ όταν πήγα να σπρώξω την δικιά μου. είχα πάρει απογοήτευση :)

Λοιπόν ζητώ συγγνώμη αν σε πείραξε κάτι, το πα φιλικά. Πάντως θα σε έχω στα υπόψιν για αγοραστή στην Κρήτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... θα σε έχω στα υπόψιν για αγοραστή στην Κρήτη.

Εκτος απο περιοχη Μυλοποταμου-Ζωνιανων,θα δεχτω οποιαδηποτε προταση υπο συζητηση.... :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:yahoo: KΩΣΤΑ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ EXTRA ΠΟΥ ΕΧΕΙ :ok: .ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ :pray: .ΜΙΛΑΜΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ. :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα το είδα, αν και το ψιλο υποψαιζόμουνα.....

Καλοπούλητη φίλε μου, είμαι σίγουρος ότι το ζύγισες καλά πριν το πάρεις απόφαση.

Αν και δεν θα εκπλαγώ αν σε δω να αλλάζεις γνώμη και να την κρατάς.

Θα μου δινεις το Βαραντέρο για καμιά βόλτα ; :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα καλοπούλητη και καλώς να ορίσει η νέα συμβία.............

Θα μας το σκάσεις το μυστικό;

Τί χρώμα θα έχει; :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοπούλητη συνονόματε.

Έτσι είναι, άμα σου μπαίνει η ιδέα και σου τριβελίζει το μυαλό, όλα τα άλλα είναι μια απόφαση.

Με το καλό η επόμενη.

ΥΓ: Γμτ να είχα τα φράγκα....

Τροποποιήθηκε από τον swork21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...