Jump to content
Sign in to follow this  
Kastoras

Nexus 250 Vs Beverly 250 vs Ninja 250

Recommended Posts

Εφτασε η ωρα να αναβαθμιστω και εγω και να φυγω απο τα 50 κυβικα!! σκεφτομαι να παω στα 250 καθως ειμαι ακομα 20 και εχω το Α1 ακομα και οχι το Α....τι λετε λοιπον?? ποιο απο τα 3 να χτυπισω?>? :huh::huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aν θες περισσότερο να κινείσαι στην πόλη,να έχεις άνεση και χώρους τότε scooter.Αν θες κάτι πιο μουράτο,με περισσότερο γκάζι και συμπλέκτη τότε το ninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Aν θες περισσότερο να κινείσαι στην πόλη,να έχεις άνεση και χώρους τότε scooter.Αν θες κάτι πιο μουράτο,με περισσότερο γκάζι και συμπλέκτη τότε το ninja

Αυτό ακριβώς!!!!!! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Πάντως στο Ninja θα συμπλήρωνα και πολύ καλύτερο στήσιμο από τα σκούτερ!!!!!!

Πάντως μεταξύ Beverly-Nexus, δεν τίθεται θέμα...

Το Νexus είναι μονόδρομος!!!!!!!! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον beverly με nexus=ιδιο μοτερ με οτι σημαινει αυτο!!!To nexus εχει καλυτερο στησιμο απο το bev και ειναι γενικα πιο σπορ!!!Αντιθετα το ninja δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα 2!!!Και πιο γρηγορο και πιο στημενο και και και.......!!Εγω αν ημουν στη θεση σου θα διαλεγα αυτο π με βολευε καλυτερα!!Και επειδη ειμαι ψηλος(1,95) θα απεριπτα το ninja καθαρα για λογους αισθητικης(σα στρινγκ ειναι πανω μ) και για λογους οτι δε παιζει να με βολεψει!!Δλδ θα επερνα σκουτερ και θα επαιρνα το sh 300!!!Κοιταξε το και αυτο!!!Καλυπτεται απο το Α1 και ειναι πιο γρηγορο απο τα αλλα 2!!!Και ειναι και honda!!!Ειμαι γραμμενος στο scooterclub και εχω διαβασει παρα πολλα για το piaggio group!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν λες οτι ειναι πιο γρήγορο και απο το ninja;Δεν ειναι ντροπή Βαγγέλη.Ολα τα 250 του στυλ έχουν πάρει το τσαγακι τους από το sh300.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε σε ενδιαφέρει η πρακτικότητα και αν παράλληλα γουστάρεις ένα μοτοσυκλετάκι με σπορ στήσιμο, πάρε το Ninja 250.

Αν θέλεις σκούτερ, η γνώμη μου είναι να πας στο Honda SH300i που οδηγείται με το δίπλωμα της κατηγορίας Α1.

Αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Honda Ninja. Ανάλογα τη χρήση.

Honda ninja;;;

Αναλογα την χρηση και το υψος..Εμφανισιακα για μενα Nexus και ninja..Τωρα αν εισαι ψηλος οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω καλυτερα Nexus..Αν γουσταρεις πιο γρηγορες βολτες και κατι να σε εισαγει στην κατηγορια των στριτ και γενικα τις φιλοσοφιας της μοτοσυκλετας το Ninja ειναι μονοδρομος...Aν παλι γουσταρεις πιο ανετες βολτες με αποθηκευτικους χωρους και δεν σε νοιαζουν τοσο οι τελικες παρε το Nexus..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δε σε ενδιαφέρει η πρακτικότητα και αν παράλληλα γουστάρεις ένα μοτοσυκλετάκι με σπορ στήσιμο, πάρε το Ninja 250.

Αν θέλεις σκούτερ, η γνώμη μου είναι να πας στο Honda SH300i που οδηγείται με το δίπλωμα της κατηγορίας Α1.

Αυτά.

αυτα ακριβως κ απο μενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda ninja;;;

Αναλογα την χρηση και το υψος..Εμφανισιακα για μενα Nexus και ninja..Τωρα αν εισαι ψηλος οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω καλυτερα Nexus..Αν γουσταρεις πιο γρηγορες βολτες και κατι να σε εισαγει στην κατηγορια των στριτ και γενικα τις φιλοσοφιας της μοτοσυκλετας το Ninja ειναι μονοδρομος...Aν παλι γουσταρεις πιο ανετες βολτες με αποθηκευτικους χωρους και δεν σε νοιαζουν τοσο οι τελικες παρε το Nexus..

SH η Ninja εννοει :_thumbsup:

Αν και μου αρεσει το Nexus λεω και εγω SH η Ninja..

Αν στο μελλον ομως θελεις κατι μεγαλυτερο τοτε το Ninja ειναι μονοδρομος οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω για να σε βαλει στον κοσμο της μηχανης... :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ενα θα σου πω παρε το νιντζακι.Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ομως δες το απο κοντα αναιβα επανω του γιατι και σε ενα φιλο μου αρεσε το συγκεκριμενο και οταν πηγε να κατσει πανω του δεν χωρουσε,δεν τον βολευαν τα μαρσπιε,τα χερια του ηταν μακρια,το στομαχι του πιεζοταν πανω στο ντεποζιτο.Βεβαι ηταν και θυριο 1.90 120 κιλα.Αρα το νου σου κριμα να αγορασεις μηχανη που δεν μπορεις να καβαλησεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω και κανα μηνα στη δουλεια οδηγω nexus... παιδιά ενω ποτε δεν ειχα προβλημα με τη μεση απο μηχανη, με το nexus αποκτησα... οτι πατάς το διαβιβαζει στην μεση, μην γελιεστε με το φαρδυ κάθισμα, το μηχανακι είναι γτπ καβάλα... κράτημα? Χμ... μια πονεμενη ιστορία... μου θυμιζει vespa παλιας εποχής.

Προστασία απο τον αερα? --> Τι ειναι αυτό?

Έχει και θετικα ομως, όπως εμφάνιση, υπολογιστη ταξιδιου και τα αρκετά καλα φρενα καθως και καταναλωση 28χλμ/λιτ. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω ενα θα σου πω παρε το νιντζακι.Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ομως δες το απο κοντα αναιβα επανω του γιατι και σε ενα φιλο μου αρεσε το συγκεκριμενο και οταν πηγε να κατσει πανω του δεν χωρουσε,δεν τον βολευαν τα μαρσπιε,τα χερια του ηταν μακρια,το στομαχι του πιεζοταν πανω στο ντεποζιτο.Βεβαι ηταν και θυριο 1.90 120 κιλα.Αρα το νου σου κριμα να αγορασεις μηχανη που δεν μπορεις να καβαλησεις!!!

το εχει ενας φιλος μου το ninja και το εχω καβαλησει 7-8 φορες....ανετο μου φαινεται σε θεση οδηγησης,αλλα αυτη η σελα του α π οτι μου λεει το παιδι σε ταξιδια μετα τη μια ωρα ειναι λες και καθεσαι σε τσιμεντο!!! :P

Εδω και κανα μηνα στη δουλεια οδηγω nexus... παιδιά ενω ποτε δεν ειχα προβλημα με τη μεση απο μηχανη, με το nexus αποκτησα... οτι πατάς το διαβιβαζει στην μεση, μην γελιεστε με το φαρδυ κάθισμα, το μηχανακι είναι γτπ καβάλα... κράτημα? Χμ... μια πονεμενη ιστορία... μου θυμιζει vespa παλιας εποχής.

Προστασία απο τον αερα? --> Τι ειναι αυτό?

Έχει και θετικα ομως, όπως εμφάνιση, υπολογιστη ταξιδιου και τα αρκετά καλα φρενα καθως και καταναλωση 28χλμ/λιτ. :D

28 χλμ/λιτρο?? μηπως καιει τον κωλο του?... η εγω δν εχω ιδεα απο καταναλωση των υποτιθεται mega scooter??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το εχει ενας φιλος μου το ninja και το εχω καβαλησει 7-8 φορες....ανετο μου φαινεται σε θεση οδηγησης,αλλα αυτη η σελα του α π οτι μου λεει το παιδι σε ταξιδια μετα τη μια ωρα ειναι λες και καθεσαι σε τσιμεντο!!! :P

28 χλμ/λιτρο?? μηπως καιει τον κωλο του?... η εγω δν εχω ιδεα απο καταναλωση των υποτιθεται mega scooter??

παει περιπου στα 3,5L/100km

Καλα νομιζω ειναι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι όπως το βλέπω το ninja στο δρόμο, δεν πολυεμπιστεύομαι την ποιότητά του, "φτηνό" μου φαίνεται!

Και μου κάνει εντύπωση ότι κανένα περιοδικό δεν του έχει κάνει τεστ! Γιατί δεν το δίνει για τεστ η αντιπροσωπεία;

SH 300 λέω κι εγώ - και αν δεν θες σκούτερ, YAMAHA YBR 250, που έχει πιο βολική θέση οδήγησης, πιο κοντινή σε σκούτερ απ' ότι το ninja και μου φαίνεται πιο σοβαρή κατασκευή (για τα κυβικά και τα λεφτά της). Εννοείται ότι πρέπει να σου αρέσει και η εμφάνισή της βέβαια, πράγμα το οποίο εσύ το ξέρεις.

Α - και το ότι η YAMAHA είναι εντελώς γυμνή ενώ το ninja έχει φαίρινγκ, θεωρώ ότι δεν έχει σημασία. Στις ταχύτητες που πιάνουν αυτά τα μηχανάκια, το φαίρινγκ είναι περιττό. Με ένα καλό αντιανεμικό μοτοσυκλετιστικό μπουφάν και με ένα καλό κράνος είσαι κάτι παραπάνω από κομπλέ σε ένα ταξιδάκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πάρεις το nexus.

όψη που "άντιγράφει ss", Τις πιο μικρές ρόδες στην κατηγορία για απόλυτη "αίσθηση" και "περιπέτεια" στην οδήγηση σου. Πολύ σημαντικό το ότι είναι και made in Italy από μια εταιρία που έχει κλείσει και την "αναβιώνει" η Piaggio.

Επίσης μπορείς να το οδηγείς και με τις ταγκα σαγιονάρες σου για sexy καταστάσεις!

Βρήκες forum για να ρωτήσεις τι να πάρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να πάρεις το nexus.

όψη που "άντιγράφει ss", Τις πιο μικρές ρόδες στην κατηγορία για απόλυτη "αίσθηση" και "περιπέτεια" στην οδήγηση σου. Πολύ σημαντικό το ότι είναι και made in Italy από μια εταιρία που έχει κλείσει και την "αναβιώνει" η Piaggio.

Επίσης μπορείς να το οδηγείς και με τις ταγκα σαγιονάρες σου για sexy καταστάσεις!

χαχαχαχαχαχαχαχ!!! ελιωσα με το που το ειδα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα