taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Βλεποντας την εκπομπη του Σκαι σκεφτηκα μηπως καναμε το δικο μας δημοψηφισμα. Δυστυχως δεν ξερω πως!!Οπότε αν υπαρχει ενδιαφερον και το στήσει καποιος γνώστης................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 ..Αστο.. (Εμπεριεχει πολυ υποκειμενισμο, το θεμα..) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 ..Αστο.. (Εμπεριεχει πολυ υποκειμενισμο, το θεμα..) ;) Μα καθε γνωμη δεν ειναι παντα υποκειμενικη και κατευθυνομενη απο βιωματα καταστασεις γνωση ή ημιμαθεια κλπ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2009 Το οτι βγηκαν στην θεση που βγηκαν ο Περικλης και οι 3 φιλοσοφοι, δειχνουν την ποιοτητα του σημερινου Ελληνα Ασχετος και συμφεροντολογος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σε σημερινή δημοσίευση του troktiko.blogspot "Ντρέπομαι που είμαι Ελληνας μ'αυτά που βλέπω και ακούω. Αν είναι δυνατόν ο γέρο Καραμανλης ανάμεσα στους πραγματικά μεγάλους Ελληνες και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.Τελικά οι σημερινοί Ελληνες δεν πρέπει να έχουν νοημοσύνη, η είναι βαμμένα κοματόσκυλα Ε.Ρ.Ε.τζήδες να πούμε.Καλα κρασά!!!" ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ [/codebox] Εχθές έγιναν και καταγγελίες ότι τα πολιτικά γραφεία τηλεφωνούσαν σ' όλο το κόσμο για να ψηφίσουν. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν υπάρχει ο Μεγαλύτερος Έλληνας. Πολλοί ήταν οι μεγάλοι, όχι ένας. Το αποτέλεσμα (το ξέρω) ήταν μαγειρεμένο. Αλέξανδρος να φανεί για Μακεδονικό. Αμ, τι νομίζατε? Άσε που μαζεύτηκαν χτες όλοι οι χουντικοί. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Όποιον κι αν βγάζανε Μεγάλο Έλληνα, αυτό αντιπροσωπεύει μόνο τον τηλεοπτικό σταθμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Δεν υπάρχει ο Μεγαλύτερος Έλληνας. Πολλοί ήταν οι μεγάλοι, όχι ένας. Το αποτέλεσμα (το ξέρω) ήταν μαγειρεμένο. Αλέξανδρος να φανεί για Μακεδονικό. Αμ, τι νομίζατε? Άσε που μαζεύτηκαν χτες όλοι οι χουντικοί. αυτό το υποστηρίζω εδώ και καιρό. είναι δυνατόν όλη την βραδυά να μην μιλάει κανείς για τον Αλέξανδρο και να τον βγάζουν πρώτο? είναι δυνατόν ο καραμανλής πάνω από ΣΩΚΡΑΤΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΠΛΑΤΩΝΑ, ΠΕΡΙΚΛΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Για μένα Μεγάλος Ελληνας είναι - ο μεροκαμαριάρης στο Πέραμα που κάνει ματσακόνι - ο αγρότης που ψήνεται στον ήλιο για να επιβιώσει (αυτός και η αγροτική οικονομία μας) - ο νησιώτης στο Αγαθονήσι που τα καταφέρνει όλα μόνος του και χωρίς μιζέρια αλλά και η μετανάστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, που - αν και Βουλγάρα - πάλεψε για τα δικαιώματα των όλων των εργαζομένων (και των Ελλήνων που φοβούνται ή "κοιμούνται"), με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αυτοί είναι οι Μεγάλοι Ελληνες, για μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ο Κολοκοτρωνης ειναο μακραν ο μεγαλυτερος ολων.Αν δεν υπηρχε αυτος ο Περικλης, ο Πλατων ακομα και ο Μεγας Αλεξανδρος θα ηταν προγονοι μιας φυλης που δεν θα υπηρχε πια.Σε αυτον χρωσταμε το οτι υπαρχουν ακομα απογοναι των αρχαιων Ελληνων και δεν εχουμε εξισλαμιστει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Για μένα Μεγάλος Ελληνας είναι - ο μεροκαμαριάρης στο Πέραμα που κάνει ματσακόνι - ο αγρότης που ψήνεται στον ήλιο για να επιβιώσει (αυτός και η αγροτική οικονομία μας) - ο νησιώτης στο Αγαθονήσι που τα καταφέρνει όλα μόνος του και χωρίς μιζέρια αλλά και η μετανάστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, που - αν και Βουλγάρα - πάλεψε για τα δικαιώματα των όλων των εργαζομένων (και των Ελλήνων που φοβούνται ή "κοιμούνται"), με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αυτοί είναι οι Μεγάλοι Ελληνες, για μένα. Αυτό μόνο : :respekt: :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Οι κουκουλοφόροι και οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχικοί-και-μη συγκρουσιακοί επειδή έχουν υποστεί ξύλο, βρισιές, προπαγάνδα, κοινωνική εξορία και καταδίκη, προβοκάτσιες, κατακραυγή, χημικά, τρεχαλητό, παραπληροφόρηση, οικειοποίηση και απαξίωση των πράξεών τους. Και συνεχίζουν να τα κάνουν, για εσένα και εμένα. Και μην ακούσω για βιτρίνες και παπαριές, δεν μιλάω για τυχαίους μπάχαλους. Αυτοί και τόσοι άλλοι, όπως τα παραδείγματα του Αιγαιοπλόου. Πιστεύω πως όλοι γραμμένη την έχουμε την εθνικο-παραληρηματική προπαγάνδα των γελοίων των media. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 ελα μωρε με τις μαμακιες τους που εχουνε αφησει απο εξω τον ΟΜΗΡΟ τον Λεωνιδα και χιλιαδεςςςςςς αλλουυυςςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σκατε... Σε σειρα δεν μπαινει κανεις...οπως αναφερθηκε πολλες φορες, αυτη η ψηφοφορια δεν εχει τοσο να κανει με το ποιος ηταν μεγαλος και ποιος μεγαλυτερος οσο με την σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Τον Καραφλοδαίμωνα θα έβαζα εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Ρε παιδιά γιατί κάνετε έτσι; Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Ο καθένας ήταν κορυφαίος Έλληνας στον Τομέα του... Το ότι βγήκε ο Μέγας Αλέξανδρος το βρίσκω απολύτως λογικό!! Αν είχα ψηφίσει αυτόν θα είχα ψηφίσει και εγώ! Είναι η επικαιρότητα τέτοια που βγάζει αυτά τα συναισθήματα από μέσα μας. Το κόλλημά σας δεν καταλαβαίνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 αιγαιοπλοος ρουλς!!!!μαζι του. το πολυ πολυ τον γιατρο τον τεστ παπ θα ελεγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Όταν είχα ψηφίσει στο ιντερνετ απο τα πρώτα στάδια (για τους 100) είχα συμπεριλάβει και τον Μέγα Αλέξανδρο κι' αν ψήφιζα εχθές πάλι αυτόν θα ψήφιζα μάλλον(?) Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) πολυ θα θελα να μου εξηγησεις το γιατι. δηλαδη οχι εσυ προσωπικα.γενικα αλλα οσοι ψηφισαν μεγαλεξανδρο ή καποιον αλλον. ειδικα ομως για μεγαλεξανδρο θα θελα να ξερα το σκεπτικο. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον atom_smasher Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Μεγάλη ελληνίδα λοιπόν η ... Βουλγάρα Κούνεβα! Κι εγώ που θεώρησα παρατραβηγμένο όταν είπα το οτι το tiger 1050 είναι το καλύτερο...600ρι! Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Εθεσα και τον εαυτό μου υποψήφιο δίπλα στον καραμανλή......αν και δεν νομίζω να φτουράει μία δίπλα μου Να δούμε τί άλλο θα δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μεγάλη ελληνίδα λοιπόν η ... Βουλγάρα Κούνεβα! Κι εγώ που θεώρησα παρατραβηγμένο όταν είπα το οτι το tiger 1050 είναι το καλύτερο...600ρι! Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε... "Πάντες οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες Έλληνές εισι" (Ισοκρατης) ..Και, αφου οι "Νεο-Ελληναρες" εχουν μπασταρδευτει περισσοτερο και απο εργαστηριακα χαμστερς, ΕΥΤΥΧΩΣ! που υπαρχουν και κατι τετοια ατομα, να μας διδασκουν σημερα, αυτο που ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΤΕ! διδασκαν οι "προγονοι μας" στους "βαρβαρους"... ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΜΟ! και Α-ΞΙ-Ο-ΠΡ-Ε-ΠΕΙ-Α! Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 ..Και, αφου οι "Νεο-Ελληναρες" εχουν μπασταρδευτει περισσοτερο και απο εργαστηριακα χαμστερς, ΕΥΤΥΧΩΣ! που υπαρχουν και κατι τετοια ατομα, να μας διδασκουν σημερα, αυτο που ΚΑΑΑΑΑΑΠΟΤΕ! διδασκαν οι "προγονοι μας" στους "βαρβαρους"... ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΜΟ! και Α-ΞΙ-Ο-ΠΡ-Ε-ΠΕΙ-Α! Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Μήπως η ...Κούνεβα, άμα δεν ήταν υποχρεομένη να πληρώσει το τίμημα να ζει σε μια ξένη χώρα, θα έβγαζε απλόχερα τα όμορφα ''λεφτά'' της να τα δώσει για να καλυφθούν ανάγκες που περιγράφει εν συντομία ο αιγιοπλόος? Τέσπα, δεν είναι επί του παρόντος και δεν έχω καμμία πρόθεση να εκθέσω τις απόψεις μου για ένα τέτοιο θέμα, σε φόρουμ μοτοσυκλέτας οπότε την κρατάω για μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Τον Καραφλοδαίμωνα θα έβαζα εγώ! Εσύ παιδί μου θα πάς μπροστά! Θα σε κάνω προστατευόμενό μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2009 Μήπως η ...Κούνεβα, άμα δεν ήταν υποχρεομένη να πληρώσει το τίμημα να ζει σε μια ξένη χώρα, θα έβγαζε απλόχερα τα όμορφα ''λεφτά'' της να τα δώσει για να καλυφθούν ανάγκες που περιγράφει εν συντομία ο αιγιοπλόος? Τέσπα, δεν είναι επί του παρόντος και δεν έχω καμμία πρόθεση να εκθέσω τις απόψεις μου για ένα τέτοιο θέμα, σε φόρουμ μοτοσυκλέτας οπότε την κρατάω για μένα. Ποια λεφτά της, ποιο τίμημα τι λες ? Εάν δεν θέλεις να το συνεχίσεις εδώ στείλε PM αλλά νομίζω πως ή την μπερδεύεις με κάποια άλλη ή δεν ξέρεις πια είναι, πέραν της εθνικότητάς της. Ακριβώς όπως είπε ο black_hawk. "Πάντες οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες Έλληνές εισι". Κριτήριο το οποίο εάν το εφαρμόζαμε και στους "βέρους" έλληνες οι μισοί απ'έξω θα μέναμε. Τέσπα, τσέκαρε ίντερνετ για περαιτέρω πληροφορίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες