Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Ε και δεν κινούνται όλοι με άξονα την βέλτιστη ισορροπία. Άλλοι θέλουν μεγάλη ροπή χαμηλά άλλοι θέλουν άπειρους ίππους με τέρμα γκάζι, άλλοι θέλουν γραμμικότητα κ.ο.κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Ποιό V4 250cc του 1992 ξέρεις; Πές μας ένα. Επίσης ποιά άλλη κατηγορία διπλωμάτων έπαιζε το 1992; Γράψε λάθος, σε σειρά είναι μάλλον αυτό στο βίντεο. Όσο για τα διπλώματα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μέχρι κάποια φάση στα 21 μπορούσες να βγάλεις απεριόριστο. Και επειδή δεν είχες περιορισμό στη δύναμη, αλλά ίσως να είχες περιορισμό από το πορτοφόλι ή την οικογένεια, υπήρχε κοινό για τέτοιου τύπου μηχανάκια που θα είναι ουσιαστικά RR σε μικρά κυβικά (250-400), με ίδια διάταξη κινητήρων, παρόμοιο δούλεμα και τρόπο οδήγησης, αλλά μικρότερα έξοδα, τελικές και απαιτήσεις στην οδήγηση από ένα 600 ή 1000. Τώρα που υπάρχουν ενδιάμεσες κατηγορίες, εφόσον περιορίζονται οι ίπποι ο κατασκευαστής δε θα κάτσει να φτιάξει ενα 4κ μοτέρ σε αυτά τα κυβικά. Σε αναβάτες μεγαλύτερης ηλικίας δε θα πουλήσει πολύ γιατί έχουν απεριόριστο δίπλωμα και θα χτυπήσουν περισσότερα cc, σε μικρής ηλικίας αναβάτες για να πουληθεί θα πρέπει να περιοριστεί (γιατί αν τα παλιά έβγαζαν 40-50 άλογα, τα καινούρια με ψεκασμό σίγουρα θα βγάλουν πάνω από το όριο του Α2). Οπότε σου λέει, βάζω πάνω ένα σύγχρονο υδρόψυκτο μονοκύλινδρο με ψεκασμό, είμαι στα όρια της κατηγορίας με ροπή από χαμηλά για να διευκολύνεται και ο καινούριος αναβάτης και κάνω και οικονομία στην παραγωγή. Πάντως το συγκεριμένο με έχει χαζέψει λίγο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lordoftheriffs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Το 4κ καιει παραπανω διοτι χρειάζεται στροφαρισμα για να κινηθεί εξισου με 2κ. Στο στροφαρισμα οι τριβες ειναι μεγαλυτερες και αναγκαστικα καιει παραπανω τα 4κ. Παιζει ρολο και οι κοντυτερες σχεσεις σε σχεση με 2κ. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Γεράσιμε δεν νομίζω να έχει να κάνει, αν και ο τρόπος σκέψης σου έχει μια λογική. Τα μεγέθη στα οποία αναφέρεσαι (ροπή, ιπποδύναμη, κατανάλωση) καθορίζονται θεωρητικά εξαρχής, και ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΡΟΛΟ παίζει η ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ. Δηλαδή θεωρώ ότι ένας κύλινδρος 700 κυβικών πχ, άν έχει συμπίεση 14 και πολλά άλογα αλλα΄και ροπή θα βγάζει, και χωρίς να καίει πολύ για αυτά που θα δίνει. Μετά παίζουν ρόλο τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του κινητήρα (διάμετρος-διαδρομή), οπότε νομίζω, δεν παίζει ρόλο, εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω. Ωρίωνα μας ΓΜΣς. Μα δεν ξερω, ουτε το εχω σπουδασει, υποθεσεις κανω και ανταλασσοντας αποψεις προσπαθω να μαθω πως λειτουργει το πραγμα.. ΓΙ αυτο ρωταγα στην αρχη αν εχει καποια σχεση αυτο που λεω ή αν ολα καθοριζονται απο το εργοστασιο και πραγματικα μπορει να φτιαχτει "οτιδηποτε". Θα μπορουσε οπως ρωταγα και πριν ενα 4κ στα ιδια κυβικα με ενα 2κ να εχει ρυθμιστει ετσι ωστε να ειναι πιο ροπατο στις χαμηλομεσαιες σε σχεση με το 2κ? Ας εχανε σε αλογα.. θα μπορουσε να γινει αυτο ή υπαρχει ενα ανωτατο και κατωτατο οριο που μπορεις να παιξεις με ρυθμισεις και αναλογιες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 με έκανες να σκεφτώ λίγο, και υπάρχει ένας παράγων που λέγεται "ταχύτητα φλόγας". Θα μπορούσα να ρισκάρω και να πω ότι, ανάλογα με την ταχύτητα της φλόγας παίζει ρόλο και το πόσο γρήγορα θα γυρίζει το μοτέρ (για να προλαβαίνει να καίγεται το μίγμα δηλαδή πλήρως), αλλά γενικά στη θεωρία δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο από όσο ξέρω. Παίζει μεγαλύτερο ρόλο στους κινητήρες diesel ένα παρόμοιο μέγεθος. Στους βενζινοκινητήρες τα μεγέθη καθορίζονται από τη σχέση συμπίεσης, τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του κυλίνδρου και τη ρύθμιση του κινητήρα (βαλβίδες δηλαδή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 με έκανες να σκεφτώ λίγο, και υπάρχει ένας παράγων που λέγεται "ταχύτητα φλόγας". Θα μπορούσα να ρισκάρω και να πω ότι, ανάλογα με την ταχύτητα της φλόγας παίζει ρόλο και το πόσο γρήγορα θα γυρίζει το μοτέρ (για να προλαβαίνει να καίγεται το μίγμα δηλαδή πλήρως), αλλά γενικά στη θεωρία δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο από όσο ξέρω. Παίζει μεγαλύτερο ρόλο στους κινητήρες diesel ένα παρόμοιο μέγεθος. Στους βενζινοκινητήρες τα μεγέθη καθορίζονται από τη σχέση συμπίεσης, τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του κυλίνδρου και τη ρύθμιση του κινητήρα (βαλβίδες δηλαδή) Αρα θα μπορουσε να επιτευχθει κατι τετοιο? 4κ με χαρακτηριστικα 2κ? ή υπαρχουν καποια βασικα πραγματα στη φυση καθε κινητηρα που δεν μπορεις να αλλαξεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Πως ορίζεις τα χαρακτηριστικά 2κ σε 4κ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Πως ορίζεις τα χαρακτηριστικά 2κ σε 4κ; Αυτο που ρωταγα και πιο πανω, θεωριτικα 1κ = λιγα αλογα πολλη ροπη στις χαμηλομεσαιες, 2κ = μετρια εως καλη ροπη σε χαμηλομεσαιες και πιο πολλα αλογα, 3κ = ισως ο καλυτερος συνδιασμος αρκετη ροπη και αρκεετα αλογα περιπου σε ιδιες στροφες με 2κ, 4κ ροπη και πολλα αλογα στα ψηλα, σε μεγαλες στροφες και χαμηλα επιταφιος.. Αυτο το ειχα σαν κανονα γενικα, οτι ετσι παει και δεν αλλαζει. Αλλα διαβαζα για 4κ commuter και λεω πως? και μπηκα σε αυτο το θεμα να εκφρασω την απορια μου. Ισχυουν τα παραπανω σε γενικες γραμμες? ή ειναι ολα τοσο ευσαισθητα που αλλαζουν πολυ απλα αναλογα με τις αναγκες του εργοστασιου. ενα 600ρι 4κ θα μπορουσε να τραβαει καλυτερα απο ενα 600ρι 2κ στις χαμηλες? και ας ηταν αυτο εις βαρος των πιο πολλων αλογων που ισως δεν θα ειχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 δεν είναι τόσο ευαίσθητα, αλλά μπορείς να παίξεις πολύ τα χαρακτηριστικά του κάθε κινητήρα όμως σαν θεμελιώδη παραμένουν, διότι ακόμη και ο ίδιος ο κινητήρας απορροφά ισχύ, και μάλιστα αρκετή. η οποία είναι περισσότερη στους 4κ από ότι στους 1κ-2κ. και παίζουν και αυτά ρόλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Καλά σίγουρα μπορεί εάν μιλάμε για διαφορά τεχνολογίας, δεν δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ένα 4κ του 2014 μπορεί να τραβάει καλύτερα από ίδιου κυβισμού 2κ του 1950. Φαντάζομαι όμως πως εάν μιλάμε για ίδια τεχνολογία το ερώτημα είναι "γιατί να το κάνω με 4κ ντε και καλά αφού θα ήταν πιο απλό να το κάνω με 2κ?". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Εγώ ψηφίζω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Varoutte 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Πλεον δεν μπορεις να πεις πιο ειναι καλυτερο ή πιο ειναι πιο οικονομικο Ειναι αναλογα την εταιρια και το μοντελο Επισης ΜΥΘΟΣ οτι τα δικυλινδρα ειναι ανεκαθεν πιο ροπατα ή πιο ελαφρια Γνωριζω δικυλινδρα με δυναμη μονο στις υψηλες στροφες, και 4κυλινδρα που τραβανε πλοια με την ροπη τους Ειναι αναλογα με το τι χαρακτηρα θελει να δωσει ο κατασκευαστης, παιζοντας με διαμετρο επι διαδρομη, μοιρες στροφαλου στις αναφλεξεις και αλλα πολλα Παρολα αυτα, πιστευω οτι τα δικυλινδρα εχουν προτερημα σε στροφες(για τον αναβατη), μιας και νιωθει καλυτερα επειδη συνηθως η μοτοσυκλετα ειναι πιο λεπτη ΑΨΟΓΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 δικυλινδρο γιατι ειναι στενο και χωραει παντου Ωρίωνα μας ΓΜΣς. Καθολου.Το εννοω.Ενα εργοστασιο που η πρωτη επιδιωξη του στα μηχανακια του ειναι οι minimal διαστασεις και το ελαχιστο βαρος ο 2k ειναι μονοδρομος επιλογης .Μην καταπιανεστε με στροφαρισματα ,καμπυλες ισχυος/ροπης ,ιπποδυναμεις συμπιεσεις ,αφηνωντας το ζητουμενο της διαφορας διαστασεων/βαρους σε σχεση με τον αριθμο των κυλινδρων,γιατι μετα θα πρεπει να μιλησεις αναλογα και για τα πλαισια στηριξης αυτων των κινητηρων ,οπως και τα περιφερικα υποστηριξης τους και τα πεδια χρησης ,αυτων των κινητηρων. Και οι συζητησεις επι χαρτου , εχουν μικρη αξια αν δεν εκφραζονται επι εμπειρικης βασης απο ενα αξιοπρεπες δικυλινδρο σε απ,ευθειας συγκριση και σαν συνολο με ενα αντιστοιχο τετρακυλινδρο .Δρομος δεν ειναι μονο η ευθεια και το στροφομετρο πρωτου μπει στα κοκκινα ,περναει αναγκαστικα απο τις 5.000 στροφες ,που εκει διαγει το 90% της ημερας του ενας χρηστης μοτοσυκλετας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Για την εικόνα μιλούσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Ναι ρε φιλε το καταλαβα . τα performance ειναι εδω ,,,,,,,,,,,,,,,http://www.sportrider.com/tech/sportbike-performance-numbers ,αλλα δεν λενε απολυτως τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Εγώ ψηφίζω... Ποιο ειν' αυτόόόό;;;... :_w00t: :_w00t: :_w00t: :_w00t: Μου τρεχουν τα σαλια... Σορρυ για το οφφ τοπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Ποιο ειν' αυτόόόό;;;... :_w00t: :_w00t: :_w00t: :_w00t: Μου τρεχουν τα σαλια... Σορρυ για το οφφ τοπικ Εμένα να δεις πως μου τρέχουν τα σάλια! Kawasaki W800 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Σαν τον ήχο του 4κύλινδρου οταν γεμίζει δεν υπαρχει. :shoot: Στις επιδώσεις πας σε 4Κ,ετσι και αλλιώς με τοσα κυβικά που έχουν αρχίσει να φορτώνουν οι 2κύλινδροι σε λίγο θα ναι πιο βαρια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σαν τον ήχο του 4κύλινδρου οταν γεμίζει δεν υπαρχει. :shoot: Στις επιδώσεις πας σε 4Κ,ετσι και αλλιώς με τοσα κυβικά που έχουν αρχίσει να φορτώνουν οι 2κύλινδροι σε λίγο θα ναι πιο βαρια.. Σαν να εχεις δικιο Τωρα τελευταια το πανιγκαλε εχει αρχισει να φερνει σε βαραντερο.Αν του βαζω λιγοτερα λαδια λες να χασει κανα γραμμαριο ; Φαντασου κατι φερραρια και κατι λαμπουρτζινια με 5000 κυβικα...ποιο βαρια και απο λεωφορεια ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 από τον ΩΡΙΩΝ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Όσο ο 4κ έχει το στρόφαλο που έχει, δε θα ελαφρύνει ποτε. Απλά. Πάντα στα ίδια κυβικά, ο 2κ θα ναι ελαφρύτερος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 Όσο ο 4κ έχει το στρόφαλο που έχει, δε θα ελαφρύνει ποτε. Απλά. Πάντα στα ίδια κυβικά, ο 2κ θα ναι ελαφρύτερος. Λογικο να ειναι ελαφρυτερος ακομα και σε περισσοτερα κυβικα.Ναι μεν σαν διαμετρους και διαδρομες συμβαδιζουν,οπως επισης κ στα κυβικα αλλα το βαρος του μοτερ δεν το φτιαχνουν μονο αυτα...Μονο απο το μεγεθος καταλαβαινεις πολλα για το βαρος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dreamrider30 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Όσο ο 4κ έχει το στρόφαλο που έχει, δε θα ελαφρύνει ποτε. Απλά. Πάντα στα ίδια κυβικά, ο 2κ θα ναι ελαφρύτερος. Δεν ισχυει αυτο στην περιοχη των χιλιων κυβικων.. CBR 185 kg, κατι RSV, DUCATI κλπ ειναι σαφως βαρυτερα, δεν ξερω τον λογο. στα χαμηλα κ μεσαια κυβικα ισχυει. Παιδια αυτο με τους ιδανικους κινητηρες μ εχει απασχολησει χρονια τωρα... θεωρω πως ο ιδανικος κυλινδρος ειναι 250-350cc. πχ θα μπορουσε μια εταιρεια να εχει 1κ 250, 2κ 500, 3κ 750, 4κ 1000 (ή 300-1,600-2,900-3,1200-4). θα καλυπτε με 4 κινητηρες τα παντα! αντ αυτου βλεπουμε αδιανοητα πραγματα πχ μια εταιρεια να εχει 10+ κινητηρες και να μην καλυπτει καθολου καλα το φασμα..(ολες οι εταιρειες εχουν προβλημα σ αυτο!). εχω σκεφτει κ τις αποδοσεις που θα μπορουσε να ειχε ο καθε κινητηρας (πχ την μεγιστη πολιτικη δυναμη που μπορει να βγαλει, κ μετα ενα 70-80% σαν κινητηρας καθημερινης χρησης..). Δεν ξερω πως θα μπορουσα να μιλησω με καναν υπεθυνο σε καμια εταιρεια μπας κ τους ανοιξω τα ματια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2014 Ξεχνάς κάτι πολυ σημαντικό στον κινητήρα: το χαρακτήρα. Αυτό είναι παράγοντας τόσο στην αγορά όσο και συον προσανατολισμο του μοντελου. Επίσης, μη νομίζεις ότι θα τους ανοίξεις τα μάτια...αν κανεις κάτι τέτοιο που λες, θα στα ανοίξουν αυτοί. Δεν είναι τίποτα τυχαίοι, υπάρχει λόγος που είναι εκεί που είναι. Οσο για τα βάρη που λες...185 κιλά στεγνό ή πλήρες υγρών; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dreamrider30 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 το CBR 185 αδειο. 999, mille 200αριζαν (αδεια παλι). Τυχαιοι, ξε-τυχαιοι για μενα κανουν ΤΑ λαθη, ειδικα οι Ιαπωνες. Οι Γερμανοι το παιζουν καλυτερα το παιχνιδι, ειδικα στα αυτοκινητα ειναι πολυ μπροστα οσον αφορα το τι μοντελα προσφερουν σε σχεση με τους Ιαπωνες.. Στις μοτοσυκλετες πχ παρατηρηστε οτι 1. ουσιαστικα δεν υπαρχει μοτοσυκλετα ON OFF μεσαιων κυβικων (500-750) δικυλινδρη, συγχρονη με αξιοπρεπεις δυνατοτητες στο χωμα: η Kawa το Versys ασφαλτινο κ πολυ σπορ, η Suzuki το θηριωδες V-strom, η Honda δειχνει ν απιανει το νοημα στο τι ειναι οn off, αλλα ΠΑΛΙ αργος κινητηρας, 5αρι κιβωτιο, σιδερενιο ψαλιδι κλπ αρχαιολογια, κ η Υamaha τπτ. Αν η τελευταια βγαλει on off με τον κινητηρα του mt 07, θα σπασει τα ταμεια. το μονο που ταιριαζει στον συγκεκριμνεο ρολο ειναι το F650GS, απο Γερμανια πλευρα. Καλα, το μεγαλυτερο φαουλ ειναι της ktm, που δεν βγαζει ενα adventure 650 να τιναξει την μπανκα... 2. Πολλλλα καλα streetfighters (γελοιος ορος κατ' εμε), και μεγαλη ελλειψη σε αντοιστοιχα street. Η Kawa εβγαζε καποτε το Z750s, σταματησε εδω χρονια , συνεχιζει μονο το γυμνο... 3. Τα κυβικα εχουν παρει την ανιουσα χωρις λογο..τα 500-600 εγιναν 800, τα 900-1000 εγιναν 1200: πολλα κυβικα σημαινουν μεγαλυτερη καταναλωση, βαρος, ζεστη κινητηρα, συχνοτερα καποια αναλωσιμα κ....ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Ποσοι στ αληθεια χριαζονται 1200 on off k....150 αλογα;;;;;;;;; Γι αυτο εχουν γινει πανακριβο σπορ οι μοτοσυκλετες πλεον κ κοστιζουν αναλογικα πολυ περισσοτερο απο αυτοκινητα κλπ. Και ολος ο κοσμος στρεφεται για τους ιδιους λογους στα σκουτερ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 κατ αρχήν... το 999 δε 200αρίζει για KANENA ΠOYΣTH ΛOΓO. βρές μου πηγή για αυτό γιατί είμαι ντουκατίστι και το ξέρω καλα... Θα σου απαντήσω στα υπόλοιπα ένα ένα 1: Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι οι ιδέες σου θα δουλέψουν; οι εταιρείες έχουν πλάνο, κοιτάνε τι πουλάει. Οσο για την κτμ να σου θυμίσω το 640 adventure που είχε βγάλει κάποια στιγμή και το σταμάτησε... 2. Γιατί γελοίος όρος; τα στρητ μηχανάκια έχουν πάρει αυτό το δρόμο. Ξεχνάς τα πολυ καλα ER, fazer, bandit... ντυμένα όλα. Καλά το μπάντιτ μισοντυμένο, αλλα και το z750s ήταν ακριβώς έτσι. 3. Όποιος μπορεί να αγοράσει, παίρνει. Τα κυβικά είναι εργαλείο μάρκετινγκ από ένα σημείο και πέρα. Να σου πω και κάτι; ούτε εγω χρειάζομαι μια ferrari 430...όχι δε τη χρειάζομαι... ΑΛΛΑ αν μπορούσα να την πάρω θα την είχα ήδη. Γιατί τη ΘΕΛΩ. τα μηχανάκια έχουν κ την κατηγορία commuter (σκούτερ-παπάκια, μικρές μοτο). αλλά κυρίως οι μηχανές δίνουν επιδόσεις και απόλαυση. Που το μέσο αυτοκίνητο, δεν τα δίνει. Τελείως αλλού το ένα από το άλλο. Α και βρές μου, άδειο, τα διακόσια κιλά του 999. θέλω να τα δω. Και βρές μου και τα κιλά του cbr εκείνης της εποχης. Θέλω να τα δώ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες