Jump to content
Sign in to follow this  
taskon

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Recommended Posts

Βλεποντας την εκπομπη του Σκαι σκεφτηκα μηπως καναμε το δικο μας δημοψηφισμα. Δυστυχως δεν ξερω πως!!Οπότε αν υπαρχει ενδιαφερον και το στήσει καποιος γνώστης...................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
..Αστο.. (Εμπεριεχει πολυ υποκειμενισμο, το θεμα..) ;)

Μα καθε γνωμη δεν ειναι παντα υποκειμενικη και κατευθυνομενη απο βιωματα καταστασεις γνωση ή ημιμαθεια κλπ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι βγηκαν στην θεση που βγηκαν ο Περικλης και οι 3 φιλοσοφοι, δειχνουν την ποιοτητα του σημερινου Ελληνα

Ασχετος και συμφεροντολογος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε σημερινή δημοσίευση του troktiko.blogspot

"Ντρέπομαι που είμαι Ελληνας μ'αυτά που βλέπω και ακούω.
Αν είναι δυνατόν ο γέρο Καραμανλης ανάμεσα στους πραγματικά μεγάλους Ελληνες
και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.Τελικά οι σημερινοί Ελληνες δεν πρέπει να έχουν νοημοσύνη,
η είναι βαμμένα κοματόσκυλα Ε.Ρ.Ε.τζήδες να πούμε.Καλα κρασά!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

[/codebox]

Εχθές έγιναν και καταγγελίες ότι τα πολιτικά γραφεία τηλεφωνούσαν σ' όλο το κόσμο για να ψηφίσουν.

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει ο Μεγαλύτερος Έλληνας.

Πολλοί ήταν οι μεγάλοι, όχι ένας.

Το αποτέλεσμα (το ξέρω) ήταν μαγειρεμένο.

Αλέξανδρος να φανεί για Μακεδονικό.

Αμ, τι νομίζατε?

Άσε που μαζεύτηκαν χτες όλοι οι χουντικοί.

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιον κι αν βγάζανε Μεγάλο Έλληνα, αυτό αντιπροσωπεύει μόνο τον τηλεοπτικό σταθμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν υπάρχει ο Μεγαλύτερος Έλληνας.

Πολλοί ήταν οι μεγάλοι, όχι ένας.

Το αποτέλεσμα (το ξέρω) ήταν μαγειρεμένο.

Αλέξανδρος να φανεί για Μακεδονικό.

Αμ, τι νομίζατε?

Άσε που μαζεύτηκαν χτες όλοι οι χουντικοί.

αυτό το υποστηρίζω εδώ και καιρό.

είναι δυνατόν όλη την βραδυά να μην μιλάει κανείς για τον Αλέξανδρο και να τον βγάζουν πρώτο?

είναι δυνατόν ο καραμανλής πάνω από ΣΩΚΡΑΤΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΠΛΑΤΩΝΑ, ΠΕΡΙΚΛΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα Μεγάλος Ελληνας είναι

- ο μεροκαμαριάρης στο Πέραμα που κάνει ματσακόνι

- ο αγρότης που ψήνεται στον ήλιο για να επιβιώσει (αυτός και η αγροτική οικονομία μας)

- ο νησιώτης στο Αγαθονήσι που τα καταφέρνει όλα μόνος του και χωρίς μιζέρια

αλλά και

η μετανάστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, που - αν και Βουλγάρα - πάλεψε για τα δικαιώματα των όλων των εργαζομένων (και των Ελλήνων που φοβούνται ή "κοιμούνται"), με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Αυτοί είναι οι Μεγάλοι Ελληνες, για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Κολοκοτρωνης ειναο μακραν ο μεγαλυτερος ολων.Αν δεν υπηρχε αυτος ο Περικλης, ο Πλατων ακομα και ο Μεγας Αλεξανδρος θα ηταν προγονοι μιας φυλης που δεν θα υπηρχε πια.Σε αυτον χρωσταμε το οτι υπαρχουν ακομα απογοναι των αρχαιων Ελληνων και δεν εχουμε εξισλαμιστει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για μένα Μεγάλος Ελληνας είναι

- ο μεροκαμαριάρης στο Πέραμα που κάνει ματσακόνι

- ο αγρότης που ψήνεται στον ήλιο για να επιβιώσει (αυτός και η αγροτική οικονομία μας)

- ο νησιώτης στο Αγαθονήσι που τα καταφέρνει όλα μόνος του και χωρίς μιζέρια

αλλά και

η μετανάστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, που - αν και Βουλγάρα - πάλεψε για τα δικαιώματα των όλων των εργαζομένων (και των Ελλήνων που φοβούνται ή "κοιμούνται"), με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Αυτοί είναι οι Μεγάλοι Ελληνες, για μένα.

Αυτό μόνο : :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κουκουλοφόροι και οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχικοί-και-μη συγκρουσιακοί επειδή έχουν υποστεί ξύλο, βρισιές, προπαγάνδα, κοινωνική εξορία και καταδίκη, προβοκάτσιες, κατακραυγή, χημικά, τρεχαλητό, παραπληροφόρηση, οικειοποίηση και απαξίωση των πράξεών τους. Και συνεχίζουν να τα κάνουν, για εσένα και εμένα.

Και μην ακούσω για βιτρίνες και παπαριές, δεν μιλάω για τυχαίους μπάχαλους.

Αυτοί και τόσοι άλλοι, όπως τα παραδείγματα του Αιγαιοπλόου.

Πιστεύω πως όλοι γραμμένη την έχουμε την εθνικο-παραληρηματική προπαγάνδα των γελοίων των media.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα μωρε με τις μαμακιες τους που εχουνε αφησει απο εξω τον ΟΜΗΡΟ

τον Λεωνιδα και χιλιαδεςςςςςς αλλουυυςςςςςςς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σκατε...

Σε σειρα δεν μπαινει κανεις...οπως αναφερθηκε πολλες φορες, αυτη η ψηφοφορια δεν εχει τοσο να κανει με το ποιος ηταν μεγαλος και ποιος μεγαλυτερος οσο με την σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά γιατί κάνετε έτσι;

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Ο καθένας ήταν κορυφαίος Έλληνας στον Τομέα του...

Το ότι βγήκε ο Μέγας Αλέξανδρος το βρίσκω απολύτως λογικό!! Αν είχα ψηφίσει αυτόν θα είχα ψηφίσει και εγώ! Είναι η επικαιρότητα τέτοια που βγάζει αυτά τα συναισθήματα από μέσα μας.

Το κόλλημά σας δεν καταλαβαίνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν είχα ψηφίσει στο ιντερνετ απο τα πρώτα στάδια (για τους 100) είχα συμπεριλάβει και τον Μέγα Αλέξανδρο κι' αν ψήφιζα εχθές πάλι αυτόν θα ψήφιζα μάλλον(?)

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ θα θελα να μου εξηγησεις το γιατι. δηλαδη οχι εσυ προσωπικα.γενικα αλλα οσοι ψηφισαν μεγαλεξανδρο ή καποιον αλλον. ειδικα ομως για μεγαλεξανδρο θα θελα να ξερα το σκεπτικο.

Τροποποιήθηκε από τον atom_smasher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλη ελληνίδα λοιπόν η ... Βουλγάρα Κούνεβα!

Κι εγώ που θεώρησα παρατραβηγμένο όταν είπα το οτι το tiger 1050 είναι το καλύτερο...600ρι!

Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εθεσα και τον εαυτό μου υποψήφιο δίπλα στον καραμανλή......αν και δεν νομίζω να φτουράει μία δίπλα μου :devil:

Να δούμε τί άλλο θα δούμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μεγάλη ελληνίδα λοιπόν η ... Βουλγάρα Κούνεβα!

Κι εγώ που θεώρησα παρατραβηγμένο όταν είπα το οτι το tiger 1050 είναι το καλύτερο...600ρι!

Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

"Πάντες οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες Έλληνές εισι" (Ισοκρατης)

..Και, αφου οι "Νεο-Ελληναρες" εχουν μπασταρδευτει περισσοτερο και απο εργαστηριακα χαμστερς, ΕΥΤΥΧΩΣ! που υπαρχουν και κατι τετοια ατομα, να μας διδασκουν σημερα, αυτο που ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΤΕ! διδασκαν οι "προγονοι μας" στους "βαρβαρους"... ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΜΟ! και Α-ΞΙ-Ο-ΠΡ-Ε-ΠΕΙ-Α!

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..Και, αφου οι "Νεο-Ελληναρες" εχουν μπασταρδευτει περισσοτερο και απο εργαστηριακα χαμστερς, ΕΥΤΥΧΩΣ! που υπαρχουν και κατι τετοια ατομα, να μας διδασκουν σημερα, αυτο που ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΤΕ! διδασκαν οι "προγονοι μας" στους "βαρβαρους"... ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΜΟ! και Α-ΞΙ-Ο-ΠΡ-Ε-ΠΕΙ-Α!

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του.

Μήπως η ...Κούνεβα, άμα δεν ήταν υποχρεομένη να πληρώσει το τίμημα να ζει σε μια ξένη χώρα, θα έβγαζε απλόχερα τα όμορφα ''λεφτά'' της να τα δώσει για να καλυφθούν ανάγκες που περιγράφει εν συντομία ο αιγιοπλόος?

Τέσπα, δεν είναι επί του παρόντος και δεν έχω καμμία πρόθεση να εκθέσω τις απόψεις μου για ένα τέτοιο θέμα, σε φόρουμ μοτοσυκλέτας οπότε την κρατάω για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τον Καραφλοδαίμωνα θα έβαζα εγώ!

:crazy::crazy::crazy:

:respekt: Εσύ παιδί μου θα πάς μπροστά! Θα σε κάνω προστατευόμενό μου!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μήπως η ...Κούνεβα, άμα δεν ήταν υποχρεομένη να πληρώσει το τίμημα να ζει σε μια ξένη χώρα, θα έβγαζε απλόχερα τα όμορφα ''λεφτά'' της να τα δώσει για να καλυφθούν ανάγκες που περιγράφει εν συντομία ο αιγιοπλόος?

Τέσπα, δεν είναι επί του παρόντος και δεν έχω καμμία πρόθεση να εκθέσω τις απόψεις μου για ένα τέτοιο θέμα, σε φόρουμ μοτοσυκλέτας οπότε την κρατάω για μένα.

Ποια λεφτά της, ποιο τίμημα τι λες ?

Εάν δεν θέλεις να το συνεχίσεις εδώ στείλε PM αλλά νομίζω πως ή την μπερδεύεις με κάποια άλλη ή δεν ξέρεις πια είναι, πέραν της εθνικότητάς της.

Ακριβώς όπως είπε ο black_hawk. "Πάντες οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες Έλληνές εισι". Κριτήριο το οποίο εάν το εφαρμόζαμε και στους "βέρους" έλληνες οι μισοί απ'έξω θα μέναμε.

Τέσπα, τσέκαρε ίντερνετ για περαιτέρω πληροφορίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα