Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Recommended Posts

Κωστα και εγω ως γνωστον αλλαζω ευκολα μοτο,αλλα ποτε απο ξενερα μετα απο βλαβη(δυο DUCATIA ειχα αλλωστε) μηπως λεω μηπως το βαρεθηκες?? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο λόγος;

Ξενέρα τρώς όταν πηγαίνεις σε κάτι κατά πολύ κατώτερο. Εκτός αν θεωρείς πως το GS είναι τόοοοοσο καλύτερο απο το Ντέρο σε όλα........

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά, δεν θέλω να ανοίξω καμία κόντρα GS-Vara. υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες μ αυτά.

Μιλάω από καθαρά υποκειμενική εμπειρία, αφού έχω οδηγήσει αρκετά και τις 2 μηχανές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υ.Γ.: Ρε συ Κώστα, έχουνε βαλθεί όλοι να σε κάνουν να πάρεις Varadero ή μου φαίνεται; :P :lol:

Κι εσυ το προσεξες ε;Υπαρχει μια ταση... :D Παντως απο Varadero το μοναδικο που μου αρεσε ειναι το Τρικολορε... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου μονος σου λες οτι μεχρι να γερασεις θελεις να οδηγησεις οσα περισοτερα μοτερια μπορεις(αφου αλλαξες και το 990 για μια τρομπα λαδιου,νομιζω δεν ειναι και τοσο σοβαρο προβλημα ε? )δεν εχεις και οικονομικο προβλημα,παρε αυτο που σκεφτεσε.. :burn:

Μια ζωη την εχουμε :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εσυ το προσεξες ε;Υπαρχει μια ταση... :D Παντως απο Varadero το μοναδικο που μου αρεσε ειναι το Τρικολορε... B)

Mπαα...Δεν μου αρεσουν...Ελα πες μου ποιο σκεφτεσαι για επομενο;;Και δεν θα το μαρτυρησω!!! :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με μία μόνο μοτο δεν μπρώ ακριβώς να εκφέρω γνώμη...

αλλα με τη μία που έχω την μαθενα την έπλενα την γυάλιζα..ηθελα να της πάρω αυτο(καθρέφτες) εκείνο(κανα βικινι να το βάζο σε βόλτες) το άλλο (τσαντούλες) ισως εξάτμηση....ξερετε να την ομορφύνω βελτιώσς...φροντίσω

αλλα μια το ενα μια το αλλο,όλο κάτι έβγαζε (εχω γραψει για αυτα οπότε μην το ξανακάνω :P ) και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα μαζέψω αρκετά για την επόμενη 9και πως-αν-θα καταφέρω να τη πουλησω όταν πλησιάσει η ώρα)

..sry για το κατεβατο Οπότε ναι και και εμένα μου συμβαίνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μάλλον αφορμή έψαχνες Κώστα... :P

Οχι βρε.Το GS μια χαρα παει και μου παει...Ειπα τη σκεψη μου και εννοω αυτο που λεω περι "ξενερωμα"...Δεν ειπα σωνει και καλα το αλλαζω,πραγμα που τελικα μπορει ομως και να γινει,δεν αποκλειω τιποτα.Απλα θελω να δω και πως σκεφτονται οι υπολοιποι στο θεμα... :)

Δεν θελω αφορμες εγω.Απαξ και πω "το δινω"...ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχα!Εφυγε και παμε γι'αλλα.Χωρις αφορμες.Απλα και μονο αλλαγη και παμε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καιρος να ερθεις στην τρικυλινδρη παρεα μας. Και καπου εκει θα σταματησει το ταξιδι σου... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν σε παρηγορει αυτο.....εχω αλλαξει 20 μεσα σε 12 χρονια :grin:

Ειμαι σιγουρος οτι θα την αλλαξεις οπως θ αλλαξεις και αυτην που θα παρεις λιγο πιο μετα .....και παει λεγοντας :_rock-on:

Οσο για το οτι δεν προλαβαινεις να τις αγαπας οπως διαβασα καπου πιο πανω ειναι μεγα ΛΑΘΟΣ

Ξερω ατομα που εχουν μηχανη 10 χρονια και εχουν γυρω στα 10000 χλμ οταν εγω που τις αλλαζα καθε 6μηνο εκανα 3000 το μηνα.......ποιος τις αγαπαει περισσοτερο λοιπον?

Δεν παιζει ρολο ποσες καβαλας αλλα ποσο τις καβαλας :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καιρος να ερθεις στην τρικυλινδρη παρεα μας. Και καπου εκει θα σταματησει το ταξιδι σου... :)

Μπα...Ακομα κ αν την παρω κι αυτη...Σταθμος...και φυγαμε για τον επομενοοο :D

Aν σε παρηγορει αυτο.....εχω αλλαξει 20 μεσα σε 12 χρονια :grin:

Ειμαι σιγουρος οτι θα την αλλαξεις οπως θ αλλαξεις και αυτην που θα παρεις λιγο πιο μετα .....και παει λεγοντας :_rock-on:

Με καταλαβαινεις... :_innocent: ευτυχως υπαρχουν(-ουμε)και καποιοι που δε μενουμε με μια μοτοσυκλετα χροοοονια...Δεν ξερω εγω το βαριεμαι αφορητα αυτο,περαν των αλλων!Ασε που ΚΑΜΜΙΑ ως σημερα δεν με εχει συγκινησει ΤΟΣΟ ωστε να πω "παντρευομαι"...Ερωμενες και γειαααα.Στο μελλον ισως,αλλά ακομη...Λες η GS να εχει τα προσοντα ως γνησια Γερμανιδα;Ή μηπως εχεις δικιο σε αυτα που λες πιο πανω;...Θα δειξει B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξενερα και αν χαλασει παλι, ετσι εφυγε φαιζερ με καινουριο μοτερ επειδη το παλιο καηκε. ετσι θα φυγει κινεζικο σκουτερ που εχω με την πρωτη ευκαιρια...

matho παμε για ομαδικη εμεις το βλεπω.... fjr θα ναι επετιακη μπεμπα θα ναι για να δουμε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλο το καινουργιο οτι και αν ειναι αυτο παρολα αυτα πρεπει να κοψω τις κακες παρεες bloody κ λοιπους εχω κοληση και εγω για αλλαγη λες να ειναι κολητικη ασθενεια.

Να πω και εγω την π@π@ρι@ μου εσυ mathosala εισαι για RT τωρα για να μην φευγεις και απο τους ελικες γιατι αλλιως δεν το γλυτωνεις το δουλεμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κωστα ανοιξες τοπικ απιστευτο...εδω ειναι να μιλαει εσυ και ο Γιαννης Bloody :P

Για εμενα "εχεις λαθος"! Και εμενα μου εβγαλε δισκους συμπλεκτη, ε και; Το μηχανακι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΝ εχω οδηγησει καλυτερο,

απο την στιγμη που το προβλημα λυνεται το κραταω, αν μου βγαλει κατι το οποιο θα με βασανιζει τοτε ΝΑΙ το δινω! Οχι ομως για προβληματα που

διορθονονται, δεν νομιζω να σε χαλανε εσενα τα προβληματα οσο το οτι ειναι στον χαρακτηρα σου καθε 6 μηνες να αλλαζεις μηχανακι....

Σου μιλαω χυμα γιατι γνωριζομαστε και ξερω οτι δεν θα παρεις κατι στραβα ;)

Με το να εχει λοιπον καποια προβληματα ενα μηχανακι που ΛΥΝΟΝΤΑΙ για εμενα ΔΕΝ ειναι λογος..επισης ΔΕΝ θεωρω "σωστο" να αλλαζεις

τοσο γρηγορα μοτοσυκλετες γιατι ΔΕΝ δενεσαι μαζι τους...δεν τις αγαπας, δεν προλαβαινεις να ζησεις στιγμες και περιπετειες μαζι τους, να τις

μαθεις στο φουλ, εσυ οπως ειπα και παραπανω, για εμενα τουλαχιστον "νομιζεις" οτι τις αγαπας, αγαπας το ολο θεμα σαν χομπυ - μοντελισμο

στα δικα μου ματια!

Αληθεια τι θα παρεις τωρα βρε θηριο;;; :D Για κανα FJR σε κοβω :D

ισως ,αν δεν σε καλυπτε η εγγυηση, να ειχες αλλη γνωμη... :P

παντως το να αλλαζεις μοτοσυκλετες ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ειναι υπεροχο...ειναι ιδανικο και σιγουρα θεωρειται πολυτελεια. :)

θα ηθελα να ειχα αυτη τη δυνατοτητα.σιγουρα οταν η αλλαγη μοτοσυκλετας γινεται μετα απο εμφανιση μηχανικων προβληματων τοτε υπαρχει ξενερωμα.

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να διαβασω τα ποστ λεω:

δε παρατας τις μηχανες καλυτερα? :D

Εσυ θες να ικανοποιησεις την καταναλωτικη σου μανια μου φαινετε..και ασε τα ξενερωσα με τις βλαβες κτλ.

Γυναικα να ησουν το Zara θα το αφηνες χωρις ρουχα και τον mpeza χωρις καλυντικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κώστα κι εγώ για Βαραντέρο σε κόβω... Οτιδήποτε άλλο θα σου είναι λίγο.

Κάτσε να δεις που σε λίγο θα βγει και ο Πάνος και θα σου πει να πάρεις Tiger.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:2funny::2funny: :2funny::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα! :D ...το σκασε το παραμυθι!....αν το δουμε παντως στατιστικα και πολυ την κρατησες ε? :P

:yes: ...λοιπον αδελφε καλα θα κανεις να τη δωσεις και να δοκιμασεις τη τυχη σου και αλλου!....γιατι η μηχανη δεν ειναι μεταφορικο μεσο ...η μηχανη ειναι καψουρα, παθος, καημός και ειναι κριμα να γερασει χωρις να αγαπησεις αληθινα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι αν αλλαξει θα θελει σιγουρα να δοκιμασει το SMT(ε για κανα 6μηνο το πολυ!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγαπητε Μ

κωστης εδω!

θυμασαι πυ ανεφερα πωσ εχω το ADV...

μεχρι στιγμισ κανενα προβλημα

αν κ ακουω το εργοστασιο να κοπαναει

τι προβλημα σου εβγαλε ακριβως?

οπωσ κ ναχει δεν εχεισ αδικο που σπαστηκες

κ μιλαμε για BMW!

ελιξε η εγγυηση κ τρεμω!!!χαχαχαχαχ

χερω ομως ηδη το επομενο μηχανακη μου!!!!

caterpilar!!!!!

νασαι παντα καλα¨)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...